daddy2491 Reputație: 134 Postat Aprilie 5, 2013 Oras:Pitesti Oras:Pitesti Postat Aprilie 5, 2013 Sincer, ceea ce faceti dumneavoastra pe acel topic,denota faptul ca,nu ati citit nici macar o data regulamentul,si chiar daca unii au facut-o se pare ca nu dau 2 bani pe regulile dupa care functioneaza acest site(forum)...Inainte de toate acesta nu e un atac la persoana,sau mai stiu eu ce,pur si simplu este o opinie a unui membru care respecta aceasta comunitate si implicit pe cei care contribuie(in mod benefic) la progresul ei...Cateva nelamuriri...:Daca ar fi sa ma iau dupa titlul pus de @TheBitchesJudge,aceasta experienta ar fi trecuta la de evitat,teapa...sau ce??? Stimabilul spune ca,nu e de evitat,insa titlul ramane cu acelasi cuvant(incorect scris...taspe...adica tepe???)...o contradictie...pai unde e teapa...???ca are mai multe anunturi??? @TheBitchesJudge te rog,fa un efort minim si lamureste-ma...Alta greseala (regula incalcata...): "iarasi inutil sa postez nr. de tel."...,ciudat e ca,la trei zile de la postarea ta apare catalin889 ,care intreaba de o modalitate de contact...inutil,aahh?Te-a durut in basca,te-ai logat mereu,insa nu ai mai postat nimic referitor la acest topic...nice...La doua luni distanta apare nenea Garfield;x...cu postarea #4:"sta cumva n blocul B2, si are o cicatrice la mana dreapta? am fost si eu azi la ea mi-a placut a zis ca are 27 de ani."...automat se eticheteaza ca fiind una si aceeasi persoana cu titulara topicului...,asta binenteles fara confirmarea/infirmarea lui @TheBitchesJudge ...pur si simplu o supozitie transformata in certitudine...-eu nu zic ca,nu ar fi aceeasi persoana dar,nu e corect sa scriem ce si cum?Garfield;x ,conform regulamentului,nu era normal sa faci un review(recenzie),acelei domnisoare???Nu-ti dau -1,pentru ca,abia te-ai inscris(asta nu tine la nesfarsit...),si consider ca,te-a luat valul...dar,la urmatoarea postare aiurea,te premiez.Am zis.By the way,anuntul suna asa: "Bruneta,inalta,fermecatoare,te astept sa petrecem clipe frumoase.-0742462703"-sursa : Curierul zilei-27.03.2013.Faydee,"fratele" meu...vrei sa faci laba???,m-ai "spart" cu niste poze...de unde sa le ia,din ziar???Crezi ca,toate curvele accepta sa se pozeze asa in fata oricui???Continua in ritmul asta,si ne spui PA...deja ai -4 in 3 saptamani,7 postari.Daca cineva se simte "lezat",nelamurit...i'm still here. Tot al draqu...,spor.
nn0727 Reputație: 186 Postat Aprilie 5, 2013 Oras:Pitesti Oras:Pitesti Postat Aprilie 5, 2013 Ai dreptate,prea multe intrebari "inteligente" in locuri nepotrivite.Putina curatenie de primavare n-ar strica
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum