boy4you43 Reputație: 2696 Postat Octombrie 11, 2018 Oras:bucharest Oras:bucharest Postat Octombrie 11, 2018 din ce in ce mai bine , dar da.on pula noastra...chiar asa sa iti pui ostentativ pozele pe publi24 cu fatza??:)))))))))) ceva e tareeeeeee dubios aici.
allisalie Reputație: 238 Postat Octombrie 11, 2018 Oras:One day here, the next day at church Oras:One day here, the next day at church Postat Octombrie 11, 2018 Fereasca Dumnezeu Deja e sf
boy4you43 Reputație: 2696 Postat Octombrie 11, 2018 Oras:bucharest Oras:bucharest Postat Octombrie 11, 2018 Fereasca Dumnezeu Deja e sf nu e sf, probabil e o copila intrata in sevraj de la droguri si ar fi dispusă Să facă orice doar Să le procure. 2
allisalie Reputație: 238 Postat Octombrie 11, 2018 Oras:One day here, the next day at church Oras:One day here, the next day at church Postat Octombrie 11, 2018 din ce in ce mai bine , dar da.on pula noastra...chiar asa sa iti pui ostentativ pozele pe publi24 cu fatza??:))))))))))Nu e prima Dar pt mine ar fi a doua daca e chiar ea in poze Mai stiu eu pe una din Buzau prin ianuarie anul asta care la momentul respectiv cred ca era singura de pe tot publi24 cu poze reale si cu fata Am atasat poza cu ea Venea doar la deplasare la hotel cu 300 lei pe ora dar ulterior s-a aflat cum ca ar fi avut 17 ani si 8 luni si a aparut la tv cu proxeneti pe la inchisoare etc Diferenta e ca aia facea totul protejat Asta vad ca e plina de surprizeDaca face normal neprotejat pt 2-3 sute de lei in plus nu va dati seama ca ea face on sau alte dastea usoare pe un pachet de tigari pacolo pe la liceu sau unde e ea si cere pe publi 250 pe ora Fereasca Dumnezeu
boy4you43 Reputație: 2696 Postat Octombrie 11, 2018 Oras:bucharest Oras:bucharest Postat Octombrie 11, 2018 [url=https://www.publi24.ro/anunturi/matrimoniale/el-pentru-ea/anunt/tanara-ofer-servicii-si-companie-domnilor/d254h027589h792429067gf0hi60i0e4.html]https://www.publi24.ro/anunturi/matrimoniale/el-pentratentie are taximetristul peste care o duce si o aduce la locatie :)))) mie mi-a cerut Să vin si Să o iau eu. Nu cred neaparat ca e taximetristul pestele si cred asta e ca mai mică problema din toate. 2
boy4you43 Reputație: 2696 Postat Octombrie 11, 2018 Oras:bucharest Oras:bucharest Postat Octombrie 11, 2018 Nu e prima Dar pt mine ar fi a doua daca e chiar ea in poze Mai stiu eu pe una din Buzau prin ianuarie anul asta care la momentul respectiv cred ca era singura de pe tot publi24 cu poze reale si cu fata Am atasat poza cu ea Venea doar la deplasare la hotel cu 300 lei pe ora dar ulterior s-a aflat cum ca ar fi avut 17 ani si 8 luni si a aparut la tv cu proxeneti pe la inchisoare etc Diferenta e ca aia facea totul protejat Asta vad ca e plina de surprizeDaca face normal neprotejat pt 2-3 sute de lei in plus nu va dati seama ca ea face on sau alte dastea usoare pe un pachet de tigari pacolo pe la liceu sau unde e ea si cere pe publi 250 pe ora Fereasca Dumnezeu las-o pe Giovana asta de la TV aia e nimic pe lângă asta de care Vb. Aia totusi lucra la Unirii intr-un ap si mai avea puțin si făcea 18 ani. 2
boy4you43 Reputație: 2696 Postat Octombrie 11, 2018 Oras:bucharest Oras:bucharest Postat Octombrie 11, 2018 Ăștia care ca dați buni samariteni si smardoi unde sunteți la un caz din asta...? 2
allisalie Reputație: 238 Postat Octombrie 11, 2018 Oras:One day here, the next day at church Oras:One day here, the next day at church Postat Octombrie 11, 2018 Ăștia care ca dați buni samariteni si smardoi unde sunteți la un caz din asta...?Ce propui?In primul rand trebuie ajuns la ea In al doilea rand trebuie sa fie treaza ca altfel nu ai cu cine discuta In al treilea rand la ce te gandesti? Cum consideri ca poate fi ajutata?
