toffiffe Reputație: 0 Postat Septembrie 18, 2018 Postat Septembrie 18, 2018 Salut!As fi interesat de un stăpân/stapani care ar vrea sa mă încerce, îmi place in special spitting foarte mult , sa îți dau limbi in cur, să ți o/v o sug, adorarea picioarele, bătaie usoara + multe altele și pissing.Daca ai un grup de prieteni bărbați și vreți să vă distrați puțin, va stau la dispoziție, plătesc în funcție de timp și câte persoane suntetj.Si cuplu ar fi ok
toffiffe Reputație: 0 Postat Septembrie 18, 2018 Autor Postat Septembrie 18, 2018 Sunt băiat , 18 ani
crazyfox Reputație: 2 Postat Septembrie 22, 2018 Postat Septembrie 22, 2018 Ceva date de contact nu lasi?
Vizitator candycouple Reputație: 0 Postat Septembrie 11, 2019 Postat Septembrie 11, 2019 Salut!As fi interesat de un stăpân/stapani care ar vrea sa mă încerce, îmi place in special spitting foarte mult , sa îți dau limbi in cur, să ți o/v o sug, adorarea picioarele, bătaie usoara + multe altele și pissing.Daca ai un grup de prieteni bărbați și vreți să vă distrați puțin, va stau la dispoziție, plătesc în funcție de timp și câte persoane suntetj.Si cuplu ar fi okBuna.Fantezia ta si-a gasit locul potrivit.Putem pune in practica, contacteaza-ma telefonic sau prin mesaje pe Whatsapp, (0732) 781 613.
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum