BlondyTs Reputație: 1769 Postat Noiembrie 24, 2021 Telefon: 0741939567 Oras:Bucuresti Telefon: 0741939567 Oras:Bucuresti Partajează Postat Noiembrie 24, 2021 Acum 1 minut, alenats a spus: Te iub mulțumesc că mi ai fost alaturi ❤️ Oricând iubirea mea ♥️😘🤗♥️😘🤗 1 Link spre comentariu
biliape Reputație: 5928 Postat Noiembrie 24, 2021 Oras:Ploiesti Oras:Ploiesti Partajează Postat Noiembrie 24, 2021 Acum 4 ore, alenats a spus: Prefer sa evit totuși orașele unde se întâmplă chestii de genul daca nu sunt însoțita! Mi au ajuns cele 10 luni de stres și drumuri prin poliție și procese 😂 nu vreau sa o iau de la capăt prin nu știu ce oraș de la capătul țării 😘 Degeaba esti insotita, ca probleme tot ai daca se ajunge la asa ceva (daca esti insotita mai ai si alte explicatii de dat, si tu, si persoanele insotitoare). Cel mai bine e sa eviti sa le dai ocazia unora din dihaniile astea sa intre in contact cu tine... Un handicapat din asta isi schimba nr. si o ia de la capat, e bine de retinut dar nu e o garantie ca poti sa-i eviti, cat timp sunt liberi si in viata. 2 Link spre comentariu
alenats Reputație: 466 Postat Noiembrie 24, 2021 Oras:BACAU Oras:BACAU Partajează Postat Noiembrie 24, 2021 Acum 1 oră, biliape a spus: Degeaba esti insotita, ca probleme tot ai daca se ajunge la asa ceva (daca esti insotita mai ai si alte explicatii de dat, si tu, si persoanele insotitoare). Cel mai bine e sa eviti sa le dai ocazia unora din dihaniile astea sa intre in contact cu tine... Un handicapat din asta isi schimba nr. si o ia de la capat, e bine de retinut dar nu e o garantie ca poti sa-i eviti, cat timp sunt liberi si in viata. Explicații pentru ce? Aseară o alta colega a fost amenințata cu un cutit și îi sau furat toți bani in București la Universitate. Antonia a fost terorizată atâtea ore , explicații le dau cei care fac astfel de fapte eu in casa mea pot sa fiu cu inca 5 persoane daca siguranță mea depinde de asta ! 1 Link spre comentariu
puletea Reputație: 3 Postat Noiembrie 30, 2021 Partajează Postat Noiembrie 30, 2021 Bună @alenats ! Cât este cadoul pentru un singur număr,eu activ? Pupici,pupicei 😍😘 !!! Link spre comentariu
alenats Reputație: 466 Postat Noiembrie 30, 2021 Oras:BACAU Oras:BACAU Partajează Postat Noiembrie 30, 2021 Acum 1 oră, puletea a spus: Bună @alenats ! Cât este cadoul pentru un singur număr,eu activ? Pupici,pupicei 😍😘 !!! Buna dimineața 200 bby 1 Link spre comentariu
qlm7011 Reputație: 143 Postat Decembrie 12, 2021 Partajează Postat Decembrie 12, 2021 Ce "Craciunita" scumpa și gingasa esti Alena.😍😍😘😘🥰🥰❤❤❤❤ 1 Link spre comentariu
biliape Reputație: 5928 Postat Decembrie 16, 2021 Oras:Ploiesti Oras:Ploiesti Partajează Postat Decembrie 16, 2021 💋 Pupici pentru domnișoara Alena! 😘 Sperăm că sunteți bine și prosperă. 💗💕💞💓💖❤️ 1 Link spre comentariu
qlm7011 Reputație: 143 Postat Decembrie 17, 2021 Partajează Postat Decembrie 17, 2021 Acum 7 ore, biliape a spus: 💋 Pupici pentru domnișoara Alena! 😘 Sperăm că sunteți bine și prosperă. 💗💕💞💓💖❤️ Multumesc frumos,biliape. Și eu i-i doresc tot binele din lume.😘😘❤❤❤ 1 1 Link spre comentariu
alenats Reputație: 466 Postat Decembrie 17, 2021 Oras:BACAU Oras:BACAU Partajează Postat Decembrie 17, 2021 Acum 19 ore, biliape a spus: 💋 Pupici pentru domnișoara Alena! 😘 Sperăm că sunteți bine și prosperă. 💗💕💞💓💖❤️ Sunt foarte bine și prosperă in toate 😂❤️❤️ te pup 😘 1 Link spre comentariu
biliape Reputație: 5928 Postat Decembrie 18, 2021 Oras:Ploiesti Oras:Ploiesti Partajează Postat Decembrie 18, 2021 La 17.12.2021 la 17:55, alenats a spus: Sunt foarte bine și prosperă in toate 😂❤️❤️ te pup 😘 Un pupic și pentru prietenul qlm, da? 💕💞 Dacă mai pui poză promitem să nu mai facem chat pe topicul tău. 🤗 💝 Link spre comentariu
qlm7011 Reputație: 143 Postat Decembrie 19, 2021 Partajează Postat Decembrie 19, 2021 Acum 13 ore, biliape a spus: Un pupic și pentru prietenul qlm, da? 💕💞 Dacă mai pui poză promitem să nu mai facem chat pe topicul tău. 🤗 💝 Multumesc frumos,biliape.....n-ai sa vezi. Încă nu am terminat de citit cartea "Femeia are întotdeauna dreptate". Toate cele bune. 1 1 Link spre comentariu
alenats Reputație: 466 Postat Decembrie 19, 2021 Oras:BACAU Oras:BACAU Partajează Postat Decembrie 19, 2021 Primesc multe apeluri și mesaje de la persoane din București ! Eu nu mai sunt in București de o luna de zile 😂😂😂 și nu știu dacă o să mă întorc în București . 1 Link spre comentariu
qlm7011 Reputație: 143 Postat Decembrie 19, 2021 Partajează Postat Decembrie 19, 2021 Acum 2 minute, alenats a spus: Primesc multe apeluri și mesaje de la persoane din București ! Eu nu mai sunt in București de o luna de zile 😂😂😂 și nu știu dacă o să mă întorc în București . 😍😍😘😘🥰🥰❤❤❤❤❤❤ 1 Link spre comentariu
herbert west Reputație: 421 Postat Decembrie 19, 2021 Telefon: [email protected] Oras:Timișoara Telefon: [email protected] Oras:Timișoara Partajează Postat Decembrie 19, 2021 Pana acum Larabella m-a impresionat cu inteligenta ei si Alena cu gingasia, inocenta aparenta si rascolirile ei existentiale. As avea si cuvinte de lauda pentru Miss Cristina, dar ea pur si simplu ma terifiaza,deci mai bine tac. 2 Link spre comentariu
qlm7011 Reputație: 143 Postat Decembrie 24, 2021 Partajează Postat Decembrie 24, 2021 Cu ocazia sărbătorilor de iarna,îți doresc odihnă,pace sufletească și împlinire. Fie ca,Crăciunul sa-ti îndeplinească toate dorințele,iar anul nou sa te surprindă alături de cei dragi ție. Pupici,Alena.😘😘🥰🥰❤❤❤ 1 1 Link spre comentariu
alexandru126 Reputație: 8 Postat Decembrie 24, 2021 Oras:craiova Oras:craiova Partajează Postat Decembrie 24, 2021 La 19.12.2021 la 18:48, alenats a spus: Primesc multe apeluri și mesaje de la persoane din București ! Eu nu mai sunt in București de o luna de zile 😂😂😂 și nu știu dacă o să mă întorc în București . pe la craiova ai de gand sa ajungi? Link spre comentariu
alenats Reputație: 466 Postat Decembrie 24, 2021 Oras:BACAU Oras:BACAU Partajează Postat Decembrie 24, 2021 Acum 6 ore, qlm7011 a spus: Cu ocazia sărbătorilor de iarna,îți doresc odihnă,pace sufletească și împlinire. Fie ca,Crăciunul sa-ti îndeplinească toate dorințele,iar anul nou sa te surprindă alături de cei dragi ție. Pupici,Alena.😘😘🥰🥰❤❤❤ Mulțumesc brotacule 😂😊 Acum 4 ore, alexandru126 a spus: pe la craiova ai de gand sa ajungi? Nu Craiova nu este pe gustul meu Link spre comentariu
qlm7011 Reputație: 143 Postat Decembrie 24, 2021 Partajează Postat Decembrie 24, 2021 Acum 12 minute, alenats a spus: Mulțumesc brotacule 😂😊 Nu Craiova nu este pe gustul meu 🤣🤣 Te ador,gingasa Alena.😍😍❤❤❤❤ 1 1 Link spre comentariu
qlm7011 Reputație: 143 Postat Decembrie 24, 2021 Partajează Postat Decembrie 24, 2021 Acum 2 ore, alenats a spus: Mulțumesc brotacule 😂😊 Nu Craiova nu este pe gustul meu Sper ca Ploiești sa fie genul tău și sa ne vizitezi în primăvara,Alena. Te rog frumos sa ma scuzi dacă am fost cam "cicalitor" fata de tine pe rețelele de socializare,Alena. Poți sa spui ce vrei de mine,sa ma minusezi la orice comentariu de-al meu,în privința ta n-am sa comentez nimic. Te pup dulce,Alena.😘😘😘🥰🥰🥰🤗 1 1 Link spre comentariu
alenats Reputație: 466 Postat Decembrie 24, 2021 Oras:BACAU Oras:BACAU Partajează Postat Decembrie 24, 2021 Acum 5 minute, qlm7011 a spus: Sper ca Ploiești sa fie genul tău și sa ne vizitezi în primăvara,Alena. Te rog frumos sa ma scuzi dacă am fost cam "cicalitor" fata de tine pe rețelele de socializare,Alena. Poți sa spui ce vrei de mine,sa ma minusezi la orice comentariu de-al meu,în privința ta n-am sa comentez nimic. Te pup dulce,Alena.😘😘😘🥰🥰🥰🤗 Pai văd că ai dat iar în boala copiilor acum in ajun de Crăciun și îmi spamezi aici 😂😂😂 nici nu mai vede lumea mesajul pe care l-am dat unde i-am anunțat că Nu Mai Sunt In București și încă mă sună 😂😂😂 1 Link spre comentariu
qlm7011 Reputație: 143 Postat Decembrie 24, 2021 Partajează Postat Decembrie 24, 2021 Acum 6 minute, alenats a spus: Pai văd că ai dat iar în boala copiilor acum in ajun de Crăciun și îmi spamezi aici 😂😂😂 nici nu mai vede lumea mesajul pe care l-am dat unde i-am anunțat că Nu Mai Sunt In București și încă mă sună 😂😂😂 Pt. ca țin foarte mult ĺa tine,iar în fața ta ma simt ca un copil la cât de scumpa și gingasa esti,Alena. Scuză-mă pt. spam;dragalasa scumpă. ❤❤❤❤❤❤ 1 Link spre comentariu
qlm7011 Reputație: 143 Postat Decembrie 24, 2021 Partajează Postat Decembrie 24, 2021 Biliape,multumesc frumos. Esti un finut,dacă cumva mr.pinkk ma minuseaza;după data de 7 Ianuarie,deschid topic pe numele lui si "ne pupam și scuipam" acolo. Încă odată mulțumesc,amice. Sărbători fericite,te rog frumos sa ma scuzi pt tot Alena. 1 Link spre comentariu
biliape Reputație: 5928 Postat Decembrie 24, 2021 Oras:Ploiesti Oras:Ploiesti Partajează Postat Decembrie 24, 2021 "Nu Mai Sunt In București" ALENA NU MAI ESTE ÎN BUCUREȘTI. 😁 Nu știe dacă mai ajunge în București. Ne anunță dânsa. ALENA HAS LEFT BUCHAREST. 1 Link spre comentariu
qlm7011 Reputație: 143 Postat Decembrie 24, 2021 Partajează Postat Decembrie 24, 2021 Acum 6 minute, biliape a spus: "Nu Mai Sunt In București" ALENA NU MAI ESTE ÎN BUCUREȘTI. 😁 Nu știe dacă mai ajunge în București. Ne anunță dânsa. ALENA HAS LEFT BUCHAREST. O.k biliape,anunțul a fost citit de toți admiratorii ei,te rog frumos hai sa nu mai facem spam pe topicul ei,se va supăra pe noi... Ideea a fost alta....multumesc frumos pt înțelegere. 1 Link spre comentariu
sirmix-a-lot Reputație: 19 Postat Decembrie 25, 2021 Partajează Postat Decembrie 25, 2021 19 hours ago, alenats said: Pai văd că ai dat iar în boala copiilor acum in ajun de Crăciun și îmi spamezi aici 😂😂😂 nici nu mai vede lumea mesajul pe care l-am dat unde i-am anunțat că Nu Mai Sunt In București și încă mă sună 😂😂😂 Sarbatori fericite alaturi de cei dragi Alena! 1 Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum