Sari la conținut

Pe 6 7 octombrie dragnea își testează mașina de furat voturi

Postări Recomandate

• Oras:bucuresti
Postat

Toți hoții fura și România e tara crestina

Nici nu mai este loc in calendar, de sfinti.

Pe viitor vom avea un nou calendar, cu sfintii hoti si o noua Constitutie care sa le apere dreptul de a fura.

• Like 4
  • Oras:Bucuresti
  • Oras:Bucuresti
Postat

Voi astia care ziceti ca nu mergeti la vot .............. o sa voteze iar taranii in locul nostru si dupaia va mirati de rezultat iesind in strada dupa ce raul a fost facut .
Apropo, vedeti ca intrebarea pusa  : Sunteţi de acord cu legea de revizuire a Constituţiei României în forma adoptată de Parlament? este destul de ambigua, prin care eu cred ca ei pregatesc vreo lege rapida si avantajoasa lor,iar multi sa isi de-a acordul ca prostii crezand ca este vorba doar de referendumul familiei .
La jegurile astea PSD-iste nu ma mai mira nimic.

• Like 1
  • Telefon: 0731670030
  • Oras:București Herăstrău 0731670030
  • Disponibila
  • Disponibila
Postat

Au si ei libertatea lor...in politica!

...Insa nu e ceea ce se spune, sunt conflicte de interese sau niste neica nimeni isi dau si ei importanta vorbind in gol!

• Like 17
  • Minus 15
  • Oras:Arkham
  • Oras:Arkham
Postat

Ești a mea

tu esti distrusul ala din Oradea ? da cu capul de perete de 2 ori sa stiu ca asa e. Am vorbit frumos cu tine ca esti mai distrus de atat.

• Minus 1
  • Disponibila
  • Disponibila
Postat

tu esti distrusul ala din Oradea ? da cu capul de perete de 2 ori sa stiu ca asa e. Am vorbit frumos cu tine ca esti mai distrus de atat.

Mă, dar tu stii cu ce oameni stai de vorbă aicea?

Ignorăăăă 😎

• Like 22
  • Minus 15
Postat

referendumul asta nu are nimic de a face cu familia, vin alegerile si trebuie sa se faca tambalau ca sa uite pulime de gratieri si asta faradelegi.ca atare inventeaza subiecte de gargara ca talpa tarii are memorie scurta+ mai trebuie facut niste malai

PS...MUIE ,NU PSD, CI PROSTIMEA CARE SE LASA DUSA DE NAS

• Like 3
  • Oras:Bucovina
  • Oras:Bucovina
Postat

"După ce terminăm cu homosexualii, eu zic să facem referendumul împotriva ochelariștilor. Mă rog, ca să nu fie unul discriminatoriu, nu împotriva ochelariștilor, ci împotriva purtării ochelarilor, că noi nu avem nimic cu oamenii, ci cu ce fac ei pe stradă și în public.

Și să mă explic. Ochelarii nu sunt naturali. Spre deosebire de homosexualitate chiar nu există nici un alt animal în natură care să poarte ochelari. Apoi, în Biblie nu apar nicăieri ochelarii, iar Dumnezeu a făcut parte bărbătească și parte femeiască, și nu parte "bărbătească cu ochelari" sau "femeiască cu ochelari". Purtând ochelari, oamenii nesocotesc creația lui Dumnezeu care a vrut să ne naștem unii miopi, alții cu astigmatism sau hipermetropie. Mai mult, spre deosebire de homosexualitate, e dovedit științific că doi părinți miopi au mai multe "șanse" să nască un copil miop, deci familiile de ochelariști chiar fac rău speciei.

Și nu se interzice niciun drept nimănui, că nu există un drept înnăscut la ochelari. Nu e universal și nu e menționat în Declarația Universală a drepturilor Omului. Și nici nu poate fi vorba de discriminare, pentru că cei care purtau ochelari vor avea de acum înainte fix aceleași drepturi pe care le au și cei care nu poată ochelari, niciunul în minus.

În plus, măsura ar rezolva și o problemă extrem de spinoasă: ce le spunem noi copiilor când văd ochelariști pe stradă? Cum putem noi explica o situație nenaturală unui copil total nepregătit, care nu are încă minime cunoștințe de optică.

A, și să nu uit, interdicția să se aplice și lentilelor de contact pe care și le pune omul singur la el în baie. Sunt la fel de nenaturale și procesul e scârbos și revoltător, ochii nu-s făcuți să-ți bagi degetele în ei!"

• Like 1
  • Disponibila
  • Disponibila
Postat

"După ce terminăm cu homosexualii, eu zic să facem referendumul împotriva ochelariștilor. Mă rog, ca să nu fie unul discriminatoriu, nu împotriva ochelariștilor, ci împotriva purtării ochelarilor, că noi nu avem nimic cu oamenii, ci cu ce fac ei pe stradă și în public.

Și să mă explic. Ochelarii nu sunt naturali. Spre deosebire de homosexualitate chiar nu există nici un alt animal în natură care să poarte ochelari. Apoi, în Biblie nu apar nicăieri ochelarii, iar Dumnezeu a făcut parte bărbătească și parte femeiască, și nu parte "bărbătească cu ochelari" sau "femeiască cu ochelari". Purtând ochelari, oamenii nesocotesc creația lui Dumnezeu care a vrut să ne naștem unii miopi, alții cu astigmatism sau hipermetropie. Mai mult, spre deosebire de homosexualitate, e dovedit științific că doi părinți miopi au mai multe "șanse" să nască un copil miop, deci familiile de ochelariști chiar fac rău speciei.

Și nu se interzice niciun drept nimănui, că nu există un drept înnăscut la ochelari. Nu e universal și nu e menționat în Declarația Universală a drepturilor Omului. Și nici nu poate fi vorba de discriminare, pentru că cei care purtau ochelari vor avea de acum înainte fix aceleași drepturi pe care le au și cei care nu poată ochelari, niciunul în minus.

În plus, măsura ar rezolva și o problemă extrem de spinoasă: ce le spunem noi copiilor când văd ochelariști pe stradă? Cum putem noi explica o situație nenaturală unui copil total nepregătit, care nu are încă minime cunoștințe de optică.

A, și să nu uit, interdicția să se aplice și lentilelor de contact pe care și le pune omul singur la el în baie. Sunt la fel de nenaturale și procesul e scârbos și revoltător, ochii nu-s făcuți să-ți bagi degetele în ei!"

...Si eu care chiar vroiam sa imi cumpar ochelari, nici chiar asa!

• Like 15
  • Minus 15
Postat

referendumul asta nu are nimic de a face cu familia, vin alegerile si trebuie sa se faca tambalau ca sa uite pulime de gratieri si asta faradelegi.ca atare inventeaza subiecte de gargara ca talpa tarii are memorie scurta+ mai trebuie facut niste malai

PS...MUIE ,NU PSD, CI PROSTIMEA CARE SE LASA DUSA DE NAS

Care alegeri vin ? Si ce gratieri ?

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum
  • Navigare recentă   0 members and 1 guest

No registered users viewing this page.

• Creează nouă...