submisiv69 Reputație: 1 Postat Ianuarie 10, 2020 Oras:constanta Oras:constanta Postat Ianuarie 10, 2020 cat costa un show la web?
Vizitator vanessats92 Reputație: 0 Postat Ianuarie 10, 2020 Postat Ianuarie 10, 2020 10 € sau un cod de publi24
curvar2020 Reputație: 184 Postat Ianuarie 14, 2020 Oras:Romania Oras:Romania Postat Ianuarie 14, 2020 Lasă codul . Hai la gl ca multi te așteaptă văd :(
ezeken Reputație: 0 Postat Ianuarie 16, 2020 Postat Ianuarie 16, 2020 Nu se merita sa va duceti la asa ceva, in poze pare frumoasa dar real am fugit cand am văzut o🤣 fara suparare, cei care zic ca au fost si au raspuns ca este ok, bine inteles au fost pasivi, numai pasivi in ziua de azi vezi🤣 au innebunit băieții plătesc sa se fută las o drq... Așa ceva nu am mai vazut in viața mea... Rușine pasivilor
alenats Reputație: 466 Postat Ianuarie 16, 2020 Oras:BACAU Oras:BACAU Postat Ianuarie 16, 2020 Nu se merita sa va duceti la asa ceva, in poze pare frumoasa dar real am fugit cand am văzut o🤣 fara suparare, cei care zic ca au fost si au raspuns ca este ok, bine inteles au fost pasivi, numai pasivi in ziua de azi vezi🤣 au innebunit băieții plătesc sa se fută las o drq... Așa ceva nu am mai vazut in viața mea... Rușine pasivilor Dacă aveai contul de mai demult mai ziceai ca erai crezut dar asa te iei de Femeie degeaba nu stiu ce castigi lăsând o astfel de recenzie si fiecare face ce vrea cu bani lui iar eu o stiu pe fata asta si nu mi se pare nici o diferenta intre poze si realitate
Vizitator marmotto Reputație: 0 Postat Ianuarie 16, 2020 Postat Ianuarie 16, 2020 Nu se merita sa va duceti la asa ceva, in poze pare frumoasa dar real am fugit cand am văzut o fara suparare, cei care zic ca au fost si au raspuns ca este ok, bine inteles au fost pasivi, numai pasivi in ziua de azi vezi au innebunit băieții plătesc sa se fută las o drq... Așa ceva nu am mai vazut in viața mea... Rușine pasivilorNu folosesti corect termenii. Pasiv/activ se foloseste la barbatii gay. Pentru o femeie transgender, daca vrei sa folosesti corect termenii, te adresezi cu top sau bottom. Si nu toate fetele trans sunt bottom, unora da, le place sa fie si top. Si de calarit te calareste o femeie, nu un barbat. Alte chestii legate de penisul feminin versus penisul masculin le mai cauti si tu pe google, cat si lucrurile legate de morfo-genetica si psihologia unei femei transexuale, ca sa nu te faci de ras cand deschizi gura, da ? :) 1
Vizitator vanessats92 Reputație: 0 Postat Ianuarie 16, 2020 Postat Ianuarie 16, 2020 El este un gay am si mesaje de la el nu a fost la mn si pana mea nu luati in seama
Vizitator vanessats92 Reputație: 0 Postat Ianuarie 17, 2020 Postat Ianuarie 17, 2020 Disponibila in galati
curvar2020 Reputație: 184 Postat Ianuarie 17, 2020 Oras:Romania Oras:Romania Postat Ianuarie 17, 2020 Wow. Maine sunt prezent
Vizitator vanessats92 Reputație: 0 Postat Ianuarie 21, 2020 Postat Ianuarie 21, 2020 De azi pte 3 zile Bacau!!!0764971452 pup
Vizitator vanessats92 Reputație: 0 Postat Ianuarie 23, 2020 Postat Ianuarie 23, 2020 Disponibila in IASI ptr 3 zile 0764971452
niceboybv Reputație: 8 Postat Ianuarie 24, 2020 Oras:Brasov Oras:Brasov Postat Ianuarie 24, 2020 Nu folosesti corect termenii. Pasiv/activ se foloseste la barbatii gay. Pentru o femeie transgender, daca vrei sa folosesti corect termenii, te adresezi cu top sau bottom.Păi și dacă traduci termenii ăia din engleză în română, tot la pasiv si activ ajungi. Sau se traduc cu "deasupra" respectiv "dedesubt"? În engleză, din ce știu și din ce am mai vorbit cu băieți cu care mi-am tras-o (care nu vorbeau română), eu le-am zis că sunt bottom și au înțeles perfect ce mă interesa să se întâmple, pentru că în engleză exact ăia sunt termenii care descriu poziția unuia dintre parteneri în relațiile gay. Excludem versatil din discuție, ca s-o simplificăm puțin Nu caut să fac hate, dar cred că nu ai în totalitate dreptate aici, pentru că poți să stai c-o pulă-n cur și deasupra și dedesubt. La fel și de partea cealaltă a pulii
chirurgul Reputație: 13 Postat Ianuarie 24, 2020 Oras:iasi Oras:iasi Postat Ianuarie 24, 2020 Atenție!!! Cine a fost la acest băiat vanesa este rugat să meargă la cel mai apropiat spital să își facă analizele
Vizitator vanessats92 Reputație: 0 Postat Ianuarie 24, 2020 Postat Ianuarie 24, 2020 Atenție!!! Cine a fost la acest băiat vanesa este rugat să meargă la cel mai apropiat spital să își facă analizele mai nebunule vezi ca vb mult si prost io am analizele ma vb frumos travestit obosit
Vizitator vanessats92 Reputație: 0 Postat Ianuarie 24, 2020 Postat Ianuarie 24, 2020 Tiam dat si tie de ceri analize vezi ca esti prost ma vedeti de treaba ta
Vizitator vanessats92 Reputație: 0 Postat Ianuarie 24, 2020 Postat Ianuarie 24, 2020 Si app cine vrea analizele mele sami dea mesaj pe wsapp nu pot sa postez aici
lore lorens Reputație: 921 Postat Ianuarie 24, 2020 Telefon: rodicaursan69@yahoo. Com Oras:București Telefon: rodicaursan69@yahoo. Com Oras:București Postat Ianuarie 24, 2020 Atenție!!! Cine a fost la acest băiat vanesa este rugat să meargă la cel mai apropiat spital să își facă analizele de ca draga ai luoat ceva?
adriana- Reputație: 127 Postat Ianuarie 24, 2020 Oras:Galati Oras:Galati Postat Ianuarie 24, 2020 CHIRURGUL stai cuminte bby ca Vanessa nu are nici o boala sau ceva de genul chiar eu i-am văzut analizele ......... așa ca nu mai vorbi ca vorbești mult și prost taci dracu din gura 🖕ðŸ½ðŸ˜‚
lore lorens Reputație: 921 Postat Ianuarie 24, 2020 Telefon: rodicaursan69@yahoo. Com Oras:București Telefon: rodicaursan69@yahoo. Com Oras:București Postat Ianuarie 24, 2020 Atenție!!! Cine a fost la acest băiat vanesa este rugat să meargă la cel mai apropiat spital să își facă analizele dragule înainte de toate nu uita ca exista prezervative pentru toată lumea......Doi la mâna fata asta este ok din ce văd eu...,la rugămintea ei voi posta analizele dânsei ,o zi bună tuturor și aveți grijă de sănătatea voastră și acelor din jur....
Vizitator vanessats92 Reputație: 0 Postat Ianuarie 24, 2020 Postat Ianuarie 24, 2020 Ms lori te pup 1
Vizitator vanessats92 Reputație: 0 Postat Ianuarie 24, 2020 Postat Ianuarie 24, 2020 Akum nu mai rasp chirurgul vb prostestinu luati in seama va pup
chirurgul Reputație: 13 Postat Ianuarie 24, 2020 Oras:iasi Oras:iasi Postat Ianuarie 24, 2020 Atenție!!!
Vizitator marmotto Reputație: 0 Postat Ianuarie 24, 2020 Postat Ianuarie 24, 2020 Atenție!!!Probabil ca esti fericit acum, domnule "troll", Vanessa si-a sters contul datorita ineptiilor tale !
alenats Reputație: 466 Postat Ianuarie 24, 2020 Oras:BACAU Oras:BACAU Postat Ianuarie 24, 2020 Atenție!!! Vanessa a postat dovada ca nu are hiv nu stiu dc insisti! Din cauza oamenilor ca tine fata si a sters contul pt ca ii stricați toata starea cu aberațiile voastre! Seara buna la toata lumea
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum