Sari la conținut

Briana - 0739697140

Postări Recomandate

Vizitator cozonacq
Reputație: 0
Postat

Bă băieți...

Lăsați-l pe Feri în pace și hai mai bine să ne concentrăm pe Briana!

• Oras:Vest
  • Oras:Vest
Postat

Când revine Briana?

Eu clar merg la fătuca asta! :D

de cand cu scandalul asta, mi a sarit si mie in ochi :D

deci pan la urma ce servicii are si cat e cadoul?

Op/ON, NP, Fk, CIM parca e extra...parca

cadoul?

• Like 1
Vizitator cozonacq
Postat

Cadoul a fost făcut deja.

E din partea lui Feri :)

• Like 2
  • Oras:Timisoara
Postat

Feri,

Am intrat sa iti zic atat...MA PIS PE MORTII MATII DE UMFLAT RATAT CE ESTI :)) sa iti dam la muie eu si toti motociclistii mei.

Atata ameninti pe forum si te dai cocos fututi plamanii matii de umflat imputit ce esti, cand pun mana pe tine iti umflu fata aia grasa de bozgor jegos.

Gata, atat am vrut, pace voua :*

Deja nu am mai putut sa ma abtin cand vad avortonu asta de ungur spurcat cum tot manca cacat aici pe forum.

Ba umflatule hai iesi la lumina daca esti smardoi ca atat cacat manci ca jur ca o sa te pandesc cand mergi la curve si te bat cu slapii peste gura ca pe un umflat imputit ce esti.

Si cicou mai mic cu scandarile de galerie pe forum ca s-ar putea sa te vrea batut mai mult lume decat ai spera.

Zii sa mori tu, și sa moara și mă-ta aia curva ordinara, și sa moara toată nația ta de motocicliști, ce tot de dai mare în gura ca te sparg de tot în pula mea de căcat ce ești pe lângă mine, o fi tu motocicliștu pulii, da sa știi ca eu sunt tanc pe lângă tine =))
  • Oras:Tm
Postat

Hahahahahha, a devenit Feri inamicul public nr. 1 pe Timisoara.

Mai Ferike, astia nu vor sa inteleaga ca nu mor caii cand vor sacalii. :))))))

• Like 1
Vizitator tiru7
Postat

Hahahahahha, a devenit Feri inamicul public nr. 1 pe Timisoara.

Mai Ferike, astia nu vor sa inteleaga ca nu mor caii cand vor sacalii. :))))))

Si pe mine ma bate gândul să merg la Briana când se întoarce. Nu vrei sa mergi tu înainte?:lol:
  • Like 1
Postat

Si pe mine ma bate gândul să merg la Briana când se întoarce. Nu vrei sa mergi tu înainte?:lol:

Ii prea scumpa pentru mine! :(

Postat

Vrei sa o ieftinesc asa puțin, sa poți merge și tu la ea, sa ii scad cota și valoarea ce iam crescut? =))
Vizitator tiru7
Postat

Credeam că ești mai dă valoare...

• Like 1
Vizitator tiru7
Postat

Vrei sa o ieftinesc asa puțin, sa poți merge și tu la ea, sa ii scad cota și valoarea ce iam crescut? =))

Dacă scade prețul eu nu mă mai duc. Să fie clar!

• Like 1
Postat

Dacă scade prețul eu nu mă mai duc. Să fie clar!

Vrei sa ii scad prețul cu foarte mult? Sa știu cât de tare sa dau în ea sa își piardă din valoare și cota aia =))
Vizitator tiru7
Postat

Vrei sa ii scad prețul cu foarte mult? Sa știu cât de tare sa dau în ea sa își piardă din valoare și cota aia =))

Eu zic sa să dai totul uitării și să mergi la ea Feri Style, cu trandafiri și Raffaello ;).

Arată că ești un domn!

• Like 1
Postat

Eu zic sa să dai totul uitării și să mergi la ea Feri Style, cu trandafiri și Raffaello ;).

Arată că ești un domn!

Eu sunt domn, dar nu merg la ea nici dacă ea s-ar ruga ea de mine... Ea nu mai prinde Feri Style nici în 1000 de vieți ;)
Postat

Feri tu-ti dai seama ca daca te prindem pe strada te facem un gangbang cu totii? Roamni, unguri, sarbi, bulgari, nemti, nu mai conteaza. Ne unim toti fortele sa-i dam muie la oligofrenu de pe forum. SI dupa primesti si note de gen.

Oral: 3 Cam zgaria cu dintii cupa ce i-ai rupt jumatate din ei si nu ne-a placut ca era horror si avea gura plina de sange.

Normal: 0 N-ai cum s-o faci normal cu Feri... Cu oricine poti rezolova teaba normal, dar nu cu el

Anal: 5 Am incercat cu totii sa-i bagam o teava de un metru in cur dar n-a intrat decat jumate

Igiena: 4 Era cam murdarel dupa ce am sters cu el pe jos si i-am dat sa manance pamant

Uro: 5 Vreo 3 dintre noi ne-am si pisat in gura lui dar n-a vrut ungurul sa inghita

Per total o experienta de nota 10. Toti ne-am relaxat si ne-am eliberat de stres sodomizandu-l pe Feri. O exeprienta de recomandat si de repetat. A fost cel mai tare gangbang din vaita noastra..

• Like 2
Postat

Feri tu-ti dai seama ca daca te prindem pe strada te facem un gangbang cu totii? Roamni, unguri, sarbi, bulgari, nemti, nu mai conteaza. Ne unim toti fortele sa-i dam muie la oligofrenu de pe forum. SI dupa primesti si note de gen.

Oral: 3 Cam zgaria cu dintii cupa ce i-ai rupt jumatate din ei si nu ne-a placut ca era horror si avea gura plina de sange.

Normal: 0 N-ai cum s-o faci normal cu Feri... Cu oricine poti rezolova teaba normal, dar nu cu el

Anal: 5 Am incercat cu totii sa-i bagam o teava de un metru in cur dar n-a intrat decat jumate

Igiena: 4 Era cam murdarel dupa ce am sters cu el pe jos si i-am dat sa manance pamant

Uro: 5 Vreo 3 dintre noi ne-am si pisat in gura lui dar n-a vrut ungurul sa inghita

Per total o experienta de nota 10. Toti ne-am relaxat si ne-am eliberat de stres sodomizandu-l pe Feri. O exeprienta de recomandat si de repetat. A fost cel mai tare gangbang din vaita noastra..

Vezi tu sa nu fie invers sa nu va sodomizez eu pe voi toți, și în strada, și unde vrea pula mea, și pe Marte va trimit pe toți de labari ce sunteți, sunt de acord și îmi accept statul de inamicul public Nr.1 al tuturor labarilor de ultima speță din Timisoara, și va dedic și o melodie vouă la toți : Dumnezeu sa îmi ierte victimele mele... Ca eu o sa devin asasinul vostru =))
Postat

Aaa și uite-te la voi de prosti ce sunteți, ai dat 0 la sex normal, ca nu poți sa faci normal cu Feri, bineînțeles ca voi nu puteți sa faceți normal cu mine ca eu îs Iron Man, dar eu în schimb o sa fac normal cu toți dintre voi, ca sunteți niște pizde proaste toți labarii ăștia, asa va zic de acum înainte :Pizdelor, pizdelor, pizdelor =))

Vizitator orpheus
Postat

Feri drága. Chiar ai fost un confrate cu stimă din partea comunității și cu toate cele întâmplate ar fi timpul să te potolești,să nu mai scrii cu atâta ură,nu mai vorbi atât de sus,e foarte greu să ajungi sus însă poți ajunge jos foarte rapid.

Singur te denigrezi cu vocabularul mai nou folosit și sincer ,vei fi varianta masculină a lui Ines.

• Like 4
Postat

Feri drága. Chiar ai fost un confrate cu stimă din partea comunității și cu toate cele întâmplate ar fi timpul să te potolești,să nu mai scrii cu atâta ură,nu mai vorbi atât de sus,e foarte greu să ajungi sus însă poți ajunge jos foarte rapid.

Singur te denigrezi cu vocabularul mai nou folosit și sincer ,vei fi varianta masculină a lui Ines.

Asta mi-e și visul și obiectivul și scopul principal sa devin varianta masculina a lui Ines :D
Vizitator orpheus
Postat

Asta mi-e și visul și obiectivul și scopul principal sa devin varianta masculina a lui Ines :D

Atunci rămâne să îmi pară rău pentru tine,sincer.

• Like 4
Postat

Atunci rămâne să îmi pară rău pentru tine,sincer.

Scopul scuza mijloacele!
Vizitator orpheus
Postat

Scopul scuza mijloacele!

Ai ales un scop total greșit ,dar alegerea e a ta. Sper să îți treacă și îți revii.

Postat

Mai copil tembel si batut in cap ce esti, tu te-ai uitat prea mult la desene animate! Realitatea e altfel! Din sute de oameni care ti-au vazut poze pe aici, intr-un oras ca Timisaora maine-poimaine te vede unul pe strada si te fute in gura daor asa, de distractie.

PS: Cei care n-ati vazut poza lui Feri si o vreti scrieti-mi pe adresa de e-mail: [email protected] si v-o trimit la toti negresit.

• Like 1
Postat

Ai ales un scop total greșit ,dar alegerea e a ta. Sper să îți treacă și îți revii.

Scopul meu rămâne același mereu, acum știu pentru ce statut lupt sa fiu mereu varianta masculina a lui Ines pe acest forum, și nu ma voi lăsa mai prejos niciodată, nu trebuie sa îmi treacă și nici sa îmi revin, aduce o euforie totala acest statut, de revenit sa își revină haterii mei din Timisoara, după fiecare sodomizare pe care o sa și o ia :))
Vizitator ccfdtig
Postat

Sa vina sa zică și Briana...

Ceva.:D

Ar fi mult mai interesant.:laugh2

Feri ești incurabil.:D

Postat

Mai copil tembel si batut in cap ce esti, tu te-ai uitat prea mult la desene animate! Realitatea e altfel! Din sute de oameni care ti-au vazut poze pe aici, intr-un oras ca Timisaora maine-poimaine te vede unul pe strada si te fute in gura daor asa, de distractie.

PS: Cei care n-ati vazut poza lui Feri si o vreti scrieti-mi pe adresa de e-mail: [email protected] si v-o trimit la toti negresit.[/size]

Da de nu îmi fute acuma în clipa asta, în acest moment unul dintre sutele alea una în gura, ca eu vreau acum imediat dacă sunteți asa pizde proaste, stai liniștit Hitler mic ce ești ca nici dacă ar mai fi trăit Hitlerul tău și acuma nu mi-ar fi fost frica nici de el, apoi de voi sa îmi fie frica de niște gunoaie, de niște jegoși ordinari, matur eu cu voi pe strada oriunde și oricând și la orice ora și orice fel... =))

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum
  • Navigare recentă   0 members

No registered users viewing this page.

• Creează nouă...