Vizitator Reputație: 0 Postat Octombrie 11, 2018 Postat Octombrie 11, 2018 Ce propui?In primul rand trebuie ajuns la eaIn al doilea rand trebuie sa fie treaza ca altfel nu ai cu cine discutaIn al treilea rand la ce te gandesti? Cum consideri ca poate fi ajutata?astea zunt cazuri speciale, unul pe an..:)
allisalie Reputație: 238 Postat Octombrie 11, 2018 Oras:One day here, the next day at church Oras:One day here, the next day at church Postat Octombrie 11, 2018 astea zunt cazuri speciale, unul pe an..:)Deja pt mine ar fi al treilea daca e real si cel mai grav dintre toateNu ma pot pronunta ca nu am intalnit fata sa o vad in realitate Dar am mai intalnit 2 fete anul asta una in ianuarie care era foarte bine in comparatie cu asta si alta acum o luna care era intr-o situatie similara....destul de grav
allisalie Reputație: 238 Postat Octombrie 14, 2018 Oras:One day here, the next day at church Oras:One day here, the next day at church Postat Octombrie 14, 2018 Elucideaza fratele cazul imediatCum va spuneam pe topicul asta sau pe altul nu mai stiu exact incep sa scriu recenziiDeci ca idee astept propuneri pe PM ca testez tot La domnisoara din topic am apelat mai mult din curiozitate si sa vad daca se poate face ceva ca e intr-o situatie critica Personal nu ma atrage...si ma refer la fata ca la corp **spam editat** cum e plus situatia in care se afla nu ai putea face ceva cu ea....psihic nu potiSi la cum arata nu are potential nici macar peste 4 ani nici peste 5 nici peste 10 ...niciodataScriu mai bine recenzia si trageti concluziile:Vb acum 2 seri cu ea, imi spune pretul si cand sa stabilesc ceva pt ieri nu mai raspunde O contactezi cand esti sigur ca vrei sa mergi la ea si trebuie sa mergi exact in mom ala sau in urmatoarea ora Lucreaza pe sistemul primul client S-A INTAMPLAT IERI DAR A PICAT SITE-UL SI NU AM MAI POSTAT RECENZIA Ii scriu pe la 12 si raspunde intr-o ora si stabilesc sa ma vad cu ea in 30 min Imi spune sa o iau de pe Mosilor Pe la 13:30 sunt pe Mosilor la Pizza Hut dar mai intarzie vreo 10-15 min Eu o asteptam in taxi crezand ca vine pe jos si se urca la mine si mergem mai departe la un hotel situat la 5 min Apare cu un taxi specific (intelegeti voi)Ma urc la ea si mergem la hotel( repet situat la 5 min de Pizza Hut)Cand ajung in fata la hotel taximetristul apasa pe buton ca si cum aparatul mergeasi imi cere 13 lei 90 echivalentul la o ora de stationare Va dati seama ca sunt taxiuri pe stil vechi care au ramas cu tarif vechi deci nu au licenta ....Iau hotelul ajung in camera si ii platesc o ora in ideea sa stau cu ea de vorba O intreb daca vrea la baie si imi spune ca a facut dus acasa iar eu neavand de gand sa fac ceva cu ea intru la baie fara sa fac dus Ea crezand ca intru la dus mai sta 10 sec si sare dintr-o data ca are nevoie la baie Concluzia e ca cine a facut ceva cu ea ce pot sa spun...sta prost la capitolul igiena dar nu asta conteaza Conteaza motivul intalnirii mele cu ea Revin de la baie si ea vb la tel cu niste clienti si le spunea sa sune intr-o ora A vb cu 6-7 clienti la toti le-a spus o oraIncepe sa se dezbrace si ii spun ca nu e nevoie si nu intelege de ce si ramane in lenjerie si se baga in patura ca ii era frig Se misca in reluare dar nu parea sa fie pe pastile Incerc sa vb cu ea si cam tacea din gura Abia am scos niste raspunsuri generale cum ca ar fi la liceu si duminica face 19 ani si cam atatMai stau cu ea vreo 10 min in care ea tot insista sa merg la dus sa incepem treaba timp in care si-a dat sutienul jos Cumva era disperata ca de ce nu facem nimic si de ce nu merg la dus Ii spun ca e apa rece si motivul intalniriiDaca vede ea asa imi cere geanta si verifica telu Daca am vazut ca nu ma inteleg cu ea am luat si eu telu am stat 2 min pe el si am bagat vrajeala ca a intervenit ceva si poate sa plece Si ea m-a intrebat daca nu merg si eu sau raman, eu spunandu-i ca nu e apa calda si mai raman sa fac un dus dar dureaza si poate pleca Atunci se ridica sa se imbrace si sta pe telIi spun daca vrea poate chema un taxi la receptie si imi spune ca se descurca Am inceput cu o mie de intrebari si mi-a spus ca vine taximetristul care ne-a adus sa o ia Si il sunaCititi conversatie intre cei doi: -Buna...am terminat..unde sunteti? La plural-Mai sus de Pizza Hut pui-Pai nu vii sa ma iei si pe mine?-Pai pui iesi pe Mosilor in 10 sec si mergi spre Pizza Hut...in 5 min ai ajuns-Off dar lenesi mai sunteti...daca am vazut asa ceva-Hai pui ca eu trebuie sa ma intorc....ma invart in cerc( cine nu stie e linie de tramvai pe Mosilor si s-au pus garduri)Si acum finalul:( se aude ras) L-ai jecmanit pe lachele ala?( se uita cu coada ochiului spre mine si raspunde printr-un sunet care inseamna NU...nu pot sa il redau prin litere...dar nu spune nici da nici nu-Off...data viitoare pui data viitoare...hai vino repede ca avem treaba Cam asta a fost Deci voia sa merg la dus sa ma faca de baniDe data asta mai aveam doar 250 lei M-am invatat minte de la Patricia( unii stiu ce vorbesc) Deci ca idee nu stiu cat de obligata este; pare mai mult prostita si pusa pe alte fapte nu prea pare sa fie incurcata cu droguri; mai repede furtisaguri combinatii etc 3
Vizitator Reputație: 0 Postat Octombrie 14, 2018 Postat Octombrie 14, 2018 Mishto...:))))Deci am citit.o bine..
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum