capitanul2015 Reputație: 392 Postat Septembrie 26, 2018 Oras:Ploiesti Oras:Ploiesti Postat Septembrie 26, 2018 poate fi trecută la testate! ieri am ajuns la domnisoara locație pe Veniamin Costache o garsonieră curatica(se va muta)cred ca are 20 -22 de ani drăguță fata nota 8 oral neprotejat nota 9 normal protejat nota 7 fără prea multă implicare nu accepta french kiss decartat 250 ron ( un pic minus pentru ca nu avea servetele sau prosoape curate doar hârtie igienica s.a scuzat pentru ca abia ă ajuns si nu avuse timp pentru cumpărături ) de revenit ? posibil 4
alin985 Reputație: 1065 Postat Septembrie 27, 2018 Postat Septembrie 27, 2018 Nu avea prosoape si servetele pentru ca abia a ajuns...really??? Cum ar fi sa lasam si noi bani mai putini pe principiul ca abia am ajuns,e pana in salariu si masina e oricum pe avarii,deci nu stau mult ðŸ˜ðŸ˜ðŸ˜ 1
aryel81 Reputație: 38 Postat Septembrie 27, 2018 Oras:Ploiesti Oras:Ploiesti Postat Septembrie 27, 2018 Nu fii trist..i-ai dat 250 de lei...acum umple apartamentul de prosoape șervețele...si gel de dus...dacă se duce la "COCOȘ"...Poate cumpara câte un bax din fiecare...e oferta pe week-end 1
radu77 Reputație: 2043 Postat Septembrie 27, 2018 Oras:Somewhere Oras:Somewhere Postat Septembrie 27, 2018 poate fi trecută la testate! ieri am ajuns la domnisoara locație pe Veniamin Costache o garsonieră curatica(se va muta)cred ca are 20 -22 de ani drăguță fata nota 8 oral neprotejat nota 9 normal protejat nota 7 fără prea multă implicare nu accepta french kiss decartat 250 ron ( un pic minus pentru ca nu avea servetele sau prosoape curate doar hârtie igienica s.a scuzat pentru ca abia ă ajuns si nu avuse timp pentru cumpărături ) de revenit ? posibilCapitane tata, fi putin mai darnic in detalii. 250 fu o ora sau doar un final glorios? 1
titusenior Reputație: 1692 Postat Septembrie 27, 2018 Oras:PeTron Oras:PeTron Postat Septembrie 27, 2018 am vrut sa dau o tura pe la ea azi dar a avut telefonul inchis 1
aryel81 Reputație: 38 Postat Septembrie 27, 2018 Oras:Ploiesti Oras:Ploiesti Postat Septembrie 27, 2018 Cred ca a părăsit ploiasca
capitanul2015 Reputație: 392 Postat Septembrie 28, 2018 Oras:Ploiesti Oras:Ploiesti Postat Septembrie 28, 2018 radu77 2 finalizari 😠1
lau1 Reputație: 100 Postat Septembrie 28, 2018 Oras:WRONG SIDE OF HEAVEN Oras:WRONG SIDE OF HEAVEN Postat Septembrie 28, 2018 Salut! Testata si de mine. Locatie str. Beniamin Costache langa statuia Mihai Viteazul. Programat cu 20 min inainte.Vreau sa spun ca fata isi selecteaza clientela din ce am observat eu....Intalnirea a meritat, fata a fost f sociabila (nota 9), este draguta cu sani medii spre maricei si foarte fermi, curata-testat de sus pana jos. (nota 9).Oralul a fost la cerere, un pic customizat, :69 asa cum imi place mie, finalizarea a fost pe masura, nu am mai apucat normal.Pertotal a fost o intalnire reusita. Recomand daca o prindeti in toane bune si ii place de voi.Am uitat sa o intreb daca este brasoveanca, eu am o presimtire ca nu ar fi. De reveint:DA Ciao! 2
lau1 Reputație: 100 Postat Septembrie 28, 2018 Oras:WRONG SIDE OF HEAVEN Oras:WRONG SIDE OF HEAVEN Postat Septembrie 28, 2018 halat 100 1
alexandradllk Reputație: 40 Postat Septembrie 28, 2018 Autor Postat Septembrie 28, 2018 halat 100 Merci! :* nu nu sunt din Brasov sunt din Bucuresti! :* 1
alexandradllk Reputație: 40 Postat Septembrie 28, 2018 Autor Postat Septembrie 28, 2018 Am schimbat locatia (str cameliei nr 8a) nu voi sta nici aici mult deoarece nu prea imi place zona!! Cei rautaciosi rog sa se abtina!! 🤗 disponibila azi dupa ora 16 1
radu77 Reputație: 2043 Postat Septembrie 28, 2018 Oras:Somewhere Oras:Somewhere Postat Septembrie 28, 2018 Am schimbat locatia (str cameliei nr 8a) nu voi sta nici aici mult deoarece nu prea imi place zona!! Cei rautaciosi rog sa se abtina!! 🤗 disponibila azi dupa ora 16Cameliei 8a... blocuri cu 4 etaje cred, nu? Aproape de Kaufland oarecum.Sa sti ca zona nu e chiar rea. Cameliei e o strada destul de linistita si discreta. Bine, depinde si ce fel de lume e in bloc, sau in preajma. Ca pot fi si zone ceva mai putin delicate.Oricum. Bine ai venit la "testate" si succes pe mai departe... 2
alexandradllk Reputație: 40 Postat Septembrie 28, 2018 Autor Postat Septembrie 28, 2018 Cameliei 8a... blocuri cu 4 etaje cred, nu? Aproape de Kaufland oarecum.Sa sti ca zona nu e chiar rea. Cameliei e o strada destul de linistita si discreta. Bine, depinde si ce fel de lume e in bloc, sau in preajma. Ca pot fi si zone ceva mai putin delicate.Oricum. Bine ai venit la "testate" si succes pe mai departe...Lumea din bloc....mm nu ar fi asta problema. faptul ca nu este direct stradal ar fi pb :) poate o sa gasesc un ap cum trebuie... sa nu le mai tot schimb :)) ! :* merci 1
radu77 Reputație: 2043 Postat Septembrie 28, 2018 Oras:Somewhere Oras:Somewhere Postat Septembrie 28, 2018 Lumea din bloc....mm nu ar fi asta problema. faptul ca nu este direct stradal ar fi pb :) poate o sa gasesc un ap cum trebuie... sa nu le mai tot schimb :)) ! :* merciNu ti face griji ca nu e stradal. Uneori e mai bine dpdv discretie. Curat, intim si propice "activitatii" trebuie sa fie. 1
grandemaster Reputație: 51 Postat Septembrie 29, 2018 Postat Septembrie 29, 2018 Mai degrabă preferam discretia. Ca deh, se intalneste munte cu munte dapoi om cu om, si exact cand nu te astepti te poate vedea cineva cunoscut prin astfel de locuri. Mai bine asa mai ascuns :) 2
alexandradllk Reputație: 40 Postat Septembrie 29, 2018 Autor Postat Septembrie 29, 2018 Daca voi spuneti...ambele parti sunt bune.. stradal e bun ca e usor de gasit...si prin spte e putin mai greu :) acum..la aprecierea fiecaruia. 1
futulescu s Reputație: 249 Postat Septembrie 30, 2018 Postat Septembrie 30, 2018 Alexandra, oralul il faci si cu atentie la oua sau nu iti place partea asta?
futulescu s Reputație: 249 Postat Octombrie 3, 2018 Postat Octombrie 3, 2018 Alexandra, oralul il faci si cu atentie la oua sau nu iti place partea asta?Asadar eviti raspunsul, domnisoara, umbli cu cioara vopsita... 1
titusenior Reputație: 1692 Postat Octombrie 3, 2018 Oras:PeTron Oras:PeTron Postat Octombrie 3, 2018 Am fost la ea locație menționată anteriorOp la cererea mea 7Np ea deasupra eu deasupra pe la spate finalizat dogy 8Fata este foarte sociabilă aspect fizic undeva la 1.70 si ceva mai robustă dar nu grasă cur bun rau de dat in dogy face toti baniDe revenit daFinalizarea 100 lei timp.petrecut aproximativ 30 min 3
alexandradllk Reputație: 40 Postat Octombrie 3, 2018 Autor Postat Octombrie 3, 2018 Asadar eviti raspunsul, domnisoara, umbli cu cioara vopsita... Ce va mai place la unii carcoteala! Poate nu am mai intrat pe forum .te ai gandit la asta???😉 nu nu dau atentie fara lins! Atingeri Da. Atat 1
futulescu s Reputație: 249 Postat Octombrie 4, 2018 Postat Octombrie 4, 2018 merci pt. raspuns, chiar daca vine dupa interventii..😥 1
alexandradllk Reputație: 40 Postat Octombrie 4, 2018 Autor Postat Octombrie 4, 2018 Nu intru mereu aici! Cel mai usor e sa dai din apel sau pe wapp mesaj.doar acolo rasp la mesaje. 1
catelul.dinamo Reputație: 17885 Postat Octombrie 5, 2018 Oras:Ploiesti Oras:Ploiesti Postat Octombrie 5, 2018 Sun la 0739028561, raspunde domnisoara in cauza, are o voce placuta, imi comunica preturile 100/200 lei, strada Cameliei, nr. 8A., stiam adresa de aici, dar ma gandeam ca s-a mutat intre timp.Este destul de usor de ajuns, revin cu un telefon la fata locului si intru la ea.Note:Locatia: 9 apartament curat, pat mare, la baie n-am fost ca veneam de acasa.Aspect domnisoara: 8 este pufoasa, se vede ca ii place fast food-ul, ai pe ce sa pui mana, fund si tate foarte misto, draguta la fata. Se vede ca e pustoaica, are carnea tare pe ea. ON: 8 un oral bun, n-a folosit mai deloc mainile, lucru rar in zilele noastre, la aproape toate oralul se transforma in laba, nici aia facuta cu talent.NP: 9 stramta, da contre, se misca..se fute bine, chiar mi-a placut. Atitudine: 8 este zambareata, amabila.Tarif: 100 lei o finalizare.Eu m-am simtit bine. Am bagat numarul in agenda, mai aprofundam problema zilele urmatoare. :) 9
alexandradllk Reputație: 40 Postat Octombrie 5, 2018 Autor Postat Octombrie 5, 2018 Sun la 0739028561, raspunde domnisoara in cauza, are o voce placuta, imi comunica preturile 100/200 lei, strada Cameliei, nr. 8A., stiam adresa de aici, dar ma gandeam ca s-a mutat intre timp.Este destul de usor de ajuns, revin cu un telefon la fata locului si intru la ea.Note:Locatia: 9 apartament curat, pat mare, la baie n-am fost ca veneam de acasa.Aspect domnisoara: 8 este pufoasa, se vede ca ii place fast food-ul, ai pe ce sa pui mana, fund si tate foarte misto, draguta la fata. Se vede ca e pustoaica, are carnea tare pe ea. ON: 8 un oral bun, n-a folosit mai deloc mainile, lucru rar in zilele noastre, la aproape toate oralul se transforma in laba, nici aia facuta cu talent.NP: 9 stramta, da contre, se misca..se fute bine, chiar mi-a placut. Atitudine: 8 este zambareata, amabila.Tarif: 100 lei o finalizare.Eu m-am simtit bine. Am bagat numarul in agenda, mai aprofundam problema zilele urmatoare. :)Multumesc! Da in general nu mai fast food-uri mananc!:)) 🤣😂🤣 1
alexandradllk Reputație: 40 Postat Octombrie 5, 2018 Autor Postat Octombrie 5, 2018 Din pacate astazi părăsesc Ploiestiul din cauza lipsei de cazare! Cand voi gasi ceva ok decent si central voi revenii! :* :* ! 2
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum