sweet-bombon Reputație: 1 Postat Octombrie 9, 2018 Oras:Brașov Oras:Brașov Postat Octombrie 9, 2018 Bună tuturor! Sunt pentru prima data în orașul vostru, și abia aștept sa va cunosc 😆!Pentru început: Sunt o domnisoara de 22 de ani, sociabila,glumeata, open etc...Pozele sunt recente , imi aparțin. Sânii cupa C. Business: Practic doar normal(P) si oral (P/N în funcție de igiena), COB, COF, nu CIM. Fac și masaj de relaxare , pentru cei doritori. Accept cunni, în funcție de client. Nu fac deplasari. Tarif: 150 nr /250 ora.Disponibilitate: începând de mâine- 10 oct., pana sâmbătă, duminică, nu știu precis.Program: 12- 21/22.Și n ultimul rand , dar cel mai important lucru, pun mare accent pe igiena , discreție, seriozitate, lucruri care ar trebui sa fie la baza fiecărei întâlniri. Numărul la care ma puteți apela este cel din titlu- 0747401099. Răspund și la sms!Hate- Comm uri Offtopic,deci cei interesați pentru mai multe detalii, rog sa mă contacteze direct. Va pup! O seara frumoasa tuturor! 1
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum