johnnybravo112 Reputație: 1445 Postat Octombrie 7, 2018 Oras:constanta Oras:constanta Postat Octombrie 7, 2018 hm...complicatii,asa le numeai tu nu?accepti pana la urma.complicatii simple 😂😂 1
mistress kasandra Reputație: 2591 Postat Octombrie 10, 2018 Oras:Constanta Oras:Constanta Autor Postat Octombrie 10, 2018 😘 astept fețe serioase care nu are locație
johnnybravo112 Reputație: 1445 Postat Octombrie 11, 2018 Oras:constanta Oras:constanta Postat Octombrie 11, 2018 😘 astept fețe serioase care nu are locațiealea serioase nu vor complicatii,cica le place la casa lor,incearca si tu cu neserioase 😂😂😂
mistress kasandra Reputație: 2591 Postat Octombrie 15, 2018 Oras:Constanta Oras:Constanta Autor Postat Octombrie 15, 2018 alea serioase nu vor complicatii,cica le place la casa lor,incearca si tu cu neserioase Atunci neserioasă 1
johnnybravo112 Reputație: 1445 Postat Octombrie 15, 2018 Oras:constanta Oras:constanta Postat Octombrie 15, 2018 1
buzzardel Reputație: 3 Postat Octombrie 19, 2018 Oras:Penitenciarul Poarta Alba Oras:Penitenciarul Poarta Alba Postat Octombrie 19, 2018 Tu cauta femeia care sa detina un stoc nelimitat de servetele umede cu care sa te stearga la fundulet!
anonna Reputație: 1930 Postat Octombrie 19, 2018 Telefon: [email protected] Oras:everywhere Telefon: [email protected] Oras:everywhere Postat Octombrie 19, 2018 Tu cauta femeia care sa detina un stoc nelimitat de servetele umede cu care sa te stearga la fundulet! buzzardele, esti nefutut? sau vrei culoare? vezi ca poti juca la "fazan" sa te coloreze motanu'
buzzardel Reputație: 3 Postat Octombrie 19, 2018 Oras:Penitenciarul Poarta Alba Oras:Penitenciarul Poarta Alba Postat Octombrie 19, 2018 buzzardele, esti nefutut? sau vrei culoare? vezi ca poti juca la "fazan" sa te coloreze motanu'Nefutut sunt de cand m-am nascut si asa o sa raman dar daca ma intrebi daca te-am futut in gat? raspunsul e afirmativ si raman totusi dezamgit si acum de celofanul ala jegos de pe patul din locatia BCR dar intr-un final am reusit sa ejaculez direct pe laringele tau jucaus!
anonna Reputație: 1930 Postat Octombrie 19, 2018 Telefon: [email protected] Oras:everywhere Telefon: [email protected] Oras:everywhere Postat Octombrie 19, 2018 Nefutut sunt de cand m-am nascut si asa o sa raman dar daca ma intrebi daca te-am futut in gat? raspunsul e afirmativ si raman totusi dezamgit si acum de celofanul ala jegos de pe patul din locatia BCR dar intr-un final am reusit sa ejaculez direct pe laringele tau jucaus! ma bucur nespus ca ai ramas dezamagit ... am scapat de un stres :D
buzzardel Reputație: 3 Postat Octombrie 19, 2018 Oras:Penitenciarul Poarta Alba Oras:Penitenciarul Poarta Alba Postat Octombrie 19, 2018 ma bucur nespus ca ai ramas dezamagit ... am scapat de un stres :DSucces in cariera!
anonna Reputație: 1930 Postat Octombrie 19, 2018 Telefon: [email protected] Oras:everywhere Telefon: [email protected] Oras:everywhere Postat Octombrie 19, 2018 Succes in cariera! de piatra... multumesc :D te iau sclav in cariera
buzzardel Reputație: 3 Postat Octombrie 19, 2018 Oras:Penitenciarul Poarta Alba Oras:Penitenciarul Poarta Alba Postat Octombrie 19, 2018 de piatra... multumesc :D te iau sclav in carieraMie imi place sa dau nu sa iau! bine nu cum te batea primul tau barbat de la botosani cu pumnii eu doar asa iti mai trimit o palma peste mufa asa suav ..cu dependenta de alcool ai rezolvat ceva? sau tot o boschetara esti?
anonna Reputație: 1930 Postat Octombrie 19, 2018 Telefon: [email protected] Oras:everywhere Telefon: [email protected] Oras:everywhere Postat Octombrie 19, 2018 Mie imi place sa dau nu sa iau! bine nu cum te batea primul tau barbat de la botosani cu pumnii eu doar asa iti mai trimit o palma peste mufa asa suav ..cu dependenta de alcool ai rezolvat ceva? sau tot o boschetara esti? =))) =)))) incerci degeaba, dar nu-ti iese ... insista :D
buzzardel Reputație: 3 Postat Octombrie 19, 2018 Oras:Penitenciarul Poarta Alba Oras:Penitenciarul Poarta Alba Postat Octombrie 19, 2018 =))) =)))) incerci degeaba, dar nu-ti iese ... insista :DChiar deloc.. :laugh2
anonna Reputație: 1930 Postat Octombrie 19, 2018 Telefon: [email protected] Oras:everywhere Telefon: [email protected] Oras:everywhere Postat Octombrie 19, 2018 Chiar deloc.. :laugh2 asta dai impresia... mea culpa :D
buzzardel Reputație: 3 Postat Octombrie 19, 2018 Oras:Penitenciarul Poarta Alba Oras:Penitenciarul Poarta Alba Postat Octombrie 19, 2018 asta dai impresia... mea culpa :D
anonna Reputație: 1930 Postat Octombrie 19, 2018 Telefon: [email protected] Oras:everywhere Telefon: [email protected] Oras:everywhere Postat Octombrie 19, 2018 buzzarele, ai avea mai mult farmec in fazan sau topicul ala "pentru o colorare rapida" ... e mai simplu, scrii litere pana iti trece alfabetul :D
buzzardel Reputație: 3 Postat Octombrie 19, 2018 Oras:Penitenciarul Poarta Alba Oras:Penitenciarul Poarta Alba Postat Octombrie 19, 2018 buzzarele, ai avea mai mult farmec in fazan sau topicul ala "pentru o colorare rapida" ... e mai simplu, scrii litere pana iti trece alfabetul :Dda si tu un link catre topic daca tot vrei sa faci ceva
anonna Reputație: 1930 Postat Octombrie 19, 2018 Telefon: [email protected] Oras:everywhere Telefon: [email protected] Oras:everywhere Postat Octombrie 19, 2018 stai sa caut .... dar sa nu te pierzi =)) printre gaoaze ca ar fi pacat sa-ti ratez gaoaza =)))
buzzardel Reputație: 3 Postat Octombrie 19, 2018 Oras:Penitenciarul Poarta Alba Oras:Penitenciarul Poarta Alba Postat Octombrie 19, 2018 stai sa caut .... dar sa nu te pierzi =)) printre gaoaze ca ar fi pacat sa-ti ratez gaoaza =)))nu cred ca ratezi avand in vedere ca ai limba destul de lata.. :laugh2 :laugh2 :laugh2
anonna Reputație: 1930 Postat Octombrie 19, 2018 Telefon: [email protected] Oras:everywhere Telefon: [email protected] Oras:everywhere Postat Octombrie 19, 2018 nu cred ca ratezi avand in vedere ca ai limba destul de lata.. :laugh2 :laugh2 :laugh2 ai dreptate sa nu stii ce ai prins cu gaoaza, la cat de labartat esti =)))
buzzardel Reputație: 3 Postat Octombrie 19, 2018 Oras:Penitenciarul Poarta Alba Oras:Penitenciarul Poarta Alba Postat Octombrie 19, 2018 ai dreptate sa nu stii ce ai prins cu gaoaza, la cat de labartat esti =)))tu trebuie sa stii cel mai bine cum sunt la cur jumatate din curvarii din Constanta!
buzzardel Reputație: 3 Postat Octombrie 19, 2018 Oras:Penitenciarul Poarta Alba Oras:Penitenciarul Poarta Alba Postat Octombrie 19, 2018 Acum inteleg de ce esti alcoolista e normal in pula mea la cate anusuri ai lins in viata ta..
anonna Reputație: 1930 Postat Octombrie 19, 2018 Telefon: [email protected] Oras:everywhere Telefon: [email protected] Oras:everywhere Postat Octombrie 19, 2018 Acum inteleg de ce esti alcoolista e normal in pula mea la cate anusuri ai lins in viata ta.. ia de aici mai, gaozel =))) https://nimfomane.com/forum/topic/120543-vreau-sa-fiu-strans-de-coaie-cu-menghina/?do=findComment&comment=5055312 vezi ca se accepta numai gaozari labartati :D
buzzardel Reputație: 3 Postat Octombrie 19, 2018 Oras:Penitenciarul Poarta Alba Oras:Penitenciarul Poarta Alba Postat Octombrie 19, 2018 ia de aici mai, gaozel =))) https://nimfomane.com/forum/topic/120543-vreau-sa-fiu-strans-de-coaie-cu-menghina/?do=findComment&comment=5055312luamiai bilele in gat te-am si dresat nu vreau fa nici un link e mai distractiv sa ma te fut in gat! :laugh2 :laugh2 :laugh2 :laugh2 :laugh2
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum