Sari la conținut

Alena 0756331490 / 0752970108

Postări Recomandate

Alena,scumpa și gingasa ai cumva "idee",din ce cauza am lacatelul pus și pe Instagram pe adresa ta?

Chiar sunt persoana non-grata în ochișorii tai scumpi și dragalasi...😢😢😭

E în geneaza firii umane,intotdeauna persoanele care țin cu adevărat la noi sa le ignoram,sa nu la acordam nici o importanta. 😢😢

Pupici😍😍🥰🥰❤❤❤❤❤❤

• Trist 1
  • Minus 1
Link spre comentariu
  • Oras:Ploiesti
  • Oras:Ploiesti
Acum 3 ore, qlm7011 a spus:

Alena,scumpa și gingasa ai cumva "idee",din ce cauza am lacatelul pus și pe Instagram pe adresa ta?

Chiar sunt persoana non-grata în ochișorii tai scumpi și dragalasi...😢😢😭

E în geneaza firii umane,intotdeauna persoanele care țin cu adevărat la noi sa le ignoram,sa nu la acordam nici o importanta. 😢😢

Pupici😍😍🥰🥰❤❤❤❤❤❤

Aha, d-aia mă evită pe mine femeile, că țineam la ele... nu că sunt urât! Acum m-am prins... 🤣Las' așa, mai bine că nu pierd timpul cu ele. Am mai mult timp să îi înjur pe bugetari, statul - cancerul societății și dobitocii cu apetit pentru restricții 🤠

Link spre comentariu
Acum 4 minute, biliape a spus:

Aha, d-aia mă evită pe mine femeile, că țineam la ele... nu că sunt urât! Acum m-am prins... 🤣Las' așa, mai bine că nu pierd timpul cu ele. Am mai mult timp să îi înjur pe bugetari, statul - cancerul societății și dobitocii cu apetit pentru restricții 🤠

😂😂

Biliape,orice intervenție de a ta ma amuza.

Fără spam,te rog frumos.

Iar nu i se mai vede anunțul, și nu-mi doresc sa ne acuze ca-i din vina noastră.

• Minus 1
Link spre comentariu
  • Oras:BACAU
Acum 1 oră, qlm7011 a spus:

😂😂

Biliape,orice intervenție de a ta ma amuza.

Fără spam,te rog frumos.

Iar nu i se mai vede anunțul, și nu-mi doresc sa ne acuze ca-i din vina noastră.

Stii ce e culmea că tu faci spam înaintea lor și când scrie altu ii spui sa nu facă spam😂😂😂😂 Nu mai țin clienți pe conturile mele personale clienți au un Nr pe publi 24 unde pot suna pt detalii . Eu nu fac programări pe Facebook sau Instagram

• Haha 1
Link spre comentariu
Acum 4 minute, alenats a spus:

Stii ce e culmea că tu faci spam înaintea lor și când scrie altu ii spui sa nu facă spam😂😂😂😂 Nu mai țin clienți pe conturile mele personale clienți au un Nr pe publi 24 unde pot suna pt detalii . Eu nu fac programări pe Facebook sau 

Poți sa-i spui lui Pisicuts sa ma baneze pt. asa ceva,nu o sa ma supăr pe tine....nu sunt eu supărat pe Lara,dara-mi-te pe tine.

Te pup dulce,gingasa Alena.❤❤❤❤

• Minus 1
Link spre comentariu
Acum 12 ore, alenats a spus:

Stii ce e culmea că tu faci spam înaintea lor și când scrie altu ii spui sa nu facă spam😂😂😂😂 Nu mai țin clienți pe conturile mele personale clienți au un Nr pe publi 24 unde pot suna pt detalii . Eu nu fac programări pe Facebook sau Instagram

🤣🤣❤❤❤❤

Cu prima ocazie când ma vei primi în vizită(dacă ma vei primi),te sufoc cu pupici calzi.

Fac spam pe topicul tău pt. ca țin la tine foarte mult la tine,iar la rețelele tale de socializare mi-ai dat block.

Ce scumpa si gingasa ești,Alena.

Va rog frumos,fără spam la ce am comentat eu,mulțumesc frumos pentru înțelegere.😂

O zi plăcută,Alena.😘😘🥰🤗

• Haha 2
  • Minus 1
Link spre comentariu

Drăgălașa scumpa,ai avut un an greu și trist;i-mi pare sincer rău.😢

Mi-as dori sa fii fericita tot timpul,iar toată tristețea și supărarea ta sa se abata asupra mea.

I-mi pare sincer rău că nu am putut sa te cunosc când ai venit la noi în oraș;i-mi venea sa ma cert cu oricine trecea pe lângă mine pe strada,de draci ce aveam.

Pupici,ființă scumpa și gingasa.😘😘🥰🥰🤗

Te ador.❤❤❤❤❤

• Minus 1
  • Inimioara 1
Link spre comentariu
Acum 3 ore, qlm7011 a spus:

.....poți sa te tunzi la zero,nu contează chipul tău,ochii și privirea ta sunt deosebite,cel puțin pt. mine,dragalasa Alena.

Pupicii calzi.😘😘😘🥰🥰🥰🤗

Mă bucur că există cineva care mă place și după ce o sa fac păduchi 😂😂😂😂

• Haha 1
  • Inimioara 1
Link spre comentariu
1 hour ago, alenats said:

Nici nu știu unde este pe harta puiule 

Te trezesti dimineata, daca ai soarele in fata te intorci si meri tat inainte pana dai de un loc unde se vorbeste Ungureste, ignori si meri mai departe, tat inainte, pana dai de Zalau.Daca incepe sa se vorbeasca iar Ungureste, ai mers prea departe.

• Haha 1
Link spre comentariu
1 oră în urmă, josephseed a spus:

Te trezesti dimineata, daca ai soarele in fata te intorci si meri tat inainte pana dai de un loc unde se vorbeste Ungureste, ignori si meri mai departe, tat inainte, pana dai de Zalau.Daca incepe sa se vorbeasca iar Ungureste, ai mers prea departe.

Vai mulțumesc nu știam că GPS ul de la Google are cont pe nimfomane 😂😂 oricum prefer să mă duc la Dolhasca,Băicoi și Căteasca prima data nu știu dacă ajung și la Zalău

• Like 1
  • Haha 3
Link spre comentariu

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum
  • Navigare recentă   0 members

No registered users viewing this page.

• Creează nouă...