andreea9292 Reputație: 297 Postat Aprilie 10, 2019 Postat Aprilie 10, 2019 Disponibilă 22:00 💋💋💋
andreea9292 Reputație: 297 Postat Aprilie 11, 2019 Postat Aprilie 11, 2019 Buna dimi!! Disponibilă 12:00 , 22:00 va pup si va aștept cu drag 💋💋💋💋 2
andreea9292 Reputație: 297 Postat Aprilie 12, 2019 Postat Aprilie 12, 2019 Disponibilă 22:00 va pup 💋💋 5
andreea9292 Reputație: 297 Postat Aprilie 15, 2019 Postat Aprilie 15, 2019 Disponibilă 22:00 💋💋💋 6
andreea9292 Reputație: 297 Postat Aprilie 16, 2019 Postat Aprilie 16, 2019 Disponibilă 11;00 , 23:00 💋💋💋 4
johnny69xxx Reputație: 22 Postat Aprilie 17, 2019 Oras:Brasov Oras:Brasov Postat Aprilie 17, 2019 Buna Andree!se poate si fk sau doar sarutari corporale?Iti doresc sa ai o zi superba ca tine.
andreea9292 Reputație: 297 Postat Aprilie 18, 2019 Postat Aprilie 18, 2019 Disponibilă 11:00 22:00 💋💋
cucuculgol Reputație: -8 Postat Aprilie 18, 2019 Postat Aprilie 18, 2019 Trebuie neaparat sa te văd zilele astea ! :) 1
tymmy90 Reputație: 410 Postat Aprilie 18, 2019 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Postat Aprilie 18, 2019 Cea mai frumoasă ești!Felicitări!! Ține-o tot așa!!
lutzy74 Reputație: 81 Postat Aprilie 19, 2019 Oras:Suceava Oras:Suceava Postat Aprilie 19, 2019 Buna! Ajung in Brașov la începutul lunii viitoare si as vrea sa știu dacă poți să-mi faci o vizita la hotel.
andreea9292 Reputație: 297 Postat Aprilie 20, 2019 Postat Aprilie 20, 2019 Disponibilă astăzi 15:00 22:00 💋💋 4
andreea9292 Reputație: 297 Postat Aprilie 20, 2019 Postat Aprilie 20, 2019 😊😊va aștept cu drag 💋💋 5
alexandrio Reputație: 134 Postat Aprilie 20, 2019 Oras:Brasov Oras:Brasov Postat Aprilie 20, 2019 Superba!
asaaasa Reputație: 29 Postat Aprilie 20, 2019 Oras:brasov Oras:brasov Postat Aprilie 20, 2019 Frumoasa ! Multi eram pe spate daca era cu fundul spre fotograf ðŸ˜
therider89 Reputație: 12 Postat Aprilie 20, 2019 Postat Aprilie 20, 2019 Salutare, Nu pot sa va zic decat ca am reusit sa ajung din nou la aceasta superba fata. Locatie este foarte usoar de gasit locuri de parcare se gasesc gramada.exista si varianta sa lasi masina la mall pt banuieli minime🤫.Apartamentul este curat,o baie curata cu multe geluri de dus.prosop curat primit mereu la intrarea la dus. Actiunea in sine din pinctul meu de vedere nu se poate evalua pentru ca este de o calitate ridicata.oralul este demential iar oglinzile de pe dulap te fac sa ai o priveliste extraordinara Foarte deschisa la schimbarea pozitiilor fara nici un fel de problema.Pot sa va zic doar sa mergeti cu toata increderea pt ca merita maxim timpul petrrcut cu ea.este un om foarte fain. 1
ah1330 Reputație: 163 Postat Aprilie 20, 2019 Postat Aprilie 20, 2019 La 20.04.2019 la 10:00, andreea9292 a spus: 😊😊va aștept cu drag 💋💋Superbă
crissti98 Reputație: 5458 Postat Aprilie 20, 2019 Oras:Pa peste tot unde am "nevoie", si sunt "primit" Oras:Pa peste tot unde am "nevoie", si sunt "primit" Postat Aprilie 20, 2019 ‘na seara la brasoveni, (Re)vizitat si eu, in ultima zi lucratoare a saptamanii, titulara. Aprecieri: Locatie: 10…n-o avea ea hidromasaj, dar apartamentul e curat, asternuturile la fel, baia e uscata si cu ‘shpe geluri, apa de gura, etc, etc. Bashka Mall-ul ofera o parcare imensa si o sansa foarte slaba de a fi intrebat “ce cautai acolo, ca ti-am vazut masina…”Andreea: 9…la fel de frumusica, aranjata, sexoasa, vesela si lipicioasa ca la celelalte vizite Atitudine: 10…respectat, si chiar ajutat cu programarea, iar pe parcursul intalnirii am fost rasfatat ca "iubi" (ca tot zice mereu lumea ca au, toate, "iubi")GFE: 10…eu nu cer/ofer FK si DFK, deci poate notatul gfe-ului nu este de competenta mea. Dar asa o senzatie de bine, si de revedere cu o iubita care abia asteapta sa revin am, ca nu ma pot abtine….Igiena: 10…n-am gasit niciodata vreun cusur, sau miros....ON: 10…la mine e in top.NP: 10…cum se misca ea pe mine, si cum ma misca ea, in “ea”, nu prea intalnesc…..ma incolaceste toata, ma mangaie ma saruta, e lipita de mine…si totusi are o amplitudineeeee…wow.Overall: nu prea am mai cautat destinatii pe Brasov, din cauza ei….daca oi veni pe mai multe zile probabil ca voi cauta. Dar sigur incep si termin “sejurul” cu…Andreea. Povestioara (suport, pentru aprecierile personale de mai sus) Avand eu de facut un drum tur-retur