florinel01 Reputație: 202 Postat Decembrie 3, 2019 Postat Decembrie 3, 2019 daca-mi schimb serviciile si voi face totul protejat, da. Spor la răutate ..Claudia nu am nici o rautate cu tine,am scris ca am fost la tine acum vreu an cand erai aproape de piata 700.Ai avut servicii din punctul meu de vedere de 150 lei care i-am platit,Acest musca90 nu cred ca a fost vreodata la tine dar in fine hai sa lasam offtopicul si sa revenim la recenzii ,astea eu cred ca te avantajeaza mai mult.Noapte buna si tie din ea mai ramas
Membru Premium nellu2012 Reputație: 14347 Postat Decembrie 3, 2019 Oras:Timisoara Oras:Timisoara Membru Premium Postat Decembrie 3, 2019 Daca si eu m-am prins de ironie din prima, se pune ca am talent?P.S. Voiam sa scriu ceva imediat dupa postare, insa imi era frica sa nu ma certe florinel01. Care, in paranteza fie spus, de data asta chiar mi-a placut. 2
statistics Reputație: 4783 Postat Decembrie 3, 2019 Oras:Oras Oras:Oras Postat Decembrie 3, 2019 Bai frate ...era doar o ironie....nu ai citit in semnatura ei ???Cere 200 de lei pentru nimic,cere extra pentru nimic,iar cum trendul este pe aici sa maresti preturile fara sa oferi nimic in plus,iar altii numara recenzii din prea mult timp liber si fac propuneri la top... :laugh2 :laugh2 :laugh2 multumesc pentru raspunsdar vezi, asa ironie fina, nici fata nu s-a prins :)nu ai vazut ca se pregatea sa mareasca perturile in loc sa le coboare?si asta conteaza pana la urma
claudia19c Reputație: 408 Postat Decembrie 3, 2019 Oras:Timisoara Oras:Timisoara Postat Decembrie 3, 2019 multumesc pentru raspunsdar vezi, asa ironie fina, nici fata nu s-a prins :)nu ai vazut ca se pregatea sa mareasca perturile in loc sa le coboare?si asta conteaza pana la urmanu sti sa cistesti mai sus ? Si incetati frate, n-ai nimoc de facut Statistic? Ai grija ca-s o gramada de gagici cu anunt fals ... 2
rr1947 Reputație: 160 Postat Decembrie 3, 2019 Postat Decembrie 3, 2019 Poti te rog sa postezi serviciile plus preturile sa stim si noi....
Vizitator relax9 Reputație: 0 Postat Decembrie 3, 2019 Postat Decembrie 3, 2019 Poti te rog sa postezi serviciile plus preturile sa stim si noi....Serviciile mele sunt:SEX ORAL PROTEJAT/NEPROTEJAT(in functie de igiena) , pentru CIM se plătește extra 50 lei.FRENCH KISS (in functie de chimie/igiena)SEX NORMAL PROTEJATMASAJMICI FANTEZIIDIFERITE POZIȚII 200/finalizare300/ora.❤
statistics Reputație: 4783 Postat Decembrie 3, 2019 Oras:Oras Oras:Oras Postat Decembrie 3, 2019 nu sti sa cistesti mai sus ? Si incetati frate, n-ai nimoc de facut Statistic? Ai grija ca-s o gramada de gagici cu anunt fals ...ce sa incetam? nu e democratic sa cenzuram discutiile libereca sa elimin orice dubiu pentru audienta: nu suntem fratioricum, apreciez preocuparea ta pentru gagici cu anunt fals, cu putine exceptii, nu am vazut mult entuziasm de la colegi/colege de pe forumde parca activitatea statistics e un bun de primit by default. in fine asta e problema mea, dar si intrebarea ta e oarecum ofensiva in aceiasi directiete pup si imi cer scuze daca am generat circ si neplacare pe Topicul taudar sunt aspecte care necesitau clarificare neintarziata
shiva Reputație: 3141 Postat Decembrie 3, 2019 Oras:Vest Oras:Vest Postat Decembrie 3, 2019 Daca si eu m-am prins de ironie din prima, se pune ca am talent? io recunosc, nici nu am citit contextul, nici nu m am gandit ca ar putea fi ironie, direct m am aprinssunt prea multi in ultima vreme care i aud cu , sa mareasca preturile, sa treaca la top, si la fel , scumpiri peste scumpiri la fete, servicii limitate... soooo....my bad.. 1
Membru Premium nellu2012 Reputație: 14347 Postat Decembrie 4, 2019 Oras:Timisoara Oras:Timisoara Membru Premium Postat Decembrie 4, 2019 io recunosc, nici nu am citit contextul, nici nu m am gandit ca ar putea fi ironie, direct m am aprinssunt prea multi in ultima vreme care i aud cu , sa mareasca preturile, sa treaca la top, si la fel , scumpiri peste scumpiri la fete, servicii limitate... soooo....my bad..Shivane, daca nu te-as cunoaste as zice ca incerci sa "dregi busuiocul". Cum insa te stiu din vremuri imemoriale, sunt convins ca nu ai citit ce si cat trebuie.Hai sa traiesti!P.S. La primavara neaprat tre' sa ne vedem la o bere/suc. 2
claudia19c Reputație: 408 Postat Decembrie 4, 2019 Oras:Timisoara Oras:Timisoara Postat Decembrie 4, 2019 O zi frumoasa va doresc ! 9
stelistu37 Reputație: 50 Postat Decembrie 4, 2019 Oras:Timișoara Oras:Timișoara Postat Decembrie 4, 2019 Claudia,azi ești disponibila?
claudia19c Reputație: 408 Postat Decembrie 4, 2019 Oras:Timisoara Oras:Timisoara Postat Decembrie 4, 2019 Claudia,azi ești disponibila? buna , azi am ceva de rezolvat si nu voi putea lucra. Te astept cu drag maine, sau in cel mai rau caz , poimâine cand incep munca .
stelistu37 Reputație: 50 Postat Decembrie 4, 2019 Oras:Timișoara Oras:Timișoara Postat Decembrie 4, 2019 Ok.Mersi.
cumallover Reputație: 0 Postat Decembrie 4, 2019 Postat Decembrie 4, 2019 Esti disponibila de dimineata?
Vizitator skaddy Reputație: 0 Postat Decembrie 5, 2019 Postat Decembrie 5, 2019 Se poate pune cumva o poza cu pedichiura actuala?
sido Reputație: 223 Postat Decembrie 5, 2019 Oras:Arad Oras:Arad Postat Decembrie 5, 2019 O zi frumoasa va doresc !Doamne Claudia ce trup perfect ai....Ți-aș săruta fiecare centimetru de pe corpul tău....Aș avea o zi frumoasă cum ai scris tu dacă ai veni la Arad....Aș sta la tine o noapte întreagă.Te pup frumoaso. Ar fi o onoare să vi și la noi în Oraș
claudia19c Reputație: 408 Postat Decembrie 5, 2019 Oras:Timisoara Oras:Timisoara Postat Decembrie 5, 2019 😘
claudia19c Reputație: 408 Postat Decembrie 5, 2019 Oras:Timisoara Oras:Timisoara Postat Decembrie 5, 2019 Doamne Claudia ce trup perfect ai....Ți-aș săruta fiecare centimetru de pe corpul tău....Aș avea o zi frumoasă cum ai scris tu dacă ai veni la Arad....Aș sta la tine o noapte întreagă.Te pup frumoaso. Ar fi o onoare să vi și la noi în Oraș buna , din pacate nu voi ajunge prea curând in Arad, te aștept in schimb la mine, pentru a-mi savura corpulețul dar si eu pe al tau . Multumesc pentru componentele frumoase
claudia19c Reputație: 408 Postat Decembrie 5, 2019 Oras:Timisoara Oras:Timisoara Postat Decembrie 5, 2019 buna , din pacate nu voi ajunge prea curând in Arad, te aștept in schimb la mine, pentru a-mi savura corpulețul dar si eu pe al tau . Multumesc pentru componentele frumoase complimente.
claudia19c Reputație: 408 Postat Decembrie 5, 2019 Oras:Timisoara Oras:Timisoara Postat Decembrie 5, 2019 Va doresc o seara frumoasa. Mâine programul meu incepe de la ora 12:00 iar locatia mea este pe Liviu Rebreanu. Va pup
sido Reputație: 223 Postat Decembrie 5, 2019 Oras:Arad Oras:Arad Postat Decembrie 5, 2019 complimente.Cu mare drag Claudia....Chear îmi doresc să te am doar că nah nu mi-ar fi așa ușor să ajung la tine în schimb dacă ai fi la Arad erai aproape și era un avantaj enorm pt mine.Oricum voi încerca să ajung să te savurez. Pup 1
shiva Reputație: 3141 Postat Decembrie 5, 2019 Oras:Vest Oras:Vest Postat Decembrie 5, 2019 Shivane, daca nu te-as cunoaste as zice ca incerci sa "dregi busuiocul". Cum insa te stiu din vremuri imemoriale, sunt convins ca nu ai citit ce si cat trebuie.Hai sa traiesti!P.S. La primavara neaprat tre' sa ne vedem la o bere/suc.Pai am recunoscut :D, nu am citit cap coada, ci pe diagonala :D P.S - putem si mai repede de primavara daca ne adunam
benyruben Reputație: 181 Postat Decembrie 6, 2019 Postat Decembrie 6, 2019 Bună Claudia, poți sa ne dai câteva detalii unde ai locația? Și ceva prețuri? Mulțumesc!
claudia19c Reputație: 408 Postat Decembrie 7, 2019 Oras:Timisoara Oras:Timisoara Postat Decembrie 7, 2019 Bună Claudia, poți sa ne dai câteva detalii unde ai locația? Și ceva prețuri? Mulțumesc! buna, locatia mea este pe Liviu rebreanu.
claudia19c Reputație: 408 Postat Decembrie 7, 2019 Oras:Timisoara Oras:Timisoara Postat Decembrie 7, 2019 Buna dragilor, va astept la un vin fiert😂😘 4
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum