diablo3 Reputație: 46 Postat Aprilie 5, 2013 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Partajează Postat Aprilie 5, 2013 SALUT DRAGII MEI Anuntul este urmatorul. MINIONA, 22 de ani, reala, fara fite si inhibitii, ofer companie intima d-lor discreti si cu bun simt in locatia mea, oral nep cu fin. unde doresti, normal in orice pozitie si anal (50 L extra) zona Obor. 0724464804 Am sunat la acest nr si imi raspunde o voce draguta si foarte amabila, am intrebat ca de obicei Locatia si Tariful, si mi sa raspuns: 50 de RON finalizarea, 100 RON ora, 'IUBIRE' si locatia Bucur Obor in Bloc cu magazinul Altex, 'te astept,te sarut'. Mi sa parut interesant, am ajuns la locatie dar deja ne cunosteam pt ca o vazusem, numele este MIRELA, ea mai sta in apartament cu o colega la care am mai fost si am si un thread deschis despre ea. Am stat la o tigare, la un pahar cu suc, am vrb unpic apoi am fost la baie mi sa oferit prosop nou curat, cand am venit de la baie mi-a zis ca se duce si ea la baie lucru care nu trebuie sarit cu vederea. M-a intrebat cat vreau sa stau, i-am spus ca o finalizare pt ca este prima data cu ea si nu stiu inca ce poate oferi, am lasat banii pe masa dar nu sa grabit sa ii ia. M-am pus in pat si a inceput sa ma sarute peste tot, foarte excitant, cu sanii peste mine, are pielea fina, funduletul tare si bombat, subtire in talie, si a trecut fetita la Oral neprotejat, nu stiu daca pot exprima in cuvinte dar mi sa parut ca o face de placere pt ca altfel nu gasesc explicatie, face DT. Am intrebato daca face finalizare Orala si mi-a zis ca da, dar pentru 30RON in plus. Am trecut la normal, ce pot sa zic este ca e destul de stramta la pasarica, cand a stat deasupra mi-a placut cum se misca, nu m-a grabit nici o secunda nici la oral nici la normal, dupa normal am schimbat prezervativul si a inceput iar oral pana am terminat. Ce vreau sa zic , important: Sanii sunt nr 2 sau 2.5 dar draguti, frumosi, funduletul foarte bombat si tare, inaltimea ei este de 1.50, iar ca atitudine este genu care daca te porti frumos cu ea ai de castigat minute in plus peste ce ai platit. Eu dupa jumatate de ora cand am terminat am mai ramas la o tigare si un pahar cu suc, am stat de vrb am mai povestit nu numai cu ea, si cu colega la care mai fusesem in prealabil. M-am simtit perfect si cred ca este cuibul unde o sa ma duc multa vreme de acum incolo.INCERCATI si vad garantez ca o sa va intoarceti, la oricare din fetitele astea doua. NOTE: ORAL 10 Normal 10 Locatie 8.5 Sani 9 Fund 10 Distractie Placuta Dragii mei. 4 Link spre comentariu
fikifiki Reputație: 290 Postat Aprilie 5, 2013 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Partajează Postat Aprilie 5, 2013 nu mai inteleg , aicihttps://nimfomane.com/forum/topic/8280-0724464804-pustoiaca-obor/ apare o alta poza la acelasi numar , sunt doua caprite care raspund la acelasi numar sau poze false? Link spre comentariu
diablo3 Reputație: 46 Postat Aprilie 6, 2013 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Autor Partajează Postat Aprilie 6, 2013 @fikifiki, ce vezi tu in linkul ala sunt poze cu niste fete care lucrau la nr asta de telefon. Dar fetele cand pleaca si numai presteaza, nr de telefon merge mai departe la cele care raman in meserie. Iar la nr asta de telefon care il vezi aici raspunde MIRELA din pozele pe care le-am pus si Alina in caz ca Mirela e ocupata. Daca vrei sa te convingi dute si fa-le o vizita. Link spre comentariu
nila81 Reputație: 955 Postat Aprilie 8, 2013 Oras:bucuresti Oras:bucuresti Partajează Postat Aprilie 8, 2013 Salut Diablo,In anunt fata spune ca face si anal contra cost, dar cum am luat multe tepe in acest sens tu ai intrebat, chiar presteaza si anal sau e doar de marketing? In poze arta fff bine , daca ar presta si anal imediat as pleca spre ea. Multumesc Anticipat Link spre comentariu
nila81 Reputație: 955 Postat Aprilie 9, 2013 Oras:bucuresti Oras:bucuresti Partajează Postat Aprilie 9, 2013 Salutare,azi am vrut sa merg sa testez aceasta caprioara, dar cand am intrebat la telefon serviciile mi-a confirmat tot ce scrie mai sus, mai putin partea cu analul, despre care a zis ca nu-l mai face, lucru care ma deturnat. Sper ca aceasta informatie va este de folos.Spor. Link spre comentariu
dr pepe Reputație: 180 Postat Aprilie 10, 2013 Partajează Postat Aprilie 10, 2013 Noroc tuturor, Aici, am fost chiar de curand, eram in treacat prin zona, nu apar prea des, dar am tot vazut anunturi. Zic hai sa ma opresc la un Mc si poate prind si o pasarica ) Sun, raspunde ok, ciudat ca in acelasi timp mai vorbea cu inca un client!! ) Zic, e nasoala treaba dar pentru 50ron, macar sa o vad ). Transmit prezenta mea in locatie in 5 min, accepta, iar ciudat, wtf ... in fine, sa scurtez, ajung in apartamentul de la Altex/ Mag. Obor. Intru, si surpriza, "Colega mea este ocupata acum !!" , celebra replica, primita de la o tipa de app 1,55cm,la kg nu ma pronunt, dar nu este plinuta si nici scandura, medie si normala, cu putine aripioare in zona portbagajului, bruneta, dintisorii cu strungarete ), zic undeva la 26/28 ani, putin muncita, imi prezinta oferta, si daca raman )) pentru o muie, de ce nu, urata nu este !!Ea incearca sa se faca placuta, zambeste mereu, se straduieste. Pana ma igienizez, cu un prosop curat chiar, a mai raspuns la 2 apeluri, si a facut o programare in 20 minute ). Dupa ce isi termina treaba orala neprotejata, dar fara CIM, lasat mostenitorii in palma ) nu s-a grabit, ma sters frumusel cu grija. Interesanta atitudine! Plec repede, pentru ca mai avea un client jos, zic plm, dau bot in bot cu el )) ea nu ca nu i-a spus detaliile scarii ! ))) Fratee Note:- telefon si contact: de pe forum- locatie: curatica, nimic extrem, dar toate sunt in ordine, fara mirosuri neplacute, baia curata 7 de la mine- fata: 0 pentru colega (tipa din pozele de pe acest forum - NU am vazut-o, dar stiu ca mai este o fata, era in dormitorul alaturat si se auzea), protagonista actiunii 7- Prestatie: oral - 6 putina miscare, putin cu limba, frecus cu mana si strans totul in palma ))- Restul: normal, anal - nu cunosc- Recomandare: doar daca vrei sa te descarci repede, nu sunt alte periocole, incurajez studentii fara finante si vor sa dea o m..e sau mai mult ) numai de bine futaciosilor 4 Link spre comentariu
diablo3 Reputație: 46 Postat Aprilie 20, 2013 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Autor Partajează Postat Aprilie 20, 2013 Salut . As dori sa rog un Admin sa inchida acest thread , pt ca fata numai lucreaza la Obor, numai poate fi gasita la Nr asta de Telefon, si inca ceva, Numai lucreaza DELOC nicaieri, sa retras din meseria asta. Dar nr de telefon a ramas activ la adresa de la obor. Presteaza alta fata la nr acesta dar inca nu pot sa zic pt ca nu am fost la ea, Acuma ramane la decizia Adminului daca scoate de finitiv sau doar pozele si comentariile.Va Multumesc. Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum