alenats Reputație: 466 Postat Iulie 29, 2019 Oras:BACAU Oras:BACAU Partajează Postat Iulie 29, 2019 Cand naiba??? Ca eu nu am vazut anuntul uite te in urma pe topic si vezi dată exacta Link spre comentariu
lust69 Reputație: 0 Postat Iulie 30, 2019 Partajează Postat Iulie 30, 2019 Disponibilă pana la ora 23:00Vreau sa ma joc cu ea, nu mai pot de pofta Link spre comentariu
alenats Reputație: 466 Postat Iulie 30, 2019 Oras:BACAU Oras:BACAU Partajează Postat Iulie 30, 2019 Vreau sa ma joc cu ea, nu mai pot de pofta De mâine reîncep activitatea ! După ora 11 te astept cu drag Link spre comentariu
sirmix-a-lot Reputație: 19 Postat Iulie 30, 2019 Partajează Postat Iulie 30, 2019 Am trecut recent pe la Alena (in Bucuresti) si pot spune ca e la fel de simpatica cum mi-o aminteam. Am avut unele probleme cu prograrea pentru ca nu poti face din timp, dar in rest comunicarea a mers bine, aproape inegral pe watsapp, mi-a dat adresa, am sunat in fata blocului, chestii standard. Am stat putin de vorba si am trecut la actiune. Nu te grebeste, totul a decurs natural. Apartament ok, primitor 9/10 (lipsea gel de dus)Ea e cea din poze 9/10Preludiu cu tot ce trebuie 10/10Oral 8/10Anal 9/10 (as zice ca e un pic prea bine dotata) O recomand pentru servicii. Legat de fizic, va orientati din poze. 150 roni / 35 min dtd Link spre comentariu
panteast75 Reputație: 0 Postat Iulie 31, 2019 Partajează Postat Iulie 31, 2019 Ce faina e. As vrea sa o simt adanc in mine si sus si jos Link spre comentariu
alenats Reputație: 466 Postat Iulie 31, 2019 Oras:BACAU Oras:BACAU Partajează Postat Iulie 31, 2019 Am trecut recent pe la Alena (in Bucuresti) si pot spune ca e la fel de simpatica cum mi-o aminteam. Am avut unele probleme cu prograrea pentru ca nu poti face din timp, dar in rest comunicarea a mers bine, aproape inegral pe watsapp, mi-a dat adresa, am sunat in fata blocului, chestii standard. Am stat putin de vorba si am trecut la actiune. Nu te grebeste, totul a decurs natural. Apartament ok, primitor 9/10 (lipsea gel de dus)Ea e cea din poze 9/10Preludiu cu tot ce trebuie 10/10Oral 8/10Anal 9/10 (as zice ca e un pic prea bine dotata) O recomand pentru servicii. Legat de fizic, va orientati din poze. 150 roni / 35 min dtd apreciez recenzia gelul de dus era in baie cel mare si albastru de asta va spun cand mergeți la baie sa mă strigati daca aveti nevoie de ceva! O zi buna tuturor Link spre comentariu
alenats Reputație: 466 Postat Iulie 31, 2019 Oras:BACAU Oras:BACAU Partajează Postat Iulie 31, 2019 Disponibilă pana la ora 23:00 Link spre comentariu
alenats Reputație: 466 Postat August 2, 2019 Oras:BACAU Oras:BACAU Partajează Postat August 2, 2019 Pana la ora 23:00 Link spre comentariu
gladiatorul39 Reputație: 5 Postat August 2, 2019 Partajează Postat August 2, 2019 Buna Alena! Foarte frumoasa poza! Ce vroiam sa te intreb, dupa 15 august o sa mai fii in Buhusi sau Piatra Neamt? Imi doresc mult sa ne vedem si daca poti sa mi spui daca ti se face sex oral si ejaculezi? Multumesc! 😘😘😘 Link spre comentariu
alenats Reputație: 466 Postat August 2, 2019 Oras:BACAU Oras:BACAU Partajează Postat August 2, 2019 Buna Alena! Foarte frumoasa poza! Ce vroiam sa te intreb, dupa 15 august o sa mai fii in Buhusi sau Piatra Neamt? Imi doresc mult sa ne vedem si daca poti sa mi spui daca ti se face sex oral si ejaculezi? Multumesc! 😘😘😘 momentan sunt in Bucuresti nu stiu daca o sa ma întorc curând sau cat timp mai stau in romania Link spre comentariu
furian Reputație: 10 Postat August 2, 2019 Partajează Postat August 2, 2019 Unde găsesc nr tă de tel?😘 Link spre comentariu
alenats Reputație: 466 Postat August 2, 2019 Oras:BACAU Oras:BACAU Partajează Postat August 2, 2019 Unde găsesc nr tă de tel?😘 pe publi24 Link spre comentariu
furian Reputație: 10 Postat August 2, 2019 Partajează Postat August 2, 2019 pe publi24 Gracias, mâine vreau să vin la tine. Cu cât timp te sun înainte? Link spre comentariu
alenats Reputație: 466 Postat August 3, 2019 Oras:BACAU Oras:BACAU Partajează Postat August 3, 2019 Disponibilă după ora 12:00 2 Link spre comentariu
andreidingl Reputație: 32 Postat August 3, 2019 Partajează Postat August 3, 2019 Ăsta îți rupe curul rău Link spre comentariu
ioc Reputație: 5 Postat August 3, 2019 Oras:cub Oras:cub Partajează Postat August 3, 2019 mama lui de autocorrect transfobic ... p.s. Alena mai frumoasa pe zi ce trece 1 Link spre comentariu
alenats Reputație: 466 Postat August 3, 2019 Oras:BACAU Oras:BACAU Partajează Postat August 3, 2019 mama lui de autocorrect transfobic ... p.s. Alena mai frumoasa pe zi ce trece Multu Link spre comentariu
furian Reputație: 10 Postat August 3, 2019 Partajează Postat August 3, 2019 Am fost astă la fata asta pentru prima experienÅ£ă cu o transă ÅŸi am rămas foarte surprins de ea. DeÅŸi m-a rugat să nu o fac o să-i las o recenzie scurta: LocaÅ£ie curata, singură, caracter superb, face exact ce-i zici. O recomand mai ales pentru începători deoarece este foarte atentă ÅŸi nu se grăbeÅŸte deloc.Mi-a plăcut la ea că i-am spus ÅŸi de alte transe de care îmi place ÅŸi efectiv mi-a mao recomandat una de care nu i-am spus fără să zică ceva de restul, deci caracter superb. O să mai revin la tine Alena, cu siguranÅ£ă o să mai revin.😘Scuze pentru recenzie Alena dar nu pot să nu "laud" o aÅŸa persoana. P.s de ceas ÅŸi bani nu a vorbit deloc, cum am vorbit la telefon aÅŸa s-a terminat povestea,locaÅ£ia foarte uÅŸor de găsit fiind la strada principală. 1 Link spre comentariu
Vizitator florinflo7 Reputație: 0 Postat August 3, 2019 Partajează Postat August 3, 2019 Disponibilă după ora 12:00 superba pula ai👅👅👅 Link spre comentariu
alenats Reputație: 466 Postat August 3, 2019 Oras:BACAU Oras:BACAU Partajează Postat August 3, 2019 Am fost astă la fata asta pentru prima experienÅ£ă cu o transă ÅŸi am rămas foarte surprins de ea. DeÅŸi m-a rugat să nu o fac o să-i las o recenzie scurta: LocaÅ£ie curata, singură, caracter superb, face exact ce-i zici. O recomand mai ales pentru începători deoarece este foarte atentă ÅŸi nu se grăbeÅŸte deloc.Mi-a plăcut la ea că i-am spus ÅŸi de alte transe de care îmi place ÅŸi efectiv mi-a mao recomandat una de care nu i-am spus fără să zică ceva de restul, deci caracter superb. O să mai revin la tine Alena, cu siguranÅ£ă o să mai revin.😘Scuze pentru recenzie Alena dar nu pot să nu "laud" o aÅŸa persoana. P.s de ceas ÅŸi bani nu a vorbit deloc, cum am vorbit la telefon aÅŸa s-a terminat povestea,locaÅ£ia foarte uÅŸor de găsit fiind la strada principală. Multumesc de vizita si de recenzie ! Te astept cu drag o seara buna tuturor!😘😘 Link spre comentariu
lexrol Reputație: 0 Postat August 6, 2019 Oras:Timisoara Oras:Timisoara Partajează Postat August 6, 2019 Hi Alena, will you visit Timisoara soon ? 😠Link spre comentariu
alenats Reputație: 466 Postat August 6, 2019 Oras:BACAU Oras:BACAU Partajează Postat August 6, 2019 Hi Alena, will you visit Timisoara soon ? 😠Nop 😴😘😘 Link spre comentariu
alenats Reputație: 466 Postat August 7, 2019 Oras:BACAU Oras:BACAU Partajează Postat August 7, 2019 O seara buna tuturor Link spre comentariu
gabygaby80 Reputație: 1 Postat August 7, 2019 Partajează Postat August 7, 2019 Și ți-e păpușică dulce Link spre comentariu
alenats Reputație: 466 Postat August 7, 2019 Oras:BACAU Oras:BACAU Partajează Postat August 7, 2019 Și ți-e păpușică dulce Pupiki Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum