paul pit Reputație: 30 Postat Octombrie 4, 2018 Oras:Pitesti Oras:Pitesti Postat Octombrie 4, 2018 Nu stiu ce sa zic dar cred ca tariful de 100 lei de finalizare il mai gasesti decat la centuriste.Am observat ca mai toate au facut 150 finalizarea...Nu sunt de acord dar asta e...macar daca dau 150 dau la una care am mai fost si stiu cum se comporta.Asa vine asta de nu stiu unde cu 150 lei si habar nam ce e de capul ei.Cu 100 parca imi vine sa ma risc....dar la 150 nu prea.Sunt mai zgarcit stiu....nu castig banii prea usor!Asta crezi tu, la majoritatea e 100, 150 e cu finalizare orala:)
Vizitator daniel031285 Reputație: 0 Postat Octombrie 4, 2018 Postat Octombrie 4, 2018 Nu stiu ce sa zic dar cred ca tariful de 100 lei de finalizare il mai gasesti decat la centuriste.Am observat ca mai toate au facut 150 finalizarea...Nu sunt de acord dar asta e...macar daca dau 150 dau la una care am mai fost si stiu cum se comporta.Asa vine asta de nu stiu unde cu 150 lei si habar nam ce e de capul ei.Cu 100 parca imi vine sa ma risc....dar la 150 nu prea.Sunt mai zgarcit stiu....nu castig banii prea usor!ca au inceput cateva proaste sa ceara nu nseamna ca au nceput toate frate darya cere 150 dar cum arata cum lucreaza si plus face anal . care se duce la 150 oral prot si plm nseamna ca e prost el ca da nu aia care cere .asa ca nu cer toate 150 stai calm
ihulk Reputație: 29 Postat Octombrie 5, 2018 Oras:pitesti Oras:pitesti Postat Octombrie 5, 2018 Pitestiul nu se rezuma la 2 indivizi de pe forum.Și Piteștiul nu se rezuma numai la fete ce vor sa ți suga numai banii oferind sex mecanic E alegerea ta pe. Ce dai banii munciți de tine. Gândește te ca pt un total pe unii ii seaca de bani și unii chiar dau banii dacă merita , restul cauta ceva mai bun .Off topic Ma mir ca nu ai zis cât durează și o finalizare sau poate ai zis și nu am văzut eu căci clar te as fi recomandat negativ tuturor tovarășilor ce te ar fi vizitat.Dacă tot ești asa scumpa.,incanta ne cu un set de poze reale, poate îți mai spala vorbele. 1
macelarul Reputație: 95 Postat Octombrie 16, 2018 Oras:Pitesti Oras:Pitesti Postat Octombrie 16, 2018 daredevil27, nu-s de acord cu : mai toate au facut 150/nr. Carmen si poate inca 1-2 care sa poata sa forteze nota la 150. Sa nu uitam ca totusi mai trebuie sa mai si presteze ceva sa poata sa aiba pretentii. Prost nu-i ala care cere, prost e ala care plateste. Au fost destule cazuri cand s-a fortat nota, au scazut incasarile si apoi au revenit zambind la 100. Nu voi da exemple pentru a nu starni polemica. Revenind putin OnTopic : Papusa, ca sa ceri banutii aia pe care unu` ca sa ii castige poate ca da la baros o zi intreaga, trebuie sa vii cu o suma de argumente necesare si suficiente pentru a ne determina sa-ti calcam pragul : recenzii de mama, poze gen material de laba, o gargara cu sperma sau dracu` stie ce poate provoca o isterie la suta ta cinzeaca, sau tragi o fuga pe aici, iti faci o reputatie si apoi poti sa umbli la robinet. Asa pe vorbe si pe poze aproximative ce-ai vrea? O statuie!? In fine tu faci ce vrei, dar s-ar putea in Pitesti s-o iei. Nu suntem nici creduli, nici prosti si pasiunea pentru pizda cand intra in conflict cu buzunaru`... mergem la o bere cu baietii. 1
roxana_12 Reputație: 163 Postat Octombrie 17, 2018 Autor Postat Octombrie 17, 2018 daredevil27, nu-s de acord cu : mai toate au facut 150/nr. Carmen si poate inca 1-2 care sa poata sa forteze nota la 150. Sa nu uitam ca totusi mai trebuie sa mai si presteze ceva sa poata sa aiba pretentii. Prost nu-i ala care cere, prost e ala care plateste. Au fost destule cazuri cand s-a fortat nota, au scazut incasarile si apoi au revenit zambind la 100. Nu voi da exemple pentru a nu starni polemica. Revenind putin OnTopic : Papusa, ca sa ceri banutii aia pe care unu` ca sa ii castige poate ca da la baros o zi intreaga, trebuie sa vii cu o suma de argumente necesare si suficiente pentru a ne determina sa-ti calcam pragul : recenzii de mama, poze gen material de laba, o gargara cu sperma sau dracu` stie ce poate provoca o isterie la suta ta cinzeaca, sau tragi o fuga pe aici, iti faci o reputatie si apoi poti sa umbli la robinet. Asa pe vorbe si pe poze aproximative ce-ai vrea? O statuie!? In fine tu faci ce vrei, dar s-ar putea in Pitesti s-o iei. Nu suntem nici creduli, nici prosti si pasiunea pentru pizda cand intra in conflict cu buzunaru`... mergem la o bere cu baietii.Din partea mea îți poți savura berea cu băieții liniștit. 😘
ihulk Reputație: 29 Postat Octombrie 18, 2018 Oras:pitesti Oras:pitesti Postat Octombrie 18, 2018 Nu suntem nici creduli, nici prosti si pasiunea pentru pizda cand intra in conflict cu buzunaru`... mergem la o bere cu baietii.Subscriu@roxana_12 Incepusei în forță..Te-ai lăsat? Nu poți satisface pretențiile Piteștiului?
roxana_12 Reputație: 163 Postat Octombrie 19, 2018 Autor Postat Octombrie 19, 2018 Subscriu@roxana_12 Incepusei în forță..Te-ai lăsat? Nu poți satisface pretențiile Piteștiului? Ești curios? Te aștept sa discutam fata in fata, vei afla atunci cum sta treaba. ☺️
nn0727 Reputație: 186 Postat Octombrie 19, 2018 Oras:Pitesti Oras:Pitesti Postat Octombrie 19, 2018 Esti in pitesti?
123nor Reputație: 18 Postat Octombrie 19, 2018 Oras:Pitesti Oras:Pitesti Postat Octombrie 19, 2018 Buna roxana !!! Ai ajuns in pitesti??
titusjucatoru Reputație: 63 Postat Octombrie 22, 2018 Oras:Bucharest Oras:Bucharest Postat Octombrie 22, 2018 În Craiova unde te pot găsi?
titusjucatoru Reputație: 63 Postat Octombrie 22, 2018 Oras:Bucharest Oras:Bucharest Postat Octombrie 22, 2018 Da mi un pm sa vb mai multe
pasha_man Reputație: 452 Postat Octombrie 23, 2018 Telefon: 0769999999 Oras:all Telefon: 0769999999 Oras:all Postat Octombrie 23, 2018 Ești curios? Te aștept sa discutam fata in fata, vei afla atunci cum sta treaba. ☺️Fii amabila te rog, te deplasezi si la hotel in Pitesti?
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum