alenats Reputație: 466 Postat Septembrie 25, 2019 Oras:BACAU Oras:BACAU Partajează Postat Septembrie 25, 2019 Puteai sa fac o mica vizita la cluj bby, tu esti tu,altele altele Daca vreodata o sa ma hotărăsc să vin la Cluj te voi anunta promit! 🥰🥰🥰 Zi buna la toata lumea Link spre comentariu
marrrrius Reputație: 0 Postat Septembrie 25, 2019 Oras:Acasa, vii si tu? Oras:Acasa, vii si tu? Partajează Postat Septembrie 25, 2019 Buna, Am tot cautat prin topicul tau, si nu am gasit informatii, si la telefon nu te-am prins. Un mic sumar pentru serviciile pe care le oferi, si de asemenea, si tarife? Multumesc Link spre comentariu
alenats Reputație: 466 Postat Septembrie 25, 2019 Oras:BACAU Oras:BACAU Partajează Postat Septembrie 25, 2019 Buna, Am tot cautat prin topicul tau, si nu am gasit informatii, si la telefon nu te-am prins. Partea amuzantă este ca acelasi text l-ai postat pe inca 4 tipice 😂😂😂 Fi mai original domnul marius 😉 mult noroc in ce cauti si o zi buna Un mic sumar pentru serviciile pe care le oferi, si de asemenea, si tarife? Multumesc Link spre comentariu
alenats Reputație: 466 Postat Septembrie 25, 2019 Oras:BACAU Oras:BACAU Partajează Postat Septembrie 25, 2019 Buna, Am tot cautat prin topicul tau, si nu am gasit informatii, si la telefon nu te-am prins. Un mic sumar pentru serviciile pe care le oferi, si de asemenea, si tarife? Multumesc Partea amuzantă este ca acelasi text l-ai postat pe inca 4 topice 😂😂😂 Fi mai original domnul marius 😉 mult noroc in ce cauti si o zi buna Link spre comentariu
marrrrius Reputație: 0 Postat Septembrie 25, 2019 Oras:Acasa, vii si tu? Oras:Acasa, vii si tu? Partajează Postat Septembrie 25, 2019 Pai normal, am dat copy-paste ca nici una nu scrieti aceste informatii si nu raspundeti la telefon...O fi greu sa pui servicii/tarife in semnatura, si poate sa iti iei WhatsApp si sa raspunzi cand ai chef? Link spre comentariu
alenats Reputație: 466 Postat Septembrie 25, 2019 Oras:BACAU Oras:BACAU Partajează Postat Septembrie 25, 2019 Pai normal, am dat copy-paste ca nici una nu scrieti aceste informatii si nu raspundeti la telefon...O fi greu sa pui servicii/tarife in semnatura, si poate sa iti iei WhatsApp si sa raspunzi cand ai chef? Pari agitat dragule! Treci peste mai sunt încă 150 de anunțuri pe publi24 ! Poate găsesti acolo o transa pe gustul tau care o sa iti răspundă cand o suni! O zi buna Link spre comentariu
marrrrius Reputație: 0 Postat Septembrie 25, 2019 Oras:Acasa, vii si tu? Oras:Acasa, vii si tu? Partajează Postat Septembrie 25, 2019 Nu sunt agitat, draga mea. Mai calm si linistit ca acum nu o sa fiu, pana fac cinste cu coliva. Si mersi de pont, dar prefer fetele de pe acest forum care sunt, mai mult sau mai putin, 'de incredere'.Acestea fiind spuse, vazand ca nu colaborezi, iti urez o zi buna! Link spre comentariu
alenats Reputație: 466 Postat Septembrie 25, 2019 Oras:BACAU Oras:BACAU Partajează Postat Septembrie 25, 2019 Nu sunt agitat, draga mea. Mai calm si linistit ca acum nu o sa fiu, pana fac cinste cu coliva. Si mersi de pont, dar prefer fetele de pe acest forum care sunt, mai mult sau mai putin, 'de incredere'.Acestea fiind spuse, vazand ca nu colaborezi, iti urez o zi buna! Eu practic meseria asta part-time 😉 eu pot sa imi selectez clienti cu care lucrez iar tu nu pari genul meu de client având în vedere că ma tragi la răspundere ca dc nu postez anumite informatii .Dacă te uitai mai bine chiar sunt precizate câteva pagini mai in spate numarul si cateva recenzii! O ZI BUNA Link spre comentariu
alenats Reputație: 466 Postat Septembrie 26, 2019 Oras:BACAU Oras:BACAU Partajează Postat Septembrie 26, 2019 BUNA DIMINEATA! DISPONIBILA PANA LA ORA 20:00 🥰🥰🥰😘😘😘 Link spre comentariu
orelly Reputație: -1 Postat Septembrie 26, 2019 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Partajează Postat Septembrie 26, 2019 Pot lua legatura cu tine pe insta? Vreau sa vorbesc cu tine😘 Link spre comentariu
alenats Reputație: 466 Postat Septembrie 26, 2019 Oras:BACAU Oras:BACAU Partajează Postat Septembrie 26, 2019 Pot lua legatura cu tine pe insta? Vreau sa vorbesc cu tine😘 atat timp cat nu ceri detalii acolo sigur Link spre comentariu
orelly Reputație: -1 Postat Septembrie 27, 2019 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Partajează Postat Septembrie 27, 2019 Pai nu iti stiu instagramul :d, daca esti draguta sa mi.l dai Link spre comentariu
alenats Reputație: 466 Postat Septembrie 28, 2019 Oras:BACAU Oras:BACAU Partajează Postat Septembrie 28, 2019 Pai nu iti stiu instagramul :d, daca esti draguta sa mi.l dai Alenaciucur90 Link spre comentariu
alenats Reputație: 466 Postat Septembrie 28, 2019 Oras:BACAU Oras:BACAU Partajează Postat Septembrie 28, 2019 BUNA DIMINEATA!!! DISPONIBILA AZI PANA LA ORA 19:30 Link spre comentariu
alenats Reputație: 466 Postat Septembrie 30, 2019 Oras:BACAU Oras:BACAU Partajează Postat Septembrie 30, 2019 BUNA DIMINEATA ❤❤❤ DISPONIBILA PANA LA ORA 20:00 ACESTA ESTE SINGURUL MEU NUMAR 0756331490 Zi buna la toata lumea Link spre comentariu
zbartai Reputație: 6 Postat Octombrie 4, 2019 Oras:galati Oras:galati Partajează Postat Octombrie 4, 2019 Brăila? Link spre comentariu
alenats Reputație: 466 Postat Octombrie 4, 2019 Oras:BACAU Oras:BACAU Partajează Postat Octombrie 4, 2019 Brăila? Niciodata 😘 Link spre comentariu
alenats Reputație: 466 Postat Octombrie 6, 2019 Oras:BACAU Oras:BACAU Partajează Postat Octombrie 6, 2019 BUNA DIMINEAÈšA â¤â¤â¤ DISPONIBILA PANA LA ORA 19 ASTAZI 😘😘😘 ZI BUNA LA TOATA LUMEA Link spre comentariu
alenats Reputație: 466 Postat Octombrie 8, 2019 Oras:BACAU Oras:BACAU Partajează Postat Octombrie 8, 2019 BUNA DIMINEATA â¤â¤â¤ DISPONIBILA ASTAZI DE LA ORA 11:00 PANA LA ORA 19:00 Zona :Auchan Titan doar cu programari 0756331490 😘😘😘 Link spre comentariu
panteast70 Reputație: 21 Postat Octombrie 8, 2019 Oras:Timisoara Oras:Timisoara Partajează Postat Octombrie 8, 2019 Iti place sa fii si activa? Link spre comentariu
alenats Reputație: 466 Postat Octombrie 8, 2019 Oras:BACAU Oras:BACAU Partajează Postat Octombrie 8, 2019 Iti place sa fii si activa? in 80 % din cazuri sunt activa 😘 deci da Link spre comentariu
andreidingl Reputație: 32 Postat Octombrie 9, 2019 Partajează Postat Octombrie 9, 2019 Buna. La galați?? Link spre comentariu
alenats Reputație: 466 Postat Octombrie 9, 2019 Oras:BACAU Oras:BACAU Partajează Postat Octombrie 9, 2019 Buna. La galați?? Nu stiu am fost acum 4 luni voi anunta daca mai revin vreodata Link spre comentariu
alenats Reputație: 466 Postat Octombrie 9, 2019 Oras:BACAU Oras:BACAU Partajează Postat Octombrie 9, 2019 BUNA DIMINEATA â¤â¤â¤ DISPONIBILA PANA LA ORA 19:00 Zona :Auchan Titan doar cu programari 0756331490 😘😘😘 Link spre comentariu
alenats Reputație: 466 Postat Octombrie 10, 2019 Oras:BACAU Oras:BACAU Partajează Postat Octombrie 10, 2019 BUNA DIMINEATA PE DATA DE 16.NOIEMBRIE.2019 TIN SA VA ANUNT CA MA VOI RETRAGE DIN BUCURESTI DEFINITIV! O ZI BUNA LA TOATA LUMEA 1 Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum