alexa26 Reputație: 5846 Postat Septembrie 14, 2018 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Postat Septembrie 14, 2018 hai sa iti raspund Alexa ce m-a deranjat de iti fac franjuri topicul. Faptul ca ne faci pe toti curvarii vechi cum vrea pizda ta, cand defapt noi (curvele si curvarii) trebuie sa fim intr-o relatie de simbioza. Intelegi ? plus faptul ca jegul ala xoxo m-a provocat sa postez 1000 de pagini . eu imi tin promisiunile, o sa te mai fut, stai linistita.Nu te mai primesc :( ca esti rau
in trecere amada Reputație: 106 Postat Septembrie 14, 2018 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Postat Septembrie 14, 2018 9 pagini inutile de dimineata. :slap2Doar am pus un film pe lista, in rest e pierdere de timp. Mersic, Sarlota. :)
xtreme89 Reputație: 14316 Postat Septembrie 14, 2018 Oras:Oriunde m-as afla Oras:Oriunde m-as afla Postat Septembrie 14, 2018 ma boss era clar din start ca nu sunt reali, am crezut ca te duce capu mai mult de atat =)) La asta parca vad ca te oftici tu =))https://www.youtube.com/watch?v=3Jr3vyIhfog
alexa26 Reputație: 5846 Postat Septembrie 14, 2018 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Postat Septembrie 14, 2018 hai sa iti raspund Alexa ce m-a deranjat de iti fac franjuri topicul. Faptul ca ne faci pe toti curvarii vechi cum vrea pizda ta, cand defapt noi (curvele si curvarii) trebuie sa fim intr-o relatie de simbioza. Intelegi ? plus faptul ca jegul ala xoxo m-a provocat sa postez 1000 de pagini . eu imi tin promisiunile, o sa te mai fut, stai linistita.Eu nu am facut pe nimeni cum am vrut eu fara sa fiu atacata,sa se inteleaga asta,nu am inceput de nebuna razboiul,scuza-ma o tine-ti langa ca eu am inceput..e normal sa tineti unii cu altii voi intre voi,iar eu sa fiu sa dusmanul nr 1Gresiti dar ,asta eCe mai conteaza acum?
xtreme89 Reputație: 14316 Postat Septembrie 14, 2018 Oras:Oriunde m-as afla Oras:Oriunde m-as afla Postat Septembrie 14, 2018 Nu te mai primesc :( ca esti rau Pai normal ca e rau Voi trebuie sa ne faceti sa ne simtim bine nu invers ;)
Vizitator xoxo 24cm Reputație: 0 Postat Septembrie 14, 2018 Postat Septembrie 14, 2018 Nu te mai primesc :( ca esti raueu tot vin, daca promiti ca nu mai vorbesti urat ma opresc din spam.
xoxo24cm Reputație: -1403 Postat Septembrie 14, 2018 Postat Septembrie 14, 2018 promit eu ca-mi bat pula de raion si-i pun pm-urile sa vada lumea cat e de lingau hahahaha
xtreme89 Reputație: 14316 Postat Septembrie 14, 2018 Oras:Oriunde m-as afla Oras:Oriunde m-as afla Postat Septembrie 14, 2018 eu tot vin, daca promiti ca nu mai vorbesti urat ma opresc din spam. Tu ce faci ma acum Negociezi cu ele pe banii tai ?=))
Vizitator Reputație: 0 Postat Septembrie 14, 2018 Postat Septembrie 14, 2018 promit eu ca-mi bat pula de raion si-i pun pm-urile sa vada lumea cat e de lingau hahahaha arata-mi tu un PM ! posteaza sclavule !
alexa26 Reputație: 5846 Postat Septembrie 14, 2018 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Postat Septembrie 14, 2018 eu tot vin, daca promiti ca nu mai vorbesti urat ma opresc din spam.Promit solemn ca nu mai vb urat =)) nici macar nu o sa mai postez nimic,oricum deja mi s-a luat,nu o scot la capat,si oricum plec in 3 zile,restul...faceti ce doriti in continuare cu topicul meu ori cu discutiile de aici :x va pup
Vizitator xoxo 24cm Reputație: 0 Postat Septembrie 14, 2018 Postat Septembrie 14, 2018 Promit solemn ca nu mai vb urat =)) nici macar nu o sa mai postez nimic,oricum deja mi s-a luat,nu o scot la capat,si oricum plec in 3 zile,restul...faceti ce doriti in continuare cu topicul meu ori cu discutiile de aici :X va pupbine
xtreme89 Reputație: 14316 Postat Septembrie 14, 2018 Oras:Oriunde m-as afla Oras:Oriunde m-as afla Postat Septembrie 14, 2018 Usor usor ca nu putem mai mult
avpop Reputație: 40328 Postat Septembrie 14, 2018 Oras:FALASTOACA Oras:FALASTOACA Postat Septembrie 14, 2018 eu tot vin, daca promiti ca nu mai vorbesti urat ma opresc din spam.Bre,te intreb si io,asa da curiozitate.Au putut sa iei in gura o tata,s-o iei in brate pe una pe care s-au pisat altii?
alexa26 Reputație: 5846 Postat Septembrie 14, 2018 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Postat Septembrie 14, 2018 cum e papusica ? am fost sau nu am fost la tine ? sau vrei sa o intrebi si pe Maya daca ma stie ? Daca nu dai de ea pot sa o intreb eu, am numarul ei personal si ma vad cu ea in weekenduri cand nu e la cursuri.Am intrebat-o pe Maya si a spus ca nu e adevarat,suntem impreuna acum si cica sa o suni sa ne convingem =))
alexa26 Reputație: 5846 Postat Septembrie 14, 2018 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Postat Septembrie 14, 2018 Bre,te intreb si io,asa da curiozitate.Au putut sa iei in gura o tata,s-o iei in brate pe una pe care s-au pisat altii?Uite poftim..cum sa nu il injuri pe handicaptul asta?oligofren de 2 lei
Vizitator xoxo 24cm Reputație: 0 Postat Septembrie 14, 2018 Postat Septembrie 14, 2018 Am intrebat-o pe Maya si a spus ca nu e adevarat,suntem impreuna acum si cica sa o suni sa ne convingem =))sa inteleg ca nu vrei sa ma opresc ? zi fata mea
xoxo24cm Reputație: -1403 Postat Septembrie 14, 2018 Postat Septembrie 14, 2018 Bre,te intreb si io,asa da curiozitate.Au putut sa iei in gura o tata,s-o iei in brate pe una pe care s-au pisat altii? tu dupa ce ii dai muie lu nevasta ta nu o mai saruti ? =))))) 1
xoxo24cm Reputație: -1403 Postat Septembrie 14, 2018 Postat Septembrie 14, 2018 sa inteleg ca nu vrei sa ma opresc ? zi fata mea nu te tine pula sa continui =)) 1
avpop Reputație: 40328 Postat Septembrie 14, 2018 Oras:FALASTOACA Oras:FALASTOACA Postat Septembrie 14, 2018 Uite poftim..cum sa nu il injuri pe handicaptul asta?oligofren de 2 leiCucoana,accepti uro,scrie clar in oferta ta.Ce PLM nu e in regula in ce am scris??
avpop Reputație: 40328 Postat Septembrie 14, 2018 Oras:FALASTOACA Oras:FALASTOACA Postat Septembrie 14, 2018 tu dupa ce ii dai muie lu nevasta ta nu o mai saruti ? =)))))Xoxo,o cam incerci cu mine,te cam mananca buzele curului.Stai calm in PLM ca esti in liga comunala.Prea o sugi pe pula cu toata lumea. 1
Vizitator Reputație: 0 Postat Septembrie 14, 2018 Postat Septembrie 14, 2018 xoxo e bulangiu cu noi curvarii, nu inteleg ce vrea sa arate potarnichea.
Vizitator Reputație: 0 Postat Septembrie 14, 2018 Postat Septembrie 14, 2018 hahahahahate face AvPop din 2 cuvinte, dispari soferule ca ai zis ca ai cursa :))))))
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum