briana25 Reputație: 3334 Postat Mai 30, 2019 Autor Partajează Postat Mai 30, 2019 Ne vedem mâine dragii mei :* vă doresc o zi de vis 1 Link spre comentariu
Vizitator cozonacq Reputație: 0 Postat Mai 30, 2019 Partajează Postat Mai 30, 2019 Colega? Cum a rămas, vine sau nu? Mi s-a pus pata rău de tot pe ea! :D Link spre comentariu
briana25 Reputație: 3334 Postat Mai 30, 2019 Autor Partajează Postat Mai 30, 2019 Colega? Cum a rămas, vine sau nu? Mi s-a pus pata rău de tot pe ea! :D nu știu, dacă ai ceva de vorbit cu ea poti sa ii scrii :) Si ea îți poate spune daca vine sau nu Link spre comentariu
Vizitator cozonacq Reputație: 0 Postat Mai 30, 2019 Partajează Postat Mai 30, 2019 nu știu, dacă ai ceva de vorbit cu ea poti sa ii scrii :) Si ea îți poate spune daca vine sau nu Păi cât să-i mai tot scriu?!Eu am tot încercat...da' ea ie rea cu mine, nu mă bagă'n seamă :cry2 Transmite-i te rog frumos că eu mă gândesc la ea în fiecare seară...si că intențiile mele sunt de-o sinceritate rară! :D 1 Link spre comentariu
Vizitator ccfdtig Reputație: 0 Postat Mai 30, 2019 Partajează Postat Mai 30, 2019 Păi cât să-i mai tot scriu?!Eu am tot încercat...da' ea ie rea cu mine, nu mă bagă'n seamă :cry2 Transmite-i te rog frumos că eu mă gândesc la ea în fiecare seară...si că intențiile mele sunt de-o sinceritate rară! :DCe dreaq de limba vorbești tu?Rar ai intenții sincere sau ce? :D Link spre comentariu
Vizitator cozonacq Reputație: 0 Postat Mai 30, 2019 Partajează Postat Mai 30, 2019 Ce dreaq de limba vorbești tu?Rar ai intenții sincere sau ce? :D Vezi-ți mă de treburile tale! :) Link spre comentariu
Vizitator ccfdtig Reputație: 0 Postat Mai 30, 2019 Partajează Postat Mai 30, 2019 Vezi-ți mă de treburile tale! :)Asta fac.:D Link spre comentariu
Membru Premium nellu2012 Reputație: 14048 Postat Mai 30, 2019 Oras:Timisoara Oras:Timisoara Membru Premium Partajează Postat Mai 30, 2019 Păi cât să-i mai tot scriu?!Eu am tot încercat...da' ea ie rea cu mine, nu mă bagă'n seamă :cry2 Transmite-i te rog frumos că eu mă gândesc la ea în fiecare seară...si că intențiile mele sunt de-o sinceritate rară! :DCe dreaq de limba vorbești tu?Rar ai intenții sincere sau ce? :DVezi-ți mă de treburile tale! :)Asta fac. :DCe va mai place caterinca. Ma bucur ca nu sunt ca voi :laugh2.P.S. Nici nu as avea cum drept vorbind. 3 Link spre comentariu
briana25 Reputație: 3334 Postat Mai 30, 2019 Autor Partajează Postat Mai 30, 2019 Păi cât să-i mai tot scriu?!Eu am tot încercat...da' ea ie rea cu mine, nu mă bagă'n seamă :cry2 Transmite-i te rog frumos că eu mă gândesc la ea în fiecare seară...si că intențiile mele sunt de-o sinceritate rară! :D păi asta poți să ii transmiți și tu :) 1 Link spre comentariu
Vizitator cozonacq Reputație: 0 Postat Mai 30, 2019 Partajează Postat Mai 30, 2019 păi asta poți să ii transmiți și tu :) Prin tine, da :D 1 Link spre comentariu
dorian3 Reputație: 174 Postat Mai 30, 2019 Oras:CLUJ Oras:CLUJ Partajează Postat Mai 30, 2019 Prin tine, da :DSa nu uiti accesoriul principal; sortul Link spre comentariu
Vizitator cozonacq Reputație: 0 Postat Mai 30, 2019 Partajează Postat Mai 30, 2019 Sa nu uiti accesoriul principal; sortul Păi cum crezi că am de gând să mă prezint? :D 1 Link spre comentariu
Vizitator ccfdtig Reputație: 0 Postat Mai 30, 2019 Partajează Postat Mai 30, 2019 Păi cum crezi că am de gând să mă prezint? :DCu nume prenume: Shortu Cozo :DȘtie și Inescuca... Link spre comentariu
dorian3 Reputație: 174 Postat Mai 30, 2019 Oras:CLUJ Oras:CLUJ Partajează Postat Mai 30, 2019 Cu nume prenume: Shortu Cozo :DȘtie și Inescuca...Si neaparat numarul de telefon :no2 1 Link spre comentariu
briana25 Reputație: 3334 Postat Mai 31, 2019 Autor Partajează Postat Mai 31, 2019 Disponibilă câteva zile :) Link spre comentariu
georgeqwerty Reputație: 5 Postat Mai 31, 2019 Oras:Braila Oras:Braila Partajează Postat Mai 31, 2019 Buna! Pana la ce ora activezi? Link spre comentariu
briana25 Reputație: 3334 Postat Mai 31, 2019 Autor Partajează Postat Mai 31, 2019 Buna! Pana la ce ora activezi? până la 24 Link spre comentariu
dorian3 Reputație: 174 Postat Iunie 1, 2019 Oras:CLUJ Oras:CLUJ Partajează Postat Iunie 1, 2019 Domnilor o venit fata la voi si nici o recenzie? coza ccf? sau pentru ca lipseste Iris aka Georgi, de aia nimic. Va salut cu respect, asta merita!!!! 2 Link spre comentariu
dorian3 Reputație: 174 Postat Iunie 1, 2019 Oras:CLUJ Oras:CLUJ Partajează Postat Iunie 1, 2019 Domnilor o venit fata la voi si nici o recenzie? coza ccf? sau pentru ca lipseste Iris aka Georgi, de aia nimic. Va salut cu respect, asta merita!!!!Briana ti-ai lasat catelul acasa si vezi ca face prostii, te rog trimite-o acasa in B.. sau unde vrei da vezi ca te compromite si pe tine 1 Link spre comentariu
briana25 Reputație: 3334 Postat Iunie 1, 2019 Autor Partajează Postat Iunie 1, 2019 Briana ti-ai lasat catelul acasa si vezi ca face prostii, te rog trimite-o acasa in B.. sau unde vrei da vezi ca te compromite si pe tine Nu te-am deranjat si nu cred ca are rost sa ma deranjezi. Vorbești mult si prost si nu e bine. Pentru tine in primul rand. Am inteles ca ai ce ai cu ai, dar cu mine ce ai? Stii ca stau si eu acolo. Acum sunt nevoita sa schimb locatia din cauza ta. Esti neserios si te rog din momentul asta sa nu ma mai deranjezi. Link spre comentariu
dorian3 Reputație: 174 Postat Iunie 1, 2019 Oras:CLUJ Oras:CLUJ Partajează Postat Iunie 1, 2019 Nu te-am deranjat si nu cred ca are rost sa ma deranjezi. Vorbești mult si prost si nu e bine. Pentru tine in primul rand. Am inteles ca ai ce ai cu ai, dar cu mine ce ai? Stii ca stau si eu acolo. Acum sunt nevoita sa schimb locatia din cauza ta. Esti neserios si te rog din momentul asta sa nu ma mai deranjezi.Niciodata nu te mai deranjez, te-ai atacat si vad ca inseamna ceva pentru tine, ai grija de tine in viitor si nu de mine Link spre comentariu
dorian3 Reputație: 174 Postat Iunie 1, 2019 Oras:CLUJ Oras:CLUJ Partajează Postat Iunie 1, 2019 Nu te-am deranjat si nu cred ca are rost sa ma deranjezi. Vorbești mult si prost si nu e bine. Pentru tine in primul rand. Am inteles ca ai ce ai cu ai, dar cu mine ce ai? Stii ca stau si eu acolo. Acum sunt nevoita sa schimb locatia din cauza ta. Esti neserios si te rog din momentul asta sa nu ma mai deranjezi.Si apropo prost vorbesti tu, ai grija ce scrii, mare grija, cred ca tre sa-ti ceri scuze, daca nu... scriem in continuare prost. Ce zici iti ceri? Link spre comentariu
dorian3 Reputație: 174 Postat Iunie 1, 2019 Oras:CLUJ Oras:CLUJ Partajează Postat Iunie 1, 2019 Si pentru mine de ar fi prost, ca nu inteleg, dar vezi de treaba ta, ca oricum pleci in concediu, sa zic mai mult unde?...Ciocu mic si joc de glezne Link spre comentariu
Vizitator cozonacq Reputație: 0 Postat Iunie 2, 2019 Partajează Postat Iunie 2, 2019 Eu am vrut sa merg... Da' nu a vrut fata să mă primească :cry2 1 Link spre comentariu
copilul2016 Reputație: 220 Postat Iunie 3, 2019 Oras:Timișoara Oras:Timișoara Partajează Postat Iunie 3, 2019 Buna Briana,In ce zona mai esti? Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum