Vizitator brotacul44 Reputație: 0 Postat Octombrie 20, 2021 Partajează Postat Octombrie 20, 2021 Acum 12 minute, BlondyTs a spus: La rugămintea Alenei am postat 😇Acest sau aceasta tip sau tipa este cea care o suna și ameninta pe alena plus cai da vocale cai taie gâtul și ca intra cu țigani peste ea și ca sa dispară din zona dupa anunt 😂😂😂urat astfel de lucruri ca nu puteți lucra de siliconate unele sa decurgeau la astfel de vb și amenințări ☺️☺️☺️ Pisa-o-as în cur pe unde bea apa,pisa-m-as pe ea,ca dacă urlu o data la ea se pisa pe ea....poate ajungi si pe la Ploiesti....japitza dracu. Link spre comentariu
alenats Reputație: 466 Postat Octombrie 20, 2021 Oras:BACAU Oras:BACAU Partajează Postat Octombrie 20, 2021 Acum 22 minute, brotacul44 a spus: Pisa-o-as în cur pe unde bea apa,pisa-m-as pe ea,ca dacă urlu o data la ea se pisa pe ea....poate ajungi si pe la Ploiesti....japitza dracu. Hai totuși să păstrăm un limbaj civilizat apreciez că îmi iei apărarea dar nu se merita 1 Link spre comentariu
Vizitator brotacul44 Reputație: 0 Postat Octombrie 20, 2021 Partajează Postat Octombrie 20, 2021 Acum 2 minute, alenats a spus: Hai totuși să păstrăm un limbaj civilizat apreciez că îmi iei apărarea dar nu se merita Te rog frumos sa ma scuzi pt. limbajul inadecvat folosit pe topicul tau,frumoasa și gingasa Alena.😘🥰❤❤❤ Link spre comentariu
bestia69 Reputație: 346 Postat Octombrie 20, 2021 Oras:Ploiesti Oras:Ploiesti Partajează Postat Octombrie 20, 2021 Acum 30 minute, brotacul44 a spus: poate ajungi si pe la Ploiesti....japitza dracu. A fost mai acu ceva zile anunț pe Ploiesti , insa nu stiu sigur daca era ea sau e doar o figură comună.... Link spre comentariu
alenats Reputație: 466 Postat Octombrie 20, 2021 Oras:BACAU Oras:BACAU Partajează Postat Octombrie 20, 2021 Acum 17 minute, bestia69 a spus: A fost mai acu ceva zile anunț pe Ploiesti , insa nu stiu sigur daca era ea sau e doar o figură comună.... Mai este cu un individ au vreo 5 anunțuri din care 2 are poze reale cu el restu cu poze false pe un anunț o chiama Daniela si pe unu Gianina încă nu sa decis 😂😂 dar aveți grijă la buzunare că acum am văzut că mai are câteva topicuri in care este acuzat că fura Link spre comentariu
Vizitator brotacul44 Reputație: 0 Postat Octombrie 20, 2021 Partajează Postat Octombrie 20, 2021 Acum 13 minute, bestia69 a spus: A fost mai acu ceva zile anunț pe Ploiesti , insa nu stiu sigur daca era ea sau e doar o figură comună.... O.k,multumesc frumos pt. informatie,oricum am luat nr. de mobil... Poate o mai bate gândul sa vina pe aici sa facă niște bani pe la Ploiești,am sa o urmăresc. Link spre comentariu
Vizitator brotacul44 Reputație: 0 Postat Octombrie 20, 2021 Partajează Postat Octombrie 20, 2021 Acum 4 minute, alenats a spus: Mai este cu un individ au vreo 5 anunțuri din care 2 are poze reale cu el restu cu poze false pe un anunț o chiama Daniela si pe unu Gianina încă nu sa decis 😂😂 dar aveți grijă la buzunare că acum am văzut că mai are câteva topicuri in care este acuzat că fura Nu s-a decis...misto😂 O.k,mulțumim frumos pt informație. O seara plăcută în continuare,Alena. Pupici.😘😘🥰🥰 Link spre comentariu
