Sari la conținut

❣️Brunny ❤️🖤❤️0765962337❣️

Postări Recomandate

Reputație: 4018
  • Telefon: 0765962337
  • Oras:Bucuresti
  • Disponibila
  • Disponibila
Postat

Iubirici , nu sunt săptămâni asta , și nici nu am fost , scuze ca nu v-am răspuns , dar am ceva treburi pe acasă ! Anunț eu când revin ! Scuzeeee ! Grijă de voi ❤️

• Inimioara 2
  • Disponibila
  • Disponibila
Postat

Din păcate ptr voi și ptr mine , bineînțeles , “ scufița roșie “ a venit și nu pot presta servicii de nici un fel . Probabil ca voi fii ok pe vineri sambata , oricum anunt , pana atunci , aveti grija de voi și grija ❤️❤️❤️❤️ scuze celor programați de sapt trecuta , însă am avut ceva de rezolvat pe acasă . Zile frumoase sa aveți ❤️

• Trist 1
  • Inimioara 2
Postat
La 27.01.2025 la 19:07, brunny a spus:

Din păcate ptr voi și ptr mine , bineînțeles , “ scufița roșie “ a venit și nu pot presta servicii de nici un fel . Probabil ca voi fii ok pe vineri sambata , oricum anunt , pana atunci , aveti grija de voi și grija ❤️❤️❤️❤️ scuze celor programați de sapt trecuta , însă am avut ceva de rezolvat pe acasă . Zile frumoase sa aveți ❤️

Am scris pe whatsapp trebuie să mă deblochezi. 

Pup 😘💋

• Haha 1
  • Disponibila
  • Disponibila
Postat

Hello , disponibilă de mâine . 12/19. Programări doar pe wp. Grijă de voi ❤️❤️❤️

IMG_3308.jpeg

• Like 1
  • Inimioara 14
  • Membru Premium
Postat

Revin cu o recenzie pe 2025 la @brunny

Locatie - 9 locatia nu este lux dar are tot ce trebuie pentru o experienta frumoasa. Canapeaua este comoda si ideala pentru momentele de actiune.

Aspect – 9 @brunny este o femeie frumoasa, sexy si provocatoare. Soldatul meu este mereu gata de actiune de indata ce o vad ca ma asteapta intr-o lenjerie rosie. Imi plac ochii ei, au o sclipire care te atrage, acea sclipire caracteristica oamenilor care au vazut si au trait multe iar atunci cand este bucuroasa aceasta sclipire se intensifica. Imi plac buzele ei sanii si fundul de brazilianca.

Igiena – 10 Are o piele fina ia parfumul pe care il foloseste completeaza perfect atmosfera erotica.

Rozalia este febletea mea in continuare fiind mereu pregatita pentru a fi dezmierdata.

ON – 10 Aici @brunny te intreaba cum iti place si se adapteaza la cerintele tale. Personal prefer varianta soft pentru ca imi doresc sa ma bucur mai mult de experienta. Imi place atentia pe care o acorda satelitilor cu conditia sa fii proaspat ras si curat.

GFE-10 Aici ea imi ofera tot ce imi doresc, sarutari, imbratisari, tot ce am nevoie pentru o experienta sexuala completa si de neuitat

NP-10 Aici actiunea dintre mine si ea se desfasoara in pozitia lady on top, imi place sa ii mangai trupul si sanii in timp ce ea stabileste ritmul actiunii si nu scap niciodata neterminat.😉

Altele: Ana este o femeia care stie foarte bine sa respecte atunci cand este respectata. Cumva reuseste de fiecare data sa ma faca sa uit de ale mele si sa zambesc.

Ea este femeia care cu rabdare mi-a demonstrat ca din punct de vedere sexual corpul asta poate mai mult decat am crezut eu vreodata ca poate si pentru asta ii sunt recunoscator.🤗

Iti multumesc pentru toate momentele frumoase pe care mi le-ai oferit de-a lungul timpului si pentru suport in arta sexului.🤗

• Like 7
  • Inimioara 1
  • Disponibila
  • Disponibila
Postat

Mulțumesc în avans , ptr azi , nu mai am nimic disponibil . Mâine sunt , dar tot așa , mă ocup instant . Vă ador ❤️❤️❤️❤️❤️❤️

@silverlion , mulțumesc din suflet , ca întodeauna , un bărbat adevărat ❤️ ( nu mai am reacții :))))) 

• Inimioara 2

• Disponibila
  • Disponibila
Postat

Hello , de luni sunt la “ datorie”. Încă nu știu dacă mă decid să mai plătesc abonamentul , dar o să anunț pe wp când și cum lucrez . Teoretic de luni începând cu orele 12:30, sunt la locație ! Doar cei care mă cunosc au acces la mine , ca să zic așa ! 
îmi pare foarteeeee rău ptr faptul ca v-am tot anulat , însă nu ține mereu de mine ! Sper sa “ va recâștig “ din nou ! Până la urmă sunt și eu om și am sentimente , stări , etc ! Aveți grijă de voi si sper să ne revedem curând ❤️❤️❤️❤️❤️ mulțumesc din tot suflet ptr faptul ca înțelegeți unele situație ! 

• Like 2
  • Inimioara 3

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum
  • Navigare recentă   0 members

No registered users viewing this page.

• Creează nouă...