tomushh Reputație: 164 Postat Februarie 19, 2022 Oras:Secret Oras:Secret Partajează Postat Februarie 19, 2022 La 13.02.2022 la 21:12, qlm7011 a spus: Biliape,ce mi-ai făcut,iar o sa fiu "oaia neagră",la faza asta... Mi-ai dat la "temelie",prietene. El te vrea pe tine si pace,face orice omu chiar☺️ Link spre comentariu
alenats Reputație: 466 Postat Februarie 19, 2022 Oras:BACAU Oras:BACAU Partajează Postat Februarie 19, 2022 Acum 20 minute, tomushh a spus: El te vrea pe tine si pace,face orice omu chiar☺️ Conversați în altă parte că mi ați umplut topicul cu răspunsuri inutile👊😂 1 1 1 Link spre comentariu
qlm7011 Reputație: 143 Postat Februarie 19, 2022 Partajează Postat Februarie 19, 2022 Acum 31 minute, tomushh a spus: El te vrea pe tine si pace,face orice omu chiar☺️ Chiar am vrut sa-ti spun ca o lungesti cam mult cu conversatia pe topicul ei si e posibil sa te ia si pe tine la rost. Link spre comentariu
kobeiverson Reputație: 49 Postat Februarie 20, 2022 Partajează Postat Februarie 20, 2022 Buna seara, Alena. In ce oras esti acum? Ajungi la Constanta primavara sau vara asta? Mersi. 1 Link spre comentariu
qlm7011 Reputație: 143 Postat Februarie 20, 2022 Partajează Postat Februarie 20, 2022 Acum 6 minute, kobeiverson a spus: Buna seara, Alena. In ce oras esti acum? Ajungi la Constanta primavara sau vara asta? Mersi. Si eu ma gandesc la ea la aceasta ora tarzie ca si tine...de apreciat comentariul tau chiar daca pe moment am ras. Link spre comentariu
alenats Reputație: 466 Postat Februarie 21, 2022 Oras:BACAU Oras:BACAU Partajează Postat Februarie 21, 2022 Acum 11 ore, kobeiverson a spus: Buna seara, Alena. In ce oras esti acum? Ajungi la Constanta primavara sau vara asta? Mersi. Buna dimineața 😊 sunt la mine acasă în Bacău. Nu cred că ajung la Constanța că e prea departe Link spre comentariu
kobeiverson Reputație: 49 Postat Februarie 21, 2022 Partajează Postat Februarie 21, 2022 Just now, alenats said: Buna dimineața 😊 sunt la mine acasă în Bacău. Nu cred că ajung la Constanța că e prea departe Buna! Ok. Am inteles. Crezi ca vei ajung la Bucuresti in curand? Sau undeva prin zona? Cu trenul pot sa ajung la Bucuresti sau prin imprejurimi destul de repede. Pana la Bacau ar lua ceva timp. Mersi de raspuns. O zi faina! Link spre comentariu
alenats Reputație: 466 Postat Februarie 21, 2022 Oras:BACAU Oras:BACAU Partajează Postat Februarie 21, 2022 Acum 16 minute, kobeiverson a spus: Buna! Ok. Am inteles. Crezi ca vei ajung la Bucuresti in curand? Sau undeva prin zona? Cu trenul pot sa ajung la Bucuresti sau prin imprejurimi destul de repede. Pana la Bacau ar lua ceva timp. Mersi de raspuns. O zi faina! Momentan nu știu, vreau sa ajung la Iași câteva zile dar nu m-am decis când . Daca ajung la București anunț aici 2 Link spre comentariu
Marciuc Reputație: 3 Postat Februarie 21, 2022 Oras:Suceava Oras:Suceava Partajează Postat Februarie 21, 2022 Pe la Suceava? Link spre comentariu
alenats Reputație: 466 Postat Februarie 22, 2022 Oras:BACAU Oras:BACAU Partajează Postat Februarie 22, 2022 Acum 8 ore, Marciuc a spus: Pe la Suceava? Nu mă atrage orasul acela . 1 Link spre comentariu
Marciuc Reputație: 3 Postat Februarie 24, 2022 Oras:Suceava Oras:Suceava Partajează Postat Februarie 24, 2022 De ce? Link spre comentariu
alenats Reputație: 466 Postat Februarie 24, 2022 Oras:BACAU Oras:BACAU Partajează Postat Februarie 24, 2022 Acum 19 minute, Marciuc a spus: De ce? Nu știu pur și simplu, au fost și multe Trav acolo pe un preț mic și nu am nici chef de negocieri și mai sunt și alte motive cum ar fi problema cu cazările pretul mare pt apartamente care arata deplorabil in realitate 1 Link spre comentariu
fanaticul20 Reputație: 11 Postat Februarie 24, 2022 Partajează Postat Februarie 24, 2022 Galati? 1 Link spre comentariu
fanel25 Reputație: 21 Postat Februarie 28, 2022 Oras:Iasi Oras:Iasi Partajează Postat Februarie 28, 2022 Pe la Iași frumoaso când vi? Link spre comentariu
alenats Reputație: 466 Postat Martie 1, 2022 Oras:BACAU Oras:BACAU Partajează Postat Martie 1, 2022 Acum 11 ore, fanel25 a spus: Pe la Iași frumoaso când vi? A-și fi venit azi dar vremea este foarte urâtă și nu îmi vine să plec la drum Link spre comentariu
fanel25 Reputație: 21 Postat Martie 1, 2022 Oras:Iasi Oras:Iasi Partajează Postat Martie 1, 2022 11 hours ago, alenats said: A-și fi venit azi dar vremea este foarte urâtă și nu îmi vine să plec la drum Poate ajungi sa fi pe weekend! Pupici Link spre comentariu
alenats Reputație: 466 Postat Martie 1, 2022 Oras:BACAU Oras:BACAU Partajează Postat Martie 1, 2022 Acum 12 minute, fanel25 a spus: Poate ajungi sa fi pe weekend! Pupici Cred că săptămâna viitoare poate se mai potolesc lucrurile in lume #SlavaUkraini Link spre comentariu
alenats Reputație: 466 Postat Martie 20, 2022 Oras:BACAU Oras:BACAU Partajează Postat Martie 20, 2022 Buna dimineața la toată lumea! De mâine este ultima săptămână când mă găsiți în tara! Programările le fac între 13:30-20:00 cu 30 min înainte ❤️ Link spre comentariu
Vizitator shemyaza Reputație: 0 Postat Martie 20, 2022 Partajează Postat Martie 20, 2022 1 oră în urmă, alenats a spus: Buna dimineața la toată lumea! De mâine este ultima săptămână când mă găsiți în tara! Programările le fac între 13:30-20:00 cu 30 min înainte ❤️ Păcat....😢😢 Link spre comentariu
alenats Reputație: 466 Postat Martie 20, 2022 Oras:BACAU Oras:BACAU Partajează Postat Martie 20, 2022 Acum 4 minute, shemyaza a spus: Păcat....😢😢 Nu plânge draga că mă întorc la anu 😂😂 1 Link spre comentariu
Vizitator shemyaza Reputație: 0 Postat Martie 20, 2022 Partajează Postat Martie 20, 2022 Acum 26 minute, alenats a spus: Nu plânge draga că mă întorc la anu 😂😂 Toate cele bune din partea mea.Ai grija de tine. Te pup dulce,frumoasa și gingasa,Alena.❤❤❤❤❤💯 Link spre comentariu
Vizitator shemyaza Reputație: 0 Postat Martie 20, 2022 Partajează Postat Martie 20, 2022 Un an,atat de mult vrei sa ne părăsești....Eu sper ca pe 3 Octombrie totusi sa fii în țară...😢,măcar pt o săptămână. Link spre comentariu
Vizitator shemyaza Reputație: 0 Postat Martie 20, 2022 Partajează Postat Martie 20, 2022 Chiar i-mi pare rau ca vrei sa pleci...si pt. un an. La cati clienti care te-au vizitat,la cati le pare rau ca pleci un an de zile,eu nici macar nu am reusit sa te cunosc...dar stiu ca-ti plac trandafirii negri,si tin foarte mult la tine....pt. mine conteaza un an de zile ca lipsesti.😢😥 Chiar i-mi pare rau,chiar daca soarta nu va dori vreodata sa te cunosc,multumirea mea va fi ca tu sa fii aici.😭 Link spre comentariu
Magnificul0 Reputație: -85 Postat Martie 20, 2022 Partajează Postat Martie 20, 2022 9 minutes ago, shemyaza said: Chiar i-mi pare rau ca vrei sa pleci...si pt. un an. La cati clienti care te-au vizitat,la cati le pare rau ca pleci un an de zile,eu nici macar nu am reusit sa te cunosc...dar stiu ca-ti plac trandafirii negri,si tin foarte mult la tine....pt. mine conteaza un an de zile ca lipsesti.😢😥 Chiar i-mi pare rau,chiar daca soarta nu va dori vreodata sa te cunosc,multumirea mea va fi ca tu sa fii aici.😭 Ce drăguț ☺️😂 Nu plânge bosule după pula ca sa ai ce sa îți bagi in cur...pula se mai găsește și se va mai găsi în continuare 😇. Numa curul sa te tina și să ai lovele 😂 1 Link spre comentariu
Vizitator shemyaza Reputație: 0 Postat Martie 20, 2022 Partajează Postat Martie 20, 2022 Acum 3 minute, Magnificul0 a spus: Ce drăguț ☺️😂 Nu plânge bosule după pula ca sa ai ce sa îți bagi in cur...pula se mai găsește și se va mai găsi în continuare 😇. Numa curul sa te tina și să ai lovele 😂 Te-am vazut activ pe topicul ei si am vrut sa-ti cer sa-ti vezi de treba ta cu mistourile tale. Pe toate topicurile care ai intrat esti "panarana",i-ti poate spune si Lara si Eva chiar si-au vazut de treaba lor si te-au lasat in pace ,iar topicul pe care l-ai deschis...este de doi bani,bascalie. Nu te mai fute grija de bucile mele,de ale mele am eu grija,ai grija de ale tale. Mi-e nu stiu cum sa incep un scandal cu tine,pe topicul Alenei......nu stiu cum sa-ti spun,mi-e i-mi plac jicnirile si scandalul,nu m-am dat niciodata la o parte de la asa ceva. Pe viitor vezi-ti de comentariile tale. Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum