Membru Premium farafiltre Reputație: 4375 Postat Februarie 8, 2021 Oras:Republica Timisoara Oras:Republica Timisoara Membru Premium Partajează Postat Februarie 8, 2021 1 oră în urmă, Cozonac7 a spus: De ce ai scos din lista de servicii oralul neprotejat?? Aparatul dentar e cauza. Eu nu cred in d'astea...🙂 1 dag dal gas! Link spre comentariu
azerty1 Reputație: 0 Postat Februarie 9, 2021 Partajează Postat Februarie 9, 2021 Sarutari ? Link spre comentariu
briana25 Reputație: 3334 Postat Februarie 9, 2021 Autor Partajează Postat Februarie 9, 2021 Din păcate nu mai pot ajunge. Vă urez o zi minunată! 1 Link spre comentariu
povestitorul Reputație: 2965 Postat Februarie 10, 2021 Oras:Timisoara Oras:Timisoara Partajează Postat Februarie 10, 2021 La 09.02.2021 la 10:30, briana25 a spus: Din păcate nu mai pot ajunge. Vă urez o zi minunată! Vai ce rau imi pare , ai reusit sa storci din mine azi doua lacrimi 😂😂😂 Link spre comentariu
Vizitator ccfdtig Reputație: 0 Postat Februarie 10, 2021 Partajează Postat Februarie 10, 2021 Acum 31 minute, povestitorul a spus: Vai ce rau imi pare , ai reusit sa storci din mine azi doua lacrimi 😂😂😂 Lacrimile? Perle sau diamante? 🤪 Link spre comentariu
Mitica79 Reputație: -6 Postat Februarie 10, 2021 Oras:Deva Oras:Deva Partajează Postat Februarie 10, 2021 Mai nou acuma toate cer 200 cu 400 tot protejat Oare asa mulți clienți au fetele astea toate de cer tariful asta Link spre comentariu
povestitorul Reputație: 2965 Postat Februarie 10, 2021 Oras:Timisoara Oras:Timisoara Partajează Postat Februarie 10, 2021 Acum 56 minute, Mitica79 a spus: Mai nou acuma toate cer 200 cu 400 tot protejat Oare asa mulți clienți au fetele astea toate de cer tariful asta Anu asta se poarta acoperit de preferat latex sau plastic 😂😂😂 Link spre comentariu
povestitorul Reputație: 2965 Postat Februarie 10, 2021 Oras:Timisoara Oras:Timisoara Partajează Postat Februarie 10, 2021 Acum 2 ore, ccfdtig a spus: Lacrimile? Perle sau diamante? 🤪 Nu stiu inca , sunt in stare lichida 😂😂 Link spre comentariu
Vizitator ccfdtig Reputație: 0 Postat Februarie 10, 2021 Partajează Postat Februarie 10, 2021 Acum 52 minute, povestitorul a spus: Nu stiu inca , sunt in stare lichida 😂😂 Nu apreciaza... Decat material brut...🤪 Link spre comentariu
Membru Premium ursuletulpanda Reputație: 3836 Postat Februarie 10, 2021 Oras:România ❤ Oras:România ❤ Membru Premium Partajează Postat Februarie 10, 2021 Acum 1 oră, Mitica79 a spus: Mai nou acuma toate cer 200 cu 400 tot protejat Oare asa mulți clienți au fetele astea toate de cer tariful asta Salutare Mitica79! O să fii surprins de ceea ce o să scriu. Briana în 2017, 2018 lucra la Oradea exact cu aceste prețuri. Eu personal am fost doar pentru 200, nu o dată, dar credeți-mă îi duc dorul și astăzi și m-aș mai duce. Briana este o femeie fantastică, care merită toți banii! Din păcate Oradea nu mai este printre destinațiile ei, însă amintirea ei a rămas printre noi! Mai este la Oradea o domniță cu 400 pe oră, dar să mă pot programa la ea trebuie să încerc cu 3 sau 4 zile mai devreme, altfel nu am șansă să ajung la ea. Categoria lux, profesionalism maxim. Nu am crezut. M-am convins. "Spor la mândre!"(citat de la Rechinii77) Panda. Link spre comentariu
povestitorul Reputație: 2965 Postat Februarie 10, 2021 Oras:Timisoara Oras:Timisoara Partajează Postat Februarie 10, 2021 Acum 13 minute, ursuletulpanda a spus: Salutare Mitica79! O să fii surprins de ceea ce o să scriu. Briana în 2017, 2018 lucra la Oradea exact cu aceste prețuri. Eu personal am fost doar pentru 200, nu o dată, dar credeți-mă îi duc dorul și astăzi și m-aș mai duce. Briana este o femeie fantastică, care merită toți banii! Din păcate Oradea nu mai este printre destinațiile ei, însă amintirea ei a rămas printre noi! Mai este la Oradea o domniță cu 400 pe oră, dar să mă pot programa la ea trebuie să încerc cu 3 sau 4 zile mai devreme, altfel nu am șansă să ajung la ea. Categoria lux, profesionalism maxim. Nu am crezut. M-am convins. "Spor la mândre!"(citat de la Rechinii77) Panda. Lasa Panda nu te plange ca aveti multe fete decalitate la Oradea 😉🙃 1 Link spre comentariu
albertbattle Reputație: -26 Postat Februarie 10, 2021 Oras:tg-mures Oras:tg-mures Partajează Postat Februarie 10, 2021 Hai si la Mures. 1 1 Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum