Sari la conținut

❣️Brunny ❤️🖤❤️0765962337❣️

Postări Recomandate

Vizitator
Reputație: 0
Postat
1 minute ago, xdream said:

Up :)

Fără up :) azi sunt full , poate mâine sau de luni 🥰

Postat
1 oră în urmă, Bruneta168 a spus:

Fără up :) azi sunt full , poate mâine sau de luni 🥰

Bine ai revenit "focoaso" ❤️❤️❤️

Vizitator
Postat
3 minutes ago, ionut_rs said:

Bine ai revenit "focoaso" ❤️❤️❤️

Sper să mă țină , de data asta :) bat în retragere anul ăsta , sper cu ajutorul lui Bărbosu ‘ , vedem ❤️

Postat
Acum 4 minute, Bruneta168 a spus:

Sper să mă țină , de data asta :) bat în retragere anul ăsta , sper cu ajutorul lui Bărbosu ‘ , vedem ❤️

O sa plangem dupa tine, chiar estibo tipa misto rau❤️❤️❤️

• Like 1
Vizitator
Postat
1 minute ago, ionut_rs said:

O sa plangem dupa tine, chiar estibo tipa misto rau❤️❤️❤️

Gataaaa cu plânsul :) revin cu noile detalii când o să servesc :) ❤️ zile frumoase și bucurați -vă de clipele frumoase ❤️

Vizitator
Postat

Iubirici , mâine revin , abia mi-am revenit cu somnul de frumusețe ❤️ vă las mai jos un video , poate v-o fost dor :) revin mâine cu un up ❤️❤️❤️ 

Vizitator
Postat

Așadar , nu mai primesc necunoscuți , am deja 2 luni și jumate decand am ales să fac asta … momentan mă axez pe oamenii care deja mi-au călcat pragul de multe ori … îmi pare rău ptr ceilalți , dar aia e, treceți mai departe ! Vă mulțumesc în continuare ptr mesaje și ptr susținere și ptr faptul ca “ m-ati crescut “❤️ 

prețurile vor rămâne la fel, deocamdată ! 
200 lei /30 min 

350 lei/60 min 

Oral nep/ protejat , normal protejat , diferite poziții , fantezii , , cim, cof, cob , oral cat mai deep și umed :) locația tot pe Victoriei , momentan , și vă aștept începând cu orele 12-18, iar de sâmbătă voi revenii la programul de dimineață 9-18! Vă cer scuze ptr anulările vieții , dar uneori nu pot fii robot ! Să aveți zile frumoase și să ne revedem sănătoși ❤️

Vizitator
Postat

Mulțumesc în avans ❤️❤️❤️, ne revedem sâmbătă 😘

Postat
Acum 8 minute, Bruneta168 a spus:

Mulțumesc în avans ❤️❤️❤️, ne revedem mâine 9-18

Iar joci cu casa inchisa❤️❤️❤️

Vizitator
Postat
1 minute ago, ionut_rs said:

Iar joci cu casa inchisa❤️❤️❤️

Fac și eu ce pot ❤️

Vizitator
Postat

Așadar , Rozalia încă “ îi bolnavă” ( perioada lunii ) luni sunt ok și pregătită de “ lupte :) și parte de clipe memorabile ❤️ anunț luni când voi fii în garsionera 😘

• Oras:Romania
  • Oras:Romania
Postat
La 09.02.2024 la 22:44, Bruneta168 a spus:

Așadar , Rozalia încă “ îi bolnavă” ( perioada lunii ) luni sunt ok și pregătită de “ lupte :) și parte de clipe memorabile ❤️ anunț luni când voi fii în garsionera 😘

9c8fd0da-6718-47ef-84e8-cc2359ef7f03.jpeg

❤️❤️🍌

• Like 1
Vizitator
Postat

Așadar people , mâine sunt de la 11-20, să ne revedem sănătoși ❤️

Vizitator
Postat

Edit : nu mai sunt disponibilă nici mâine , mulțumesc în avans ❤️❤️❤️ revin cel mai probabil joi după orele 13:30 ❤️ aveți grijă de voi 😇

Vizitator
Postat

O seară cat mai plăcută să aveți , mulțumesccccc din suflet ptr tot ceea ce faceți ptr mine , ne revedem de mâine 13:30-21 să vă țină Bărbosu’ sănătoși ❤️❤️❤️❤️

Vizitator
Postat

Iubirici , teava blocului îi spargă de ieri :) cică azi se rezolvă , anunț dacă se rezolvă ceva , momentan , sunt aici și pe whatsaap , facem” socializare “ :) zi frumoasă să aveți și țineți-mi pumnii în legătură cu țeava :) 

Vizitator
Postat
On 2/16/2024 at 4:33 PM, mrpassion said:

Ai Doamne grijă de țeava Anei!😘😘😘

O venit , o reparat si țeava :) ne vedem de mâine ❤️

Reputație: 7450
Postat
La 07.02.2024 la 9:56, Bruneta168 a spus:

Așadar , nu mai primesc necunoscuți , am deja 2 luni și jumate decand am ales să fac asta … momentan mă axez pe oamenii care deja mi-au călcat pragul de multe ori … îmi pare rău ptr ceilalți , dar aia e, treceți mai departe ! Vă mulțumesc în continuare ptr mesaje și ptr susținere și ptr faptul ca “ m-ati crescut “❤️ 

prețurile vor rămâne la fel, deocamdată ! 
200 lei /30 min 

350 lei/60 min 

Oral nep/ protejat , normal protejat , diferite poziții , fantezii , , cim, cof, cob , oral cat mai deep și umed :) locația tot pe Victoriei , momentan , și vă aștept începând cu orele 12-18, iar de sâmbătă voi revenii la programul de dimineață 9-18! Vă cer scuze ptr anulările vieții , dar uneori nu pot fii robot ! Să aveți zile frumoase și să ne revedem sănătoși ❤️

d9452ce0-0e27-450b-93de-7344a90ec7dc.jpeg

Pai cum daca vin la capitala tre sa caut in alta parte🙆‍♂️🙆‍♂️🙆‍♂️🙆‍♂️

Mai asa ceva, nu credeam, pfff cind e sa ai ginion dai de un ciob si in p... ă. 

.... Cred ca o sami caut alte hoby+uri🤦‍♂️🤦‍♂️🤦‍♂️🤦‍♂️🤦‍♂️🤦‍♂️🙆‍♂️🙆‍♂️🙆‍♂️🙆‍♂️🙆‍♂️🙆‍♂️

Vizitator
Postat
12 minutes ago, Flx01 said:

Pai cum daca vin la capitala tre sa caut in alta parte🙆‍♂️🙆‍♂️🙆‍♂️🙆‍♂️

Mai asa ceva, nu credeam, pfff cind e sa ai ginion dai de un ciob si in p... ă. 

.... Cred ca o sami caut alte hoby+uri🤦‍♂️🤦‍♂️🤦‍♂️🤦‍♂️🤦‍♂️🤦‍♂️🙆‍♂️🙆‍♂️🙆‍♂️🙆‍♂️🙆‍♂️🙆‍♂️

Ai destule opțiuni :) ce să faci cu o babeta și grasă ? 😂❤️

Reputație: 7450
Postat
Acum 14 minute, Bruneta168 a spus:

Ai destule opțiuni :) ce să faci cu o babeta și grasă ? 😂❤️

Pai cum ce sa fac??? 

.. Las ca ne mai dam cu un lioton gel sau alte marci, dar tu ma dai prima data pe mine, dupa te dau eu si nu ne mai scîrțîie incheieturile, apoi trecem la nebuneala, cu scintei, asa batrineste 😜

Vizitator
Postat

Bună iubirici , sunt disponibilă după orele 14:30, azi sunt până la orele 20, iar de mâine îs de la 10-19, zile frumoase să aveți ❤️
p.s poza mai târziu :) 

Vizitator
Postat

Încetați cu mesajele ca nu mă mai văd cu necunoscuți de 3 luni de zile ! Chiar dacă postez , postez ptr oamenii care mă cunosc deja ! Treaba voastră , riscați să primiți block , iar după când voi primi necunoscuți , o să fiți blocați ! Este alegerea mea , așa ca nu fiți supărați , sunt atâtea opțiuni și fete faini , ( nu cu bube la păsă) ! Așa ca aveți grijă pe unde umblați și cui le dați 👅👅👅 keep safe 🙏🙏🙏revin cu poza imediat , încă o fac, cică :) 

Vizitator
Postat

P.s nu mai pun poze :) mulțam și ptr ziua de azi , o să mănânc și azi , yupiiiii 🤣🤣🤣❤️vă adorrrr ❤️❤️❤️

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum
  • Navigare recentă   0 members

No registered users viewing this page.

• Creează nouă...