xtreme89 Reputație: 14316 Postat Septembrie 23, 2018 Oras:Oriunde m-as afla Oras:Oriunde m-as afla Autor Postat Septembrie 23, 2018 Nu e chiar asa,are de trimis pachete la puscarie.Stie ea..... Desi e apasator uneori sa ai momente in care ti doresti sa ti auzi gandurile si colegul tau de camera traind aceleasi momente ca si tine dar intr.un alt fel care te perturba 6
xtreme89 Reputație: 14316 Postat Septembrie 23, 2018 Oras:Oriunde m-as afla Oras:Oriunde m-as afla Autor Postat Septembrie 23, 2018 Da,dar e pacat de Ines ca sufera In decalogul meu acest cuvant suferinta nu intra la capitolul femei Ele nu sufera au un dar innascut de a mima totul de la sentimente pana la cruntele simptome ale ciumei
avpop Reputație: 40328 Postat Septembrie 23, 2018 Oras:FALASTOACA Oras:FALASTOACA Postat Septembrie 23, 2018 In decalogul meu acest cuvant suferinta nu intra la capitolul femei Ele nu sufera au un dar innascut de a mima totul de la sentimente pana la cruntele simptome ale ciumei Nu confunda femeile cu prostituatele.
xtreme89 Reputație: 14316 Postat Septembrie 23, 2018 Oras:Oriunde m-as afla Oras:Oriunde m-as afla Autor Postat Septembrie 23, 2018 Nu confunda femeile cu prostituatele. Totusi exista vreo diferenta intre ele ? Ma refer ca s 2 pe care nu le cunosti cum iti dai seama care e femeie si care e prostituata ca femei sunt aman2 :laugh2
avpop Reputație: 40328 Postat Septembrie 23, 2018 Oras:FALASTOACA Oras:FALASTOACA Postat Septembrie 23, 2018 Totusi exista vreo diferenta intre ele ? Ma refer ca s 2 pe care nu le cunosti cum iti dai seama care e femeie si care e prostituata ca femei sunt aman2 :laugh2Prostituatele nu mai au nimic uman in ele,s-au transformat in niste tonomate unde barbatul baga o fisa si apoi isi face nevoile. 1
xtreme89 Reputație: 14316 Postat Septembrie 23, 2018 Oras:Oriunde m-as afla Oras:Oriunde m-as afla Autor Postat Septembrie 23, 2018 Prostituatele nu mai au nimic uman in ele,s-au transformat in niste tonomate unde barbatul baga o fisa si apoi isi face nevoile. Si culmea ele pretind sus si tare ca au :slap2Aideplm cum procedam in astfel de cazuri ...adica e ca in bancu ala cu vanatorii care se intorc seara de la treaba si incep sa se laude ce au impuscat unu ca gaste altu ca ratze unu din ei eu am impuscat niste pliznai Ce s aia ma ? Da el ...pai nush ca de fiecare data cand ocheam strigau Please no Please no =))
avpop Reputație: 40328 Postat Septembrie 23, 2018 Oras:FALASTOACA Oras:FALASTOACA Postat Septembrie 23, 2018 Si culmea ele pretind sus si tare ca au :slap2Aideplm cum procedam in astfel de cazuri ...adica e ca in bancu ala cu vanatorii care se intorc seara de la treaba si incep sa se laude ce au impuscat unu ca gaste altu ca ratze unu din ei eu am impuscat niste pliznai Ce s aia ma ? Da el ...pai nush ca de fiecare data cand ocheam strigau Please no Please no =))Apropo,vad ca Anemona e iar calare pe stromeleaguri.Cum se jura micuta ca se face femeie de casa iar Pamfilica a pus botul.
xtreme89 Reputație: 14316 Postat Septembrie 23, 2018 Oras:Oriunde m-as afla Oras:Oriunde m-as afla Autor Postat Septembrie 23, 2018 Apropo,vad ca Anemona e iar calare pe stromeleaguri.Cum se jura micuta ca se face femeie de casa iar Pamfilica a pus botul. Chiar ma unde mai e Pamfil? :laugh2 Ii dadea dauna lu Paulica =))
avpop Reputație: 40328 Postat Septembrie 23, 2018 Oras:FALASTOACA Oras:FALASTOACA Postat Septembrie 23, 2018 Chiar ma unde mai e Pamfil? :laugh2 Ii dadea dauna lu Paulica =))Ce sa mai zica Pamfil dupa ce i-a dat dauna totala Anemona?
xtreme89 Reputație: 14316 Postat Septembrie 23, 2018 Oras:Oriunde m-as afla Oras:Oriunde m-as afla Autor Postat Septembrie 23, 2018 Ce sa mai zica Pamfil dupa ce i-a dat dauna totala Anemona? Ma cocosam de ras cu el ..Pai ce ia facut ma Anemona ca intr.o vreme era fericit ne radea n nas cu relatia 6
avpop Reputație: 40328 Postat Septembrie 23, 2018 Oras:FALASTOACA Oras:FALASTOACA Postat Septembrie 23, 2018 Ma cocosam de ras cu el ..Pai ce ia facut ma Anemona ca intr.o vreme era fericit ne radea n nas cu relatia Le avea cu stourile,dar cand te combini cu o prostituata care te mai face si de cacat s-a dus in pula mea toata smecheria. 1
xtreme89 Reputație: 14316 Postat Septembrie 23, 2018 Oras:Oriunde m-as afla Oras:Oriunde m-as afla Autor Postat Septembrie 23, 2018 Prostituatele nu mai au nimic uman in ele,s-au transformat in niste tonomate unde barbatul baga o fisa si apoi isi face nevoile. De obicei nu generalizez totul chit ca am in fata o lada de mere stricate sunt optimist Ma unu din ele tot o mai fi bun de ceva ..Cu toate astea are crunta realitate grija sa ma deceptioneze mereu oricat as incerca sa gasesc o raza de soare in subsol si ca atare am incetat sa o mai caut Ma inteleg ca la randul lor suporta multe client badarani batai jigniri pesti si toate alea dar nici clientela nu e aceiasi mereu..Adica la 99 de magari clientu 100 hai ca no fi el cine stie ce om de afaceri da tot inspira macar putin bun simt acolo si cand le vezi ca in ciuda felului tau de a te comporta primesti o atitudine din aia sictirita apai chiar ca ti vine sa ti bagi _)_ n ea de treaba ..
xtreme89 Reputație: 14316 Postat Septembrie 23, 2018 Oras:Oriunde m-as afla Oras:Oriunde m-as afla Autor Postat Septembrie 23, 2018 Le avea cu stourile,dar cand te combini cu o prostituata care te mai face si de cacat s-a dus in pula mea toata smecheria. Pai cu ce la facut de kko ? Ca el se lauda intro vreme ca nu doar o vrea o si are ...Acum ce sa I faci ..Cata minte sa ai sa te bagi mai mult decat trebuie cu genu asta de femei?
avpop Reputație: 40328 Postat Septembrie 23, 2018 Oras:FALASTOACA Oras:FALASTOACA Postat Septembrie 23, 2018 De obicei nu generalizez totul chit ca am in fata o lada de mere stricate sunt optimist Ma unu din ele tot o mai fi bun de ceva ..Cu toate astea are crunta realitate grija sa ma deceptioneze mereu oricat as incerca sa gasesc o raza de soare in subsol si ca atare am incetat sa o mai caut Ma inteleg ca la randul lor suporta multe client badarani batai jigniri pesti si toate alea dar nici clientela nu e aceiasi mereu..Adica la 99 de magari clientu 100 hai ca no fi el cine stie ce om de afaceri da tot inspira macar putin bun simt acolo si cand le vezi ca in ciuda felului tau de a te comporta primesti o atitudine din aia sictirita apai chiar ca ti vine sa ti bagi _)_ n ea de treaba ..Repet in timp prostitutia le dezumanizeaza,pentru ca doar asa pot supravietui in meseria asta.Ce ne spun ele e doar vrajala,realitatea este crunta.
avpop Reputație: 40328 Postat Septembrie 23, 2018 Oras:FALASTOACA Oras:FALASTOACA Postat Septembrie 23, 2018 Pai cu ce la facut de kko ? Ca el se lauda intro vreme ca nu doar o vrea o si are ...Acum ce sa I faci ..Cata minte sa ai sa te bagi mai mult decat trebuie cu genu asta de femei? Pai au anuntat cu surle si trambite ca s-au cuplat,ca se face femeie de casa,acum vad ca e la job.
xtreme89 Reputație: 14316 Postat Septembrie 23, 2018 Oras:Oriunde m-as afla Oras:Oriunde m-as afla Autor Postat Septembrie 23, 2018 Repet in timp prostitutia le dezumanizeaza,pentru ca doar asa pot supravietui in meseria asta.Ce ne spun ele e doar vrajala,realitatea este crunta. Asta e valabil fara discutii dar sti cum e uneori ca sa supravietuiesti iti trebuie putere de adaptare Daca te duci la ele si le iei ca pe porc din cocina...magar nesimtit + injuraturi nu e bine Daca te duci si esti rezervat iar nu mai veni ca ma plictisesti..( adica pe banii mei se plictiseste aia care o platesc )Daca esti baiat ca lumea ...Hopaa uite fraieru ia hai sa l ard...Mai laso ncolo de prostitutie si de tot ce tine ca nu e vb numai de asta..Muieri dastea nebatute care li sa urcat sarmaua la cap ca lor li se cuvine ele sunt femei fatale si toata lumea e obligata la ele Si cand da de cate unu care le arunca pe geam incep sa smiorcaie..Cunosc stilu
xtreme89 Reputație: 14316 Postat Septembrie 23, 2018 Oras:Oriunde m-as afla Oras:Oriunde m-as afla Autor Postat Septembrie 23, 2018 Pai au anuntat cu surle si trambite ca s-au cuplat,ca se face femeie de casa,acum vad ca e la job. Pai nu io fi placut casa ma cine stie nu era pe gustu ei o fi avand si ea fitze pretentii …:D Miash _)_ Pai nu fac eu bine ma ca mi bat joc de ele asa din nimic gen mistouri ironii le speculez de drq le ia ,,,Ca ma injura injura pana nu mai te auzi portofelu e la mine...Nu in relatia cu prostituatele..La ele merg sa ma relaxez o ora 2 si aia e
xtreme89 Reputație: 14316 Postat Septembrie 23, 2018 Oras:Oriunde m-as afla Oras:Oriunde m-as afla Autor Postat Septembrie 23, 2018 Repet in timp prostitutia le dezumanizeaza,pentru ca doar asa pot supravietui in meseria asta.Ce ne spun ele e doar vrajala,realitatea este crunta. Pe mine a inceput sa ma distreze stilu asta al lor de a te lua de prost mai ales daca te vede mai spalat asa..Ca ma gandesc o las sa si termine prezentarile de femeie titrata dar cu ghinion in viata si zic...Ba sti care I faza timpu trece eu dispar de aici si tu tot cu visele tale de diva ramai Culmea e ca unele mai pun si botu ca le ai crezut gogosile
buze dulci Reputație: 70 Postat Septembrie 23, 2018 Oras:😈 Oras:😈 Postat Septembrie 23, 2018 Ce sa spun..au banii prea multi stai sa vina frigusi iarna nu se mai fut...ohoo si ce bine le merge ...suni luni si te programează vineri...are agenda incarcata.. te mai lasa si n tel.sa verifice.. cate pule are azi..dacă ești fraerica o halesti si spui..ce noroc am avut ca am prins o!!! 1
buze dulci Reputație: 70 Postat Septembrie 23, 2018 Oras:😈 Oras:😈 Postat Septembrie 23, 2018 buze dulci, Te dezamăgesc, dar chiar sunt fete care chiar au totul programat. 😊 . Nu stiu care fata ar minți și ar spune că are totul programat si ea de fapt sa aibe liber , in condițiile în care până la urmă isi doreste programări.marketingu e facut in asa fel sa nu para disperate...crede ma ca stiu ce vb!!!
buze dulci Reputație: 70 Postat Septembrie 23, 2018 Oras:😈 Oras:😈 Postat Septembrie 23, 2018 Repet in timp prostitutia le dezumanizeaza,pentru ca doar asa pot supravietui in meseria asta.Ce ne spun ele e doar vrajala,realitatea este crunta.coane da mi voie să te contrazic...nu prostituția le dezumanizeaza..banii fac din ele sclavie..ia două de la testate .du le la universitate da le cate o mie de eur si punele sa danseze in pizda goală sau fara tricou.. sti ce o sa spună hai..da mi banii înainte să nu ma păcălești! Si daca vine poliția tot tu plătești amenda.. 1
aristidemsc Reputație: -56 Postat Septembrie 24, 2018 Oras:Văscăuți Oras:Văscăuți Postat Septembrie 24, 2018 Apropo,vad ca Anemona e iar calare pe stromeleaguri.Cum se jura micuta ca se face femeie de casa iar Pamfilica a pus botul. Dintr-o curvă nu faci femeie de casă si nici dintr-un căcat bici
laurentiuumf Reputație: 4975 Postat Septembrie 24, 2018 Oras:F Oras:F Postat Septembrie 24, 2018 Hmm si acolo intr.un fel e un loc de reculegere sufleteasca :)Si de pregatire fizica, daca ai disciplina si talentul necesar: https://www.slideshare.net/CristianCornea1/convict-condition Sa creasca muschii pe iubitu' lu' Ines, daca e asa! Prostituatele nu mai au nimic uman in ele , s-au transformat in niste tonomate unde barbatul baga o fisa si apoi isi face nevoile.NIci un om sarac nu are nimic uman in el. Umanitatea este pentru bogati. Toti saracii sunt niste aparate de facut nevoile bogatilor. Inclusiv sa le toarne generatii dupa generatii de consumabile subumane, ca toate celelalte animale domestice. Prostitutia, sexul cu necunoscuti etc. e precum scortisoara: daca stii s-o combini intr-o reteta, e minunata; daca umpli gura cu ea ca prostu', risti sa belesti belengheru' urat. PS: Ceva aminoacizi in sticlute de Panadol si clatite proteice cu Tribulus terrestris si Oxandrolone (daca nu-i da diaree) pisat, de exemplu, poate ar ajuta, cine stie... :blushing2 1
laurentiuumf Reputație: 4975 Postat Septembrie 24, 2018 Oras:F Oras:F Postat Septembrie 24, 2018 Dintr-o curvă nu faci femeie de casă si nici dintr-un căcat biciDe ce ai vrea sa faci dintr-un Porsche Cayenne o caruta, daca nu esti un... MARE BOU?! :laugh2 1
aristidemsc Reputație: -56 Postat Septembrie 24, 2018 Oras:Văscăuți Oras:Văscăuți Postat Septembrie 24, 2018 De ce ai vrea sa faci dintr-un Porsche Cayenne o caruta, daca nu esti un... MARE BOU?! :laugh2 Nu,nu,nu...sa încerci invers, atunci esti un mare bou😂 1
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum