mcfuck Reputație: -147 Postat Octombrie 16, 2018 Oras:Braila Oras:Braila Postat Octombrie 16, 2018 Ce mai stiti de Daria,o vad pe Publi dar aceleasi servicii,de fapt serviciu: doar oral cu finalizareCare e treaba pana la urma cu ea de nu mai face normal?Era candva in mare vogă avea clienti unul dupa altul,imi amintesc ce muie făcea cu zâmbetul pe față
iosif1 Reputație: 13 Postat Octombrie 17, 2018 Postat Octombrie 17, 2018 Dacă lumea ii da 100 pt oral de ce sa si mai strice păsărica?:))
bilosul69 Reputație: 278 Postat Octombrie 24, 2018 Oras:În mai multe parti Oras:În mai multe parti Postat Octombrie 24, 2018 ceva s-a intamplat si ma gandesc de ce nu mai apare nici o recenzie despre ea pentru ca nu cred ca nu a mai fost vizitata.Eu am fost intradevar la ea inainte de a face pauza dar nu imi aduc aminte sa fi reusit sa ajung vreodata sa reusesc sa o fut dar asta nu inseamna ca nu ar fi avut chef.Chiar am stat cu frica sa nu o bage in pizda fara gluga pentru ca ii placea sa se urce deasupra si sa se frece cu pizda de pula
dynasty Reputație: -1 Postat Octombrie 27, 2018 Postat Octombrie 27, 2018 Vizitata acum vreo luna Nimic suspect
bilosul69 Reputație: 278 Postat Noiembrie 9, 2018 Oras:În mai multe parti Oras:În mai multe parti Postat Noiembrie 9, 2018 Vizitata acum vreo luna Nimic suspect si de ce tii numai pentru tine?spune si tu cum a fost
juniormorais Reputație: 94626 Postat Noiembrie 28, 2018 Oras:Romania Oras:Romania Postat Noiembrie 28, 2018 Am vorbit și eu cu Daria / Dasha.Mi-a spus ca nu va mai introduce normalul protejat in serviciile ei.Nu am intrebat-o care este motivul.I-am multumit pentru informatia pe care mi-a oferit-o, i-am spus că nu mă interesează doar oralul și ne-am urat Sărbători fericite !
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum