Sari la conținut

Transexuala Vanessa constanta

Vizitator vanessats92

Postări Recomandate

Postat

Salut. Am fost ieri la Vanessats92. Momentan este in Suceava,strada Narciselor. O locatie decenta,apartamentul are minim 2 camere si este ok. Am fumat o tigara in bucatarie si dupa am trecut in camera. Nu o sa dau prea multe detalii,acum depinde de gusturile fiecaruia. Ca sa va faceti o impresie,ea este in prima poza de pe linkul atasat,poza este facuta in bucataria locatiei. Anal nu a vrut sa faca,ba ca este activa,ba ca o am prea mare. A facut doar oral. Cica intra si cu colega/colegul,nu am inteles prea bine ce este. La plecare m am intersectat cu colega/colegul,o aratare de etnie(ca si ea de altfel)mica de statura si slaba. Pe tot parcursul intalniri din camera cealalta se auzeau mai multe voci,cred ca erau cativa barbati in cealalta camera........sau poate era de la televizor. Sincer,EU NU REVIN.

• Minus 1
  • Oras:Costanta
  • Oras:Costanta
Postat
Acum 2 ore, dante2000 a spus:

Salut. Am fost ieri la Vanessats92. Momentan este in Suceava,strada Narciselor. O locatie decenta,apartamentul are minim 2 camere si este ok. Am fumat o tigara in bucatarie si dupa am trecut in camera. Nu o sa dau prea multe detalii,acum depinde de gusturile fiecaruia. Ca sa va faceti o impresie,ea este in prima poza de pe linkul atasat,poza este facuta in bucataria locatiei. Anal nu a vrut sa faca,ba ca este activa,ba ca o am prea mare. A facut doar oral. Cica intra si cu colega/colegul,nu am inteles prea bine ce este. La plecare m am intersectat cu colega/colegul,o aratare de etnie(ca si ea de altfel)mica de statura si slaba. Pe tot parcursul intalniri din camera cealalta se auzeau mai multe voci,cred ca erau cativa barbati in cealalta camera........sau poate era de la televizor. Sincer,EU NU REVIN.

1 la mana io nam fumat cu nici un client si nu am bagat pe nimeni in bucatarie  client 2 la mn daca esti dotat nu fac anal  si 3 la mn e discretie nu ai cum sa fi te intlinit cu cnva deci ?

• Inimioara 1
  • Telefon: 0733355971
  • Oras:Bulevardul Ferdinand I, Iulia Hașdeu
Postat
Acum 2 ore, dante2000 a spus:

Cumetre tu ți-ai făcut cont acum 3 ore special ca sa ii faci recenzie fetei 😂😂😂😂 cât de penibil sa fi ca oricum credibil nu ești … efectiv mi-e scarba de voi 

daca erai un user vechi cunoscut și cu valoare mai ziceam îți asumai și intrai de acolo sa para o recenzie credula dar așa denota ca ești bulangiu mort de foame invidios efectiv pe Vanessa

la ghena cu tine ca oricum nu te crede nimeni 💋

te pupa Șefa 🐍

Postat

Și ca sa îți mai zic ceva ca mănânci cacat mult chiar acum am sunat o pe Vanessa pe videocall sa văd ce s a întâmplat si dacă este adevarat și nu este cu nici o colega/colegul de etnie sugele-ai pula la toți romii țaran împuțit ce ești in 2022 se folosește cuvântul “rom” este cu o FEMEIE CU PIZDA albă spelbă ce crezi 💁🏽‍♀️ Care nu este pitica ci este înaltă 

domnul Dantes oricum numele tău de user suna cunoscut cu un vechi trol al forumului 

Pisam as pe tine de sclav nu îți făceai user nou sa lași o recenzie frumoasa dar sa împroști cu mizerie si cu ura din tine poți 

dacă tot ești așa dezamăgit de ce ai așteptat de ieri pana astăzi seara sa ii lași o “recenzie” și sa îți creezi un user de ce nu ai făcut o atunci ? la cât de dezamagit ești pai eu nu mai așteptăm in locul tău 

mi e scarba de oamenii ca tine efectiv v as da doua după cap sa va reveniti la realitate . ‼️‼️‼️‼️‼️‼️‼️

Adică sa arunci cu hate si cu ura și sa minți la adresa unei fete Trans ești in stare sa îți faci user dar dupa ce futi una și îți convine nu îți faci ca sa lași o recenzie frumoasa ca la carte … asta spune multe despre caracterul tău infect 

#fimiarscarba

• Inimioara 1
Postat

Bărbați nu are in casa ca idee sa nu mori prost … travestitule

Postat

Travestiților va faceți cont de invidie ca și a pus Vanessa silicoane de 1050 și voi ati rămas la stadiul de BULANGII NEFINISATI … va roade pizma când alta reușește și voi nu aveți după ce bea apa ‼️‼️‼️‼️‼️ Adresa Narciselor este cunoscuta in Suceava ca au stat toate fetele in adresa aia deci traveule iar nu ți-a reușit …mai încearcă alta data și cât voi fi eu pe acest forum pana nu ma voi plictisi va dau temelie futu va n gura de mizerii , jegoasele dracului purtătoare de boli ce sunteți ca aveți curaj sa va faceți conturi la fel cum a fost și Big pula și el era un traveu bulangiu obosit pana l-am demascat eu dar nu aveți curaj când ne vedeți pe undeva sau prin ceva oraș nu comentați pizdelor cu barba ce sunteți 

cand ma vedeți prin clubu de bulangiii lăsați capul in jos ca a intrat regina vreți sa va mint și de frica nu ziceți nimic ca știți ca va mănânc efectiv va rup picioarele 

ne faceți de ras efectiv 

Postat
1 oră în urmă, vanessaluxe a spus:

1 la mana io nam fumat cu nici un client si nu am bagat pe nimeni in bucatarie  client 2 la mn daca esti dotat nu fac anal  si 3 la mn e discretie nu ai cum sa fi te intlinit cu cnva deci ?

Fara suparare,ești cam analfabet. Ești sigur ca nu m-ai bagat sa fumez în bucatarie ?  De ce nu spui înainte la telefon ca nu faci anal,dacă persoana care vine la tine este dotata ? Nu are cum sa fie discretie atâta timp cât tu ai coleg/colega.

• Minus 1
Postat
Acum 3 minute, dante2000 a spus:

Fara suparare,ești cam analfabet. Ești sigur ca nu m-ai bagat sa fumez în bucatarie ?  De ce nu spui înainte la telefon ca nu faci anal,dacă persoana care vine la tine este dotata ? Nu are cum sa fie discretie atâta timp cât tu ai coleg/colega.

Tu ori esti prost ori te faci din doua una cred ca ți-am explicat eu in numele prietenei mele ca nu are coleg si nicidecum colega de etnie Roma 💁🏽‍♀️ Ea nu fumează cu clienții ca idee si colega ei nu îndrăznește nici măcar sa răspundă la telefon când ea este ocupată darămite sa te mai intersectezi cu ea 

nici eu nu ma fut cu pule mari iar clienții dotați sa știi ca toți întreabă dacă accept dotați din cauza ca deja sunt pățiți cu alte persoane 💁🏽‍♀️

pot sa am si 5 colege ca idee atâta timp cât nu esti deranjat si cât nu vezi pe nimeni nu văd o problema in asta 

Și repet tu ți ai făcut cont special ca sa arunci cu ura din sufletul tău mizerabil ca tine de altfel 

La revedere 

Postat
Acum 9 minute, dante2000 a spus:

Și ar fi frumos din partea ta sa ii vorbești la feminin pentru ca in acest mod te descrii pe tine ca fiind HOMOSEXUAL și îți plac băieții 😂 și ai greșit secțiunea 💁🏽‍♀️ Adică tu bărbat mergi sa vizitezi alt bărbat ? 😂 noi nu suntem bărbați din contra încercam sa arătam cât mai bine pe zi ce trece deci … este o EA 

după ce îți da la muie o faci bărbat 😂😂😂😂😂 nu îți înțeleg orientarea sincer … înțeleg ca ești din fundul țării și ca este greu ca tu sa pricepi unele aspecte dar totuși suntem in 2022 și ar trebui sa fii mai cultivat ca sa zic așa dar nu este cazul 

Postat
Acum 3 minute, misscristina a spus:

Tu ori esti prost ori te faci din doua una cred ca ți-am explicat eu in numele prietenei mele ca nu are coleg si nicidecum colega de etnie Roma 💁🏽‍♀️ Ea nu fumează cu clienții ca idee si colega ei nu îndrăznește nici măcar sa răspundă la telefon când ea este ocupată darămite sa te mai intersectezi cu ea 

nici eu nu ma fut cu pule mari iar clienții dotați sa știi ca toți întreabă dacă accept dotați din cauza ca deja sunt pățiți cu alte persoane 💁🏽‍♀️

pot sa am si 5 colege ca idee atâta timp cât nu esti deranjat si cât nu vezi pe nimeni nu văd o problema in asta 

Și repet tu ți ai făcut cont special ca sa arunci cu ura din sufletul tău mizerabil ca tine de altfel 

La revedere 

Nu inteleg,esti protectorul lui ?  De unde stii tu atatea detalii ? Tind sa cred ca tu erai în cealaltă camera cu colega ei ALBA SPELBA. Bravo,sunteți foarte discreți. E hai,acuma dați vina pe mine ca nu am spus la telefon ca sunt dotat ?  Ma faci sa rad. 

• Minus 1
Postat
Acum 4 minute, dante2000 a spus:

Nu inteleg,esti protectorul lui ?  De unde stii tu atatea detalii ? Tind sa cred ca tu erai în cealaltă camera cu colega ei ALBA SPELBA. Bravo,sunteți foarte discreți. E hai,acuma dați vina pe mine ca nu am spus la telefon ca sunt dotat ?  Ma faci sa rad. 

Poți sa razi pana ți-a crapă inimuca in tine 😂 eu nu sunt protectorul lui după cum bine vezi sunt MISS CRISTINA 💣 Take it or leave it 💁🏽‍♀️ Eu sunt prietena ei ca idee și sunt mai șmecheră și mai frumoasa decât orice pizda ce ai avut vreodată in viața ta acolo la cuca măcăii de unde ești tu 😂 îți mai explic odată ca nu este “LUI” este “EI” iar te faci homosexual indirect 😂 si nu sunt cu ea in nici un caz eu momentan satisfac pofticioșii din Sibiu 💁🏽‍♀️ In schimb prietena mea îmi spune tot ce face iar dacă era adevarat ce spui tu eu nu eram aici sa ii iau apărarea 💣💁🏽‍♀️ Știu detalii pentru ca cer detalii si nu permit unor jegosi ca tine sa arunce cu cacat gratuit 💣 așa ca stai jos ca ești prost si păstrează ți ura internalizata si frustrările personale pentru tine de bărbat alb privilegiat ce ești si nu mai fii misogin si ipocrit sa vorbești la masculin unei persoane pe care ai vizitat o tu fiind un bărbat alb straight gen ca îți repet încă odată TE FACI DE RAS 

sau asuma-ți ca ești bulangiu and that s it cumetre it s cool tho 

💋

i m the bad guy call me Chun-Li 😂💋

Postat
Acum 8 minute, misscristina a spus:

Și ar fi frumos din partea ta sa ii vorbești la feminin pentru ca in acest mod te descrii pe tine ca fiind HOMOSEXUAL și îți plac băieții 😂 și ai greșit secțiunea 💁🏽‍♀️ Adică tu bărbat mergi sa vizitezi alt bărbat ? 😂 noi nu suntem bărbați din contra încercam sa arătam cât mai bine pe zi ce trece deci … este o EA 

după ce îți da la muie o faci bărbat 😂😂😂😂😂 nu îți înțeleg orientarea sincer … înțeleg ca ești din fundul țării și ca este greu ca tu sa pricepi unele aspecte dar totuși suntem in 2022 și ar trebui sa fii mai cultivat ca sa zic așa dar nu este cazul 

Nu înțelegi nimic.  Este bărbat,si da am venit sa fut în cur. Da sunt homosexual activ,înțelegi ? Nicio data nu mi-a dat la muie un bărbat. Și tu tot bărbat ești,și pe deasupra esti si protectorul lui....

• Minus 1
Postat
Acum 5 minute, misscristina a spus:

Poți sa razi pana ți-a crapă inimuca in tine 😂 eu nu sunt protectorul lui după cum bine vezi sunt MISS CRISTINA 💣 Take it or leave it 💁🏽‍♀️ Eu sunt prietena ei ca idee și sunt mai șmecheră și mai frumoasa decât orice pizda ce ai avut vreodată in viața ta acolo la cuca măcăii de unde ești tu 😂 îți mai explic odată ca nu este “LUI” este “EI” iar te faci homosexual indirect 😂 si nu sunt cu ea in nici un caz eu momentan satisfac pofticioșii din Sibiu 💁🏽‍♀️ In schimb prietena mea îmi spune tot ce face iar dacă era adevarat ce spui tu eu nu eram aici sa ii iau apărarea 💣💁🏽‍♀️ Știu detalii pentru ca cer detalii si nu permit unor jegosi ca tine sa arunce cu cacat gratuit 💣 așa ca stai jos ca ești prost si păstrează ți ura internalizata si frustrările personale pentru tine de bărbat alb privilegiat ce ești si nu mai fii misogin si ipocrit sa vorbești la masculin unei persoane pe care ai vizitat o tu fiind un bărbat alb straight gen ca îți repet încă odată TE FACI DE RAS 

sau asuma-ți ca ești bulangiu and that s it cumetre it s cool tho 

💋

i m the bad guy call me Chun-Li 😂💋

Apropo,pana la urma,cati erați în casa ?  Doi bărbați și o femeie ALBA SPELBA ?  🤣

• Minus 1
Postat
Chiar acum, dante2000 a spus:

Nu înțelegi nimic.  Este bărbat,si da am venit sa fut în cur. Da sunt homosexual activ,înțelegi ? Nicio data nu mi-a dat la muie un bărbat. Și tu tot bărbat ești,și pe deasupra esti si protectorul lui....

Exact sunt bărbat bine rău frumos tare 😂 nebunule aici este secțiunea de FETE TRANS nu de băieți ca idee sa nu mori prost 

daca ești homosexual activ nu ai ce caută la FETE TRANS/TRANSEXUALE pt ca noi nu suntem bărbați țaran incult ce ești trebuie sa te duci la BĂRBAȚI EFECTIV CUM EȘTI TU asta înseamnă sa fii bărbat 

sunt protectoarea tuturor ca ma tine efectiv și dacă eram acum undeva sa te văd îți futeam doua capace sa îți revii la realitate și sa meditezi puțin asupra ta și a sexualității tale ca văd ca ai înțeles greșit ce și cum 

BARBAT EȘTI TU CARE TE VEZI BĂRBAT IN OGLINDA ZILNIC TE BĂRBIEREȘTI ETC EU NU ÎNDEPLINESC ACESTE CONDIȚII SA ZIC AȘA ȘI NICI O FATA DE AICI CLIENȚII VIN LA NOI PENTRU CA NE VĂD FETE/FEMEI NU BĂRBAȚI 

DECI CLAR AI O PROBLEMA PSIHICĂ SI NU TE ÎNȚELEGI PE TINE CINE SI CE EȘTI SI AR TREBUI SA FACI NUNTA CU UN BĂRBAT CA TINE DACĂ EȘTI HOMOSEXUAL 

apropo a zis Vanessa sa ți transmit ca ea la toți clienții din Suceava le a dat la muie deci iar ai dat o in bara

traveuleeeeeeeeee

44F2AAA3-5ADE-44AD-BF06-C3AE37566E4B.jpeg

• Inimioara 1
Postat
Acum 1 minut, dante2000 a spus:

Apropo,pana la urma,cati erați în casa ?  Doi bărbați și o femeie ALBA SPELBA ?  🤣

Eram mulți in casa 😂 păcat ca nu te am violat toți cu japca sa ti dam pula sa te saturi dacă ești homosexual 😂😂😂😂😂 baaaaa nu ai cummmm cu toți retardatii 💁🏽‍♀️😂😂😂😂😂

eu ți am zis ca sunt la SIBIU si ca satisfac oamenii cu trupul meu perfect si Frumusețea mea dar tu ești un GAY eșuat un traveu sărac obosit 

MARS 

Postat
Acum 4 minute, misscristina a spus:

Exact sunt bărbat bine rău frumos tare 😂 nebunule aici este secțiunea de FETE TRANS nu de băieți ca idee sa nu mori prost 

daca ești homosexual activ nu ai ce caută la FETE TRANS/TRANSEXUALE pt ca noi nu suntem bărbați țaran incult ce ești trebuie sa te duci la BĂRBAȚI EFECTIV CUM EȘTI TU asta înseamnă sa fii bărbat 

sunt protectoarea tuturor ca ma tine efectiv și dacă eram acum undeva sa te văd îți futeam doua capace sa îți revii la realitate și sa meditezi puțin asupra ta și a sexualității tale ca văd ca ai înțeles greșit ce și cum 

BARBAT EȘTI TU CARE TE VEZI BĂRBAT IN OGLINDA ZILNIC TE BĂRBIEREȘTI ETC EU NU ÎNDEPLINESC ACESTE CONDIȚII SA ZIC AȘA ȘI NICI O FATA DE AICI CLIENȚII VIN LA NOI PENTRU CA NE VĂD FETE/FEMEI NU BĂRBAȚI 

DECI CLAR AI O PROBLEMA PSIHICĂ SI NU TE ÎNȚELEGI PE TINE CINE SI CE EȘTI SI AR TREBUI SA FACI NUNTA CU UN BĂRBAT CA TINE DACĂ EȘTI HOMOSEXUAL 

apropo a zis Vanessa sa ți transmit ca ea la toți clienții din Suceava le a dat la muie deci iar ai dat o in bara

traveuleeeeeeeeee

44F2AAA3-5ADE-44AD-BF06-C3AE37566E4B.jpeg

Cum dracului mi-a dat la muie ?  Acum nu mai este FEMEIE ?  🤣

• Minus 1
Postat

Dacă ești HOMOSEXUAL ACTIV asta este ceea ce cauți tu 

cu noi ai dat o in bara😂😂😂😂😂😂

277728A4-BD98-4F67-B745-2D5F44E3B030.jpeg

Postat

Cum dracului mi-a dat la muie ?  Acum nu mai este FEMEIE ?  🤣

Este femeie cu pula 

este greu pentru tine sa înțelegi unele chestii sincer ești mai prost ca in poza de buletin 😂 noi suntem al 3 lea sex 

Postat
Acum 2 minute, misscristina a spus:

Este femeie cu pula 

este greu pentru tine sa înțelegi unele chestii sincer ești mai prost ca in poza de buletin 😂 noi suntem al 3 lea sex 

Aaaaa,gata,am înțeles. Când nu are clienți își fute colega ALBA SPELBA.....ca doar are pula.😏

• Minus 1
Postat

Aaaaa,gata,am înțeles. Când nu are clienți își fute colega ALBA SPELBA.....ca doar are pula.😏

Hai ca te fac și pe tine sa zbori de aici cum i am făcut și pe alții 💁🏽‍♀️ 

ti ai făcut cont nou bulangiule in scurt timp nu îl vei mai avea 💋 

Pupa și tu mâna la președinta dacă vrei sa mai faci parte din aceasta comunitate minunata și conformează-te 

daca nu e simplu îți iei mare BAN și durează puțin sa îți faci alt cont iar te banez și tot așa 

Îmi cumpăr cont de administrator și te aranjez ca sa vezi ca,cu mine nu îți merge 

Postat
Acum 3 minute, dante2000 a spus:

Rasiștii și transfobii nu au ce caută aici 

deci in curând vei părăsi competiția 😂🐍

Postat
Acum 6 minute, misscristina a spus:

Hai ca te fac și pe tine sa zbori de aici cum i am făcut și pe alții 💁🏽‍♀️ 

ti ai făcut cont nou bulangiule in scurt timp nu îl vei mai avea 💋 

Pupa și tu mâna la președinta dacă vrei sa mai faci parte din aceasta comunitate minunata și conformează-te 

daca nu e simplu îți iei mare BAN și durează puțin sa îți faci alt cont iar te banez și tot așa 

Îmi cumpăr cont de administrator și te aranjez ca sa vezi ca,cu mine nu îți merge 

Am și eu o nelămurire. Dacă are PULA,o fute și pe colega ? Vreau și eu programare sa asist. Vb tu cu el,sa trec mâine pe acolo ? SARUTMANA DOAMNA PRESEDINTA.

• Minus 1
Postat
Acum 14 minute, misscristina a spus:

Rasiștii și transfobii nu au ce caută aici 

deci in curând vei părăsi competiția 😂🐍

Eu sunt rasist ? Ca am spus de ETNIE ROMA ? Tu ca ai spus ALBA SPELBA nu ești rasista ?

• Minus 1

Postat
Acum 5 minute, dante2000 a spus:

Am și eu o nelămurire. Dacă are PULA,o fute și pe colega ? Vreau și eu programare sa asist. Vb tu cu el,sa trec mâine pe acolo ? SARUTMANA DOAMNA PRESEDINTA.

JET 🌊🌊🌊🌊 te-am mirosit cine ești si îți sugerez sa te potolesti ca știi ca eu ies învingătoare și iti mai demonstrez încă odată acest lucru 

Varsa-ți frustrările in alta parta , fa ceva util cu viața ta și lucrează la sufletul tău pt ca este negru și plin de ura 

fii om … nu te costa nimic 

Eu ma retrag pt ca sincer sunt obosita m-au futut băieții de la Sibiu maxim azi și mâine o iau de la cap 💁🏽‍♀️ 

nu ai folosit cuvântul rom si nu cred ca este cazul sa specifici aici etnia nimănui având in vedere ca fata in speță nu este de etnie si nu este pitica 

cat despre alb sau spelb nu este nimic rasist in asta

uite si definiția cuvântului ca sa înțelegi ca it s nothing wrong 

Hai gata cu fotosinteza și vezi-ți de pătratica ta iar dacă nu îți priește aerul de pe aceasta secțiune te rog sa îmi spui și îți fac eu vânt 

EF857215-B592-4439-945F-C91EF53948E1.png

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum
  • Navigare recentă   0 members

No registered users viewing this page.

• Creează nouă...