Sari la conținut

❣️Brunny ❤️🖤❤️0765962337❣️

Postări Recomandate

• Oras:Romania
  • Oras:Romania
Acum 12 minute, Bruneta168 a spus:

P.s nu mai pun poze :) mulțam și ptr ziua de azi , o să mănânc și azi , yupiiiii 🤣🤣🤣❤️vă adorrrr ❤️❤️❤️

Ne-ai ținut aici nerăbdători și ne-ai tras-o 😂😂😂

• Haha 1
Link spre comentariu
Vizitator
Reputație: 0
22 minutes ago, Freezarr29 said:

Ne-ai ținut aici nerăbdători și ne-ai tras-o 😂😂😂

Îți trimit în pvt dacă vrei :) ❤️ 

Link spre comentariu
Vizitator

Îmi pare rău și ptr azi ca nu am fost activă  azi, din motive personale ! Scuze programării de la ora 13 🙏 mă revanșez ❤️ anunț mâine dacă lucrez .

p.s zile frumoase și fiți mai buni ,keep safe fetelor❤️ , iar voi băieți, aveți un pic de răbdare cu noi , nu vă place ceva , sunteți liberi să decideți dacă rămâneți sau nu ! Nimeni nu poate să comande pe bănuți voștri , nu suntem noi în măsură să -i luăm viața cuiva …îmi pare rău ptr tot ce se întâmplă în jur , îmi pare rău ca inclusiv și eu sunt rea și judec uneori , îmi pare rău ca noi oamenii , nu mai suntem oameni , nu mai știm ce este ăla bun simț , respect , onoare , demnitate …. Vă îmbrățișez cu drag și vă respect ! 

Link spre comentariu
Vizitator
30 minutes ago, Bruneta168 said:

Sunt disponibilă doar ptr cunoscuți , 12:30-18 , azi program scurt 😂😂😂20ccca4d-8ace-42e7-9259-d053c0c5b34c.jpeg.112743521341cce0b8fa94ebcb280163.jpeg

Mare noroc pe cei cunoscuti, vorba spusa de un cunoscator…

Ai fost binecuvantata Brunny!❤️

Link spre comentariu
Vizitator
53 minutes ago, duhovnicul said:

Mare noroc pe cei cunoscuti, vorba spusa de un cunoscator…

Ai fost binecuvantata Brunny!❤️

😇😇😇, stai puțin , cei care nu sunt blocați , cine o fost blocat , acolo rămâne :) ❤️

Link spre comentariu
Vizitator

Acum merge să postez video ! Yupiii , mulțumesc și ptr azi , deja , merg să mă relaxez , azi nu mai sunt disponibilă ❤️

Link spre comentariu
Vizitator
19 hours ago, dahan25radd said:

Wow, omg asa Da oral

Muie se zice :) oralul îi ăla care o ling,  o dezmierd pe toate părțile , mă duc la oute , bale, chestii , feeling , dragoste totală ,  dar nu te las să termini :) mă mai joc cu tine , mai fumez o tigare :) , știi tu , las’ ca îți arăt când vei avea curajul să mă vizitezi 🤣🤣🤣🤣🤣 

Link spre comentariu
Reputație: 3290
  • Oras:București
  • Oras:București
22 minutes ago, Bruneta168 said:

Muie se zice :) oralul îi ăla care o ling,  o dezmierd pe toate părțile , mă duc la oute , bale, chestii , feeling , dragoste totală ,  dar nu te las să termini :) mă mai joc cu tine , mai fumez o tigare :) , știi tu , las’ ca îți arăt când vei avea curajul să mă vizitezi 🤣🤣🤣🤣🤣 

Alte fete: Cum preferi oralul, cu sau fără?
Brunny: Ție ce-ți place? Muie sau oral?

• Haha 1
Link spre comentariu
Vizitator
9 minutes ago, eturit said:

Alte fete: Cum preferi oralul, cu sau fără?
Brunny: Ție ce-ți place? Muie sau oral?

Depinde :) dar va las pe voi , cei care mă cunoașteți deja , să-mi dați note , ca suntem la grădiniță ! Vb pe dg ❤️

Link spre comentariu
  • Oras:bucuresti
Acum 22 minute, Bruneta168 a spus:

Depinde :) dar va las pe voi , cei care mă cunoașteți deja , să-mi dați note , ca suntem la grădiniță ! Vb pe dg ❤️

note dau cei care nu te cunosc...cei ce te cunosc iti vor arata aprecierea talentului tau :)

• Like 1
Link spre comentariu
Vizitator
1 hour ago, eusicurvele said:

note dau cei care nu te cunosc...cei ce te cunosc iti vor arata aprecierea talentului tau :)

Ca sa sugi și sa dai limbi , îi arta , toți sugem și lingem , dar puține și puțini se pricep , acolo trebuie sa pui suflet , ca doar cu asta ne alegem :) bine, și cu bănuții, dar aia se duc și rămâi cu senzația aia mișto ❤️

Link spre comentariu
Acum 1 minut, Bruneta168 a spus:

Ca sa sugi și sa dai limbi , îi arta , toți sugem și lingem , dar puține și puțini se pricep , acolo trebuie sa pui suflet , ca doar cu asta ne alegem :) bine, și cu bănuții, dar aia se duc și rămâi cu senzația aia mișto ❤️

aici ai dreptate, banii se duc...senzatiile raman...esti gata de una noua?

Link spre comentariu
Vizitator
25 minutes ago, eusicurvele said:

aici ai dreptate, banii se duc...senzatiile raman...esti gata de una noua?

Nu acum , sunt in febra discuțiilor la dg ! Dacă-s tare-n muie , trebuie să fiu bătută :) cam așa sună , vb dincolo ❤️

Link spre comentariu
Acum 15 minute, Bruneta168 a spus:

Nu acum , sunt in febra discuțiilor la dg ! Dacă-s tare-n muie , trebuie să fiu bătută :) cam așa sună , vb dincolo ❤️

Bruneto tu tre sa fii iubita si fututa ca esti buna rau💖💖💖

• Like 1
  • Inimioara 1
Link spre comentariu
Acum 58 minute, Bruneta168 a spus:

nu doar ca esti tare in "muie" ci esti de neegalat in aceasta arta!!! :256

Link spre comentariu
Vizitator
3 minutes ago, reptilozaurusrex said:

Esti o femeie superba si care stie cum trebuie facut un oral. Nu imi place cum suna celalalt cuvant. :))

Tot muie îi :) mulțumesc ❤️ și voi trebuie să știți să dați 👅👅👅👅👅 😂😂😂

Link spre comentariu
Vizitator
2 minutes ago, eusicurvele said:

hai sa ne provocam sa vedem care tremura primu!!! :teufel

De mâine iubire , azi îs pe febra forumului și nu mai ies din casă …. Știi ca ies “ sifonata “ , când vii tu ❤️ sunt la “ pelea goală “ și nu am nici un chef să ies din casă , asta până îmi vine “peștele “ :) 

Link spre comentariu

Acum 1 minut, Bruneta168 a spus:

De mâine iubire , azi îs pe febra forumului și nu mai ies din casă …. Știi ca ies “ sifonata “ , când vii tu ❤️ sunt la “ pelea goală “ și nu am nici un chef să ies din casă , asta până îmi vine “peștele “ :) 

"pelea goala" asa te vreau tot timpul :256

Link spre comentariu

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum
  • Navigare recentă   0 members

No registered users viewing this page.

• Creează nouă...