Sari la conținut

Postări Recomandate

• Oras:Cluj
  • Oras:Cluj

OMG :))) Si mai ziceti ca nu e ca la Poarta Alba...normal, acolo nu se dadea "caviar" :))) Dincolo de glume, intr-adevar Alina e o dominatoare innascuta, care merita vizitata de sclavi. Eu nu prea sunt cu caviarul, dar voi experimenta sclavia reala pe pielea mea. Cred ca face si dominare hard-hard, cu Snake Whip din piele, exact cum au fost biciuiti sclavii de plantatie. [/quote

Mai cinstruim un canal bv baiete toata stima ca nu lasi garda jos bv]

Inca un Canal, unde Alina sa fie Directoare :) Asta ar fi cel mai tare.

Link spre comentariu

M-am uitat si eu la pozele ei, vreau sa spun ca e frate are cu ce, si frumoasa si sexy, cat despre pareri nu prea cred ca poate fi asa rea cum spun unii, nu prea cred parerile voastre negative, nu am fost la ea pentru ca nu sunt in Romania dar mi-ar placea sa o vizitez pentru o sesiune cuckold si daca ar fi ceva ce nu mi-a placut i-as spune unde nu mi-a placut si cum as vrea sa fie pe viitor decat sa vin aici si sa incep sa postez bazaconii. Deci o sesiune cuckold e de vis, sa o ling insinte si dupa ce face sex.

Link spre comentariu
  • Oras:constanta

imi cer scuze alina pt ca am.crezut.ca esti o tipa strict numai probani si mai putin proclient.succes si spor, se pare ca esti o fata k acu nu poti multumi niciodata pe toata lumea si mai depinde si de cei ce vin la tine.succes;)

Link spre comentariu

Astazi prima zi de scoala dam drumu la promotie 🤑🤑🤑pentru taticii care sunt pre graba pentru sclavii care nu si.au permis pana acum sa ma viziteze.

Dupa cum vedeți ma tin de promisiune.

Va astept cu drag la locatie pentru o sesiune soft asa cum este precizat mai sus

♦Singura rugăminte este sa precizati telefonic despre promotie altfel prețul va fi plătit integral

Haideti ðŸðŸŽðŸ•ðŸ•ðŸ•ðŸ•ðŸ•ðŸ•ðŸ•ðŸ•ðŸ•ðŸ•ðŸ•ðŸ•

Link spre comentariu

Astazi prima zi de scoala dam drumu la promotie 🤑🤑🤑pentru taticii care sunt pre graba pentru sclavii care nu si.au permis pana acum sa ma viziteze.

Va astept cu drag la locatie pentru o sesiune soft asa cum este precizat mai sus

♦Singura rugăminte este sa precizati telefonic despre promotie altfel prețul va fi plătit integral

Haideti ðŸðŸŽðŸ•ðŸ•ðŸ•ðŸ•ðŸ•ðŸ•ðŸ•ðŸ•ðŸ•ðŸ•ðŸ•ðŸ•

post-276285-0-10661300-1547463583_thumb.jpg

post-276285-0-63057100-1547463597_thumb.jpg

post-276285-0-36202500-1547463615_thumb.jpg

• Like 1
Link spre comentariu

Astazi prima zi de scoala dam drumu la promotie pentru taticii care sunt pre graba pentru sclavii care nu si.au permis pana acum sa ma viziteze.

Haideti

superba;)complimente alina

Link spre comentariu
  • Oras:Timisoara
  • Oras:Timisoara

Cand v-am spus ca este o adevarata Stapana, multi de aici ati sarit pe capul meu. Acum ca s-a confirmat.....cei care criticau au amutit.

Niciodata nu a fost criticat aspectul chiar din contra mereu apreciat la fel si talentul recunoscut doar corectitudinea timp-bani-servicii a fost problema discutata si care nu e un lucru de trecut cu vedrea pentru ca le aee pe  celalalte. trebuie toate 3 . Aspect , meserie, corectitudine. Da tu trident pricepi greu sau deloc.

Evolutia e buna totusi , pofticioss a fost multumit de caviar = prima recenzie pozitiva iar pozele is k lumea

Link spre comentariu
  • Oras:BucureÅŸti

A mai fost cineva pe la domnişoara?! Am destulă experienţă în domeniu şi în România, cu excepţia a două stăpâne, restul încercărilor au fost cam ţeapă. Din păcate cele două pe care le ştiam nu mai activează.
Deci, vreo părere recentă de la cineva care ştie cu ce se mănânca BDSM şi a fost pe la această domnişoară?
Am văzut că are un review foarte, foarte aiurea de prin 2013, însă descrierea făcută îl face foarte real. Cam în stilul ăla au arătat toate şedinţele de BDSm pe care le numesc ţeapă, iar în România cam acolo era media.

Link spre comentariu

A mai fost cineva pe la domnişoara?! Am destulă experienţă în domeniu şi în România, cu excepţia a două stăpâne, restul încercărilor au fost cam ţeapă. Din păcate cele două pe care le ştiam nu mai activează.

Deci, vreo părere recentă de la cineva care ştie cu ce se mănânca BDSM şi a fost pe la această domnişoară?

Am văzut că are un review foarte, foarte aiurea de prin 2013, însă descrierea făcută îl face foarte real. Cam în stilul ăla au arătat toate şedinţele de BDSm pe care le numesc ţeapă, iar în România cam acolo era media.

Salutare, tipa este foarte frumoasa si sexi pe mine ma omoara privirea ei,mi se pare dintre stapane in top ca frumusete depinde si de gusturi si eu am vizitat cam tot ce e pe piata,ce e de laudat la ea incearca sa indrepte criticile si are jucarii specifice .Vezi ca raspunde la orice intrebare pe watt up,ca idee daca iei 30 min ptr inceput nu o sa ti para rau de bani,daca o sa ti para sa nu ma njuri

Link spre comentariu
  • Oras:Bucuresti

Salutare, tipa este foarte frumoasa si sexi pe mine ma omoara privirea ei,mi se pare dintre stapane in top ca frumusete depinde si de gusturi si eu am vizitat cam tot ce e pe piata,ce e de laudat la ea incearca sa indrepte criticile si are jucarii specifice .Vezi ca raspunde la orice intrebare pe watt up,ca idee daca iei 30 min ptr inceput nu o sa ti para rau de bani,daca o sa ti para sa nu ma njuri

ce nr are?

Link spre comentariu

Mulţumesc pentru răspuns. Mă faci să cred că merită încercat, deşi ce BDSM iese în 30 de minute?! :)

Mă interesează cum arată, nu sunt genul de ahtiat după BDSM extrem să nu-mi mai pese de cine domină, însă ceea ce contează enorm este atitudinea. Să fie o fată educată şi în acelaşi timp să aibă caracteristicile specifice dominării. Daca vreau doar sa arate bine, găsesc una prin cluburi :)

Personal am avut experienţe chiar cu Cybil Troy, iar pretul la ea a fost putin peste dublu a ceea ce cere domnişoara, însă acolo e maximul a ceea ce se poate obţine din BDSM, de asta întreb ce îi poate pielea.

Oricum, merci din nou de răspuns şi cred că am să încerc. 

Nu ştii dacă are şi un email, ar fi mai uşor de comunicat şi mult mai discres decât whatsup :) 

Link spre comentariu

Astazi prima zi de scoala dam drumu la promotie pentru taticii care sunt pre graba pentru sclavii care nu si.au permis pana acum sa ma viziteze.

Haideti

Deci ramane lunea ziua de discount din fiecare saptamana? 

Link spre comentariu

Buna ziua dragilor

Disponibilitatea programari lor astazi va fi pana la ora 22:30 rog inainte cu 20min confirmare telefonica

#important

Mi se fura pozele... ðŸ’ðŸ’ðŸ’ðŸ’

Orice alte anunturi cu alte numere de telefon si alt nume dar cu pozele mele nu imi apartin

La fiecare anunt al meu am numele scris ALINA💄💄ðŸ’📿💎📿📿💄💄ðŸ’👡👡👜👜ðŸ‘restul sunt fake-uri

Link spre comentariu

Î- Cadoul 250 de lei.

- Timpul petrecut cu ea, 32 de minute, door to door.

inca nu am reusit sa gasesc o recenzie cu cineva care sa spuna ca a stat timpul stabilit dinainte, chiar si daca ora ei are 50 min

majoritatea spun ca au fost grabiti afara dupa 15-20 minute... tu ai ajuns la 32. e un record pana acum

• Like 1
Link spre comentariu

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum
  • Navigare recentă   0 members

No registered users viewing this page.

• Creează nouă...