Chane'l Reputație: 85 Postat Decembrie 24, 2013 Oras:Timisoara Oras:Timisoara Partajează Postat Decembrie 24, 2013 !?!?deci eu sunt foarte direct ...si intreb pe pisicuts ma face negru ingrosat unicat pe forum sau ma retrag?????? fac greva foamei ..sa ma milogesc ca altzii ...nu eu nu fac nimic din toate astea pt ca pisic ma va face negru....daca nu ma cert mai rau cu tine pisic Link spre comentariu
roberto Reputație: 4138 Postat Decembrie 31, 2013 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Partajează Postat Decembrie 31, 2013 As fi dorit sa-l propun pe Deep Waters pentru SC, dar se pare ca pisicul mi-a intuit intentia si l-a promovat. Chiar merita! Link spre comentariu
boieru Reputație: -381 Postat Ianuarie 2, 2014 Oras:cluj Oras:cluj Partajează Postat Ianuarie 2, 2014 SC sau de ce nu VIP direct pe george.f Link spre comentariu
Bosssu2014 Reputație: 58 Postat Ianuarie 2, 2014 Oras:Univers Oras:Univers Partajează Postat Ianuarie 2, 2014 SC sau de ce nu VIP direct pe george.f Pentru ce sa ii updateze motanul boieree la s.c sau vip, daca contul lui a fost upgradat la premium care ii mai tare decat platina care o ai pe tine.Nu il sacaie nici reclamele astea enervante pentru el ii mai bine ca oricare membruu de aici.Fiind un caz mai special eu zik sa-l lase motanul unde estee. Link spre comentariu
Administrator pisicuts Reputație: 114272 Postat Ianuarie 3, 2014 Oras:La butoane Oras:La butoane Autor Administrator Partajează Postat Ianuarie 3, 2014 inca o runda de promovari astazi si anume: la platinum:CCCCC_81astericaTANAR CU MULTE NEVOIpatrick82gyo_77gogu_pGeonela vip:wolverine0679terente.hotdefeteBodo40Crunchdesire2005Gyorgye69huhulea_1ionutkflaurylestat78leffeniceandslowSosoN 1 Link spre comentariu
cassy Reputație: 16361 Postat Ianuarie 3, 2014 Oras:Sfantu Gheorghe (CV) Oras:Sfantu Gheorghe (CV) Partajează Postat Ianuarie 3, 2014 :clapp felicitari, baieti 1 Link spre comentariu
patrick82 Reputație: 1773 Postat Ianuarie 3, 2014 Oras:Constanta Oras:Constanta Partajează Postat Ianuarie 3, 2014 Link spre comentariu
joseph_bavaria Reputație: 1479 Postat Ianuarie 3, 2014 Oras:Catania Oras:Catania Partajează Postat Ianuarie 3, 2014 Am si eu o propunere Sexything - 617 puncte la SC, adica SexyContributor Award-ul pentru activitate si contributie: http://img836.imageshack.us/img836/661/lnrc.jpg Link spre comentariu
geone Reputație: -476 Postat Ianuarie 3, 2014 Oras:Abc Oras:Abc Partajează Postat Ianuarie 3, 2014 Multumesc pentru promovare ! :waytogo 3 5 Link spre comentariu
Vizitator Reputație: 0 Postat Ianuarie 3, 2014 Partajează Postat Ianuarie 3, 2014 Felicitari Geone ! Link spre comentariu
johnholmes Reputație: 4731 Postat Ianuarie 4, 2014 Telefon: [email protected] Oras:Constanta Telefon: [email protected] Oras:Constanta Partajează Postat Ianuarie 4, 2014 pisicuts, te felicit ptr alegerile facute!!! asterica, patrick, geone, gyo, va sta al naibii de bine in mov! acum, vrajeala mai putina, munca mai multa! hai, la treaba ca viata-i scurta!!! 1 Link spre comentariu
sit down comedy Reputație: 729 Postat Ianuarie 4, 2014 Oras:Bucharest Oras:Bucharest Partajează Postat Ianuarie 4, 2014 pisicuts, te felicit ptr alegerile facute!!! asterica, patrick, geone, gyo, va sta al naibii de bine in mov! acum, vrajeala mai putina, munca mai multa! hai, la treaba ca viata-i scurta!!! felicitari si de la mine...Ioane, ce ai? Sunt tineri baietii astia...Acum le trebuie vrajeala mai multa si munca mai putina. In rest, la futut cu ei! 1 Link spre comentariu
johnholmes Reputație: 4731 Postat Ianuarie 4, 2014 Telefon: [email protected] Oras:Constanta Telefon: [email protected] Oras:Constanta Partajează Postat Ianuarie 4, 2014 pai....vrajeala mai putina, insemnand reducerea timpului petrecut cu lucruri mai putin decat importante! munca mai multa, treaba, precizarea ca viata-i scurta, se traduce fix cum ai stipulat si tu: la futut cu ei, ca doar asta-i treaba lor!!!! daca nu acum, atunci cand? 2 Link spre comentariu
