miladar Reputație: 0 Postat Septembrie 22, 2018 Oras:Comanesti Oras:Comanesti Postat Septembrie 22, 2018 Salutare , o sa ajung prin sinicolau citeva saptamini, imi poate recomanda cineva ceva fete dragute si indraznete?
Vizitator ccfdtig Reputație: 0 Postat Septembrie 22, 2018 Postat Septembrie 22, 2018 Nu ! Te abati pana in Tm. Asa face si un prieten care sta in SM.;)
miladar Reputație: 0 Postat Octombrie 27, 2018 Oras:Comanesti Oras:Comanesti Autor Postat Octombrie 27, 2018 Salutare , poate recomanda cineva o fata in zona Sinicolau sau imprejurimi?
zgarienor Reputație: 108 Postat Octombrie 28, 2018 Oras:Timisoara Oras:Timisoara Postat Octombrie 28, 2018 Multumesc eu pentru efort, colegulului ccfd. Sannicolau este totusi o piata ofertanta miladar, doar ca nu o sa gasesti aici femei. Au o piata agro-alimentara saptamanala, acolo se strang majoritatea. Cele care scapa, le deflorezi la orice parastas, numai sa-ti iei costum de popa sa-ti creasca cota.
Membru Premium farafiltre Reputație: 5074 Postat Octombrie 29, 2018 Oras:Republica Timisoara Oras:Republica Timisoara Membru Premium Postat Octombrie 29, 2018 Salutare , poate recomanda cineva o fata in zona Sinicolau sau imprejurimi?0759182870 domnisoara asta ar fi fost exact ce cauti, frumusica si buna cu darci. I am pierdut urma(am convingerea ca a luat drumul occidentului ), are minim 2 topice deschise, din cand in cand o apelez pe ambele nr insa cred ca au fost realocate. Oricum la Sannicolau trebuie sa fie o sumedenie de fete care se imprumuta pe putin, incarca sa afli mai multe de la vreun prieten care nu i gelos pe fetele la care cotizeaza, sau ia la rand putinele "birturi " frecventate. dag dal gas!
Vizitator cozonacq Reputație: 0 Postat Octombrie 29, 2018 Postat Octombrie 29, 2018 Cu alte cuvinte tu il cam indrumi la carciuma!
banateanul cuminte Reputație: 72 Postat Octombrie 30, 2018 Oras:timisoara Oras:timisoara Postat Octombrie 30, 2018 Prieteni,In Sannicolau e “crizaâ€. 😊 Va spune un localnic. Gaseai, pe vremuri, dar nu pe bani. Un suc, ceva de baut, o vorba buna...Solutia e .... TM.
miladar Reputație: 0 Postat Octombrie 30, 2018 Oras:Comanesti Oras:Comanesti Autor Postat Octombrie 30, 2018 Deci chiar nu e nimic pe aici sau împrejurimi??
Membru Premium farafiltre Reputație: 5074 Postat Octombrie 30, 2018 Oras:Republica Timisoara Oras:Republica Timisoara Membru Premium Postat Octombrie 30, 2018 Cu alte cuvinte tu il cam indrumi la carciuma!Da,ca ultima solutie. Asa merge la "doua capete ". dag dal gas!
teoteo Reputație: 213 Postat Octombrie 31, 2018 Oras:timisoara Oras:timisoara Postat Octombrie 31, 2018 Capatul de linie e Gara TM Nord.Dupa ce ajungi in gara iei unTaxi din gara unde vrei tu, e plin situl de oferte.Ce-I asa greu ?
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum