Sari la conținut

0758309207

crazybull

Postări Recomandate

Vizitator orpheus
Reputație: 0
Postat

Bine ai revenit Daria :)

Vizitator orpheus
Postat

Tu doar pe pen_zen il astepti sa mearga la tine? Intreb ca sa stim si nu cumva sa deranjam. :)

Cu siguranță așteaptă și alți membrii,doar că probabil are zen-ul mai bun cu pen_zen.

:)

• Like 1
  • Oras:Ardeal
Postat

Vă aștept pe toți , el e un client mai special 😊 un client care vine foarte des 😊

cuvantul discretie iti spune ceva?
Vizitator orpheus
Postat

inseamna ca nu-i normal omul. :laugh2  :laugh2  :laugh2  :laugh2  :laugh2  :laugh2  :laugh2

A fi normal sau nu este relativ. Din ce punct de vedere sau al cui ?  Totuși dacă foloseai sinonima "obișnuit" ,ieșa un text mai plauzibil. 

• Like 1
Vizitator pen_zen
Postat

inseamna ca nu-i normal omul. :laugh2  :laugh2  :laugh2  :laugh2  :laugh2  :laugh2  :laugh2

Mai Bobo

Acuma sincer, Eu nu stiu pe cine ai vrut sa jignesti ? - Pe ea, sau pe mine - sau pe amandoua?

Astept explicatiile tale.  ...?? 

(ca daca jignesti pe ea, nu-i corect, daca jignesti pe mine nici ala nu-i corect)

PS. Io in mai mult de 5 ani de cand sunt pe acest forum, nu am jignit pe nimeni [in afara de ala prostavan, care este pus pe forum pentru cateva zeci de lei sa scrie aberatii si prostii]

• Oras:Pitești
Postat

Am sunat ieri la aceasta domnisoara. Am stabilit intilnirea , cind am ajuns la adresa... Surpriza!!! Nu a mai raspuns.

Postat

Deranjant a fost ca a inchis telefonul. Nu vrrau sa fiu rautacios,dar putea spune . Nu era suparare.

Postat

Deranjant a fost ca a inchis telefonul. Nu vrrau sa fiu rautacios,dar putea spune . Nu era suparare.

Urat din partea ei.

P.S.Sau ofi fost cu colegul pen_zen si atunci nimic nu a mai contat pe ea. =))

Pen_zem cred ca stii de gluma.:)

Postat

Dragul meu nu am închis telefonul intenționat , problema era că folosesc un telefon de munca de pe vremea lui Ceaușescu și tot cade semnalul la telefon , însă azi am cumpărat alt telefon pentru a nu a mai fi probleme de genul acesta îmi cer scuze

Postat

Dragul meu nu am închis telefonul intenționat , problema era că folosesc un telefon de munca de pe vremea lui Ceaușescu și tot cade semnalul la telefon , însă azi am cumpărat alt telefon pentru a nu a mai fi probleme de genul acesta îmi cer scuze

La asta chiar cade semnalul. =))

post-281357-0-05400000-1550772254_thumb.jpg

Postat

Imi place ca ai simtul umorului ! Pe bune... De admitat ca ai gasit asemenea telefoane pt scuze...chiar am insistat cu tel. Sa- mi raspunzi timp de o ora in care in prima faza ere inchis dar pe urma a sunat.... Dar a sunat degeaba... Pacat. Cred ca am insistat cu intrebarea baca pozele sunt reale si probabil nu ai vrut sa bezamagesti...este doar o presupunere,din moment ce nu te-am vazut.

Postat

Nu trebuie sa fii suparata. Problema este ca ne pui pe drum si multi nu ne permitem luxul de a pierde timpul inutil. Eu nu spun asta cu rautate , dar ar fi bine sa ne respecti citusi de putin pt ca timpul este pretios.sper sa fie constructiva postarea mea .

Vizitator orpheus
Postat

Îți spun eu că sunt reale pozele,dar era mai bine cum spuneai și tu să constați treaba asta personal. Acum are fata telefon nou și poate vă mai dați o șansă. E totuși de apreciat că și-a cerut scuze.

Într-adevăr avea un telefon cu butoane și mă deranja când suna. Când eram în pat.

• Like 1

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum
  • Navigare recentă   0 members and 1 guest

No registered users viewing this page.

• Creează nouă...