paul75mihai Reputație: 2 Postat Februarie 14, 2020 Partajează Postat Februarie 14, 2020 Buna alena , cuplu accepti ? Link spre comentariu
alenats Reputație: 466 Postat Februarie 14, 2020 Oras:BACAU Oras:BACAU Partajează Postat Februarie 14, 2020 Buna alena , cuplu accepti ? Doar dacă doamna accepta sa fie legată de scaun si se uita cum ii penetrez soțul 😂😂😂 Link spre comentariu
alenats Reputație: 466 Postat Februarie 14, 2020 Oras:BACAU Oras:BACAU Partajează Postat Februarie 14, 2020 Hai la Galați alenaaa O sa vin bby sa se mai încălzească putin Link spre comentariu
paul75mihai Reputație: 2 Postat Februarie 14, 2020 Partajează Postat Februarie 14, 2020 Doar dacă doamna accepta sa fie legată de scaun si se uita cum ii penetrez soțul pai dar nu asa draga mea...sa o penetrezi si pe ia ,si cu finalizare la mine in gura Link spre comentariu
alenats Reputație: 466 Postat Februarie 14, 2020 Oras:BACAU Oras:BACAU Partajează Postat Februarie 14, 2020 pai dar nu asa draga mea...sa o penetrezi si pe ia ,si cu finalizare la mine in gura Era evident o glumă! Accept cupluri doar daca cunosc deja unul din parteneri Link spre comentariu
paul75mihai Reputație: 2 Postat Februarie 14, 2020 Partajează Postat Februarie 14, 2020 Era evident o glumă! Accept cupluri doar daca cunosc deja unul din parteneriok am inteles , multumesc frumos....hai mai repede la bucuresti , si sa anunti cind vii, un pret la cuplu daca se poate Link spre comentariu
alenats Reputație: 466 Postat Februarie 14, 2020 Oras:BACAU Oras:BACAU Partajează Postat Februarie 14, 2020 ok am inteles , multumesc frumos....hai mai repede la bucuresti , si sa anunti cind vii, un pret la cuplu daca se poate Undeva intre 400-500 depinde ce vreti sa încercați Link spre comentariu
paul75mihai Reputație: 2 Postat Februarie 14, 2020 Partajează Postat Februarie 14, 2020 Undeva intre 400-500 depinde ce vreti sa încercațiok cind ai sa vii la buc ..te sun cu o zii inainte ..ms Link spre comentariu
curvar2020 Reputație: 175 Postat Februarie 22, 2020 Oras:Romania Oras:Romania Partajează Postat Februarie 22, 2020 Promiti că vii Alena??? Link spre comentariu
curvar2020 Reputație: 175 Postat Februarie 22, 2020 Oras:Romania Oras:Romania Partajează Postat Februarie 22, 2020 La galați??? Link spre comentariu
alenats Reputație: 466 Postat Februarie 23, 2020 Oras:BACAU Oras:BACAU Partajează Postat Februarie 23, 2020 Promiti că vii Alena??? Buna dimineata bby o sa incerc sa vin dar nu stiu exact cand având în vedere că eu nu folosesc transportul in comun e mai greu sa ajung ! O sa ma organizez putin si cum gasesc o perioadă mai relaxată o sa vin 3 zile si la Galati! O zi bună la toata lumea Link spre comentariu
barbarossaa Reputație: 0 Postat Februarie 23, 2020 Partajează Postat Februarie 23, 2020 Esti la bucurești Alena? Link spre comentariu
alenats Reputație: 466 Postat Februarie 23, 2020 Oras:BACAU Oras:BACAU Partajează Postat Februarie 23, 2020 Esti la bucurești Alena? Nu bby nu mai sunt de 3 luni in Bucuresti Link spre comentariu
mirc32 Reputație: 4 Postat Februarie 24, 2020 Partajează Postat Februarie 24, 2020 La Iași pe când? :) Link spre comentariu
alenats Reputație: 466 Postat Februarie 24, 2020 Oras:BACAU Oras:BACAU Partajează Postat Februarie 24, 2020 La Iași pe când? :) In viitorul apropiat sper am sa anunt aici Link spre comentariu
alenats Reputație: 466 Postat Martie 6, 2020 Oras:BACAU Oras:BACAU Partajează Postat Martie 6, 2020 Disponibilă în zona Bacaului! Program 11:30-20:30 doar cu programări! Clienti fideli au prioritate 😉 o zi bună la toata lumea Link spre comentariu
alenats Reputație: 466 Postat Martie 20, 2020 Oras:BACAU Oras:BACAU Partajează Postat Martie 20, 2020 Datorita riscului de la momentul actual tin sa va anunt ca voi lucra doar cu clienti care ma vizitează constant ! O zi bună la toata lumea😘 Link spre comentariu
furian Reputație: 10 Postat Aprilie 8, 2020 Partajează Postat Aprilie 8, 2020 Hello Alena, după ce trece starea de urgenţă revii în Buc? Link spre comentariu
alenats Reputație: 466 Postat Aprilie 8, 2020 Oras:BACAU Oras:BACAU Partajează Postat Aprilie 8, 2020 Hello Alena, după ce trece starea de urgenÅ£ă revii în Buc? Buna bby nu cred pentru ca momentan ma gandesc sa renunț la tranziție! Dar dacă o sa renunț la această ideeie o sa revin! 😘😘😘 Link spre comentariu
pandispan Reputație: 16 Postat Aprilie 8, 2020 Oras:braila Oras:braila Partajează Postat Aprilie 8, 2020 Cum faci oralul, protejat sau neprotejat? Link spre comentariu
alenats Reputație: 466 Postat Aprilie 14, 2020 Oras:BACAU Oras:BACAU Partajează Postat Aprilie 14, 2020 Cum faci oralul, protejat sau neprotejat? Lucrez doar cu cine cunosc! Asa ca cine ma vizitat stie cum lucrez 😘😘 Link spre comentariu
alenats Reputație: 466 Postat Aprilie 14, 2020 Oras:BACAU Oras:BACAU Partajează Postat Aprilie 14, 2020 #Rog din nou travestitele, Transexualele sau gay care vin in zona sa nu ma mai sune sub denumirea de "client" pentru a verifica pe ce pret prestez sau ce servicii ofer 😂😂 stiu ca va este foame dar puteti sa ma sunați sa imi cereți de mâncare nu sa va dati clienti 😂😂😂 Mai scrieți si in anunt top ,lux,vip si cand ajunge clientul la voi va cade peruca 😂😂😂 Sunteti penibile! Stiu ca citiți forumul chiar daca nu aveti conturi asa ca daca o sa ma mai deranjati o sa va fac eu reclama frustratelor 😂😂 pupiki 🥒🥒 1 Link spre comentariu
adriana- Reputație: 127 Postat Aprilie 14, 2020 Oras:Galati Oras:Galati Partajează Postat Aprilie 14, 2020 Da .... il cunosc pe tipul care spune ca face confirmare wattap ii se spune Miruna 😱🤣bineinteles ofera servicii extra la un pret redus 😂🤣🤣😂😂 avand o mica cearta intre mine si el in trecutul apropiat informanduse prost despre mine 🤣🤣😂🖕ðŸ½Stai linistita sora mea nuti fa probleme sora noastra (Miruna de lux) asa are porecla 🤦ðŸ¼â€â™‚ï¸Aflanduse intro situatie deprorabila sa gandit sa te sune sa vada daca mai lasa si ea din pret si daca mai adauga niste servicii neprotejate in program 🤣 1 Link spre comentariu
alenats Reputație: 466 Postat Aprilie 14, 2020 Oras:BACAU Oras:BACAU Partajează Postat Aprilie 14, 2020 Da .... il cunosc pe tipul care spune ca face confirmare wattap ii se spune Miruna 😱🤣bineinteles ofera servicii extra la un pret redus 😂🤣🤣😂😂 avand o mica cearta intre mine si el in trecutul apropiat informanduse prost despre mine 🤣🤣😂🖕ðŸ½Stai linistita sora mea nuti fa probleme sora noastra (Miruna de lux) asa are porecla 🤦ðŸ¼â€â™‚ï¸Aflanduse intro situatie deprorabila sa gandit sa te sune sa vada daca mai lasa si ea din pret si daca mai adauga niste servicii neprotejate in program 🤣 Adriana sora mea tu stii cum sunt eu ca daca ma întrebi cum merge eu iti zic adevarul! Imi e mila de ele si le inteleg ca inainte mai fraierea un prost cu poze false cu o vrajeala la telefon dar sa fii asa penibila încât să mă suni pe mine sub pretextul că esti client ca sa vezi cum imi merge 😂😂 daca ii era foame trebuia sa imi zică că îi duceam ceva de mâncare ca nu am aruncat gunoiul in ultimele 3 zile si am vro 10 prezervative folosite 😂😂 ca am auzit ca ii place sa pape Link spre comentariu
lore lorens Reputație: 918 Postat Aprilie 14, 2020 Telefon: rodicaursan69@yahoo. Com Oras:București Telefon: rodicaursan69@yahoo. Com Oras:București Partajează Postat Aprilie 14, 2020 Adriana sora mea tu stii cum sunt eu ca daca ma întrebi cum merge eu iti zic adevarul! Imi e mila de ele si le inteleg ca inainte mai fraierea un prost cu poze false cu o vrajeala la telefon dar sa fii asa penibila încât să mă suni pe mine sub pretextul că esti client ca sa vezi cum imi merge 😂😂 daca ii era foame trebuia sa imi zică că îi duceam ceva de mâncare ca nu am aruncat gunoiul in ultimele 3 zile si am vro 10 prezervative folosite 😂😂 ca am auzit ca ii place sa pape Te ador 😅🤣🤣🤣🤣ðŸ‘ðŸ‘ðŸ‘😄💋 1 Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum