Sari la conținut

0756463329 Top Timișoara ! Maria , tandră și pasionala , pentru prima data in Oradea ! ðŸ˜�

maria_maria

Postări Recomandate

• Oras:Heaven
Postat

Salutare

Am Vizitat domnisoara seara aceasta

si trebuie sa recunosc fata e incredibila !

Tanara ,piele fina , sani superbi...e frumoasa sexy si are o atitudine care te face sa revii.

Stabilit intalnirea la nr. din topic pe whatsapp foarte usor fara probleme!

Programarea respectata din ambele parti.

Ajuns in locatie ma astepta in body negru foarte sexy pozele sunt reale 100% .(in realitate e si mai frumoasa !!!)

Am socializat putin langa un pahar de apa , comunicandu-mi serviciile si cadoul.

Am ales varianta 1 H. După care am plecat la baie pentru inprospatare. Baia e la fel precum apartamentul OK , ( totusi e un bloc recent construit următorul bloc dupa binecunoscutul balcoane colorate)

Revenind in camera am mai vb. una-alta trecand apoi la sarutari corporale.

A venit peste mine,preluand controlul printre sarutari.

Oralul a fost executat cu passiune ,impressia lasata a fost ca ii place sa se joace....deep cu stelute m-a inebunit complet ,privirea aceea.... trecand apoi si eu la un Oral si 69 .

Pussy epilata,curata si frumoasa.

Dupa ce a montat protectia,a venit lot pozitie in care se misca foarte bine.

Dupa care a venit rândul meu din spate....unde am si finalizat glorios !

Am vizitat iarăși baia dupa care am mai stat la povesti si am intrat in dormitor pt. a 2a rundă, unde ne am inteles ca vreau doar un oral fiind destul de obosit! Foarte răbdătoara...

Si acum notele

Locatie 10 , apartament nou cu 2 cam.

Aspect 10 ***

Atitudine 10 *** comunicativa,draguta

Gfe 9 fara fk

On 10 , deep din pacate fara CIM

Np 10 se misca bine,te trage,da contre

Cadou on,np, 350 lei

Timp petrecut peste 1 ora dtd. nu ma simteam grabit totul era ca si cu o amanta!

De recomandat DAAAA

( MAI ales cine cauta calitate )

De revenit sigur ca da !

Multumesc ... a fost o ora fenomenală !!! Te pup !

Mulțumesc pentru recenzie și cuvintele frumoase !

Îți mulțumesc pentru vizita , te mai aștept cu mare drag evident ! :x

Vizitator cozonacq
Reputație: 0
Postat

Cred ca o saptamana ! :*

Dupa care...?

Te intorci cumva in Tm? :)

• Like 1
  • Minus 1
Postat

Buna dragilor ! Astazi sunt disponibila de la ora 14:00 la 02:00 !

Pentru programari nu ezitati sa imi scrieti (sms sau whatsapp) sau sa ma sunati ! Va pup si va astept ! :*

Postat

Salutare

Am Vizitat domnisoara seara aceasta

si trebuie sa recunosc fata e incredibila !

Tanara ,piele fina , sani superbi...e frumoasa sexy si are o atitudine care te face sa revii.

Stabilit intalnirea la nr. din topic pe whatsapp foarte usor fara probleme!

Programarea respectata din ambele parti.

Ajuns in locatie ma astepta in body negru foarte sexy pozele sunt reale 100% .(in realitate e si mai frumoasa !!!)

Am socializat putin langa un pahar de apa , comunicandu-mi serviciile si cadoul.

Am ales varianta 1 H. După care am plecat la baie pentru inprospatare. Baia e la fel precum apartamentul OK , ( totusi e un bloc recent construit următorul bloc dupa binecunoscutul balcoane colorate)

Revenind in camera am mai vb. una-alta trecand apoi la sarutari corporale.

A venit peste mine,preluand controlul printre sarutari.

Oralul a fost executat cu passiune ,impressia lasata a fost ca ii place sa se joace....deep cu stelute m-a inebunit complet ,privirea aceea.... trecand apoi si eu la un Oral si 69 .

Pussy epilata,curata si frumoasa.

Dupa ce a montat protectia,a venit lot pozitie in care se misca foarte bine.

Dupa care a venit rândul meu din spate....unde am si finalizat glorios !

Am vizitat iarăși baia dupa care am mai stat la povesti si am intrat in dormitor pt. a 2a rundă, unde ne am inteles ca vreau doar un oral fiind destul de obosit! Foarte răbdătoara...

Si acum notele

Locatie 10 , apartament nou cu 2 cam.

Aspect 10 ***

Atitudine 10 *** comunicativa,draguta

Gfe 9 fara fk

On 10 , deep din pacate fara CIM

Np 10 se misca bine,te trage,da contre

Cadou on,np, 350 lei

Timp petrecut peste 1 ora dtd. nu ma simteam grabit totul era ca si cu o amanta!

De recomandat DAAAA

( MAI ales cine cauta calitate )

De revenit sigur ca da !

Multumesc ... a fost o ora fenomenală !!! Te pup !

6 posturi în 3 ani. Or fi toate de 10 cu steluța la dsoara asta? Makes you wonder
  • Oras:Ardeal
  • Oras:Ardeal
Postat

6 posturi în 3 ani. Or fi toate de 10 cu steluța la dsoara asta? Makes you wonder

Don't you wonder!    This site is already full of... "wonderers"

Just go visit her first and... then we talk!

:138x

• Like 1
Postat

Exact...

Nu e vorba ca nu am mai vizitat si altele...dar nu prea fac recenzii la una care nu merita !

Iar domnisoara Maria chiar merita recenzia si notele mele !

• Like 1
  • Oras:Romania
Postat

Exact...

Nu e vorba ca nu am mai vizitat si altele...dar nu prea fac recenzii la una care nu merita !

Iar domnisoara Maria chiar merita recenzia si notele mele !

Pai chiar recenziile in urma unei experiente nereusite ajuta pe cei de pe forum.Recenziile se fac pentru membrii futaciosi,nu pentru fete.
  • Like 1
Postat

Buna dimineata dragilor ! Astazi sunt disponibila de la ora 11:00 ! Pentru programari nu ezita sa ma contactezi 0756463328 (mesaj sau whatsapp) .

Va pup si va astept cu drag !

:* :* :*

Vizitator altu2
Reputație: 0
Postat

Pai chiar recenziile in urma unei experiente nereusite ajuta pe cei de pe forum.Recenziile se fac pentru membrii futaciosi,nu pentru fete.

Asta cu recenziile pentru membri era valabilă "pe vechi".

Acuma majoritatea recenziilor, cu 10 pe linie, sunt pentru fete, și drept răsplată recenzorul primește o muita gratis.

Legile (nescrise) ale "capitalismului" primitiv.

Postat

Asta cu recenziile pentru membri era valabilă "pe vechi".

Acuma majoritatea recenziilor, cu 10 pe linie, sunt pentru fete, și drept răsplată recenzorul primește o muita gratis.

Legile (nescrise) ale "capitalismului" primitiv.

Pe vechi?.Addica dupa calendarul iulian vrei sa zici. =))
Postat

Buna dragilor! :*

Ma mai găsiți astăzi și mâine in orașul vostru ! :x

Disponibilă pentru programări , va aștept cu drag ! :x :*

• Like 4
  • Oras:Timisoara
  • Oras:Timisoara
Postat

N-as vrea sa fiu carcotas, insa aseara am sunat si eu, fiind prin Oradea, iar raspunsul domnisoarei a fost ca e greseala si s-a aratat foarte uimita de apel. Am dres-o si am mintit ca de fapt cautam altceva, insa n-a fost tocmai placut. Ma uit acum la numar si verific si ce am format aseara si nu l-am gresit. Sunt tare curios ce s-o fi intamplat....

• Like 1
Postat

N-as vrea sa fiu carcotas, insa aseara am sunat si eu, fiind prin Oradea, iar raspunsul domnisoarei a fost ca e greseala si s-a aratat foarte uimita de apel. Am dres-o si am mintit ca de fapt cautam altceva, insa n-a fost tocmai placut. Ma uit acum la numar si verific si ce am format aseara si nu l-am gresit. Sunt tare curios ce s-o fi intamplat....

Ori ai gresit numarul ori esti “carcotas” ! :)
  • Like 1
Postat

0756463329
  • Like 1
Postat

Am fost sa fut si eu ceva si am luat o ..muie a la timișoara. O sun, stabilim ora, străbat orașul la ora de vârf ca la fața locului sa primesc ocupat. Primesc un msg tip cu oferta si preturile. Ii spun ca vorbisem cu ea ... la care ... scuze gresisem numărul. Libera doar peste o oră. Sincer, o atitudine de primul venit - primul servit mi se pare. Penibil pt cineva care se recomanda de top

• Like 4
Postat

Se pare ca nu esti singurul care a patit-o.

Salut, să vă descriu întâmplarea mea cu această mimoza.
O sun într-o seară numi răspunde îi dau sms și îi spun că sunt de pe forum , ma suna inapoi cand vede sms , toate bune stabilim o întâlnire.
Ce pot să spun o ........
Ajung la locația stabilită la ora stabilită și o sun ( îmi dă ocupat)
Plm am zis să o mai las puțin.
O sun iar și iar și iar și așa so futut pe timpul meu.
Ajung acasă si normal ca îmi dă sms că so încurcat cu programarile și ale alea.
Poi tu vacă dacă vedea nevasta că tu mare deșteaptă îmi dai sms la ora aia.
Asta trebe mutată la de evitat.

Buna ! In ce seara m-ai sunat dragule? Suna putin a minciuna recenzia ta si as vrea sa verific daca nu sunt “vaca” si cer prea multe ! Un print cu mesajul de la mine sau macar numarul de telefon pe care ti-am dat mesaj ! Si inca ceva ... ce ai tu personal de castigat daca sunt mutata la “ de evitat “? Adevarat ca ma mai incurc in programari , se poate intampla oricui ... cum si clientii fac programari si nu le respecta , dar iti garantez ca spusele tale sunt inventii si rautati !

PS : si inca ceva ! Daca ti-am raspuns la mesaj trecusera maxim 10min de cand mi-ai dat tu mesaj !

Unu la mâna nu stau sa ma cert cu tine.
Doi la mana nu ma face mincinos că eu am cont pe acest forum când tu învățați să sugi pula.
Si nu vreau să îmi iau o cartela cu numar doar pentru tine sa iti fac o vizită surpriză.
Opserv că dacă îți zice cineva adevărul cu ce ai greșit tot tu ai dreptate.
Si am încheiat.

Lăsați-o pe Maria "Mimoza" în plata Domnului.
Nu o ajuta capul, sau P.R-ul, pentru a purta o conversație decenta, pentru a-și cere scuze elegant când greșește.

• Like 1
Postat

Am fost sa fut si eu ceva si am luat o ..muie a la timișoara. O sun, stabilim ora, străbat orașul la ora de vârf ca la fața locului sa primesc ocupat. Primesc un msg tip cu oferta si preturile. Ii spun ca vorbisem cu ea ... la care ... scuze gresisem numărul. Libera doar peste o oră. Sincer, o atitudine de primul venit - primul servit mi se pare. Penibil pt cineva care se recomanda de top

Îmi pare rău pentru problema creată !
  • Like 4

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum
  • Navigare recentă   0 members

No registered users viewing this page.

• Creează nouă...