in tara, inceput planurile de “relaxare” cu o lista a posibilelor “popasuri”. Brasovul fiind in drum atat la dus cat si la intors, si avand in vedere cat de bine ne-am inteles la precedentele 2 vizite, titulara fu pe lista,.Cum “ce-i mana nu-i minciuna” incercat cu o programare pentru luni…n-a fost sa fie. Caprioara taman era la infrumusetzare in intervalul alocat. Capatat promisiunea ca ma “ajuta” la intoarcere, asa ca in ziua anterioara returului luat legatura, prin wsp.Un pic de “frictiuni” pe wsp, ca inca nu stiam ora exacta si nici nu scriam prea correct (goneam cu 100Km/h) pana am sunat-o….abia atunci m-a recunoscut si calea s-a netezit. A scapat de senzatia de “tzeapa” si am beneficiat de toate avantajele unei “girl-friend” :bow2 Ce sa mai….nu mai facea nicio programare, pana nu ajungeam si termina cu mine :no2 …exagerez, dar nici departe nu era. Gonit in continuare, parcat urgent la Mall si alergat intr-un suflet la titulara :date Wow….pupicei, imbratisari, ii radeau ochii aia frumosi la mine….stat noi la chat, tigari, si beneficiat de un “fund” de ness – ca eram cam zdreantza dupa drum. Cerut la dush, primit prosop, executat igienizare si prezentat la locul actiunii.Ceva probleme cu colega, care voia si ea sa participe :laugh2 :laugh2 dar rezolvat Andreea, asa ca ramas tete-a-tete…mai exact singuri-singurei in patul ala mare (noi si ceilalti 2, din oglinzile din jur ). Imbratisat, mangaiat, pupat, framantat, incolacit, pana cand Andreea m-a-ntors cu roatele-n sus, sa se ocupe temeinic de subsemnatul….Iar mangaiat, pupat, lins ….usor-usor pana la al’mic, caruia i-a aplicat acelasi tratatment; si imprejurimilor, sa nu se simta vreo parte neglijata…Deci, al’mic nu-si mai incapea in … dimensiuni, de bucurie. Lasand la o parte suptul si linsul, DT-ul sau presiunile caprioarei, are ea fratilor o technica cu limbutza….simti cum iti bate inima-m poola, pe cuvant! Iar pozitionarea cu fundul spre oglinzile de langa pat, iti ridica si mai mult pulsul!Knd am simtit eu ca devine pericol sa “terminam” aventura, am trecut la NP – LOT ca deh….mai ia ala mic o gura de aer, isi mai revine…Trecut la LOT si aici am “reusit” sa trag un pic de timp, sa o mai mangai, si mai ales sa ma desfat cu sanii ei…Dar m-am predat rapid, cand m-a invadat Andreaa, strans incolacita pe mine, lingandu-mi urechile si soptind fierbinte langa ele. Cum dreaq putea sa fie lipita de mine, dar totusi sa aiba amplitudinea si ritmul simtit de al’mic, ramane un mister… :thinking Pe care voi cauta sa il dezleg data viitoare…Planul este sa fiu mai atent la oglinzile de langa pat; sper sa reusesc Respecte confratilor recenzori :hihat PS pentru “aialalati”: puneti dreaq mana si sunati, daca chiar vreti sa ajungeti…lasati intrebarile prostesti pe topic. Folositi-l ca sa va descrietzi experientza, sa aiba lumea posibilitatea sa se “orienteze”. 6
orbit100 Reputație: -396 Postat Aprilie 21, 2019 Postat Aprilie 21, 2019 Buna,azi pana la ce ora esti disponibila ? 1
andreea9292 Reputație: 297 Postat Aprilie 21, 2019 Postat Aprilie 21, 2019 Iti multumesc frumos , pentru tot ce ai scris , domnul Cristi oricum ești unul din clienții mei Favoriți din foarte multe puncte de vedere . Ma simt , relaxata in totalitate in prezenta ta cu zâmbetul pe buze si stand cu cel mai mare drag lângă tine ești un om deosebit ,cu foarte mult bun simt si multe alte calități... te pupic si de fiecare data usa e deschisă , Ptr tine cu mare drag si pentru cei ca tine te imbratisez cu drag 💋💋 2
andreea9292 Reputație: 297 Postat Aprilie 21, 2019 Postat Aprilie 21, 2019 Cat si Ptr tine dragul meu client therider la fel de minunat si special Ptr mine tot timpul vizitată de persona ta aceleasi sentimente frumoase de relaxare si plină de zâmbete iti Multumesc pentru cuvintele frumose si ma simt bine cand știu ca acești oameni minunați ce ma vizitează vin relaxați , zambareti si nerăbdători sa ma vadă te pup si sa ne vedem cu bine zi frumoasa sa ai 💋💋🤗🤗 1
orbit100 Reputație: -396 Postat Aprilie 21, 2019 Postat Aprilie 21, 2019 sau azi NU primesti clienti ? 1
orbit100 Reputație: -396 Postat Aprilie 21, 2019 Postat Aprilie 21, 2019 Scumpa la vorba domnisoara.Probabil ca are lista de clienti,cei care platesc "in serie". 1
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum