cassy Reputație: 16361 Postat Mai 31, 2015 Oras:Sfantu Gheorghe (CV) Oras:Sfantu Gheorghe (CV) Postat Mai 31, 2015 Sex intre sani accepti ? tu o vezi ca e mai plata decat apa plata si o intrbi de sex intre sani?ce rautacios esti bai desteptule! cum iti permiti tu sa spui asaceva,am sani micuti si simpatici! POATE NEVASTATA ARE SANI DE PURCEA,DEASTA NU ITI PLAC SANI FINUTI!!! 3
cassy Reputație: 16361 Postat Mai 31, 2015 Oras:Sfantu Gheorghe (CV) Oras:Sfantu Gheorghe (CV) Postat Mai 31, 2015 A plecat prima la dus,timp in care eu imi aprind o tigara,vine inapoi....si.....si telefonul suna(cu sonerie nu vibratii)si ce sa vezi...raspunde!!!Serviciile mele sunt....WTF?Recunosc ca nu sunt vechi in domeniu dar NICIODATA nu raspunzi la telefon sau sa-l tii pe langa in tine in pat cand ai actiunea...ma intreb ce urma,sa raspunsa cand suntem cu dansa-n transa?Mereu am fost la fete care aveau telefonul in bucatarie sau in alta camera si nu am auzit nici vibratii daramite sonerie si totusi...sa raspunzi???!!!!Fuck thatAm trecut repede peste moment,zicea si Laury un expert in domeniu ca trebuie sa mergi mai departe fara resentimente....Am fost rapid la un dus si am venit in pat alaturi de ea....iarasi cu telefonul in mana,pe whatsapp...pfffffuuuuCe sa fac,hai sa intretin nitel atmosfera,nu tin la ora sa o muncesc DAR vreau sa fac conversatie si sa ne destindem in timpul dintre numere,nu pot si nu vreau sa pompez ca prostu,nu fac norma.Small chat si continuam cu nr 2,oral pentru trezire si sex pe la spate,"sa muncesc si eu,nu numai ea"+Fundul misto,pasarica mi s-a parut stramta (cel putin in pozitia asta)priveliste ok.Sex cu contre,ruperi de ritm ++ .A sunat telefonul,IARASI...si IARASI a raspuns,-in 5 minute??a da,la dristor mac,in spate da...bine pa.....FUUUUUUCK TELEFONUL STA INCHIS SAU SILENT FARA VIBRATII CAND ESTI CU CINEVA !!!! ...iar daca te-a deranjat ca am raspuns la tlf dc nu mi-ai spus? tinand cont ca tu erai pe balcon la tigare si eu venisem de la dus..?? si crede-ma ca a-s fi conversat cu tine daca aveam ce.. stii ce zic...si am raspuns la telefoon cand tu terminasei deja si te imbracai.. dc nu specifici..? cu ce te-a deranjat asta?? pe mn dc nu ma deranjeaza cand alti domni vin si raspund la tlf.. pt ca au si ei afaceri la birou etc.. eu nu ma supar sunt foarte intelegatoare.... 1
panchiosu Reputație: 161 Postat Mai 31, 2015 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Postat Mai 31, 2015 DennDenisa, on 01 Jun 2015 - 01:00, said: adica, cei putin mai grasuti, in zilele calduroase transpira foarte mult in zonele intime si stand imbracat toata ziua se inroseste foarte mult si se face ca o carne vie daca intelegi ce spun, este o rana foarte serioasa , nu vreau sa ma intelegeti gresit, nu am nimic cu nimeni, eu chiar inteleg multe chestii si nu fac pe nimeni sa se simta aiurea dar cand sunt atacata pe nedrept atac si eu la randul meu.... ms pt incurajare [] 1
panchiosu Reputație: 161 Postat Mai 31, 2015 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Postat Mai 31, 2015 silent_bay, on 28 May 2015 - 07:38, said: Toate s noi in domeniu si cand te uit la kilometraj vezi ca e dat peste cap :-)
cassy Reputație: 16361 Postat Iunie 1, 2015 Oras:Sfantu Gheorghe (CV) Oras:Sfantu Gheorghe (CV) Postat Iunie 1, 2015 Pret prea mare pentru Brasov.... Mie si asa mi se pare ieftin .. Obisnuita cu tarife mari.. Asta e romania am doar o recenzie deoarece majoritatea clienților nu ii iau cu ajutorul Internetului . Lucrez de 3 ani si abia de o luna jumate am dat anunt pe internet deoarece am foarte mult timp liber la dispoziție si ma plictiseam . Majoritatea se plâng ca raspund foarte greu la telefon dar trebuie sa ma înțelegeți ca am zeci de apeluri pe ora! Nu am cum efectiv sa raspund tuturor. V-am pupat De 3 ani si ai 19 ani? )))înseamnă că undeva se ascund minciuni....ti se pare ieftin?Tarife mari???uita-te si pe la alte orase gen Bucuresti care e raportul servicii/pret.... Care e problema ca eram **spam editat** ? Macar nu am facut probleme nimanui ))). Nu ma intereseaza raportul fața de alte orașe. Ziceam doar ca aici sunt femeile ieftine ) E super tare Sabrina,sincera si frumoasa..de parca e singura **spam editat** care s-a futut pe bani din Romania ). Am fost plecată in afara Europei . sincer nu știu unde puteai sa mergi in afara Europei ( mai ales ca tu ai zis ca practici meseria asta de 3 ani , si acum ai 19 ; deci doar dacă t-ea trecut cu submarinul ) 2
playgirl Reputație: 5737 Postat Iunie 1, 2015 Telefon: 0740502153 Oras:Satu Mare Telefon: 0740502153 Oras:Satu Mare Postat Iunie 1, 2015 0765195362 sau 0726189748 catalina din buzau tot tacamul..dar se cam fereste nu recunoaste 1
cassy Reputație: 16361 Postat Iunie 1, 2015 Oras:Sfantu Gheorghe (CV) Oras:Sfantu Gheorghe (CV) Postat Iunie 1, 2015 Bai blonda lu peste stricat,nu mai da sute de anunturii , c de-al dracu nu venim la tine , eram in trecere prin iasi si caut ceva de dat la buci si cind colo dadeam numai de galbejita asta nici de al dracu nu mam dus,, c dac ma duceam o futeam in cur de o lua dracu,,Poate e bine de bagat la cap de catre fetele care invadeaza unele site-uri cu multiple anunturi de nu au loc altele de ele 1
stalingrad Reputație: 44 Postat Iunie 2, 2015 Oras:Cluj Oras:Cluj Postat Iunie 2, 2015 (...) Acum ce vrei ,sa te iau de limba si sa ti-o infig in pizda ei ? Epic. 1 1
cassy Reputație: 16361 Postat Iunie 2, 2015 Oras:Sfantu Gheorghe (CV) Oras:Sfantu Gheorghe (CV) Postat Iunie 2, 2015 Neata ,Da eu sunt cel cu "tabloul din perete" ✌Imi pare rau ca ti am umplut patul de cioburi insa si tu mi ai umplut mintea de fantezii sexuale, asa ca sîntem chit !Hm, oare ce au facut?
tzipiripi Reputație: 3048 Postat Iunie 2, 2015 Oras:Craiova Oras:Craiova Postat Iunie 2, 2015 Hm, oare ce au facut? A ejaculat calcificat, și i-a spart tablou' de cununie din perete 2
trollescoviciulos Reputație: 260 Postat Iunie 2, 2015 Oras:pretutindeni Oras:pretutindeni Postat Iunie 2, 2015 A ejaculat calcificat, și i-a spart tablou' de cununie din perete http://upload.wikimedia.org/wikipedia/commons/c/ca/Ejaculation_intensity_horizontal.gifhttp://media.giphy.com/media/e9aJZ3DifemFW/giphy.gif 2 1
klm112 Reputație: 5026 Postat Iunie 2, 2015 Oras:sud Oras:sud Postat Iunie 2, 2015 Hm, oare ce au facut? Nici nu vreau sî mă gândesc
cassy Reputație: 16361 Postat Iunie 2, 2015 Oras:Sfantu Gheorghe (CV) Oras:Sfantu Gheorghe (CV) Postat Iunie 2, 2015 A fost sau nu a fost, pacat ca nu participa la concurs Ce concurs, dragul meu?? de belit pula la urs )))) :P
dolores rld Reputație: -518 Postat Iunie 2, 2015 Oras:în a patra zi dã week-end Oras:în a patra zi dã week-end Postat Iunie 2, 2015 hahaha ))m-ai trecut repede la catastif. iti scapa ceva?
panchiosu Reputație: 161 Postat Iunie 2, 2015 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Postat Iunie 2, 2015 elena.aly33, on 02 Jun 2015 - 07:53, said: dragul meu te rog paraseste topingul meu cred ca avem pareri diferite si nu are rost sa ne contram, tu vezi de viata ta, eu vad de a mea , fiecare cu parerile lui si cu conceptile lui, o zi buna Go Lan, on 02 Jun 2015 - 09:17, said: Elena fi desteapta si mareste tariful sa moara aia de invidie ca iei 1 mil p o laba. 1
cassy Reputație: 16361 Postat Iunie 2, 2015 Oras:Sfantu Gheorghe (CV) Oras:Sfantu Gheorghe (CV) Postat Iunie 2, 2015 Salut frăție!Nu știe nimeni dacă există un site sau un loc cu anunțuri de tipul meet & fuck prin Cluj? La modul: cineva pune anunțul, cei doi se întâlnesc, o fac discret și ciaules! Are cineva idei?Merci! sa iti raspund la intrebare: Nu stiu!Sa fac si ceva comentarii:). Eminescu Mihaita asta s-a inscris in 27.11.2013.Pana in 30.04.2015 nu are nici o postare. Omu sta un an jumate pe un site unde se discuta despre cum futem PE BANI si apoi intreaba unde se poate FUTE GRATIS! ))))))))))))) . plm e.....delicios!P.S. daca intrebarea era pusa in versuri putea fi declarata postarea anului! ))))))) 1
panchiosu Reputație: 161 Postat Iunie 3, 2015 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Postat Iunie 3, 2015 Maaaxima asta
cassy Reputație: 16361 Postat Iunie 3, 2015 Oras:Sfantu Gheorghe (CV) Oras:Sfantu Gheorghe (CV) Postat Iunie 3, 2015 Sincer habarn nu am din greseala am deschis topicul cautam ceva si fără sq vreau lam deschis ....Scuze!!!!Adica topic nou cu titlu
playgirl Reputație: 5737 Postat Iunie 3, 2015 Telefon: 0740502153 Oras:Satu Mare Telefon: 0740502153 Oras:Satu Mare Postat Iunie 3, 2015 Te astept in locatia mea de lux de pe strada constantin nottara, zona Andrei Muresanu in apropiere de Grand Hotel Italia pt a te satisface asa cum meriti..prima zi in cluj..mai am o colega bruneta. pozele st ale mele 100%..platesc deranjul daca nu st eu in ele ms frumos..poate intr-o zi o sa ajung si la tine in zona..mai am si o colega bruneta in Bucuresti nu cred ca o sa ajung vreodata..astea st ultimele zile cand mai lucrez..
cassy Reputație: 16361 Postat Iunie 4, 2015 Oras:Sfantu Gheorghe (CV) Oras:Sfantu Gheorghe (CV) Postat Iunie 4, 2015 Si am uitat sa dau o nota pentru gfe, dar nu-i nimic, si fetita a uitat sa il manifeste, deci gfe: 0, nope
cassy Reputație: 16361 Postat Iunie 4, 2015 Oras:Sfantu Gheorghe (CV) Oras:Sfantu Gheorghe (CV) Postat Iunie 4, 2015 pai voi nu stiti ca pizda este roz cand este domnisoara si apoi cu timpul se inegreste? cat se fute mai mult devine mai neagra! regula este valabila la majoritatea femeilor nu la toate Cine te-a mințit? pizda la femei indiferent de varsta ramane culoare pieli ...cred ca are vro........de sa inegrit ..sau sa futut cu multi si are ceva in pizda la cat de profesionisti in sex ati dat dovada ca sunte ti nu ma astept sa stiti asta! cum vad pe aici ca nu stiti multe alte lucruri elementare! in schimb stati bine cu gramatica nu am ce zice...... 1
cassy Reputație: 16361 Postat Iunie 4, 2015 Oras:Sfantu Gheorghe (CV) Oras:Sfantu Gheorghe (CV) Postat Iunie 4, 2015 Buna Diana. La anal ce limita de dimensiuni ai? Ca am avut ca au avut o problema cu un tip deja? :350x
rozkendra Reputație: 10772 Postat Iunie 4, 2015 Oras:worldwide Oras:worldwide Postat Iunie 4, 2015 Daaa, oras mic, activitate redusa Viata curge in alt ritm, fara stress, nici banii nu prea ai pe ce sa-i cheltui...asta ii lipsa de fantezie atata timp cat online poti cumpara multe, apoi pariuri de tot felul(eu nu fac nu imi plac jocurile de noroc) si cate si mai cate
Vizitator pustiu84 Reputație: 0 Postat Iunie 4, 2015 Postat Iunie 4, 2015 Complicata mai esti. LE: Daca tot ti s-a modificat tariful in prima postare a prezentului topic, propun sa ti se modifice toate recenziile in care stimabilii tai clienti declara ca au achitat 150 per finalizare. Stiu ca se poate, stiu ca te tine. Ulterior propun sa schimbi numele forumului si numarul de inmatriculare a masinii lui pisicuts dupa bunul tau plac. Solo percutia... Asa voi face
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum