Sari la conținut

Fiecare cu ale lui!!

Postări Recomandate

• Oras:Constanta
Postat

Salut !!!

Fiecare are cate o fantezie, un fetiș ...Ceva. Eu îmi doresc de mult sa prind o femeie matură (care sa fie încă în zona de futut) ceva gen vecina de la bloc dar aia căreia i-ai futut deja fata , daca stiti la ce ma refer 😉 si din cunoștințele mele prin Constanța nu am reusit sa o gasesc . Poate ma ajuta vreun futac mai descurcaret .

Mersi anticipat!

• Oras:antile
Postat

eu n-am avut deloc fetishul asta cind am fost la sophia maseuza , doar ca s-a intimplat spontan, si grav de tot , mi-a indus un trip in care eram la vreo 12 ani si ma uitam pe gaura cheiii la vecina matura de palier pina cind am fost prins in fapta si drept pedeapsa m-a tras inauntru si mi-a violat putulica cu gura in fata oglinzilor de la dulapul din dormitor, ea in genunchi si eu in picioare .

• Like 2
Postat

Am avut plăcerea de a o vizită pe sophia dar e cam greu sa dai de ea

... altceva mai exista ???

Vizitator cavadoro
Reputație: 0
Postat
  La 11.10.2018 la 16:21, obiectivlentila 02 a spus:

eu n-am avut deloc fetishul asta cind am fost la sophia maseuza , doar ca s-a intimplat spontan, si grav de tot , mi-a indus un trip in care eram la vreo 12 ani si ma uitam pe gaura cheiii la vecina matura de palier pina cind am fost prins in fapta si drept pedeapsa m-a tras inauntru si mi-a violat putulica cu gura in fata oglinzilor de la dulapul din dormitor, ea in genunchi si eu in picioare .

Eu la 14 ani , dar nu la Sophia. Nu m-a tras in casa ci m-a invitat s-o fut. Tremuram din toate incheieturile ptr. ca era Tanti .... Avea 39 ani!

• Like 2

Postat

bravo cavadoro , ai inteles precis ideea , teama de  nu ajunge sa te ridici la nivelul experientei unei femei mature , tremuriciul , nodul din git.

e mare avantaj sa ai asa o experienta la pubertate , te caleste pentru viata .

dupa ce te fute o matura asa cum stie ea bine, ce smecher te crezi apoi in prezenta fetelor de seama ta ...

• Like 2

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum
  • Navigare recentă   0 members

No registered users viewing this page.

• Creează nouă...