Sari la conținut

Alena 0756331490 / 0752970108

Postări Recomandate

Am trecut recent pe la Alena (in Bucuresti) si pot spune ca e la fel de simpatica cum mi-o aminteam.

Am avut unele probleme cu prograrea pentru ca nu poti face din timp, dar in rest comunicarea a mers bine, aproape inegral pe watsapp, mi-a dat adresa, am sunat in fata blocului, chestii standard. Am stat putin de vorba si am trecut la actiune. Nu te grebeste, totul a decurs natural.

Apartament ok, primitor 9/10 (lipsea gel de dus)

Ea e cea din poze 9/10

Preludiu cu tot ce trebuie 10/10

Oral 8/10

Anal 9/10 (as zice ca e un pic prea bine dotata)

O recomand pentru servicii. Legat de fizic, va orientati din poze.

150 roni / 35 min dtd

Link spre comentariu
  • Oras:BACAU

Am trecut recent pe la Alena (in Bucuresti) si pot spune ca e la fel de simpatica cum mi-o aminteam.

Am avut unele probleme cu prograrea pentru ca nu poti face din timp, dar in rest comunicarea a mers bine, aproape inegral pe watsapp, mi-a dat adresa, am sunat in fata blocului, chestii standard. Am stat putin de vorba si am trecut la actiune. Nu te grebeste, totul a decurs natural.

Apartament ok, primitor 9/10 (lipsea gel de dus)

Ea e cea din poze 9/10

Preludiu cu tot ce trebuie 10/10

Oral 8/10

Anal 9/10 (as zice ca e un pic prea bine dotata)

O recomand pentru servicii. Legat de fizic, va orientati din poze.

150 roni / 35 min dtd

apreciez recenzia gelul de dus era in baie cel mare si albastru de asta va spun cand mergeți la baie sa mă strigati daca aveti nevoie de ceva! O zi buna tuturor
Link spre comentariu

Buna Alena! Foarte frumoasa poza! Ce vroiam sa te intreb, dupa 15 august o sa mai fii in Buhusi sau Piatra Neamt? Imi doresc mult sa ne vedem si daca poti sa mi spui daca ti se face sex oral si ejaculezi? Multumesc! 😘😘😘

momentan sunt in Bucuresti nu stiu daca o sa ma întorc curând sau cat timp mai stau in romania
Link spre comentariu

Am fost astă la fata asta pentru prima experienÅ£ă cu o transă ÅŸi am rămas foarte surprins de ea. DeÅŸi m-a rugat să nu o fac o să-i las o recenzie scurta:

LocaÅ£ie curata, singură, caracter superb, face exact ce-i zici.

O recomand mai ales pentru începători deoarece este foarte atentă ÅŸi nu se grăbeÅŸte deloc.

Mi-a plăcut la ea că i-am spus ÅŸi de alte transe de care îmi place ÅŸi efectiv mi-a mao recomandat una de care nu i-am spus fără să zică ceva de restul, deci caracter superb.

O să mai revin la tine Alena, cu siguranÅ£ă o să mai revin.😘

Scuze pentru recenzie Alena dar nu pot să nu "laud" o aÅŸa persoana.

P.s de ceas ÅŸi bani nu a vorbit deloc, cum am vorbit la telefon aÅŸa s-a terminat povestea,locaÅ£ia foarte uÅŸor de găsit fiind la strada principală.

• Like 1
Link spre comentariu

Am fost astă la fata asta pentru prima experienÅ£ă cu o transă ÅŸi am rămas foarte surprins de ea. DeÅŸi m-a rugat să nu o fac o să-i las o recenzie scurta:

LocaÅ£ie curata, singură, caracter superb, face exact ce-i zici.

O recomand mai ales pentru începători deoarece este foarte atentă ÅŸi nu se grăbeÅŸte deloc.

Mi-a plăcut la ea că i-am spus ÅŸi de alte transe de care îmi place ÅŸi efectiv mi-a mao recomandat una de care nu i-am spus fără să zică ceva de restul, deci caracter superb.

O să mai revin la tine Alena, cu siguranÅ£ă o să mai revin.😘

Scuze pentru recenzie Alena dar nu pot să nu "laud" o aÅŸa persoana.

P.s de ceas ÅŸi bani nu a vorbit deloc, cum am vorbit la telefon aÅŸa s-a terminat povestea,locaÅ£ia foarte uÅŸor de găsit fiind la strada principală.

Multumesc de vizita si de recenzie ! Te astept cu drag o seara buna tuturor!😘😘
Link spre comentariu

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum
  • Navigare recentă   0 members

No registered users viewing this page.

• Creează nouă...