Sari la conținut

Obsedatul,scrat si restul trollilor

Postări Recomandate

• Oras:Here
Postat

apropos de puncte, ma refeream la postarile de mai inaintea lui bambucha

• Răspunsuri 131
  • Creat
  • Ultimul Răspuns

Top autori

• Oras:p'aci deocamdata
  • Oras:p'aci deocamdata
Postat

De ce nu intelegeti voi oare simabililor si stimabilelor ca dintotdeauna Pisicutz erau doi. Unul care stia/stie sa scrie si celalalt care a ramas la nivelul manea. Ca atare si prin urmare uitati stilul de administrator veritabil al lui Bronx (tot respectul) si raspunsurile manelistice ale Pisicutzului celalalt.

Postat

Mooooamaaaa ce de audientza acilea frate!

Sa fie de la 1 aprilie?

• Oras:....
Postat

Bronx e posibil sa ai dreptate, dar iarasi nu pot sa nu specific ca nu e nimic rau a socializa.Sunt oameni care au o pasiune comuna, ca se rezuma la forum , la sex, la altceva  ...sau isi descopera si alte parti e ceva ce tine de fiecare si de deschiderea lui.Am vazut prietenii adevarate legate prin intermediul acestui forum , dar am vazut si lucruri mai putin bune...Am vazut oameni care se ajuta, dar si oameni care profita ...Nu exista padure fara uscaciuni, nu exista foc fara fum, dar exista bunatate, deschidere , sinceritate...exista in fiecare din noi un om.Trebuie doar sa nu uitam sa-l descoperim...si asta e valabil si in cazul celui din fata noastra ...Trebuie rabdare, deschidere (repet) pentru a intelege si a simti omul cu care vrei nu vrei interactionezi aici...(nu ma refer la cineva anume ci in general)

• Oras:Near
  • Oras:Near
Postat

Nenea Gogu-i cel mai tare, daca da un fum din ce trage el acum, mai destinde atmosfera...

Voi sa fiti sanatosi, ca v-ati distrat si v-ati simtit bine, restul e... can-can.

Hai pupati-va si impacati-va,

iubiti-va mult,

stima

Postat

Eu va propun sa ramaneti la forum, sa evitati sa amestecati forumul cu viata voastra de zi cu zi, forumul sa ramane o interfata de socializare vis-a-vis de experientele fiecaruia in materie si/sau expunerea serviciilor oferite. In felul asta nu se va mai ajunge la discutii de gen. :)

DE ACORD CU ACESTA PROPUNERE, FELICITARI @BRONX

Postat

Nu dau breeee demyanneeee ca e scumpe si nu se gaseste ........ :)))))

Postat

Blondutzoooooo

Pai unde ai vrea sa merg?

Ca iote, e a doua oara pe azi cand merg la femei in loc sa merg la barbatzi (sic!)

Tu ti-ai ratat sansa, ghinion,, sorry!

Vazusi ca nu mai intru la topicul matale. Io ma tin de cuvant, ca mi-s parolist.

Postat

Blondutzoooooo

Pai unde ai vrea sa merg?

Ca iote, e a doua oara pe azi cand merg la femei in loc sa merg la barbatzi (sic!)

Tu ti-ai ratat sansa, ghinion,, sorry!

Vazusi ca nu mai intru la topicul matale. Io ma tin de cuvant, ca mi-s parolist.

vazut-am ...da, ne-am ratat reciproc :laugh2

Postat

Io raman la parerea mea, de om modest.... mai mult ....tu :laugh2

Postat

Nu-i off topic, ca e la DG

E doar ...caterinca

Si e permisa. Ca mai facem si noi un trafic pe aci.

:laugh2

Postat

Constat cu placere ca cineva de pe acest topic este mai disperat dupa tenis, decat mine dupa pizza. Ca incepusem sa-mi fac probleme de .... sanatate.

:laugh2  :laugh2  :laugh2

• Telefon: sofisticatu73
  • Oras:insulele virgine
Postat

CactusJack/ Sofisticatule/ Complicatule, nu pot fii altfel decat sunt eu...scuze, daca-i un defect, dar nu ma pot schimba...Normal ca  judec/penalizez orice se zice/face pe forum. Nu ma intereseaza viata privata a nimanui. Aici pe forum e altceva, deci nu pot trece o linie. Putem sa bem un cico, dar acolo e alta mancare de peste...in cazul te fatza te am penalizat ca nu stii ce s a intamplat si ai intervenit. La fel si pe Gabriel. Am glumit cu tine pe seama lui Barza care a zis ca voi doi  sunteti niste pesti mai mici, nu a fost atent, la fel si tu in cazul asta.

Asta e ziua pacalelilor, consider ca Pisicuts s-a pacalit singur.

Pai stii brea bine ca tocmai asta apreciez la tine,CA ESTI TU..........si tu stii mai bine decat multi altii felul meu de a fi ,cum vad eu acest forum ,ce ma intereseaza si ce nu...si nu in ultimul rand,cum vad eu anumite `declaratiuni` ale unor anumiti useri...........dar incearca sa ma penalizezi unde ai dreptate si acoperire,eu aici nu m-am bagat in subiect,pt ca sunt paralel cu subiectul si asa vreau sa raman...m-am bagat doar fix pt a-mi apara un prieten...pt ca stiu ce spun...nu-mi place sa vorbesc din filme sau sa arunc vorbe la misto. :bow Cico il dau eu...pt ca ma simt dator fatza de tine ca te-am tepuit odata...dar tu stii bine ca fara intentie :bow

Sofisticata-maaaa

Mi-ai tras clapa vineri! ziceam ca fac si io o acupunctura ceva, da' nimk

milioane de scuze daca mi-as cere n-ar acoperi placerea reciproca de-a ne vedea...dar asta e...nu e vina mea ca m-am nascut catolic si ca un bun familist ce ma intitulez,am preferat ca intotdeauna sa nu-mi neglijez familia...la prima cafea,indiferent de locatie....sunt prezent...promit solemn! :bow inca o data mii de scuze :blushing2

P.S...va rugam frumos,eu si gabriel...nu ne mai bagati in discutii gratuite si lipsite de fond.........eu,ca si el.......suntem pe acest forum fix pt distractie,nicidecum pt a polemiza cu unul sau cu altul. :bow

In momentul in care ne veti vedea ca facem off-topic pe sectiuni interzise,chiar va rugam insistent sa ne penalizati cum credeti dvs de cuviinta...pana atunci suntem in legalitate si conform regulamentului in vigoare suntem acoperiti.

Va multumesc pt atentia acordata si sper din tot sufletul sa auzim numai de bine! :bow

P.S2...blondo,vezi ca esti intr-un mare off-topic :laugh2 ..........si tu Gogule de asemenea :laugh2

acu` chem contabilu`..........ventrinooooooooooooooooo..........unde esti frate???........treci aici,ca ai de contabilizat :laugh2

RESPECT MAXIM!!!

Postat

Nu-i off topic, ca e la DG

E doar ...caterinca

Si e permisa. Ca mai facem si noi un trafic pe aci.

:laugh2

GOGULE....esti sigur de cele afirmate??? :laugh2  :laugh2  :laugh2

Postat

Breee tzeposule

Io nu-s sigur niciodata de ce o sa fut in urmatoarele 30 min, deci cum as putea fi sigur de asa ceva?

Hai te pup!

Postat

Breee tzeposule

Io nu-s sigur niciodata de ce o sa fut in urmatoarele 30 min, deci cum as putea fi sigur de asa ceva?

Hai te pup!

Nici eu.......dar totusi exist :laugh2

Si io ti pup cu mult respect! :bow

Postat

acu` chem contabilu`..........ventrinooooooooooooooooo..........unde esti frate???........treci aici,ca ai de contabilizat :laugh2

RESPECT MAXIM!!!

Bre' sofisticat member io nu sunt contabil, ca si acuma cand imi iau leafa o socotesc cu tabla inmultirii langa mine si tot cu minus imi da de fiecare data.   :laugh2

cat priveste topicu deschis de pisicuts , i-a de-a cilea, de la clasici  :rax2

http://www.youtube.com/watch?v=E3Egdy4A2Zg&feature=share&list=FLQHbvWu3tSlrSMt7wH1hGzQ

RESPECT MAXIM ,

@ Sofisticatule

:hihat

Postat

Bre' tzepos member, io nu sunt contabil, ca si acuma cand imi iau leafa o socotesc cu tabla inmultiri langa mine si tot cu minus imi da de fiecare data.   :laugh2

cat priveste topicu deschis de pisicuts , i-a de-a cilea, de clasici  :rax2

RESPECT MAXIM ,

@ Sofisticatule

:hihat

vezi ca de ieri am devenit sofisticat member....deci te rog frumos,daaaaaa??? :laugh2

Daca nu te descurci cu numaratoarea lefei....suna un prieten :laugh2 mi`s prezent non stop pt numaratori de genu` :laugh2

De asemenea,RESPECT INCOMENSURABIL @ventrino :bow

Asa-mi place...tot raul sa duca intotdeauna spre bine...sper ca acelasi lucru sa se intample si pe acest topic :bow

Vizitator
Acest topic este acum închis pentru alte răspunsuri.
  • Navigare recentă   0 members and 1 guest

No registered users viewing this page.

• Creează nouă...