asterica Reputație: 7304 Postat Ianuarie 4, 2014 Oras:Romania Oras:Romania Partajează Postat Ianuarie 4, 2014 Multumesc pentru promovare. Lui Pisicuts, colegilor ce m-au propus si celor ce m-au sustinut.Castigul cel mai mare este faptul ca am avut - si am ocazia de a lega prietenii ( virtuale ) cu oameni deosebiti, de a participa la acest forum in care se intampla multe lucruri, cele mai multe fiind bune si frumoase.Va doresc la toti sa aveti parte numai de bine. :hihat 4 Link spre comentariu
joseph_bavaria Reputație: 1479 Postat Ianuarie 5, 2014 Oras:Catania Oras:Catania Partajează Postat Ianuarie 5, 2014 felicitari nou-promovatilor in Primera Division sau in Bundesliga! 1 Link spre comentariu
asterica Reputație: 7304 Postat Ianuarie 5, 2014 Oras:Romania Oras:Romania Partajează Postat Ianuarie 5, 2014 felicitari nou-promovatilor in Primera Division sau in Bundesliga!thx Primera mi se pare super OK.( Vezi ca ai azi Barca - Elche, la ora 17 RO ) 4 Link spre comentariu
joseph_bavaria Reputație: 1479 Postat Ianuarie 5, 2014 Oras:Catania Oras:Catania Partajează Postat Ianuarie 5, 2014 buuuuuun Total goluri, peste 3,5! Posibile scoruri corecte: 4-1 sau 5-0! Link spre comentariu
ccccc_81 Reputație: 761 Postat Ianuarie 5, 2014 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Partajează Postat Ianuarie 5, 2014 Saru-mana pentru promovare. Link spre comentariu
tanar cu multe nevoi Reputație: 404 Postat Ianuarie 7, 2014 Oras:....in the jungle Oras:....in the jungle Partajează Postat Ianuarie 7, 2014 Sarbatorile m-au tinut foarte ocupat,multumesc Cassy pentru propunere si multumesc Pisicuts pentru promovare.Acum ca sarbatorile au trecut....incepem sa ARDEM caloriile. 1 Link spre comentariu
alexeu Reputație: 144 Postat Ianuarie 9, 2014 Oras:Anywhere Oras:Anywhere Partajează Postat Ianuarie 9, 2014 Multumesc de promovare . Link spre comentariu
the godfather Reputație: -1028 Postat Ianuarie 9, 2014 Telefon: 021 352 8632 Oras:'' suntem peste tot acasa '' Telefon: 021 352 8632 Oras:'' suntem peste tot acasa '' Partajează Postat Ianuarie 9, 2014 fac si eu o propunere pentru platinum : -Marius-si Antigoomotivul : sunt in lista mea de prieteni... 6 1 Link spre comentariu
johnholmes Reputație: 4731 Postat Ianuarie 9, 2014 Telefon: [email protected] Oras:Constanta Telefon: [email protected] Oras:Constanta Partajează Postat Ianuarie 9, 2014 fac si eu o propunere pentru platinum :-Marius-siAntigoomotivul : sunt in lista mea de prieteni... pisicuts, si mie imi plac cei doi propusi de nasul nostru! unul dintre ei, marius, se afla si pe lista mea de prieteni! antigoo nu este, dar mi-l doresc in viitorul apropiat pe aceeasi lista!!! ambii au merite si utilitate aici, asa ca sprijin si eu propunerea lui godfather, daca conteaza ptr tine la ceva!!! 5 Link spre comentariu
asterica Reputație: 7304 Postat Ianuarie 9, 2014 Oras:Romania Oras:Romania Partajează Postat Ianuarie 9, 2014 pisicuts, si mie imi plac cei doi propusi de nasul nostru! unul dintre ei, marius, se afla si pe lista mea de prieteni! antigoo nu este, dar mi-l doresc in viitorul apropiat pe aceeasi lista!!! ambii au merite si utilitate aici, asa ca sprijin si eu propunerea lui godfather, daca conteaza ptr tine la ceva!!!si eu sustin propunerea colegilor Nasu' si Ion pt cei doimotiv: contributie activitate forum 4 Link spre comentariu
mercedes1 Reputație: 64 Postat Ianuarie 9, 2014 Telefon: 0734769169 Oras:timisoara Telefon: 0734769169 Oras:timisoara Partajează Postat Ianuarie 9, 2014 Uitati-va acum pe ROMANIA TV Link spre comentariu
geone Reputație: -476 Postat Ianuarie 9, 2014 Oras:Abc Oras:Abc Partajează Postat Ianuarie 9, 2014 fac si eu o propunere pentru platinum :-Marius-siAntigoomotivul : sunt in lista mea de prieteni... sustin si eu, merita amandoi 4 6 Link spre comentariu
Postări Recomandate