Sari la conținut

Matura cu experienta... 0737626162

cristi3333

Postări Recomandate

Postat

Cristi, cand apare o recenzie de la tine?

Si daca e intrebare de ce o pui in seciunea Testate? Esti atat de prost incat nu stii ca se pune la Intrebari si Raspunsuri?

As fi apreciat si mai mult raspunsul tau daca nu simțeai nevoia sa jignești, dar probabil ca nu degeaba te numești „colericul” :)

• Oras:No man"s land
  • Oras:No man"s land
Postat

La duduie am sunat acum doua saptamani , nu mai tin minte ce tarife a indrugat la telefon , insa , manat de fotografii am hotarat sa ajung la ea si sa clarific acolo.

Ma indrumat undeva pe strada Marasesti langa Jandarmerie , am bagat pe GPS nu gasea decat strada Marasesti sau Marasti parca pe la parcul Puskin , fara nici-o legatura cu Jandarmeria.Cand am vrut sa revin cu telefonul sa ma edific ce si cum , esec total , am sunat de mai multe ori si nu a mai raspuns la telefon.

Postat

La duduie am sunat acum doua saptamani , nu mai tin minte ce tarife a indrugat la telefon , insa , manat de fotografii am hotarat sa ajung la ea si sa clarific acolo.

Ma indrumat undeva pe strada Marasesti langa Jandarmerie , am bagat pe GPS nu gasea decat strada Marasesti sau Marasti parca pe la parcul Puskin , fara nici-o legatura cu Jandarmeria.Cand am vrut sa revin cu telefonul sa ma edific ce si cum , esec total , am sunat de mai multe ori si nu a mai raspuns la telefon.

Tot cam acum 2 saptamani am sunat-o si eu si mi-a spus ca locuieste in zona Lidl gara. Mi-a zis ca ar fi 150 lei finalizarea și 200 ora. Nu am stabilit atunci intalnirea fiindca aveam înca de lucru. Din păcate pana seara a trebuit sa plec din oraș și nu am mai reușit sa ajung. Tot mânat de fotografii am sunat și eu, dar, nu stiu de ce, presimt ca nu sunt reale... poate găsim aici un coleg care chiar a fost la ea si ne poate spune care e adevărul...

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum
  • Navigare recentă   0 members

No registered users viewing this page.

• Creează nouă...