Sari la conținut

DE PE FORUM ADUNATE !

Postări Recomandate

Postat

Daca vreti sa futeti o gramada de oase, mergeti la Antipa la muzeu, va uitati la oase (50 ron intrarea fara limita de timp), ajungeti acasa si faceti o laba

...bineinteles prostia mea ca am lasat hainele in camera,cand ma intorc ma imbrac ies pe usa fericit ca am scapat de calvar am zis sa ma uit in portofel,si am avut surpriza sa constat ca imi lipseau 150 de lei din 200 mi-a lasat si mie de benzina,....

Postat

anunt la gigolo :

...baiat tanar aproape 23 cu multa experinta...prima sedinta gratis pentru proba .....

Are APROAPE  23 de ani dar MULTA experienta......Ce este bine, MACAR prima data FUTE gratis :)))))----Fetele...sariti :P

---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

AAAAA...acum am recitit....cand spune "aproape 23 " s-o fi referit la ani sau la cm ???   Daca s-a referit la cm ,mea culpa!!!!

Postat

........Mi-a propus din prima pozitia pe la spate, o pozitie periculoasa prin contrele profesioniste.Deci trebuie sa ai grija, ca altfel plangi dupa 1,5 mil in 3 min., cum am facut si eu...M-a consolat la final spunandu-mi ca nu e nimic grav, toti isi dau drumul f repede, asta e viata...Concluzia este ca trebuie sa o iei mai tare sa nu te simta slab, ca pe mine! ...........

multumim smyley2013 :)))

Postat

lexy2305   : "

Accept doar plata in EURO, deoarece cursul euro-leu este variabil si majoritatea cheltuielilor mele sunt in euro,     asta ca sa va raspund din timp la     intrebare. Deci nu veniti cu LEI va rog, exista case de schimb valutar NON STOP, cumparati euro inainte sa veniti!!

comentarii ?:)))

sunt curios  cum ii da administratorul ,cand merge sa plateasca intretinerea ,restul la 100 Euro :))))

oly mic

Postat

....se apuca de oral in timp de eu ma uitam la desene animate pe Cartoon Network :)) .

.. am parcat "tunu" in "garaj" si nu simteam peretii .. ma uit ... e bagata .. wtf ? E larga fratilor de numa numa . Are km la bord mai ceva ca un Logan de taxi , pe cuvantul meu .

In legatura cu "larga" in caz de nu ati observat in loc de lubrifiant folosesc "foarte mult scuipat" ca sa nu fie probleme cu prezervativul sa nu se rupa!

oly mic

• Oras:Iasi
  • Oras:Iasi
Postat

lexy2305   : "

Accept doar plata in EURO, deoarece cursul euro-leu este variabil si majoritatea cheltuielilor mele sunt in euro,     asta ca sa va raspund din timp la     intrebare. Deci nu veniti cu LEI va rog, exista case de schimb valutar NON STOP, cumparati euro inainte sa veniti!!

comentarii ? :)))

sunt curios  cum ii da administratorul ,cand merge sa plateasca intretinerea ,restul la 100 Euro :))))

oly mic

stii ce inseamna majoritate? se pare ca nu. tu ai impresia ca pentru a plati intretinerea practic eu aceasta meserie?

P.S. te rog sa scoti aceasta fraza de la semnatura sau te pun sa-mi platesti drepturi de autor pt fiecare postare pe care o faci :P

Postat

...La normal a fost ESEC TOTAL. S-a intins pe spate si aici a inceput maimutareala: sa pastram o distanta intre noi de minim 10 cm......

:clapp

PS-lexy2305,nu trebuie sa te superi :( , nu scriu aceste lucruri cu rautate,le scriu chiar cu drag , crede-ma...sunt chiar invidios...repet,as vrea sa pot scrie ca unii dintre prietenii mei.Am scos acel citat la cererea ta .Pacat,imi placea cel mai mult.

oly mic

Postat

Zilele acestea am avut neplacerea de a da de un client extraordinar de nesimtit.

--------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Pentru orice eventualitate,mi-am achizitionat in locatie spray lacrimogen si o bata de baseball.

:kissing2   te iubesc sexything  :))))))))))))))))))))))))))

Postat

Diana92 : Am sunat si am revenit cu un apel sau mesaj la aproape fiecare numar pe care il aveam la apeluri nepreluate"

" din ciclul Diana loveste din nou " :

.Daca nu raspund imediat , revin cu un apel

:girly love 

Postat

...... Femeie inalta , zvelta , burta ii atarna mai mult ca a mea , tatele mari si frumoase ii atarnau pana aproape de buric . In rest - totul OK .

S-a intins langa mine si statea tacuta si se uita la mine. I-am spus ca m-as bucura sa ea initiativa . A spus ca ea nu ea initiativa.In rest - totul OK .

Sa facem cum zic eu. I-am zis sa inceapa cu oral insa mi-a mai servit o noutate.Stii ...mi-am pus un pivot pe un dinte de curnad ( bullshit) si daca iti fac OWO o sa te zgarii.....  In rest totul OK.

Eu doar simteam ca se umbla acolo la fel cum am simtit putin cand m-am operat de apendicita. in rest - totul OK

I-am zis sa trecem la sex normal . S-a bucurat si s-a intors pe spate cu picioarele desfacute si si-a prins talpile in maini . Tatele s-au lasat si ele una sub subtioara stanga si una sub cea dreapta. In rest - totul OK

. Notele sunt :Igiena - 8Restul serviciilor - 4 In rest - totul OK .

In rest ,totul Ok . :))))

Multumim adita. +1.

Postat

blade4souls2011 este putin nemultumit :

......Problema a aparut vineri 23 martie cand pe la orele 16:00 ma trezesc cu un sms de la domnisoara in care ma anunta ca mai are o colega bruneta si ca daca imi place si vreau sa o contactez. Dupa care imi tranteste un "scz de mesaj" si eu am ramas interzis. WTF??!!!Bafta mea ca nu eram acasa ca altfel cacam steagul cum s-ar spune.

dienutza explica :

blade nu cred ca team deranjat niciodata cu telefonul sa te sun sau ceva de genu .. stiu ca neai contactat si ai fost fayr play esti un domn dragut pentru ca am o colega noua si draguta mam hotarat sa dau 2 sau 3 mesaje

...., cand am fost amandoua la tine si tia palcut de ce nu ai postat, din comunicarea mea cu tine miai lasat parerea ca esti und omn dragut si nu aveam cun sa te anunt ca mai am o colega....

..... recunosc a fost greseala mea pentru ca am crezut ca nui nici o problema si in sms nu am scris mare lucru , cred ca neam purtat destul de frumos cu tine,, in fine imi cer scuze in fata ta pe forum pentru micul sms "am o colega noua daca te intereseaza scuze de sms" ceva de genu,, daca ai familie nu mai cauta excorte nu teai gandit ca daca afla cineva sau ma vedea cu tine .. sau ce fete mai ei sa nuti faca "vreo cheie" doar cu un simplu sms restu am fost discrete si credema daca stiam ca reactionezi asa nuti mai trimiteam,, nu are nimeni de ce sa se palnga pentru ca am multi clienti fideli,, cum insinuezi tu riscurile sunt foarte mari.. povesteste si cand a fost bine.. acum tu intelege cum vrei tu acest mic incident daca vrei sai spun asa... si bine ca nu a fost mai rau.. mam gandit ca daca ai fost cu 2 fete nu e o problema atat demare pentru un mic sms nu e o drama.. era mai rau daca tot te stresat dar am fost constienta si nu team mai deranjat,, de fapt tiam adt tie si inca la 2 persoane........

PS:

mi se pare cel putin extraordinara dienutza...este de o inocenta exagerata....

• Oras:Cluj-Napoca/Kolozsvar
  • Oras:Cluj-Napoca/Kolozsvar
Postat

silvermoon:

"Poti scoate femeia din Dej, dar Dejul din femeie in veci!" 

:)))) 

• Oras:Inca pe pamant...
  • Oras:Inca pe pamant...
Postat

Postare scroll:

"Salutare,am vazut niste fete in statia de autobus care este vizavi cu real,sunt si cu etnie roma dar am vazut si fete normale.Cineva pot sa dea pareri despre fete?, "

fete cu etnie roma, dar si "fete normale" cica... :laugh2   cele de etnie n-or fi normale :slap2

http://nimfomane.com/forum/topic/12484-fete-vizavi-cu-real-in-statia-de-autobus/?p=132094

Postat

"Dupa ce am inceput si a inceput sa se dezbrace, incins fiind, in 13 minute am terminat. Atunci, M-AM TREZIT... e fata din poze, doar ca pozele au cativa ani.

Am propus sa-mi dea 50 ron inapoi si ramanem la un numar de data asta. A zis ca ce intra la ea nu mai iese.

ASPECT: 4

are buricul intre tatze; carnea foarte moale pe ea; genul skinny cu carne flescaita; pruna larga rasa de 3 zile; stirba; tatuaj pe mana dreapta; etnie peste 50%; burete in sutien. 

GF: -1 sarut NU; atitudine de centurista=hoata proasta; scarba de fata; dupa ce-i faci scandal revine cu picioarele pe pamant si incearca sa te satisfaca daca vede ca nu poate scapa de tine

DACA O RECOMAND? doar lui antonescu, in rest NU.

thanks ..+1

• Oras:Sfantu Gheorghe (CV)
  • Oras:Sfantu Gheorghe (CV)
Postat

eu sunt aia Lrisa, scrie acolo sus, defapat ma cheama Paula

Scris de  Ana94 :)

Postat

. Mai bine plateam o masina de cusut electrica , ma costa curentul mai putin, si poate eram mai fericit.

. Fiind in costumul Evei a bagat mana-n geanta a scos un mare tub de lubrifiant, s-a uns pe unde trebuia (si un  pic pe picioare, pentru ce nu stiu)si hop cu partea dorsala spre mine, in lateral bineinteles, GFE nexam, oral de asemenea, am ramas masca, ca-n filmele cu prosti si tampiti.

A luat obiectul muncii l-a introdus in partea lubrifiata (a nu se intelege anal) a inceput sa scheune ca un caine prins cu latul am cedat nervos (si emotional) dupa cred ca 7 -8 min. 

... si intru eu in apartament si mai pofesc ele in dormitor. fatalitate. patul nu era pat. era un cadru de pat, fara suportul de saltea, care dupa spusele lor fusese rupt de un client  :laugh2  si practic salteaua era pusa pe jos, in acest cadru, care o depasea mult ca inaltime. era cam ca intr-un cuibar. ...

Postat

Nepolitcoasa la telefon,aroganta , taranca si cu replici ieftine gen "Ce baiatu` tu vii la curve si pui atatea intrebari?".Personal nu recomand.

:bye   - semnatura pisicului !  :P

Postat

...! Normal...aici am aproape certitudinea ca s-a lubrifiat cu ceva inainte, deoarece aluneca sa-ti rupi gatul..nu alta...si cam senzatie de galeata..ma rogdar se implica , se misca , sta cum o pui, etc...Per total ok, m-a intrebat o data daca am terminat..nu...nu am terminat...ok. 

Postat

Toate aratau bine, cu exceptia uneia (grasa), dar desi era grasa, la fata era frumusica (nu-s adeptul graselor).

Toate zambeau pe acolo, toate erau sexi, dar era una care desi nu zambea, ma fixat cu privirea de cand am intrat,

O rog sa se incordeze si sa mor frate ca avea muschi mai mari ca ai mei, lucrati.

Imi zice ca a facut sala (si se vede) si o rog sa ma lase la final sa ii fac o poza cu telefonul la brate (am uitat) deoarece am ramas crucit de cat de lucrata era,trecem peste.

Per total am fost foarte multumit, desi nu o sa mai dau niciodata atatia bani strict pt masaj erotic.

P.s. daca vreun coleg are ocazia sa ii faca Vanesei o poza la brate si sa le posteze sau sa m-i le trimita, dau o bere :)

+1,felicitari pt recenzie:))

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum
  • Navigare recentă   0 members

No registered users viewing this page.

• Creează nouă...