miste1982 Reputație: 178 Postat Octombrie 3, 2018 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Postat Octombrie 3, 2018 Beatrice 28 aniofer masaj de relaxare la domiciliul meu. Zona Dristor, Baba Novac. salut, acum doua saptamani am fost la beatrice, aveam chef sa bifez o finalizare nu departe de casa, o sun, stabilim detalii la telefon, locatia stiam unde era, la baba novac la parterul unui bloc, in fine, ajung la ea, intru inauntru, se uita putin si imi spune:- te stiu, tu ai mai fost la mine !!!!ma uit la ea nedumerit si ii spun ca ma confunda, nu stiam cine era.- ba da, ai mai fost la mine !!!!!in fine, ii dau banii fetii, ne dezbracam, se aseaza pe spate si observ la ea, sub buric, niste pete albe pe piele, ma uit, stau, ma gandesc si ii spun:- aaaaaaa, delfinului, pantelimon !!!!!???- ei, ai vazut ca ai mai fost la mine !!!!!? te-am lasat eu putin sa te dumiresti !!!am scris despre ea si acum un an cand va sfatuiam sa nu mergeti la ea. i-am dat 100 de lei la inceput de pentru o ora, asta insemnand ca timp fizic 30-35 de minute, asa ne-am inteles la inceput, rentabil zic eu, dar daca am mai fost i-am cerut 50 inapoi si am ramas la o finalizare.anul trecut nu o recomandam, o sa atasez mai jos topicul de anul trecut, si o sa vedeti de ce nu o recomandam atunci, acum o recomand, raport calitate/pret foarte bun si o recomand, mi s-a parut mai interesanta acum. https://nimfomane.com/forum/topic/99359-bruneta-0767899597-0767899597/
miste1982 Reputație: 178 Postat Octombrie 3, 2018 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Autor Postat Octombrie 3, 2018 mi se pare mult mai frumusica acum, s-a schimbat mult de acum 1 an, recomand 100%, merita !!!!
obsedatul Reputație: -2024 Postat Octombrie 3, 2018 Oras:Here Oras:Here Postat Octombrie 3, 2018 Ea ce parere are?
cerrone Reputație: -1104 Postat Octombrie 10, 2018 Oras:bucuresti Oras:bucuresti Postat Octombrie 10, 2018 Astea-s pozele de anul trecut. O fi gasit domne vreo reteta minune
soky92 Reputație: 252 Postat Octombrie 15, 2018 Telefon: 00000000000 Oras:Buc Telefon: 00000000000 Oras:Buc Postat Octombrie 15, 2018 Daca tot a recomamdat-o colegu am bifat si eu o vizita. Eream prin zona si ma trecea o descarcare...Locatie baba novac.Nu are 28 ci mai degraba 30-33.Insa la corp arata de un 8.Sani micuti dar fermi model portocala pe rotund frumos.Fundul micut dar ferm.Confirm petele albe pe burta picior si pe spate vazut la capritza, colegu a uitat de spate sau erea test pentru urmatorul.Ca servicii oral P fara prea mari artificii, dar o suge bine, nici deep nici capu, potrivit :))Normal P - lady on top ctv minute, a acuzat dureri de genunchi si pusa capra, dat acolo ca iepurasul duracell, are pasarica stramta, femeie de 30 de ani cu pasarica de 20, asa se poate clasa.Capitulat in camasuta de forta ( prez extrem se stramte) de recomandat sa veniri cu ale voastre.Amenda 50lei.Timp 15-20min lucreaza la finalizare.Pentru o descarcare rapida merita revizitata.Succesuri...
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum