Sari la conținut

DE PE FORUM ADUNATE !

Postări Recomandate

Vizitator
Reputație: 0
Postat

Io am zis mai sus :)))

Doo dah doo dah all day! :))))

Merge varianta asta: :)

• Like 1
Vizitator ana paraschiv
Postat

ON TOPIC : 

Ce reputatie iti trebuie Croncobaure la drogate care se fut pe 50 de lei  

..

1. Eu merg de la 70 in sus, 

:laugh2  :laugh2  :laugh2

Multumesc baieti.

• Like 1
  • Oras:all over (NU e o ironie...)
  • Oras:all over (NU e o ironie...)
Postat

...sau asta, imho..:

Mda, si mie unuia, sufletu' imi striga "K1..!!", pentru ca full-frame... :) dar vine dracusoru' ala cu bugetu', si-mi reaminteste ca in mod normal, m-as putea uita cel mult la un K5... hai sa zicem K5-II, eventual K5-IIs, second hand... enfin, nu mai poluam topicu',  studiem problema in liniste ;)

Vizitator
Postat

E unul din thread-urile mele preferate, unul din putinele care-mi aduc aminte de cum era forumul acum o vreme...

(in avans pentru colegii v-ships, miskin etc - intr-adevar, nu mai e cum era odinioara, iar vina e 100% a mea si-a lu' lopix, care suntem lacheii... plm, nu mai stiu ai cui, ca toata lumea se pizduie pe-aci. Ai cui ziceti voi, bre... suit yourself, dati-i sa sune, descarcati-va nervii, ca la noi nu-i bai, avem altele de care sa ne batem capu')...

Lopixe, Pentax-u' meu se pare ca s-o dus pwlii de suflet (don't ask). Studiez daca sa caut alt body Pentax (ca mai am cateva sticle ieftine, da' faine, pe K-mount) sau daca sa trec la alt sistem. Te-oi cauta, de-oi avea nevoie de oleaca de feedback... ;)

:console

Sensibilos mai esti, nu conteaza ce cred ei. 

• Like 2
  • Minus 1
Vizitator
Postat

Am deschis dementa.  :slap2

Vizitator ana paraschiv
Postat

Remember :  

...., (nu ma grabesc cum am terminat timpul gata daca mai dureaza 2 3 4 min nici o problema ) daca vreti mai mult calculati ora plus pret imediat afisez si cateva poza cu mine

Ce-o face dienuta ????? :laugh2  :laugh2

• Like 1
Vizitator ana paraschiv
Postat

Remember :  

Diana92, on 18 Apr 2013 - 05:05 AM, said:snapback.png

Am revenit dragilor.Maine o sa revin cu un apel pentru numerele pe care le-am avut la apeluri pierdute,

... .... ....  .

Va urez cat mai multe placeri implinite ,noapte buna !

• Like 1
Vizitator ana paraschiv
Postat

Remember :  

Doamne   :laugh2   fa ceva 

Baba-Novac, on 11 Apr 2013 - 1:59 PM, said:snapback.png

Categoric NU este Andreea - am fost la Andreea şi nu are aţâtea ţâţe ca fetiţa din pozele ăstea. În plus, mândruliţa asta arată mult mai bine la trup. 

• Like 2
Vizitator ana paraschiv
Postat

Remember :

pisicuts, on 07 May 2010 - 2:01 PM, said:snapback.png

in general babele sunt destul de dorite.Mereu vad la stiri tineri care violeaza babe de 70-80 de ani :(Prefer femeile pana in 40 de ani , mi se pare ca arata mai bine cele tinere in orice caz

• Like 1
Reputație: -1368
  • Oras:bucuresti
  • Oras:bucuresti
Postat

hai sa-ti explic o chestie...eu joc intr-un film mai special, care se numeste " pedepsit de dusmani " in regia lui pisicuts, care a avut premiera deja la cannes, a fost la tiff si va intra si pe ecranele noastre...da se pare c-a fost piratat de marean, sarlotica, simona si carla si se vinde pe sub mana:)

daca vrei sa faci parte din urmatorul film, anunta-ma!

Vizitator
Postat

Am deschis dementa. :slap2

Amada,o sa iti dau un raspuns aici la ceea ce ai scris pe topicul tau..

Ce ai tu de impartit cu xoxo, george ,pisicuts s.a.m.d ,nu ma priveste pe mine

Nu ma mai bagati in discutii inutile , care nu au nici o logica , voi va injurati ca prostii si apoi va pupati .

Vizitator
Postat

Amada,o sa iti dau un raspuns aici la ceea ce ai scris pe topicul tau..

Ce ai tu de impartit cu xoxo, george ,pisicuts s.a.m.d ,nu ma priveste pe mine

Nu ma mai bagati in discutii inutile , care nu au nici o logica , voi va injurati ca prostii si apoi va pupati .

O adunatura de cretini daca ati mutat tot jegul tocmai pe topicul asta!

Casa de piatra cu Xoxo, doi agramati cu aere de importanta.

Vizitator
Postat

Parca va iubeati voi doua

Nu intru in amanunte personale, ne-a trecut inainte de xoxo.

• Telefon: [email protected]
  • Oras:Traind printre panarame si cretini fomisti fara pic de caracter.
  • Telefon: [email protected]
  • Oras:Traind printre panarame si cretini fomisti fara pic de caracter.
Postat

Stau si ma uit si eu la baietii astia bazati.

Zici ca-s la cazinou:

Am zis ca-i facatura, dar am observat si videoul asta la sugestii...

https://www.youtube.com/watch?v=-yN1Q86LV7c

Ne luam si noi un Embossar din ala + dracia aia care scrie si copiaza de pe banda magnetica si mergem fratilor la cumparaturi.

Iti arata asta mai sus tot ce trebuie sa faci.

Informatia de pe CC-uri le luam de la astia de pe dark web sau cumparam un skimmer si il montam pe bancomat.

Sa stiti ca eu ma uit de fiecare data, trag de alea pe acolo, acopar cand scriu pinul...

Astea mai noi cu cip parca-s mai greu de fentat, dar mergem si noi peste granita, mai taiem din risc.

Baaa bosketarilor, jegosi, trantori si muisti, numa' la nenorociri si la furaciuni va sta ma gandul, ti-ai dreaq de tigani boratzi, de giboni si maimutze salbatice, cat de nenorociti sa fiti ma ca specie de animale salbatice care sunteti, de nu vreti si nu ati putut fi integrati in nicio societate civilizata si moderna nici macar in 5-600 de ani, ma secaturilor si panaramelor penale, care singurul motto in viata pentru 99% dintre voi ma animalelor, este ciordeala si orice altfel de nenorociri ilegale, mai putin munca onesta si intrarea/intergrarea in normalitate si legalitate, distrugand tot ceea ce insemna umanitatea si spirit uman pe langa voi, majoritatea dintre voi inca traind ca animalele salbatice si preistorice ???

De ce scriu aici, pentru ca muistii care scriu astfel de nenorociri, printre care si scroafa aia dementa, nenorocita, penala si recidivista de amada,  mana-n mana cu admin saramala, foame-n glanda, manele, prost gust si trafic de cacat, sterg/ascund postarile de pe topicele lor, in fond si definitiv, aici fiind ''de pe forum adunate'', asa ca-mi bag iarasi si din nou toata pula in rasa muistilor alora diversionisti care mamanca cacat spunand ca asta a fost un topic drag al lu' cassy, pe care turma de imbecili si oligofreni nenorociti, o trasforma in martir acum dupa ce a murit, ea nefiind decat o simpla si banala prostituata, care la fel si asemeni multora, o simpla putoare fara niciun chef de munca si nu maica tereza, in loc sa-si gaseasca un job si un partener civilizat si decent de viata, a preferat sa slefuiasca belite branzite, ca sa vezi ce si ghici surpriza, cand a dat nenorocirea peste ea, a ramas sa se chinuie singura in suferinta si mizerie, 99% dintre muistii astia pamblicari, perversi si **spam editat**i prezenti aici care au slobozit-o la propriu, ajutand-o exclusiv cu/din vorbe, ca parca cancerul se trateaza cu vorbe si vrajeala lor stricata de 2 bani. :(
Vizitator ana paraschiv
Postat

Salut marinare.

Nu ai zis nimic de Picon in postarea de mai sus.

Haidipa. :)

• Like 1
Vizitator
Postat

O adunatura de cretini daca ati mutat tot jegul tocmai pe topicul asta!

Casa de piatra cu Xoxo, doi agramati cu aere de importanta.

Scumpa, da-i cateva pagini inapoi si vezi cine a mutat circul aici .

La anul facem nunta , multumim.

Vrei sa ne fii nasa?

Vizitator
Postat

..majoritatea dintre voi inca traind ca animalele salbatice si preistorice ???

Nu stiu cum ai reusit, dar iarasi ai nimerit-o perfectamente.

Sunt specie din asta antica, cu milioane de ani in spate  care a ramas totusi in mare parte neschimbata - vazut documentar pe national geografic

Adica crocodilul s-a adaptat la mediu, la potop, la sfarsitul lumii..

M-am adaptat, dar nu si evoluat. 

Cand le-am zis eu astora ca marinaru e citit, n-am gresit...

• Oras:undeva
  • Oras:undeva
Postat

Am fost pe Franta , prostalaule , si am dat la buci cu 20-25 de E

Cum ma sa spui ca pe acolo la banii acestia sunt mai bune decat ale noastre?

Pai ba prostane ale noastre si rusoaicele sunt cele mai cautate in Europa , asta ptr. cunostintele tale de oligofren/retardat

Ti-am spus sa nu ma mai citezi si sa te bagi in seama cu mine ca esti prost punga. Tu ai futut doar aurolacele pe la Gara de Nord , de unde atatea fete/femei . Alea de calibru adevarat nici nu s-ar uita la o prastie de lighioana ca tine . :laugh2

:laugh2  :laugh2  :laugh2  si a fost bine pe Franta? Cam ieftina  :laugh2

• Like 2
  • Minus 4
Vizitator
Postat

Scumpa, da-i cateva pagini inapoi si vezi cine a mutat circul aici .

La anul facem nunta , multumim.

Vrei sa ne fii nasa?

Au fost mai multi cu circ, de ce sa nu fii si tu, nu? :)

Multa fericire va doresc!

Sa speram ca in viata reala este altfel, ca din ce am vazut pe forum... Nu e treaba mea, oricum.

• Oras:Bucuresti
  • Oras:Bucuresti
Postat

:laugh2  :laugh2  :laugh2  si a fost bine pe Franta? Cam ieftina  :laugh2

Superb! Grobianismul si prostia stiuletarului sunt infinite.

• Like 2

Vizitator ana paraschiv
Postat

Salut.

vali79m, on 20 May 2010 - 09:37 AM, said:snapback.png

referitor la aceasta Georgiana, va recomand sa nu va duceti, inafara de oral nu face altceva si asta mecanic, plus ca are un babalau inchis in balcon care tipa la tine daca nu iti convine ce face tipa. O experienta de evitat.mai aveam putin si ii trosneam pe amandoi.

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum
  • Navigare recentă   0 members

No registered users viewing this page.

• Creează nouă...