Sari la conținut

❣️Brunny ❤️🖤❤️0765962337❣️

Postări Recomandate

Vizitator
Reputație: 0
Postat

Bună ziua dragii mei iubiți , azi is, nici eu nu știu cum sunt , dar revin mâine , mulțumesc în avans ptr tot ❤️❤️❤️ zi frumoasă !

Postat

Va salut, zilele trecute am trecut si eu pe la @Bruneta168nu o mai vazusem c-am de mult timp, nu am mai prins locuri.

Locatia e aceiași, nu este lux dar este dotata cu tot ce trebuie pt o partida de sex memorabila. 

Bruneta e o bunaciune focoasa cu niste buze senzuale si rosii, curul bun si apetisant, cu o plasa neagra pe ea  si niste pantofi cu toc, arata superb, ai erectie instant cand iti deschide usa😍😍❤️💖

Invitat in camera de "lucru" stat la o cafea scurta, m-am cerut la dus, a mers si ea dupa. Si a intrat fata in rol a inceput un ON cu toate articiciile din lumea asta cu deep, cu capul in jos la marginea patului, senzatie maxima❤️❤️, pus prezervativul si am trecut la normal, aici surpriza 😍😁 cand am intors-o in pozitia "caprița" diamantul sangeriu era unde ii sta lui  cel mai bine, 😁adica in curul fetei, am si acum ramasa in minte imagine aia bestiala😍😘💖, am pompat de cateva ori si cu tact si delicat am scos diamantul si am intrat eu in acea "menghina" placuta si am inceput sa dau usor drumul la turatie 😁si ea m-a strangea si m-a tragea in ea 💋💋💋nu am rezistat mult acestei senzati misto 😘, si am pus-o sa deschina gura mare si direct in gatul ei am terminat, a strans tot nu a cazut nic-o picatura😁😁

Note sunt maxime pt mine

A fost o experienta  misto rau care mie im place sa o repet cu Bruneta ori de cate ori o prind. 

Cadoul a fost 500 de lei 

Bruneto multumesc pentru clipele magice pe care mi le oferi,te pup si ai grija de tine. 😘❤️

• Like 4
  • Inimioara 3
Vizitator
Postat
8 minutes ago, ionut_rs said:

Va salut, zilele trecute am trecut si eu pe la @Bruneta168nu o mai vazusem c-am de mult timp, nu am mai prins locuri.

Locatia e aceiași, nu este lux dar este dotata cu tot ce trebuie pt o partida de sex memorabila. 

Bruneta e o bunaciune focoasa cu niste buze senzuale si rosii, curul bun si apetisant, cu o plasa neagra pe ea  si niste pantofi cu toc, arata superb, ai erectie instant cand iti deschide usa😍😍❤️💖

Invitat in camera de "lucru" stat la o cafea scurta, m-am cerut la dus, a mers si ea dupa. Si a intrat fata in rol a inceput un ON cu toate articiciile din lumea asta cu deep, cu capul in jos la marginea patului, senzatie maxima❤️❤️, pus prezervativul si am trecut la normal, aici surpriza 😍😁 cand am intors-o in pozitia "caprița" diamantul sangeriu era unde ii sta lui  cel mai bine, 😁adica in curul fetei, am si acum ramasa in minte imagine aia bestiala😍😘💖, am pompat de cateva ori si cu tact si delicat am scos diamantul si am intrat eu in acea "menghina" placuta si am inceput sa dau usor drumul la turatie 😁si ea m-a strangea si m-a tragea in ea 💋💋💋nu am rezistat mult acestei senzati misto 😘, si am pus-o sa deschina gura mare si direct in gatul ei am terminat, a strans tot nu a cazut nic-o picatura😁😁

Note sunt maxime pt mine

A fost o experienta  misto rau care mie im place sa o repet cu Bruneta ori de cate ori o prind. 

Cadoul a fost 500 de lei 

Bruneto multumesc pentru clipele magice pe care mi le oferi,te pup si ai grija de tine. 😘❤️

Mulțumesc :) știi ca mi-am luat “ liber” zilele trecute ❤️ intodeauna este o plăcere să ne revedem , chiar și după atâția ani ❤️ să ne vedem sănătoși ❤️

p.s și tu ai fost la înălțime , mi-am luat altceva de funduleț , cu , coadă 🤣🤣🤣 imi faci data viitoare poze 🥰

• Oras:Bucuresti
Postat
La 25.02.2024 la 15:57, Bruneta168 a spus:

Muie se zice :) oralul îi ăla care o ling,  o dezmierd pe toate părțile , mă duc la oute , bale, chestii , feeling , dragoste totală ,  dar nu te las să termini :) mă mai joc cu tine , mai fumez o tigare :) , știi tu , las’ ca îți arăt când vei avea curajul să mă vizitezi 🤣🤣🤣🤣🤣 

😅😇🤣🤣🤣

• Oras:Micul Paris(Outcal)
Postat
La 25.02.2024 la 15:57, Bruneta168 a spus:

Muie se zice :) oralul îi ăla care o ling,  o dezmierd pe toate părțile , mă duc la oute , bale, chestii , feeling , dragoste totală ,  dar nu te las să termini :) mă mai joc cu tine , mai fumez o tigare :) , știi tu , las’ ca îți arăt când vei avea curajul să mă vizitezi 🤣🤣🤣🤣🤣 

Curajul de a te vizita ? Chiar așa periculoasă , devoratoare de bărbați ești ? 🤣

Vizitator
Postat
18 hours ago, armando77 said:

Curajul de a te vizita ? Chiar așa periculoasă , devoratoare de bărbați ești ? 🤣

Cine știe ? Păcat ca nu ma poți vizita :) fuguța la dg , nu -mi scrie pe topic , nu-ți mai ajunge dg-ul ? Cu ce te-am deranjat așa tare încât să scrii pe topicul de recenzii ? Nu ai unde să scrii ? Chiar așa de tare deranjez ? 

Postat
Acum 1 oră, Bruneta168 a spus:

Cine știe ? Păcat ca nu ma poți vizita :) fuguța la dg , nu -mi scrie pe topic , nu-ți mai ajunge dg-ul ? Cu ce te-am deranjat așa tare încât să scrii pe topicul de recenzii ? Nu ai unde să scrii ? Chiar așa de tare deranjez ? 

Acum fac cale întoarsă ,mă rătăcisem, stai liniștită 🤣, nu mă deranjezi ar fi culmea , ii raspunsese-și lu @dahan25radd ca ii arăți dacă are curajul sa te viziteze , și de aici intrebarea mea , chiar că bine ai zis păcat 🤣

• Haha 1
Vizitator
Postat
16 minutes ago, armando77 said:

Acum fac cale întoarsă ,mă rătăcisem, stai liniștită 🤣, nu mă deranjezi ar fi culmea , ii raspunsese-și lu @dahan25radd ca ii arăți dacă are curajul sa te viziteze , și de aici intrebarea mea , chiar că bine ai zis păcat 🤣

Daca tăceai , filozof rămâneai … dacă nu știi , nu te mai băga , pe bune acum , nu mai ai loc la dg ? Sau cum ? Te roade , știu , nu numai pe tine , iubire , fă pași la dg , aici îi topic ptr recenzii și detalii , nu ptr unii care stau doar sa comenteze aiurea ! 

Vizitator
Postat

Disponibilă începând cu orele 12/20 , doar cei care au mai fost si ne-am înțeles bine ! Zi frumoasă ❤️

Vizitator
Postat

Mulțam ‘ în avans , revin mâine 11-19, zile frumoase  și vb dincolo :) ❤️

• Oras:Buresti
Postat
Acum 23 ore, Bruneta168 a spus:

Disponibilă începând cu orele 12/20 , doar cei care au mai fost si ne-am înțeles bine ! Zi frumoasă ❤️

Am fost de atâtea ori și ne am înțeles f bine dar tot eviți sa ne mai vedem😉😀

Vizitator
Postat
3 hours ago, Xavier1 said:

Am fost de atâtea ori și ne am înțeles f bine dar tot eviți sa ne mai vedem😉😀

Dacă nu ai fost cumințel , nu ai să mai vezi păsărica mea vreodată ! Încetează cu dramele pe aici , ca nu tine ! 

Postat
Acum 4 ore, Bruneta168 a spus:

Dacă nu ai fost cumințel , nu ai să mai vezi păsărica mea vreodată ! Încetează cu dramele pe aici , ca nu tine ! 

😂 Drame?Ma dezamăgești cu răspunsul asta, știu ca poți mai mult!

Vizitator
Postat
19 hours ago, Xavier1 said:

😂 Drame?Ma dezamăgești cu răspunsul asta, știu ca poți mai mult!

Poi astfel , nu scriai aici … sau mă postai pe nu știu unde … dar na, doar să ne afirmam

aici și să facem pagini întregi ! 👋👋👋 nu există whatsapp , dacă tot nu ești blocat ? Nu era mai simplu așa ? 

Reputație: 11
Postat
Acum 20 minute, Bruneta168 a spus:

Poi astfel , nu scriai aici … sau mă postai pe nu știu unde … dar na, doar să ne afirmam

aici și să facem pagini întregi ! 👋👋👋 nu există whatsapp , dacă tot nu ești blocat ? Nu era mai simplu așa ? 

De ce sa te deranjez pe whatapp?Aici am scris din amuzament 😉 dar îți promit ca nu iti mai scriu nici aici🙏, nu bat la porți închise vb lu' Dan Spataru😉

Vizitator
Postat
27 minutes ago, Xavier1 said:

De ce sa te deranjez pe whatapp?Aici am scris din amuzament 😉 dar îți promit ca nu iti mai scriu nici aici🙏, nu bat la porți închise vb lu' Dan Spataru😉

Bine, mulțumesc ! 

Vizitator
Postat

De mâine îs la datorie ! Doar ptr cei care mă cunosc !!!! Eu mă mulțumesc cu 2/3 băieți , nu-mi duceți voi grija ! Nu vedeți ? Vi-i-am lăsat pe toți “ ai voștri “ :) 

Mâine îs de la 14:30-21 , sunt aceeași Ana , nu ptr toți ! Mulțumesc din suflet ptr toți care m-au înțeles in astea 3 luni de zile și ca m-ati susținut sufletește și psihic , a contat enorm de mult ( mulți dintre voi știți despre ce vorbesc )! Acum lucrurile s-au așezat , eu sunt bine , cu chef de pulă 🤣🤣🤣 

Va ador și mulțumesc din suflet ptr susținere ! 

Reputație: 2403
Postat
Acum 13 ore, Bruneta168 a spus:

De mâine îs la datorie ! Doar ptr cei care mă cunosc !!!! Eu mă mulțumesc cu 2/3 băieți , nu-mi duceți voi grija ! Nu vedeți ? Vi-i-am lăsat pe toți “ ai voștri “ :) 

Mâine îs de la 14:30-21 , sunt aceeași Ana , nu ptr toți ! Mulțumesc din suflet ptr toți care m-au înțeles in astea 3 luni de zile și ca m-ati susținut sufletește și psihic , a contat enorm de mult ( mulți dintre voi știți despre ce vorbesc )! Acum lucrurile s-au așezat , eu sunt bine , cu chef de pulă 🤣🤣🤣 

Va ador și mulțumesc din suflet ptr susținere ! 

BFC14C51-5D72-4417-A848-D6128FDC217C.gif

Interesanta noua jucarie 😘😁, norocos a fost fotograful, as fi vrut sa fiu in locul lui❤️❤️❤️

Vizitator
Postat
4 minutes ago, ionut_rs said:

Interesanta noua jucarie 😘😁, norocos a fost fotograful, as fi vrut sa fiu in locul lui❤️❤️❤️

Lasă ca o sa fii și tu în locul lui :) în cur când ❤️🤣

Vizitator
Postat

Deja mi-am făcut programul , vă mulțumesc în avans , revin de mâine 13/20, Doar cu cei care mă cunosc !!!!!! Vă rog din suflet , cei care nu mă cunoașteți , nu mai îmi scrieți ca vă dau block ! Mulțumesc ❤️

Reputație: 50
Postat
22 hours ago, Bruneta168 said:

Mulțumesc din suflet ptr toți care m-au înțeles in astea 3 luni de zile și ca m-ati susținut sufletește și psihic , a contat enorm de mult ( mulți dintre voi știți despre ce vorbesc )!

Te-as fi sustinut si eu de vreo 2-3 ori, doar ca nu am mai apucat! 🥺 Sper ca intre timp ai devenit putin mai cerebrala, pt ca ai un suflet bun si unii incerca sa profite de asta!

Spor

Vizitator
Postat
8 minutes ago, Skoban said:

Te-as fi sustinut si eu de vreo 2-3 ori, doar ca nu am mai apucat! 🥺 Sper ca intre timp ai devenit putin mai cerebrala, pt ca ai un suflet bun si unii incerca sa profite de asta!

Spor

Poi ? 

Vizitator
Postat
On 3/12/2024 at 9:33 PM, Skoban said:

Spor

Acum toti imi dati sfaturi ? Ceebrala am fost mereu , uni alti luat-o pe arătură și vezi pe ce motiv sunt pe circuit închis ? Doar ptr niște comentarii  inutile …. Eu nu vă înțeleg : recenzii nu-mi faceți , dar în schimb comentați și îmi dați sfaturi ! Bine ca sunteți voi celebrali ! Am un suflet bun și v-ați băgat pula-n el , foarte mulți ! Zi frumoasă . Azi nu servesc !

Reputație: 50
Postat
8 hours ago, Bruneta168 said:

Acum toti imi dati sfaturi ? Ceebrala am fost mereu , uni alti luat-o pe arătură și vezi pe ce motiv sunt pe circuit închis ? Doar ptr niște comentarii  inutile …. Eu nu vă înțeleg : recenzii nu-mi faceți , dar în schimb comentați și îmi dați sfaturi ! Bine ca sunteți voi celebrali ! Am un suflet bun și v-ați băgat pula-n el , foarte mulți ! Zi frumoasă . Azi nu servesc !

1. ,,recenzii nu-mi faceți''- nu ti-am facut pt ca de fiecare data tu m-ai rugat sa nu fac!

2. ,,comentați și îmi dați sfaturi''- nu ti-am dat nici un sfat, ai inteles gresit

3. ,,Am un suflet bun și v-ați băgat pula-n el''- nu e cazul meu, intotdeauna m-am purtat frumos cu tine, in schimb tu ti-ai bagat p..a in ele de programari

Postat

Întrebare (văzând ca spam ul este ca la el acasă pe acest topic) : care mai este folosul unui topic pe acest forum pentru aceasta doamnă în contextul în care ea lucrează cu circuit închis? Practic primește clienți ce au mai fost la ea deci recenziile nu își au rostul iar detaliile deja le știu cei ce i au trecut pragul. Și acest lucru îl întreb pentru că văd că în mare parte ce face această doamnă este sa arunce săgeți către alte fete ( ex : "v am lăsat pe toți ai voștri" ) și apropouri gen " sâc sâc nu primesc pe cei noi". Din câte îmi aduc aminte forumul nu era despre așa ceva.

• Like 1

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum
  • Navigare recentă   0 members

No registered users viewing this page.

• Creează nouă...