Vizitator orpheus Reputație: 0 Postat Ianuarie 12, 2019 Partajează Postat Ianuarie 12, 2019 ios putin dezamagit acuma ca dati note asa de mici la o fata asa de frumoasa. ... Da in fine, "De gustibus non est disputandum" Cat despre atitudine cu mine a fost intotdeauna foarte amabila. Un exemplu: tigara inainte, tigara dupa, dus impreuna cu ea (a doua oara) etc. si am stat mai bine de 20-25 de min. intotdeauna. Eu atata am mai avut de adaugat, imi mentin opinia ca fata este foarte ok, shi cam asta e. Domnilor, o zi frumoasaEu zic că totul depinde de ea. Nu am cum să dau note mai mari. Fata e ok,dar știi tu,nu e la fel cu toată lumea. O zi frumoasă. 2 Link spre comentariu
Vizitator pen_zen Reputație: 0 Postat Ianuarie 12, 2019 Partajează Postat Ianuarie 12, 2019 Eu zic că totul depinde de ea. Nu am cum să dau note mai mari. Fata e ok,dar știi tu,nu e la fel cu toată lumea. O zi frumoasă.Da, ai perfecta dreptate. Probabil ca intre mine si ea s-a produs acel "click". [de fuck-buddy ::)] Acuma si fetele simpatizeaza pe unii baieti mai mult, alte fete pe alti baieti s.a.m.d. PS. Fetele - no sa le intelegem niciodata :))) Toate cele bune Link spre comentariu
amantaperfectadaria Reputație: 38 Postat Ianuarie 12, 2019 Partajează Postat Ianuarie 12, 2019 Sa fiu si eu in clar, daca vreau 20-25 de minute de sex oral si normal, sa finalizez pe tine si sa-ti dau doua limbi care ar fi vreun minut(din alea 20-25 de minute) ma costa 250 de lei? 200 de lei dragul meu Link spre comentariu
amantaperfectadaria Reputație: 38 Postat Ianuarie 12, 2019 Partajează Postat Ianuarie 12, 2019 Dragii mei , eu consider că mă comport la fel de frumos cu fiecare client , și nu fac lucrurile pe grabă, eu zic că fiecare om are părerea lui, fiecărui om îi place alt mod de a face sex . Eu zic că să veniți să vă convingeți că deja majoritatea aveți dubii în privința mea Haideți să vă explic , mă sunați vă faceți o programare , ajungeți la mine , prima datăva primesc frumos in casa , îmbrăcată în ceva drăguț ,pe urmă mă prezint fiindcă așa mi se pare normal , după prima intrebare a mea este : dorești să fumam o țigară? Alea 5 minute de țigară le ofer eu din timpul meu liber nu din timpul clientului , in timpul țigării povestim una alta , pe urmă întreb frumos daca dorești să mergi la dus nici Alea 2-3 minute de duș nu ți le răpesc din timpul tau , pe urmă poftesc clientul frumos in camera facem ce trebuie făcut , la final dacă îmi permite timpul mai putem sta 5 minute la o țigară că nu este moarte de om. Sunt o persoana foarte foarte sociabilă și prietenoasă , consider că asta contează foarte mult , și nu îmi grăbesc clienții . Fiindcă nimanui nu ii pica banii din cer iar la cei 150lei care îi scoate clientul din buzunar doresc sa plece de la mine împlinit cu zâmbetul pe buze , nu cu senzația "a fost oribil da bine că mi am golit coaiele "Așa că dragii mei , eu zic să veniți să vă convingeți singuri de tot ce este legat de mine iar pe urmă aștept dezbaterile și părerile de după ce mă cunoașteți . Vă pup 2 Link spre comentariu
amantaperfectadaria Reputație: 38 Postat Ianuarie 12, 2019 Partajează Postat Ianuarie 12, 2019 Pen_zen îți mulțumesc frumos consăteanul meu , aștept următoarea întâlnire dragul ❤ te pupăcesc Link spre comentariu
Vizitator pen_zen Reputație: 0 Postat Ianuarie 12, 2019 Partajează Postat Ianuarie 12, 2019 Pen_zen îți mulțumesc frumos consăteanul meu , aștept următoarea întâlnire dragul ❤ te pupăcescMultumesc, "consateanca mea", te pup :hug1 Link spre comentariu
imiplace_ Reputație: 291 Postat Ianuarie 12, 2019 Oras:Ardeal Oras:Ardeal Partajează Postat Ianuarie 12, 2019 daca suntem nefumatori ne mai acorzi cele 5 minute de socializare? :P comunicarea vad ca este buna cu tine. daca si serviciile sunt la fel esti pe drumul cel bun. 2 Link spre comentariu
amantaperfectadaria Reputație: 38 Postat Ianuarie 12, 2019 Partajează Postat Ianuarie 12, 2019 daca suntem nefumatori ne mai acorzi cele 5 minute de socializare? :P comunicarea vad ca este buna cu tine. daca si serviciile sunt la fel esti pe drumul cel bun. Daca omul dorește să socializăm da acord Link spre comentariu
imiplace_ Reputație: 291 Postat Ianuarie 12, 2019 Oras:Ardeal Oras:Ardeal Partajează Postat Ianuarie 12, 2019 well done Link spre comentariu
amantaperfectadaria Reputație: 38 Postat Ianuarie 13, 2019 Partajează Postat Ianuarie 13, 2019 Bună ziua dragilor , vă doresc o duminică frumoasă tuturor 💋 Vă aștept să ne relaxăm împreună azi, mâine și în noua săptămână ⤠vă pup 💋 1 Link spre comentariu
adrian-adim Reputație: 188 Postat Ianuarie 13, 2019 Oras:Oradea Oras:Oradea Partajează Postat Ianuarie 13, 2019 buna Link spre comentariu
amantaperfectadaria Reputație: 38 Postat Ianuarie 13, 2019 Partajează Postat Ianuarie 13, 2019 buna Bună Adrian Link spre comentariu
adrian-adim Reputație: 188 Postat Ianuarie 14, 2019 Oras:Oradea Oras:Oradea Partajează Postat Ianuarie 14, 2019 nu am reusit azi sa ajung la tine din pacate, dar nu a ma las... :)).:* Link spre comentariu
amantaperfectadaria Reputație: 38 Postat Ianuarie 14, 2019 Partajează Postat Ianuarie 14, 2019 nu am reusit azi sa ajung la tine din pacate, dar nu a ma las... :)).:* Lasă că te aștept azi, poate reușești Link spre comentariu
adrian-adim Reputație: 188 Postat Ianuarie 15, 2019 Oras:Oradea Oras:Oradea Partajează Postat Ianuarie 15, 2019 :kiss3 Link spre comentariu
amantaperfectadaria Reputație: 38 Postat Ianuarie 16, 2019 Partajează Postat Ianuarie 16, 2019 Vă aștept în vizită dragii mei 💋 Link spre comentariu
imiplace_ Reputație: 291 Postat Ianuarie 16, 2019 Oras:Ardeal Oras:Ardeal Partajează Postat Ianuarie 16, 2019 Vă aștept în vizită dragii mei 💋doar in vizita? eu de exemplu as vrea si sa fac ceea ce scrie in nick nsme-ul meu. :) Link spre comentariu
amantaperfectadaria Reputație: 38 Postat Ianuarie 17, 2019 Partajează Postat Ianuarie 17, 2019 Bună dimineața dragii mei , vă aștept la mine azi 💋 Link spre comentariu
amantaperfectadaria Reputație: 38 Postat Ianuarie 17, 2019 Partajează Postat Ianuarie 17, 2019 Bună dragilor , mă numesc Daria și am 20 de anișori , înaltă brunetă ochi căprui seducători ❤ sunt pt ultima săptămână în orașul vostru așa că vă aștept cu tot dragul la momente de relaxare , vă aștept să vă lăsați seduși de mine și de ochișorii mei . Vă aștept cu drag sa ne facem de cap împreună .. mișcările mele lascive și corpul meu fierbinte îți vor crește la maxim adrenalina . Pt detalii mă găsiți la telefon : 0758309207 , zona Rogerius 1 Link spre comentariu
imiplace_ Reputație: 291 Postat Ianuarie 17, 2019 Oras:Ardeal Oras:Ardeal Partajează Postat Ianuarie 17, 2019 puteai sa faci acest anunt pe topicul pe care il ai deja. Link spre comentariu
Membru Premium x the impaler Reputație: 9863 Postat Ianuarie 17, 2019 Telefon: 🙀 Oras:unde ma prinde noaptea Telefon: 🙀 Oras:unde ma prinde noaptea Membru Premium Partajează Postat Ianuarie 17, 2019 Totusi a avut bun simt ca nu s-a postat la top :laugh2 :slap2 2 Link spre comentariu
youjy Reputație: 733 Postat Ianuarie 17, 2019 Oras:oradea Oras:oradea Partajează Postat Ianuarie 17, 2019 faina reclama ai scrisda' o muie d'aia sfântă cu gargară nimic ? 1 Link spre comentariu
michenase Reputație: 625 Postat Ianuarie 17, 2019 Oras:Oradea Oras:Oradea Partajează Postat Ianuarie 17, 2019 nici la ea nu este de mers???😂😂😂😂 Link spre comentariu
amantaperfectadaria Reputație: 38 Postat Ianuarie 18, 2019 Partajează Postat Ianuarie 18, 2019 Bună dragii mei . Vă aștept pe la mine azi 💋 1 Link spre comentariu
amantaperfectadaria Reputație: 38 Postat Ianuarie 18, 2019 Partajează Postat Ianuarie 18, 2019 Mai stau 2 zile dragii mei , profitați de ocazie 🙈 1 Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum