Sari la conținut

Alena 0756331490 / 0752970108

Postări Recomandate

• Oras:BACAU

Promiti că vii Alena???

Buna dimineata bby o sa incerc sa vin dar nu stiu exact cand având în vedere că eu nu folosesc transportul in comun e mai greu sa ajung ! O sa ma organizez putin si cum gasesc o perioadă mai relaxată o sa vin 3 zile si la Galati! O zi bună la toata lumea
Link spre comentariu

Hello Alena, după ce trece starea de urgenÅ£ă revii în Buc?

Buna bby nu cred pentru ca momentan ma gandesc sa renunț la tranziție! Dar dacă o sa renunț la această ideeie o sa revin! 😘😘😘
Link spre comentariu

#Rog din nou travestitele, Transexualele sau gay care vin in zona sa nu ma mai sune sub denumirea de "client" pentru a verifica pe ce pret prestez sau ce servicii ofer 😂😂 stiu ca va este foame dar puteti sa ma sunați sa imi cereți de mâncare nu sa va dati clienti 😂😂😂 Mai scrieți si in anunt top ,lux,vip si cand ajunge clientul la voi va cade peruca 😂😂😂 Sunteti penibile! Stiu ca citiți forumul chiar daca nu aveti conturi asa ca daca o sa ma mai deranjati o sa va fac eu reclama frustratelor 😂😂 pupiki 🥒🥒

• Like 1
Link spre comentariu
  • Oras:Galati
  • Oras:Galati

Da .... il cunosc pe tipul care spune ca face confirmare wattap ii se spune Miruna 😱🤣bineinteles ofera servicii extra la un pret redus 😂🤣🤣😂😂 avand o mica cearta intre mine si el in trecutul apropiat informanduse prost despre mine 🤣🤣😂🖕ðŸ½

Stai linistita sora mea nuti fa probleme sora noastra (Miruna de lux) asa are porecla 🤦ðŸ¼â€â™‚ï¸

Aflanduse intro situatie deprorabila sa gandit sa te sune sa vada daca mai lasa si ea din pret si daca mai adauga niste servicii neprotejate in program 🤣

• Like 1
Link spre comentariu

Da .... il cunosc pe tipul care spune ca face confirmare wattap ii se spune Miruna 😱🤣bineinteles ofera servicii extra la un pret redus 😂🤣🤣😂😂 avand o mica cearta intre mine si el in trecutul apropiat informanduse prost despre mine 🤣🤣😂🖕ðŸ½

Stai linistita sora mea nuti fa probleme sora noastra (Miruna de lux) asa are porecla 🤦ðŸ¼â€â™‚ï¸

Aflanduse intro situatie deprorabila sa gandit sa te sune sa vada daca mai lasa si ea din pret si daca mai adauga niste servicii neprotejate in program 🤣

Adriana sora mea tu stii cum sunt eu ca daca ma întrebi cum merge eu iti zic adevarul! Imi e mila de ele si le inteleg ca inainte mai fraierea un prost cu poze false cu o vrajeala la telefon dar sa fii asa penibila încât să mă suni pe mine sub pretextul că esti client ca sa vezi cum imi merge 😂😂 daca ii era foame trebuia sa imi zică că îi duceam ceva de mâncare ca nu am aruncat gunoiul in ultimele 3 zile si am vro 10 prezervative folosite 😂😂 ca am auzit ca ii place sa pape
Link spre comentariu

• Telefon: rodicaursan69@yahoo. Com
  • Oras:București
  • Telefon: rodicaursan69@yahoo. Com
  • Oras:București

Adriana sora mea tu stii cum sunt eu ca daca ma întrebi cum merge eu iti zic adevarul! Imi e mila de ele si le inteleg ca inainte mai fraierea un prost cu poze false cu o vrajeala la telefon dar sa fii asa penibila încât să mă suni pe mine sub pretextul că esti client ca sa vezi cum imi merge 😂😂 daca ii era foame trebuia sa imi zică că îi duceam ceva de mâncare ca nu am aruncat gunoiul in ultimele 3 zile si am vro 10 prezervative folosite 😂😂 ca am auzit ca ii place sa pape

Te ador 😅🤣🤣🤣🤣ðŸ‘ðŸ‘ðŸ‘😄💋

• Like 1
Link spre comentariu

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum
  • Navigare recentă   0 members

No registered users viewing this page.

• Creează nouă...