Vizitator ccfdtig Reputație: 0 Postat Mai 6, 2019 Postat Mai 6, 2019 Noapte buna !😘Auuuu! Cu poza ce ai postat, cred că pe finalul săptămânii iar apar...:DTrebuie să-mi încarc bateriile.Altfel lanterna nu luminează.😂
Vizitator diana1771 Reputație: 0 Postat Mai 6, 2019 Postat Mai 6, 2019 Auuuu! Cu poza ce ai postat, cred că pe finalul săptămânii iar apar...:DTrebuie să-mi încarc bateriile.Altfel lanterna nu luminează.😂te astept🤗😘☺ï¸
Vizitator ccfdtig Reputație: 0 Postat Mai 6, 2019 Postat Mai 6, 2019 te astept🤗😘☺ï¸Bun!Mai am o întrebare...Sa vin cu un Cozonacq? :laugh2
Vizitator diana1771 Reputație: 0 Postat Mai 6, 2019 Postat Mai 6, 2019 Bun!Mai am o întrebare...Sa vin cu un Cozonacq? :laugh2sigur :)))am colega pt el...asa poate o uita pe Valerica:))))
Vizitator ccfdtig Reputație: 0 Postat Mai 6, 2019 Postat Mai 6, 2019 sigur :)))am colega pt el...asa poate o uita pe Valerica:))))Gând la gând...:DTrebuie să-l ajutăm.Neapărat!
Vizitator diana1771 Reputație: 0 Postat Mai 6, 2019 Postat Mai 6, 2019 Gând la gând...:DTrebuie să-l ajutăm.Neapărat!prietenul la nevoie se cunoaște:))
Vizitator ccfdtig Reputație: 0 Postat Mai 6, 2019 Postat Mai 6, 2019 prietenul la nevoie se cunoaște:))Aha!Bun atunci...Cine mă salvează și pa mineDaca mă îndrăgostesc de tine? :DVezi că io câteodată mă îndrăgostesc, fac romane de dragoste, poezii, ce-i de făcut? :laugh2
bounty91 Reputație: 280 Postat Mai 6, 2019 Oras:Timisoara Oras:Timisoara Postat Mai 6, 2019 Cu fosta colega, Eva, ce s-a întâmplat?
Vizitator diana1771 Reputație: 0 Postat Mai 6, 2019 Postat Mai 6, 2019 Aha!Bun atunci...Cine mă salvează și pa mineDaca mă îndrăgostesc de tine? :DVezi că io câteodată mă îndrăgostesc, fac romane de dragoste, poezii, ce-i de făcut? :laugh2:))))parca vad peste un an ca ccfdtig si Diana s-au retras din activitate:))el stie ce zic😂😂ðŸ¤
Vizitator ccfdtig Reputație: 0 Postat Mai 6, 2019 Postat Mai 6, 2019 :))))parca vad peste un an ca ccfdtig si Diana s-au retras din activitate:))el stie ce zic😂😂ðŸ¤Daaaaaaa, știu!Pe malul marii...ÃŽn adâncul serii...:DDeja am inceput...:D
Vizitator diana1771 Reputație: 0 Postat Mai 6, 2019 Postat Mai 6, 2019 Daaaaaaa, știu!Pe malul marii...În adâncul serii...:DDeja am inceput...:Dai grija:)))
Vizitator ccfdtig Reputație: 0 Postat Mai 6, 2019 Postat Mai 6, 2019 ai grija:)))Sau să nu mă înșeli cu Cozonacq? :laugh2Parca vad...:D
Vizitator diana1771 Reputație: 0 Postat Mai 6, 2019 Postat Mai 6, 2019 Sau să nu mă înșeli cu Cozonacq? :laugh2Parca vad...:Dnu nu te înșel:))
Vizitator ccfdtig Reputație: 0 Postat Mai 6, 2019 Postat Mai 6, 2019 nu nu te înșel:))Vezi că mergem la Biserica...Daca îți încalci cuvântul, gata ești pe alte mâini...:DDa' nu merem Duminică, fiindcă s-ar putea sa dau peste Cozonacq.El e practicant.In fiecare Duminica e prezent.:DNumai cu prezenta bineînțeles, în rest e absent.
Vizitator cozonacq Reputație: 0 Postat Mai 6, 2019 Postat Mai 6, 2019 Sau să nu mă înșeli cu Cozonacq? :laugh2Parca vad...:D Stai liniștit, dacă era să fie s-ar fi întâmplat de mult! Tu nici nu știai la vremea respectivă de ea. Diana este singura la care am avut programare și nu am mai ajuns...ghici motivul!? :) Aia e, n-a fost să fie. nu nu te înșel:))Bravo! Ai putea face cumva să-l ții numai pentru tine? Dar numai pentru tine, gen să-l sechestrezi? :)Nimeni nu i-ar duce dorul! :laugh2
Vizitator ccfdtig Reputație: 0 Postat Mai 6, 2019 Postat Mai 6, 2019 Stai liniștit, dacă era să fie s-ar fi întâmplat de mult! Tu nici nu știai la vremea respectivă de ea. Diana este singura la care am avut programare și nu am mai ajuns...ghici motivul!? :) Aia e, n-a fost să fie. Bravo! Ai putea face cumva să-l ții numai pentru tine? Dar numai pentru tine, gen să-l sechestrezi? :)Nimeni nu i-ar duce dorul! :laugh2Gata! S-a atacat.;)Asta era ideea...:D
Vizitator ccfdtig Reputație: 0 Postat Mai 6, 2019 Postat Mai 6, 2019 Îmi place Valerica asta nouaE clar!:DGrija fara suprapuneri sau încurcături de alt gen...:DCe îți e și cu gusturile astea comune! :laugh2
Vizitator cozonacq Reputație: 0 Postat Mai 6, 2019 Postat Mai 6, 2019 sigur :)))am colega pt el...asa poate o uita pe Valerica:))))Cum oare aș putea să o uit pe Valerica? Nici nu am apucat să o cunosc! Îmi place Valerica asta nouaMă... Stai cuminte!! <_<
Vizitator skaddy Reputație: 0 Postat Mai 6, 2019 Postat Mai 6, 2019 De ce nu faci poze si desculta? Zic si eu,fara ciorapei :) Pentru cei interesati.
Vizitator diana1771 Reputație: 0 Postat Mai 6, 2019 Postat Mai 6, 2019 De ce nu faci poze si desculta? Zic si eu,fara ciorapei :) Pentru cei interesati.poftim:))☺ï¸ðŸ˜˜
manutm Reputație: 3085 Postat Mai 6, 2019 Oras:Tm Oras:Tm Postat Mai 6, 2019 Diana, ce degete lungi ai la picioare. :)Cred ca ai putea canta si la pian cu ele. :laugh2
Vizitator diana1771 Reputație: 0 Postat Mai 6, 2019 Postat Mai 6, 2019 Diana, ce degete lungi ai la picioare. :)Cred ca ai putea canta si la pian cu ele. :laugh2daa:)))trebuie de incercat 1
Vizitator skaddy Reputație: 0 Postat Mai 7, 2019 Postat Mai 7, 2019 poftim:))☺ï¸ðŸ˜˜Practici si footjob? Ma refer bine, nu doar asa sa fie facut 😀 Mersi!
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum