Sari la conținut

pustoaica

geo333

Postări Recomandate

Vizitator
Reputație: 0
Postat

Daca in 4 ani de forum s-a dovedit incapabil sa scrie vreo recenzie, crezi ca-l duce capul ca intrebarile se pun la "Intrebari si Raspunsuri"? In vreun deceniu va invata sa dea cautare si dupa numarul de telefon.

Are profilul tipic de votant PSD: mana intinsa si vrea totul de-a gata. Oare cand va cere ca ceilalti de pe forum sa-i plateasca vizitele la fete? Ma astept si la asta de la cei cu un astfel de IQ... 

va rog sa ma scuzati maiestria voastra, votant al PNL-ului. Imi cer scuze ca am acest cont strict pentru a cauta prada, si nu pentru a fi un adevarat maestru al datul notelor tuturor vagaboantelor din Romania. Ma inchin in fata dumneavoastra, zeu al forumurilor si va rog sa nu ma decaptitati pentru incercarea mea de a afla cine dracu e asta si daca e reala sau nu. 

Am dat search dupa numar, nu a rezultat nimic. Poate ma invatati dumneavoastra o tehnica mai buna, domnule boacter care verifica profilele tuturor precum toti analfabetii bilete de calatorie in autobuz.

• Oras:Sin City
  • Oras:Sin City
Postat

va rog sa ma scuzati maiestria voastra, votant al PNL-ului. Imi cer scuze ca am acest cont strict pentru a cauta prada, si nu pentru a fi un adevarat maestru al datul notelor tuturor vagaboantelor din Romania. Ma inchin in fata dumneavoastra, zeu al forumurilor si va rog sa nu ma decaptitati pentru incercarea mea de a afla cine dracu e asta si daca e reala sau nu. 

Am dat search dupa numar, nu a rezultat nimic. Poate ma invatati dumneavoastra o tehnica mai buna, domnule boacter care verifica profilele tuturor precum toti analfabetii bilete de calatorie in autobuz.

Omul ti-a spus drept ce ti-a spus..daca tu esti aici doar sa cauti prada,atunci esti degeaba.Aici mai si contribui si tu daca te duci la futut dupa ce citesti pe forum,asa mi se pare corect,cam asta ar fi regula,sa contribui si tu,cat de putin.Cu tot respectul

Vizitator
Postat

Omul ti-a spus drept ce ti-a spus..daca tu esti aici doar sa cauti prada,atunci esti degeaba.Aici mai si contribui si tu daca te duci la futut dupa ce citesti pe forum,asa mi se pare corect,cam asta ar fi regula,sa contribui si tu,cat de putin.Cu tot respectul

Multumesc pentru raspunsul tau. Asa mai merge. Adevarul e ca am mers doar odata la una gasita aici pe forum. O sa incerc zilele astea sa gasesc threadul sa las un review. Nu sunt mare adept al vizitatului damezelor de companie.

Imi cer scuze. Promit ca pe viitor daca merg la prada de pe acest forum, voi lasa macar o mica descriere a experientei mele. 

Vedeti VIP members ca se poate discuta si frumos, fara stiu eu ce acuzatii si figuri?

Toate cele bune!

• Oras:Cluj
  • Oras:Cluj
Postat

Vedeti VIP members ca se poate discuta si frumos, 

Baga si tu niste fazan si ajungi VIP MEMBER. Vreo 1000 trebuie sa futi 

Vizitator
Postat

Totusi e cineva pe aici care a fost la tipa asta si poate sa confirme ca exista?  :laugh2

Postat

Totusi e cineva pe aici care a fost la tipa asta si poate sa confirme ca exista?  :laugh2

da telefon nu ai sa suni in pula soarelui? fata era in Platinia ultima oara, a mai activat in Oradea parca

ps: esti un prost care consuma net deapula

Vizitator
Postat

Mai, dar nu deasta avem forum, ca sa aflam inainte sa batem drumuri degeaba daca sunt fake anunturile sau nu?

M-am simtit prost dupa ce un veteran m-a numit asa ca am lasat si eu review-uri la alea la care am fost prin intermediul forumului.

Acum ca intreb, vine alt impresar sa imi dea lectii despre cum se merge la curve. Iti dedic faimoasele vorbe ale tribunului "Da o muie nu vrei tu?"

PS: Ai macar idee ce inseamna PS?

PPS: Netul nu e vreo resursa consumabila valoroasa precum e combustibilul fosil pe care l-as arde degeaba mergand pana la ea dupa ce imi zice "DA, sunt reala, confirm cu piercingul din fofoloanca" doar ca sa ma conving ca nu e asa, astfel poluand acest oras deja mult prea poluat de noxe, gunoaie si gunoaie umane care stau la Cluj si au impresia ca sunt cetateni exemplu.

PPPS: Merci pt ajutor. Cred ca ai reusit sa imi confirmi ca totusi e reala, O sa ard acel combustibil, aparent. Sper sa nu fie teapa. In caz contrar sper sa fie ploi acide peste hainele tale puse la uscat  :laugh2

Numa' bine celor care inca stiu sa dea un raspuns de om normal si matur, ca pana la urma deaia suntem pe forum sa discutam, nu se ne contrazicem ca bou' de la Cluj (fara insulte Clujenilor).

• Oras:Baia Mare
  • Disponibila
  • Oras:Baia Mare
  • Disponibila
Postat

https://media.publi24.ro/extralarge/20181005/1231/5c797bb958e96c6a7834796ad1c5aa3a.jpg

Nu-i rea tiganca

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum
  • Navigare recentă   0 members

No registered users viewing this page.

• Creează nouă...