Sari la conținut

Revenire Tatiana

Postări Recomandate

• Oras:Braila
Postat

Intentionez ca in scurt timp sa revin din nou la "locul de munca", dar doar cu un anumit serviciu. Inca fiind in recuperare, organismul nu imi permite sa mai fac normal. 

Sunteti interesati de doar oral? Intreb ca sa vad cine duce dorul oralului meu :)

• Like 1
Postat

Momentan nu m-am hotarat inca daca sa revin sau nu, ptr ca piciorul meu se va recupera in ani de zile si nu sunt sigura ca cineva si-ar dori sa fie intampinat in carja sau in cadru. Si oricum daca ar fi sa revin, normal nu mai pot face si ar insemna sa fac doar oral.

• Like 1
Postat

inca nu m-am gandit la tarif, fiind doar un singur serviciu oferit. Daca o sa mai apara persoane interesate voi hotara cand o sa revin si pana atunci ma voi gandi si la ce tarif voi lucra. 

Important ptr mine este ca cei interesati sa accepte intalnirea cu mine asa cum sunt, adica in carja :(

• Like 1
Postat

Deci n am sanse la o întâlnire maine dimineata Nu?

Cred ca nu ai citit cum trebuie ce am scris mai sus. 

Am scris clar ca inca nu am revenit la munca inca si nici nu m-am hotarat inca data cand o sa revin :)

• Like 1
Postat

o sa ma hotarasc pana saptamana viitoare daca voi reincepe munca si voi deschide la intrebari si raspunsuri topic nou cu revenirea mea.

• Like 1
Postat

salut

limbi poti sa primesti?

doar oral la un  pret decent 

naspa ca sunt din gl 

nu o sa accept limbi. Serviciul va fi de doar oral, si ma pot dezbraca doar toples. De la mijloc in jos voi purta pantalon lung, datorita piciorului inca nevindecat.

• Like 1
Postat

Buna tatiana. Te ai hotarat? Am văzut că s au scris multe lucruri bune despre tine si sunt curios sa te cunosc.

Postat

Ținând cont că flori ia 70 lei oral+normal..este cam scump 80 lei pt oral, dar na..fiecare cu preturile ei.

Postat

Buna! Suncer mi se pare mult 80 de lei. E doar parerea mea. :*

Daca 80 lei cu finalizare orala este scump, nici o problema, pot lua si 50 lei, dar fara finalizare orala. De ce mi-as spurca gura cu samanta la toti pentru doar 50 lei, cand sunt altele care ptr finalizarea orala cer 60 lei in plus, nu?

• Like 1

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum
  • Navigare recentă   0 members

No registered users viewing this page.

• Creează nouă...