hooligan16 Reputație: 49 Postat Septembrie 25, 2021 Partajează Postat Septembrie 25, 2021 Acum 24 minute, alenats a spus: Din păcate situația de moment nu îmi permite sa activez ! Imi pare rău. Când crezi că o să reiei activitatea? Link spre comentariu
alenats Reputație: 466 Postat Septembrie 25, 2021 Oras:BACAU Oras:BACAU Partajează Postat Septembrie 25, 2021 Acum 7 minute, hooligan16 a spus: Imi pare rău. Când crezi că o să reiei activitatea? E o situație mai complicata bunicul meu este pe moarte, nu știu să îți spun un termen exact pentru că nu ține de mine tine de cursul evenimentelor ! Am să anunț aici când reiau activitatea 2 Link spre comentariu
hooligan16 Reputație: 49 Postat Septembrie 25, 2021 Partajează Postat Septembrie 25, 2021 Acum 6 minute, alenats a spus: E o situație mai complicata bunicul meu este pe moarte, nu știu să îți spun un termen exact pentru că nu ține de mine tine de cursul evenimentelor ! Am să anunț aici când reiau activitatea Ok. Sănătate multă Link spre comentariu
Vizitator brotacul44 Reputație: 0 Postat Septembrie 25, 2021 Partajează Postat Septembrie 25, 2021 Acum 7 minute, alenats a spus: E o situație mai complicata bunicul meu este pe moarte, nu știu să îți spun un termen exact pentru că nu ține de mine tine de cursul evenimentelor ! Am să anunț aici când reiau activitatea 😢 Link spre comentariu
hooligan16 Reputație: 49 Postat Septembrie 25, 2021 Partajează Postat Septembrie 25, 2021 Ce ghinion am. Chiar azi eram în trecere prin Buhuși. 😬 Link spre comentariu
alenats Reputație: 466 Postat Septembrie 25, 2021 Oras:BACAU Oras:BACAU Partajează Postat Septembrie 25, 2021 Acum 2 ore, hooligan16 a spus: Ce ghinion am. Chiar azi eram în trecere prin Buhuși. 😬 Cu alta ocazie in alte circumstanțe cu mare drag Link spre comentariu
hooligan16 Reputație: 49 Postat Septembrie 25, 2021 Partajează Postat Septembrie 25, 2021 Acum 54 minute, alenats a spus: Cu alta ocazie in alte circumstanțe cu mare drag Nu vreau sa par insistent, dar exista vreo posibilitate în următoarele 2-3 zile sa te întâlnesc? Te urmăresc demult, și e mai dificil cu deplasarea în alte orașe. Mulțumesc 1 Link spre comentariu
Vizitator brotacul44 Reputație: 0 Postat Septembrie 25, 2021 Partajează Postat Septembrie 25, 2021 Acum 4 ore, hooligan16 a spus: Nu vreau sa par insistent, dar exista vreo posibilitate în următoarele 2-3 zile sa te întâlnesc? Te urmăresc demult, și e mai dificil cu deplasarea în alte orașe. Mulțumesc Te înțeleg,și mie i-mi place Alena foarte mult,nu cred ca e cazul sa devii insistent,consider ca nu-si are rostul. Dacă insiști prea mult s-ar putea sa o calci pe "bataturi",și nu-i place.Din cauza asta nici nu ti-a mai răspuns. Nu-i cazul sa te superi pe ea acum din cazul asta. Toate cele bune. Link spre comentariu
Vizitator brotacul44 Reputație: 0 Postat Septembrie 25, 2021 Partajează Postat Septembrie 25, 2021 Acum 6 ore, hooligan16 a spus: Nu vreau sa par insistent, dar exista vreo posibilitate în următoarele 2-3 zile sa te întâlnesc? Te urmăresc demult, și e mai dificil cu deplasarea în alte orașe. Mulțumesc Cat de curând va fi ziua ei de naștere,un simplu "La mulți ani!!",va conta mai mult decât toate insistentele. Link spre comentariu
biliape Reputație: 5928 Postat Septembrie 26, 2021 Oras:Ploiesti Oras:Ploiesti Partajează Postat Septembrie 26, 2021 LA MULȚI ANI ȘI LA MULȚI BANI! SĂNĂTATE ȘI PROSPERITATE, ASTA - I MAI BUNĂ CA TOATE! 💐 Link spre comentariu
BlondyTs Reputație: 1768 Postat Septembrie 26, 2021 Telefon: 0741939567 Oras:Bucuresti Telefon: 0741939567 Oras:Bucuresti Partajează Postat Septembrie 26, 2021 IUBIREA MEA LA MULȚI ANI 🥰🤗😘TOT BINELE DIN LUME ȚI-L DORESC DRAGOSTEA MEA 🤗🥰😘😘😘 Link spre comentariu
alenats Reputație: 466 Postat Septembrie 27, 2021 Oras:BACAU Oras:BACAU Partajează Postat Septembrie 27, 2021 Acum 12 ore, biliape a spus: LA MULȚI ANI ȘI LA MULȚI BANI! SĂNĂTATE ȘI PROSPERITATE, ASTA - I MAI BUNĂ CA TOATE! 💐 Acum 12 ore, BlondyTs a spus: IUBIREA MEA LA MULȚI ANI 🥰🤗😘TOT BINELE DIN LUME ȚI-L DORESC DRAGOSTEA MEA 🤗🥰😘😘😘 Mulțumesc dar mai e până pe 3 octombrie simpaticilor 😂😂😂 1 Link spre comentariu
biliape Reputație: 5928 Postat Septembrie 27, 2021 Oras:Ploiesti Oras:Ploiesti Partajează Postat Septembrie 27, 2021 Chiar acum, alenats a spus: Mulțumesc dar mai e până pe 3 octombrie simpaticilor 😂😂😂 OK, revenim atunci. ❤️ Link spre comentariu
Vizitator brotacul44 Reputație: 0 Postat Septembrie 27, 2021 Partajează Postat Septembrie 27, 2021 Acum 15 ore, biliape a spus: LA MULȚI ANI ȘI LA MULȚI BANI! SĂNĂTATE ȘI PROSPERITATE, ASTA - I MAI BUNĂ CA TOATE! 💐 Bili baietas,dupa chestia cu sublerul,ai comis-o din nou...🤣🤣 Corect nu aveai de unde sa știi,da e buna. Ai mai indus-o în eroare și pe miss Antonia. Link spre comentariu
BlondyTs Reputație: 1768 Postat Septembrie 27, 2021 Telefon: 0741939567 Oras:Bucuresti Telefon: 0741939567 Oras:Bucuresti Partajează Postat Septembrie 27, 2021 Acum 31 minute, brotacul44 a spus: Bili baietas,dupa chestia cu sublerul,ai comis-o din nou...🤣🤣 Corect nu aveai de unde sa știi,da e buna. Ai mai indus-o în eroare și pe miss Antonia. Eeee se mai întâmpla 👻👻👻🤪🤪🤪nu se supăra alena iubirea mea 🥰🤗😘😘😘știe ca o iubesc 😛😛😛😛😜😜😜😉😉😉😉 Link spre comentariu
biliape Reputație: 5928 Postat Septembrie 27, 2021 Oras:Ploiesti Oras:Ploiesti Partajează Postat Septembrie 27, 2021 Acum 34 minute, brotacul44 a spus: Bili baietas,dupa chestia cu sublerul,ai comis-o din nou...🤣🤣 Corect nu aveai de unde sa știi,da e buna. Ai mai indus-o în eroare și pe miss Antonia. Tu ai scris că urmează să fie ziua ei. 6 zile în plus, ce mai contează... Dacă nu ne gândeam la ea se supăra. Să știi că eu mi-am luat șubler și de când pun condiția măsurătorii am aflat că "18 cu 4" este 14 cu 3.5 😆 1 Link spre comentariu
alenats Reputație: 466 Postat Septembrie 27, 2021 Oras:BACAU Oras:BACAU Partajează Postat Septembrie 27, 2021 Acum 1 oră, biliape a spus: Tu ai scris că urmează să fie ziua ei. 6 zile în plus, ce mai contează... Dacă nu ne gândeam la ea se supăra. Să știi că eu mi-am luat șubler și de când pun condiția măsurătorii am aflat că "18 cu 4" este 14 cu 3.5 😆 Daca și tu masori cu centimetru european multe folosesc cel chinezesc e mai precis 😂😂😂 2 Link spre comentariu
hooligan16 Reputație: 49 Postat Octombrie 1, 2021 Partajează Postat Octombrie 1, 2021 Bună. Când crezi o să reiei activitatea? Mulțumesc anticipat Link spre comentariu
alenats Reputație: 466 Postat Octombrie 1, 2021 Oras:BACAU Oras:BACAU Partajează Postat Octombrie 1, 2021 Acum 3 ore, hooligan16 a spus: Bună. Când crezi o să reiei activitatea? Mulțumesc anticipat Buna dimineața posibil de marțea viitoare Link spre comentariu
hooligan16 Reputație: 49 Postat Octombrie 1, 2021 Partajează Postat Octombrie 1, 2021 Ok, aștept cu nerăbdare 😉 Link spre comentariu
calatorul Reputație: 59 Postat Octombrie 1, 2021 Oras:Vatican, The Holy See Oras:Vatican, The Holy See Partajează Postat Octombrie 1, 2021 On 9/27/2021 at 4:27 PM, alenats said: Daca și tu masori cu centimetru european multe folosesc cel chinezesc e mai precis 😂😂😂 🤣 Link spre comentariu
alenats Reputație: 466 Postat Octombrie 1, 2021 Oras:BACAU Oras:BACAU Partajează Postat Octombrie 1, 2021 Acum 1 oră, hooligan16 a spus: Ok, aștept cu nerăbdare 😉 Lasa mesaj pe WhatsApp sa știu cine ești și te anunț acolo exact când încep din nou că luni fac a 3 a doza de vaccin și depinde cum o să mă simt 1 Link spre comentariu
hooligan16 Reputație: 49 Postat Octombrie 1, 2021 Partajează Postat Octombrie 1, 2021 Te pot suna un minut?🙄?Cu watsapp-ul e mai greu (mai poate citi și cine nu trebuie mesajele) 🙃 Link spre comentariu
alenats Reputație: 466 Postat Octombrie 1, 2021 Oras:BACAU Oras:BACAU Partajează Postat Octombrie 1, 2021 Acum 49 minute, hooligan16 a spus: Te pot suna un minut?🙄?Cu watsapp-ul e mai greu (mai poate citi și cine nu trebuie mesajele) 🙃 Ok suna luni Link spre comentariu
hooligan16 Reputație: 49 Postat Octombrie 1, 2021 Partajează Postat Octombrie 1, 2021 Bine. Numărul e cel cu 334 la sfarsit da? Apropo, sunt vaccinat sa nu iti faci griji 😁 Te pot suna și azi ? Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum