Sari la conținut

inca o runda de promovari

Postări Recomandate

• Oras:Timisoara
  • Oras:Timisoara

!?!?

deci eu sunt foarte direct ...si  intreb pe pisicuts ma face negru ingrosat unicat pe forum sau ma retrag?????? fac greva foamei :laugh2 ..sa ma milogesc ca altzii :no2  :blushing2 ...nu eu nu fac nimic din toate astea pt ca pisic ma va face negru....daca nu ma cert mai rau cu tine pisic :256  :laugh2  :laugh2  :laugh2

Link spre comentariu
  • Oras:Univers
  • Oras:Univers

SC sau de ce nu VIP direct pe george.f

Pentru ce sa ii updateze motanul boieree la s.c sau vip, daca contul lui a fost upgradat la premium care ii mai tare decat platina care o ai pe tine.

Nu il sacaie nici reclamele astea enervante pentru el ii mai bine ca oricare membruu de aici.

Fiind un caz mai special eu zik sa-l lase motanul unde estee.

Link spre comentariu
  • Administrator
  • Oras:La butoane
  • Oras:La butoane

inca o runda de promovari astazi si anume:

la platinum:
CCCCC_81
asterica
TANAR CU MULTE NEVOI
patrick82
gyo_77
gogu_p
Geone

la vip:
wolverine0679
terente.hotdefete
Bodo40
Crunch
desire2005
Gyorgye69
huhulea_1
ionutkf
laury
lestat78
leffe
niceandslow
SosoN

:2808.gif

• Like 1

large.xxxxx.gif.e9e57a37567b71fee318ced754364ca4.gif

Link spre comentariu
  • Oras:Bucharest
  • Oras:Bucharest

pisicuts, te felicit ptr alegerile facute!!!

asterica, patrick, geone, gyo, va sta al naibii de bine in mov! acum, vrajeala mai putina, munca mai multa! hai, la treaba ca viata-i scurta!!!

:bravo

felicitari si de la mine...Ioane, ce ai? Sunt tineri baietii astia...Acum le trebuie vrajeala mai multa si munca mai putina. In rest, la futut cu ei!

• Like 1
Link spre comentariu

pai....vrajeala mai putina, insemnand reducerea timpului petrecut cu lucruri mai putin decat importante! munca mai multa, treaba, precizarea ca viata-i scurta, se traduce fix cum ai stipulat si tu: la futut cu ei, ca doar asta-i treaba lor!!!! daca nu acum, atunci cand? 

:atm

• Like 2
Link spre comentariu
  • Oras:Romania

Multumesc pentru promovare. Lui Pisicuts, colegilor ce m-au propus si celor ce m-au sustinut.

Castigul cel mai mare este faptul ca am avut - si am ocazia de a lega prietenii ( virtuale ) cu oameni deosebiti, de a participa la acest forum in care se intampla multe lucruri, cele mai multe fiind bune si frumoase.

Va doresc la toti sa aveti parte numai de bine.

:hihat :hihat :hihat

• Like 4
Link spre comentariu

fac si eu o propunere pentru platinum :

-Marius-

si

Antigoo

motivul : sunt in lista mea de prieteni... :)

pisicuts,

si mie imi plac cei doi propusi de nasul nostru! unul dintre ei, marius, se afla si pe lista mea de prieteni! :laugh2 

antigoo nu este, dar mi-l doresc in viitorul apropiat pe aceeasi lista!!! ambii au merite si utilitate aici, asa ca sprijin si eu propunerea lui godfather, daca conteaza ptr tine la ceva!!!

• Like 5
Link spre comentariu

pisicuts,

si mie imi plac cei doi propusi de nasul nostru! unul dintre ei, marius, se afla si pe lista mea de prieteni! :laugh2

antigoo nu este, dar mi-l doresc in viitorul apropiat pe aceeasi lista!!! ambii au merite si utilitate aici, asa ca sprijin si eu propunerea lui godfather, daca conteaza ptr tine la ceva!!!

si eu sustin propunerea colegilor Nasu' si Ion pt cei doi

motiv: contributie activitate forum

• Like 4
Link spre comentariu

Vizitator
Acest topic este acum închis pentru alte răspunsuri.
  • Navigare recentă   0 members

No registered users viewing this page.

• Creează nouă...