Sari la conținut

Publi 24

xtreme89

Postări Recomandate

• Oras:the buleni
Postat

Păi ce-ai facut boss? Si tu le spulberi visele iubitorilor de click-uri, ,orgasme, sentimente?

Mă ce oameni răi....

promit ca data viitoare sa impachetez frumos cacatu'...

cel mai mult ma distreaza aia cu click-ul. a zis-o probabil un ghidus la inceput si au preluat-o toti. coaie, daca n-ai click cu ea nu te fute cum trebe. o sa fie si mai retinuta. eu sunt mai smecher, am avut click. e si asta o forma pervertita de narcisism.

• Like 2
  • Minus 1
  • Oras:Oriunde m-as afla
Postat

ce cacat pasiune sa ai sa sugi sute de puli la comanda, poate unele paroase, unele jegoase, unele transpirate samd. ceea ce descrii tu acolo este o lume ideala in care toti participantii se comporta ideal. femeile nu sunt constranse, clientii sunt impecabili. aham....dream on.

Pai ba pana acum ceva timp inca era o oarecare granita intre anumite  fete si diferiti indivizi certati cu igiena sau bunul simt..Ca era pretul mai mare si tineau oarecum la imaginea lor acum vad ca nu mai conteaza reputatia femeii sa dus omu a dat banu cat trebuie aia e nu mai conteaza ca e cu padurea la subrat sau cu baia facuta ultima data acum 2 saptamani ...

• Like 4
Postat

Pai ba pana acum ceva timp inca era o oarecare granita intre anumite  fete si diferiti indivizi certati cu igiena sau bunul simt..Ca era pretul mai mare si tineau oarecum la imaginea lor acum vad ca nu mai conteaza reputatia femeii sa dus omu a dat banu cat trebuie aia e nu mai conteaza ca e cu padurea la subrat sau cu baia facuta ultima data acum 2 saptamani ...

sunt convins ca ghertoii care-si lasa sperma prin speluncile din anglia sau germania sunt miez. aici sa zicem ca-l mai poti da afara daca vrei, acolo nu sufli. si nu cred ca pretul e neaparat un criteriu de separare a despaduchiatilor. da, mai triezi din boschetari, dar nu scapi de toti. e nasol oricum ai da-o.

• Like 1
  • Minus 1
  • Oras:Văscăuți
Postat

sunt convins ca ghertoii care-si lasa sperma prin speluncile din anglia sau germania sunt miez. aici sa zicem ca-l mai poti da afara daca vrei, acolo nu sufli. si nu cred ca pretul e neaparat un criteriu de separare a despaduchiatilor. da, mai triezi din boschetari, dar nu scapi de toti. e nasol oricum ai da-o.

Niste rupte de foame. De câte ori ai citit " iti pute gura, ai flori de nu se vede pula, ai bube la pula, la cur, la cap"...dar toate după ce proasta ia banu'

Proastele nu triază nimic, sug orice boschetar cu 100-n buzunar

• Like 1
Postat

Niste rupte de foame. De câte ori ai citit " iti pute gura, ai flori de nu se vede pula, ai bube la pula, la cur, la cap"...dar toate după ce proasta ia banu'

Proastele nu triază nimic, sug orice boschetar cu 100-n buzunar

chestiile astea doar ele le pot comenta, nu pot sa stiu ce-i in viata/mintea lor. nu-mi permit sa-mi dau cu parerea pe ceva ce nu stapanesc. poate le-o fi frica ca daca nu fac le plezneste ala si le ia si banii. sunt convins ca multe-s patite. 

• Like 1
  • Minus 1
Postat

chestiile astea doar ele le pot comenta, nu pot sa stiu ce-i in viata/mintea lor. nu-mi permit sa-mi dau cu parerea pe ceva ce nu stapanesc. poate le-o fi frica ca daca nu fac le plezneste ala si le ia si banii. sunt convins ca multe-s patite.

Le plezneste ăla le plezneste si iubi peste bot ca n-a scos motorina la trotinetă 😂

Postat

Le plezneste ăla le plezneste si iubi peste bot ca n-a scos motorina la trotinetă

din nou, nu am o statistica pentru a ma pronunta. multe se lauda ca n-au. de asta-mi pare cel mai rau, sa le ia altu' banii. la astia si la violatori le-as da cate o boaba in cap cu mana mea.

• Minus 1
Postat

din nou, nu am o statistica pentru a ma pronunta. multe se lauda ca n-au. de asta-mi pare cel mai rau, sa le ia altu' banii. la astia si la violatori le-as da cate o boaba in cap cu mana mea.

Violatori, **spam editat**i, da. Dar cu iubiții lor ce ai? Dacă e atât de idioata sa sugă pula pt el, ce vina are el??

Ca e ea o cretina? Își merită soarta, boss

• Like 2
Postat

Banii sa fie si pe ele nu le intereseaza ce cat cu cine unde...

• Like 5
  • Oras:Ucea
Postat

Banii sa fie si pe ele nu le intereseaza ce cat cu cine unde...

Ba da, koae, contează. De ce crezi că se întorc în țară? Patriotism?

• Like 2
Postat

Se intorc in tara sa se lafaie cu cati banii au ele sparg tot intr.o sapt 2 si pleaca inapoi 

Cunosc eu una 2 saptamani pe aici 3 4 luni pe afara ..

Postat

Se intorc in tara sa se lafaie cu cati banii au ele sparg tot intr.o sapt 2 si pleaca inapoi 

Cunosc eu una 2 saptamani pe aici 3 4 luni pe afara ..

O fi, nu zic nu. Da’ majoritatea se întorc că-s rupte de muncă (pulă) și că dau de toți nespălații p-acolo.

• Like 1
Postat

O fi, nu zic nu. Da’ majoritatea se întorc că-s rupte de muncă (pulă) și că dau de toți nespălații p-acolo.

Pai da ma da una e sa dai de nespalati si sa iei 50 100 de euro si alta e aici in tara cu aceiasi nespalati pe 50 de lei ...

Postat

Pai da ma da una e sa dai de nespalati si sa iei 50 100 de euro si alta e aici in tara cu aceiasi nespalati pe 50 de lei ...

Mă refeream la târfe cu înfățișare umană, nu la Zergi și **spam editat**cabre.

• Like 3
  • Oras:F
Postat

Cine se aseamana, se aduna - si pe bani, si fara bani ;) . Las' ca nici cu igiena lor nu se pot mandri, da-le-n... ligheanu' ma-sii mari de la tara. 

ce cacat pasiune sa ai sa sugi sute de puli la comanda, poate unele paroase, unele jegoase, unele transpirate samd. ceea ce descrii tu acolo este o lume ideala in care toti participantii se comporta ideal. femeile nu sunt constranse, clientii sunt impecabili. aham....dream on.

D-aia spun ca alea care vor PULA, n-o sa fie cu anunturi. Tu ai citit toata postarea?! Ideea era ca prostitutia e "meserie", deci e practicata IN SILA si d-aia e practicata PROST, ca si mecanicii de service care te fraieresc de te ususca de bani, si iti ia foc rabla-n drum. Si sa nu uitam din ce medii provin "zanele", unde slinul si ingalarea si alcoolismul sunt starea fireasca si nici ele nu-s prea breze, sa fim sinceri. 

Postat

O fi, nu zic nu. Da’ majoritatea se întorc că-s rupte de muncă (pulă) și că dau de toți nespălații p-acolo

"...doar sub unghiile false dai de jeg adevarat."

Mă refeream la târfe cu înfățișare umană, nu la Zergi și **spam editat**cabre.

Ai vazut tu vreo prostituata care sa fie frumoasa, cu adevarat? Majoritatea sunt uratele, se "scot" din vopseluri si atitudine, lumini si atmosfera. Alea care arata decent au cea mai infecta atitudine, au impresia ca deja ti-au facut o favoare ca exista, ce mortii tai mai vrei de la ea, subomule? Doar IUBI e barbat, restu' e fraieri. 

Postat

MANELISM. 

Pentru ca maneaua suna cel mai bine in prafu' de la mamaie, de la tara... sau in mahalaua din care provin. Dependente sentimentale, "familie", "prieteni", cacaturi. Si cu cat familia si prietenii nu dau doi bani pe ele si le jecmanesc, cu atat mai mult vor ele sa cumpere dragostea si acceptarea jegosilor. Ca si fraierii care pun gresie, faianta etc. si vin sa faca nunta cu lautari cu Lenuta din vale, toarna plod si se intorc la slugareala pe nimic... 

Jegu' asta de tara te-a tradat, ai reusit sa fugi - du-te si te mai intorci daca poti sa te RAZBUNI pentru o viata talharita, nu sa aduci ofrande jefuitorilor... Suflete de sluga. "Vieti traite-n van/Vieti de sobolan." Da' sobolanii tot mai sar la fata agresorilor daca sunt incoltiti, romanasu' face copii si-i ofera drept ofranda destinului crancen...

Postat

Unde sunt cu 50

La sosea sau in zonele marginase ale orasului 

Postat

Cine se aseamana, se aduna - si pe bani, si fara bani ;) . Las' ca nici cu igiena lor nu se pot mandri, da-le-n... ligheanu' ma-sii mari de la tara. 

D-aia spun ca alea care vor PULA, n-o sa fie cu anunturi. Tu ai citit toata postarea?! Ideea era ca prostitutia e "meserie", deci e practicata IN SILA si d-aia e practicata PROST, ca si mecanicii de service care te fraieresc de te ususca de bani, si iti ia foc rabla-n drum. Si sa nu uitam din ce medii provin "zanele", unde slinul si ingalarea si alcoolismul sunt starea fireasca si nici ele nu-s prea breze, sa fim sinceri. 

Lasa-ma ca stiu ce spui si culmea au ele pretentii la noi ca atunci cand mergem la ele sa facem baie..Pana la urma ma gandesc ca e chestie fata de tine sti sa te speli 

Postat

daca e meserie nu este obligatoriu sa fie practicata in sila. am intalnit din ambele tabere. cine se respecta isi face treaba, constienta fiind de alegerea facuta. doar ca nu e loc de sentimente samd.

da, faptul ca cele mai multe provin din medii mai putin apetisante si faptu' c-o fac day in, day out probabil 'ajuta' la o igiena nu tocmai spotless. eu unul nu am a reprosa prea multe la cele la care am fost pana acum. atitudinea face diferenta in ceea ce ma priveste. sunt mult mai atras de o atitudine corecta decat de forme. 

pe mine ma amuza partea cu click-ul, dupa cum am mentionat anterior. femeia aia saraca o fi binedispusa ca a luat nota mare puradelu' la scoala, sau ca are in fata ei pe unu' cat de cat mai spalat (din toate punctele de vedere), sau ca n-a mai abuzat-o nimeni in ultima saptamana, iar noi ne gandim la click-uri. ma amuza diferenta asta intre imaginar si realitate.

Postat

Lasa-ma ca stiu ce spui si culmea au ele pretentii la noi ca atunci cand mergem la ele sa facem baie..Pana la urma ma gandesc ca e chestie fata de tine sti sa te speli 

depinde. fac pariu ca un miner se duce aranjat si curat in prima zi de munca. si poate chiar entuziast. dupa un an nu mai e acelasi om. 

• Like 1
Postat

depinde. fac pariu ca un miner se duce aranjat si curat in prima zi de munca. si poate chiar entuziast. dupa un an nu mai e acelasi om. 

Aia se cheama degradare si nu e normala pentru nimeni doar daca intre timp si a pierdut stima de sine ...

Postat

Aia se cheama degradare si nu e normala pentru nimeni doar daca intre timp si a pierdut stima de sine ...

probabil ca doar cei care au fost in mina iti pot spune lucrul asta...

Postat

"...doar sub unghiile false dai de jeg adevarat."

Ai vazut tu vreo prostituata care sa fie frumoasa, cu adevarat? Majoritatea sunt uratele, se "scot" din vopseluri si atitudine, lumini si atmosfera. Alea care arata decent au cea mai infecta atitudine, au impresia ca deja ti-au facut o favoare ca exista, ce mortii tai mai vrei de la ea, subomule? Doar IUBI e barbat, restu' e fraieri.

Da, am văzut prostituate frumoase, cu adevărat. Mucles!

• Like 2

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum
  • Navigare recentă   0 members

No registered users viewing this page.

• Creează nouă...