Sari la conținut

Claudia 19 ani - 0759319452

Postări Recomandate

La 06.07.2021 la 21:54, futebine a spus:

Azi dupa aproximativ 2 ani m-am reintalnit ca Claudia. Claudia este aceiasi fata miniona, foarte frumoasa cu chip ca de papusa, cu sani superbi si un fundulet bombat. Mie mi s-a parut mai frrumoasa ca la prima intalnire de acum apox. 2 ani in urma. Am petrecut impreuna o ora, o ora in care m-am simtit minunat. Te pup Claudia si abia astept sa ne revedem. 😘

Ma bucur ca te ai simtit bine cu mine 😘 

Iti multumesc pentru cuvintele frumoase  si te mai astept cu drag.

Link spre comentariu
  • pisicuts a schimbat titlul în Claudia 19 ani - 0759319452
8 minutes ago, ClauDiA1 said:

Telefonul este deschis , poate am probleme cu semnalul. Imi poti scrie un sms sau sună-mă.  Te pup ❤💋😍

Am trimis sms, inca de pe la 19:30. Am incercat sa si sun tot atunci dar parea inchis...

Link spre comentariu
Acum 10 minute, petefoxx a spus:

Hm... nu ai uitat sa precizezi nimic?

Serviciile mele sunt: -  oral protejat🔴                       -normal protejat    🔴                                                   -dominare soft   🔴                                                      -role play        🔴                 .                            🔴            -masaj erotic sau de relaxare                    🔴           -foot fetish                                                          🔴     -mici fantezii                  .                                      🔴   French kiss( in funcție de igienă orala )             🔴  accept diferite poziții (69 cunnilingus etc )...      Cadoul este:                                                     200 lei 30 min 🔴                                                     300 lei 60 min 🔴

Link spre comentariu
  • Oras:Timisoara
9 minutes ago, ClauDiA1 said:

Serviciile mele sunt: -  oral protejat🔴                       -normal protejat    🔴                                                   -dominare soft   🔴                                                      -role play        🔴                 .                            🔴            -masaj erotic sau de relaxare                    🔴           -foot fetish                                                          🔴     -mici fantezii                  .                                      🔴   French kiss( in funcție de igienă orala )             🔴  accept diferite poziții (69 cunnilingus etc )...      Cadoul este:                                                     200 lei 30 min 🔴                                                     300 lei 60 min 🔴

ceau Claudia . te-as mai vizita pt ca am fost la tine in 2019 si a fost placut . dar observ o problema : ai scos de tot ON din oferta ? 

• Like 1
Link spre comentariu
Acum 5 ore, fciuca a spus:

ceau Claudia . te-as mai vizita pt ca am fost la tine in 2019 si a fost placut . dar observ o problema : ai scos de tot ON din oferta ? 

Buna , Da...acum totul este protejat, te astept cu drag daca nu te impiedica faptul că mi am schimbat un pic serviciile . ❤💋

Link spre comentariu
3 hours ago, ClauDiA1 said:

Buna , Da...acum totul este protejat, te astept cu drag daca nu te impiedica faptul că mi am schimbat un pic serviciile . ❤💋

ma impiedica , si nu e ”un pic” . 

• Like 3
Link spre comentariu
  • Oras:Timișoara
  • Oras:Timișoara
Acum 32 minute, shoby233 a spus:

Dacă faci oral neprotejat cu finlalizare orală cum făceai pe bogdanestilor venim fără număr  😎

Clar,  bine ai punctat colegu' , eu acuma merg daca va fi asa....😇😇😇

• Like 1
Link spre comentariu
32 minutes ago, shoby233 said:

Dacă faci oral neprotejat cu finlalizare orală cum făceai pe bogdanestilor venim fără număr  😎

nu putem decat sa speram ca a noastra Claudia( fosta pana revine pe drumul cel bun si se leapada de OP si finalizare corporala si in prezervativ 😺 ) isi va revizui serviciile si ne va imbucura :)

• Like 1
Link spre comentariu
Acum 55 minute, shoby233 a spus:

Am stat la taclale ...ieri cu ea ...si am atins si acest subiect ... cuvintele ei fiind urmatoarele " scuze , dar nu fac excepti pentru  nimeni " .... dupa asemenea raspuns mi am vazut de drum 😉😉😉... cica este ocupata pana peste cap ... 

Bai nebunilor ... nu va mai multumiti cu putin 😉😉

• Like 3
  • Haha 2
Link spre comentariu
1 hour ago, povestitorul said:

Am stat la taclale ...ieri cu ea ...si am atins si acest subiect ... cuvintele ei fiind urmatoarele " scuze , dar nu fac excepti pentru  nimeni " .... dupa asemenea raspuns mi am vazut de drum 😉😉😉... cica este ocupata pana peste cap ... 

Bai nebunilor ... nu va mai multumiti cu putin 😉😉

cineva trebe sa fie i...t si sa strice piata normal , daca toti le-ar evita pe cele fara FK, ON, CIM or s-ar alinia ele ori ar ramane doar cele care merita . ce nu face barbatul t....t pt pizda , da si bani si accepta si servicii slabe  :slap2 :angry

• Like 1
Link spre comentariu

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum
  • Navigare recentă   0 members and 1 guest

No registered users viewing this page.

• Creează nouă...