BlondyTs Reputație: 1769 Postat Octombrie 21, 2021 Telefon: 0741939567 Oras:Bucuresti Telefon: 0741939567 Oras:Bucuresti Partajează Postat Octombrie 21, 2021 🤗😘🥰🥰 4 Link spre comentariu
alenats Reputație: 466 Postat Octombrie 21, 2021 Oras:BACAU Oras:BACAU Partajează Postat Octombrie 21, 2021 Acum 1 minut, BlondyTs a spus: 🤗😘🥰🥰 Love You ❤️ 1 Link spre comentariu
biliape Reputație: 5928 Postat Octombrie 21, 2021 Oras:Ploiesti Oras:Ploiesti Partajează Postat Octombrie 21, 2021 Acum 20 ore, alenats a spus: Hai totuși să păstrăm un limbaj civilizat apreciez că îmi iei apărarea dar nu se merita Văzusem un topic interesant mai jos... 🙃 1 Link spre comentariu
alenats Reputație: 466 Postat Octombrie 21, 2021 Oras:BACAU Oras:BACAU Partajează Postat Octombrie 21, 2021 Acum 38 minute, biliape a spus: Văzusem un topic interesant mai jos... 🙃 ?? Link spre comentariu
Vizitator brotacul44 Reputație: 0 Postat Octombrie 21, 2021 Partajează Postat Octombrie 21, 2021 Acum 1 oră, BlondyTs a spus: 🤗😘🥰🥰 Esti superbă,ce finuta și gingasa esti.🥰❤❤ Link spre comentariu
Vizitator brotacul44 Reputație: 0 Postat Octombrie 21, 2021 Partajează Postat Octombrie 21, 2021 Acum 2 ore, biliape a spus: Văzusem un topic interesant mai jos... 🙃 "Biliboy",pe lângă faptul ca ești ploieștean,i-mi esti esti un tip simpatic. Te rog,frumos fără apropouri.....🙃mi s-a aprins "flama"....;cum e Adriana pt. tine asa e Alena pt. mine. Toate cele bune. Link spre comentariu
alenats Reputație: 466 Postat Octombrie 21, 2021 Oras:BACAU Oras:BACAU Partajează Postat Octombrie 21, 2021 Acum 1 oră, brotacul44 a spus: "Biliboy",pe lângă faptul ca ești ploieștean,i-mi esti esti un tip simpatic. Te rog,frumos fără apropouri.....🙃mi s-a aprins "flama"....;cum e Adriana pt. tine asa e Alena pt. mine. Toate cele bune. Nu înțeleg uneori de ce faceți comentarii inutile pe topicul asta ! Și de ce aduceți in discuții alte colege! Ploiesti nu este și nu va fi pe lista mea in viitorul apropiat așa că vă rog mutativa pe topicurile fetelor care va vizitează orasul . Seara buna 1 1 Link spre comentariu
Vizitator brotacul44 Reputație: 0 Postat Octombrie 21, 2021 Partajează Postat Octombrie 21, 2021 Ai văzut amice ce-ai facut,ai dat iar cu bat-n balta...pai,n-o mai scoți pe Alena din "barlog" pan'la primavara....și atunci tot Piatra Neamț,Iași,Galați.....te-a mancat undeva,și pe tine și pe mine ca trebuia sa tac din gura. Cred ca termin definitiv cu totul,ma deloghez și gata. O seara plăcută tuturor. Link spre comentariu
Vizitator TopBottom Reputație: 0 Postat Octombrie 21, 2021 Partajează Postat Octombrie 21, 2021 4 hours ago, brotacul44 said: Ai văzut amice ce-ai facut,ai dat iar cu bat-n balta...pai,n-o mai scoți pe Alena din "barlog" pan'la primavara....și atunci tot Piatra Neamț,Iași,Galați.....te-a mancat undeva,și pe tine și pe mine ca trebuia sa tac din gura. Cred ca termin definitiv cu totul,ma deloghez și gata. O seara plăcută tuturor. Chiar daca te deloghezi o sa revii de fiecare data. Eu sunt la al 3-lea cont cu nickname diferit. N-ai frate cum sa stai departe de "fenomen". Link spre comentariu
biliape Reputație: 5928 Postat Octombrie 22, 2021 Oras:Ploiesti Oras:Ploiesti Partajează Postat Octombrie 22, 2021 Acum 11 ore, TopBottom a spus: Chiar daca te deloghezi o sa revii de fiecare data. Eu sunt la al 3-lea cont cu nickname diferit. N-ai frate cum sa stai departe de "fenomen". Mai pun Adriana, Afrodita, Alena câte o poză și ne facem toți conturi Premium. Noi funcționăm cu A A A, ni se aprind ochii ca la bostanii ăia de Halloween. Link spre comentariu
alenats Reputație: 466 Postat Octombrie 22, 2021 Oras:BACAU Oras:BACAU Partajează Postat Octombrie 22, 2021 Acum 3 minute, biliape a spus: Mai pun Adriana, Afrodita, Alena câte o poză și ne facem toți conturi Premium. Noi funcționăm cu A A A, ni se aprind ochii ca la bostanii ăia de Halloween. Da nu mai bine vă faceți voi grup pe WhatsApp unde sa discutați? Am pus și eu o poza și din cauza voastră se duce pe pagina următoare urat din partea voastră 1 Link spre comentariu
Vizitator brotacul44 Reputație: 0 Postat Octombrie 22, 2021 Partajează Postat Octombrie 22, 2021 Acum 1 oră, alenats a spus: Da nu mai bine vă faceți voi grup pe WhatsApp unde sa discutați? Am pus și eu o poza și din cauza voastră se duce pe pagina următoare urat din partea voastră Alena,te rog frumos sa ne scuzi,și pe mine și pe amicul "Biliape".Nu-i băiat rău,dar o "comite" fără sa-si dea seama. Nu asta am urmărit,nici eu și nici el,nu a fost cu intenție. O zi plăcută în continuare,frumoasa Alena😘😘🥰 Link spre comentariu
Vizitator brotacul44 Reputație: 0 Postat Octombrie 22, 2021 Partajează Postat Octombrie 22, 2021 Alena,nu te mai găsesc pe lista mea pe Instagram,am reîncărcat sa-ti trimit cerere dar nu merge. O seara plăcută. Link spre comentariu
alenats Reputație: 466 Postat Noiembrie 10, 2021 Oras:BACAU Oras:BACAU Partajează Postat Noiembrie 10, 2021 BUNA Dimineața ! De astăzi îmi reiau activitatea ! Program 12:30-23:00 doar cu programari 1 Link spre comentariu
claudiu9080 Reputație: 4 Postat Noiembrie 10, 2021 Oras:Lugoj Oras:Lugoj Partajează Postat Noiembrie 10, 2021 Acum 12 ore, alenats a spus: BUNA Dimineața ! De astăzi îmi reiau activitatea ! Program 12:30-23:00 doar cu programari Unde??? Link spre comentariu
alenats Reputație: 466 Postat Noiembrie 10, 2021 Oras:BACAU Oras:BACAU Partajează Postat Noiembrie 10, 2021 1 oră în urmă, claudiu9080 a spus: Unde??? Azi am fost in Bacău de mâine schimb orașul puțin încă nu m-am decis care voi anunța aici orașul zona și programul Link spre comentariu
puletea Reputație: 3 Postat Noiembrie 10, 2021 Partajează Postat Noiembrie 10, 2021 Acum 1 oră, alenats a spus: Azi am fost in Bacău de mâine schimb orașul puțin încă nu m-am decis care voi anunța aici orașul zona și programul Bună,dar nu mai ești în Buhuși? Link spre comentariu
rockybalbooa Reputație: 8 Postat Noiembrie 10, 2021 Partajează Postat Noiembrie 10, 2021 Acum 2 ore, alenats a spus: Azi am fost in Bacău de mâine schimb orașul puțin încă nu m-am decis care voi anunța aici orașul zona și programul hai la constanta😁 1 1 Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum