Sari la conținut

Andabuzedulci 0786263592 / 0734299609

joe

Postări Recomandate

Vizitator
Reputație: 0
Postat

Se poate sa te mai gasesc si eu maine?

• Telefon: laurentiu_laurentiu65
  • Oras:bucuresti
Postat

Anda BuzeDulci Transexuala in DEVENIRE,sub tratament Hormonal.100% reala,senzuala si apetisanta,o adevarata tarfa in pat ofer sex oral adanc,anal hard si fututa in gat cu finalizare orala domnilor care vor extaz.... 30 mar, 23:32

0786263592 / 0734299609

Pret: 130 lei

Stie cineva ceva despre ea/el?

Are anuntul de mult timp e mult sa-i spui travestit am fost la el acum ceva timp si sincer mi-a venit sa vars cand l-am vazut. Nu are sani era si nebarbierit numai fite de mare transexual ca nu face anal pt ca o am groasa de supt.........asa ca din punctul meu de vedere evitati-l

Postat

Are anuntul de mult timp e mult sa-i spui travestit am fost la el acum ceva timp si sincer mi-a venit sa vars cand l-am vazut. Nu are sani era si nebarbierit numai fite de mare transexual ca nu face anal pt ca o am groasa de supt.........asa ca din punctul meu de vedere evitati-l

Pt cultura ta generala domnule Laurentiu11 tariful meu este de 150lei/ora si nu de 130 asa cum spui tu......iar daca tot ti-a venit sa versi dc nu ai facut-o pt  sau dc ai ramas daca tot eram asa nasoala cum spui,sau dc nu ai lasat comentariu atunci dpa ce ai fost la mine si o faci dpa cateva luni,,dc ,dc,dc vreau si eu un motiv.............si pt cultura ta generala ador sexul anal la fel de mult cum imi place sa sug pula,nu cred ca am zis vreodata ca vaui ma doare sau nu ma fut in cur ca e groasa....chiar ma fut.....o zi faina

Postat

Se poate sa te mai gasesc si eu maine?

Buna Sorin1923 momentan nu ma aflu in Bucuresti de o saptamana pt ca niciodata in Saptamana mare a Sfintelor Paste nu lucrez.....este suficient ca lucrez aproape un an de zile macar cand este o Sapt plina de Rugaciune si Impacare Sufleteasca sa pot sta de o parte......Revin in Bucuresti la inceputul saptamanii viitoare.....te pup si iti doresc un Paste Fericit alaturi de familie si cei dragi tie

Postat

Asculta bai gunoiule ochelarist si chelios nespalat imputit care nici macar clisma nu ti-ai facut pretul tau era 130 roni acum ca te-ai smecherit ai sarit la 150. Ti se pare ca sunt aurolacii cu care iti imparti cortul in care locuiesti ? Oricum cine te vede o data se lecuieste .

Pt cultura ta generala domnule Laurentiu11 tariful meu este de 150lei/ora si nu de 130 asa cum spui tu......iar daca tot ti-a venit sa versi dc nu ai facut-o pt sau dc ai ramas daca tot eram asa nasoala cum spui,sau dc nu ai lasat comentariu atunci dpa ce ai fost la mine si o faci dpa cateva luni,,dc ,dc,dc vreau si eu un motiv.............si pt cultura ta generala ador sexul anal la fel de mult cum imi place sa sug pula,nu cred ca am zis vreodata ca vaui ma doare sau nu ma fut in cur ca e groasa....chiar ma fut.....o zi faina

Postat

Nu lucrezi in saptamana mare fomistule ai uitat cand mancai dupa jos acum 3 ani nimicule. Ce pret aveai jegule in martie 2013 ? 130 roni? Ai zic ca nu ai avut niciodata pretul asta. Nu ma face sa spun mai multe ca nu te mai cauta nimeni si ajungi sa cersesti 30 lei pt o muie oricum mai mult nu meriti si aia impozabili.

Postat

Adica de tine .

de scursuri sunt satula

Postat

Scursuri ca tine . Mi- e mila de tine fatalaule.

Postat

Mai nimicule am plecat pt ca nu ma umileam sa stau cu un jeg nespalat si nebarbierit. O cunosti pe Lucica care te tinea de mila la piata resita? Nu ma provoca sa spun mai multe taci dracu sa te ia de mascarici.

Postat

Hai sictir nimicule Luci e o doamna in comparatie cu tine rasule. Ti-a dat sa mananci si acum nu mai recunosti ? Te-ai ajuns esti tranzexual in devenire ? Esti un nimeni de cand te-ai nascut copil nedorit ce esti. Te fac de ras peste tot pt ca esti obraznic si macar nu stai in banca ta adica in cotetu tau.

• Oras:BUH
  • Oras:BUH
Postat

Laurentiu nu cred ca e ok sa vorbim urat. Daca vrei mergi la el(ea) daca nu nu si gata, e simplu.

Hai sa comentam prestatii si nu injuraturi.

Postat

Laurentiu nu cred ca e ok sa vorbim urat. Daca vrei mergi la el(ea) daca nu nu si gata, e simplu.

Hai sa comentam prestatii si nu injuraturi.

dragul meu FlaviusAdrianus degeaba stai sa le explici la toti retardati cum sta treaba,lasa-l pe acest distrus in banca lui ca nu este in stare nici macar sa scrie corect dar sa mai si ajunga la mine,sa il fereasca sfintii ca sa ajunga vreodata ca am impresia ca va fi primu pe care il voi bate

Postat

Sa inteleg ca ma ameninti ?

• Oras:Timisoara
Postat

crezi ca stau sa amenint toti agramatii care nus in stare sa scrie macar corect Transexuala

merg pe la ora de romana si mai stam de vb

sau mai bine dispari de pe topicul meu ca il infectezi

El ca el ... dar nici tu nu ai habar cum se scrie corect termenul de care esti asa atasat  :slap2  ... Phoai ce imi plac astia care isi dau singuri cu bata-n cap :laugh2 ...

P.S. : Ca sa nu ramai in ceata , Transsexual se scrie cu 2 de S , un pic de informare nu strica inainte sa faci gura mare.

Postat

El ca el ... dar nici tu nu ai habar cum se scrie corect termenul de care esti asa atasat  :slap2  ... Phoai ce imi plac astia care isi dau singuri cu bata-n cap :laugh2 ...

P.S. : Ca sa nu ramai in ceata , Transsexual se scrie cu 2 de S , un pic de informare nu strica inainte sa faci gura mare.

si daca stau sa ma gandesc bine domnule futaciosu TRANSSEXUAL e mult spus pt ca nici una nu este taiata ca sa ajunga la acel cuvant......cel mai indicat este

transgender
Postat

Mai fatalaule care ai iesit din canalele de la gara de nord un transexual adevarat  are sani pe care-i arata ( vezi Cristina sau pamela) tu ai si peruca  ai barba si mirosi a hoit. De ani de zile spui esti sub tratament hormonal si tot asa vei spune si peste N ani.Iar cu amenintarile las-o mai moale

Postat

Mai fatalaule care ai iesit din canalele de la gara de nord un transexual adevarat  are sani pe care-i arata ( vezi Cristina sau pamela) tu ai si peruca  ai barba si mirosi a hoit. De ani de zile spui esti sub tratament hormonal si tot asa vei spune si peste N ani.Iar cu amenintarile las-o mai moale

Postat

si daca stau sa ma gandesc bine domnule futaciosu TRANSSEXUAL e mult spus pt ca nici una nu este taiata ca sa ajunga la acel cuvant......cel mai indicat este

transgender

Nu incerca sa gandesti prea mult ca te ingropi singur ! Documenteaza-te !!! ... Transsexual nu inseamna neaparat sa fi taiat/operat !!! :slap2 ... Mare e gradina ta doamne  :laugh2 ... Transsexual e un termen foarte bine delimitat , cauta si vei gasi raspunsul corect ... Transgender e un termen mult mai ambiguu pentru ca nu are o definitie bine delimitata , pentru ca contine o gramada de categorii (CD , DragQueen , TV , TS) ... toti intrati in aceasta categorie , deci da esti transgender ...

Nu am chef sa iti fac teoria chibritului si sa iti explic ce si cum , dar nu prea imi plac astia care si semnalizeaza , cand ar trebui sa stea in banca lor ... Deci astea fiind spuse am incheiat aici !!!

P.S. : @Adelina masaj : Cred ca ma confunzi ... da am barba , dar peruca nu port ca nu e genul meu , tratamente nu fac si nici nu am facut , iar dupa limbajul tau de ghena cred ca miros mult mai bine ca tine ... SUNT BARBAT FAAA!!! ... Nu stiu ce filme ti-ai facut tu sau cine te ameninta dar esti depasita de situatie , sugerez un consult la psihiatrie.

Postat

Pana si femeile au inceput sa i-a atitudine inpotriva ta . Nu ma mai bag in seama cu tine  te las pe mana lor.

• Telefon: Intrucat nu mai exista... :)
  • Oras:Spania. Barcelona. Sau pe langa...
  • Telefon: Intrucat nu mai exista... :)
  • Oras:Spania. Barcelona. Sau pe langa...
Postat

Nu ca m-ar pasiona prea tare toata tiganeala care este aici (nu gasesc alt termen, din pacate arata ca la usa cortului din satra), dar am asa o impresie cum ca @laurentiu11 si @Adelina masaj sunt fie una si aceeasi persoana, fie o pereche  :fish12 +  :boob. Nu neaparat sustinerea mutuala de aici este relevanta, ci "revenirea" de aici, care este pe fata: https://nimfomane.com/forum/topic/37038-adelina-0736-682-267/?do=findComment&comment=708887

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum
  • Navigare recentă   0 members

No registered users viewing this page.

• Creează nouă...